Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΜΒΡΥΟΥ ΣΤΗΝ 21Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΟΠΩς ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 21η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΝΙΩΘΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΠΙΟ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ? ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕς. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ε??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΕΝΑΚΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΖΩΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ.ΧΑΛΑΡΩΣΕ.ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΩ ΧΘΕΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ.ΦΑΕ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λενακι μου μη στεναχωριεσαι καλη μου..Κι εμενα αλλες μερες ειναι πιο ζωηρο κι αλλες πιο ησυχο..Αλλα τις δυο τελευταιες εβδομαδες εστω και μια φορα την ημερα θα το ακουσω..Νομιζω αυτο εχει σημασια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστω πολυ KIDER μου για την απαντηση σου. οπως καταλαβαινεις ειναι το πρωτο μου και επειδη ειχα και μια αποβολη στο παρελθον ειμαι λιγακι ανησυχη. ελπιζω να ειναι καλα το ζουζουνακι μου και να με κλωτσαει πιο πολυ για να το νιωθω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστω πολυ και εσενα happy mom για την απαντηση σου. απλα τις προηγουμενες μερες με ειχε ταραξει στις κλωτσιες και τωρα ειναι πιο ηρεμη και μαλλον με κακομαθε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ.ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΓΚΟΛ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλιτσες μου ποσα κοινα μπορει να εχει καποια ε? εγω ειχα 2 αποβολες! Εχω ενα γιο..που ηταν πολυ ζωηρο εμβρυο..κι οντως οταν καμια φορα αργουσε να χτυπησει ημουν σιγουρη οτι κατι ειχε παθει....

Αλλα οχι απλα κοιμοταν λιγα λεπτα κ μετα ξαναρχιζε τα χτυπηματα για ...ωρες!!

ισως φταιει η λιγοτερη ζαχαρη που μπορει να πηρες,ισως κοιμηθηκε λιγο παραπανω..

Αν θελεις να νιωσεις ακομη καλυτερα παρε κ ενα τηλεφωνακι αυριο το γιατρο σου να στα πει ή να κανεις κ να υπερηχο να μην εχεις αγχος πασχαλιατικα!

ολα θα πανε καλα!

ευχες κ στις δυο σας!!

Κinder μου ηθελα να στο πω καιρο..λατρευω το ψευδωνυμο σου!!το μυαλο μου παει σε μια γλυκια σοκολατενια κοπελα που μεσα της εχει μια πανεμορφη εκπληξη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελικα κοριτσάκια το ζουζουνακι μου ειναι μαλλον καλα. το ενιωσα και χθες αλλα και το πρωι πριν σηκωθω αρκετα εντονα. μαλλον σαββατοκυριακο το ειχε ριξει στον υπνο η μπεμπουλα μου ε?:P :P :P :P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lenaki mou geia sou...

Mia xara einai to mwraki sou agapi sou...

Min fwvasai gia tipota...

Apla einai epidi einai grigora akomi...

Mia fili mou ton 6 mina eixen niwsei gia ta kala to mwraki tis...

Sou euxwme mia kali sunexeia stin egkumwsini sou,,,

Kai eipame min fwvasai tipota...

Ola mia xara tha ne...

Filia apo mena...

Kai o theoullis mazi sou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λενακι μη νομίζεις και γω μια από τα ίδια.Ασε που εμενα ακόμη δεν με εχει αφησει να δω τι φυλλο ειναι.Τεμπελικο και πεισματαρικο το γιαβρακι μου δεν μου κανει τα χατηρια.Ειναι καποες στιγμες που το αισθανομαι τρελλα οχι τοσο σαν κλωτσια οσο σαν να θελει να βολευτει σαν να τεντωνεται; τελος παντων μου δινει καλα σειμια και είναι και φορες που περα βρεχει..δε πα να τρωω σοκολατες δεν πα να του τραγουδαω εκει πεισμα.Οποτε γουσταρω ρε μανα οχου!!!!Και ετσι περιμενω η δολια,συνηθως οταν παω για υπνο εχει τα κεφια του.Περιμενω και τη Β επιπεδου με μια αγωνία ειναι να γινει 3η μερα του Πασχα.

Ξεχασα ειμαι στην 22η εβδομαδα!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΑΚΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΩ ΤΙΣ ΑΝΥΣΥΧΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ............

ΑΣΤΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

ΑΧ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΗΡΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ (ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 24 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

ΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΛΙΓΑΚΙ.ΟΧΙ ΠΟΛΥ...ΛΙΓΟ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΑ

ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα με χρεώνει 120 ευρώ τώρα δεν ξέρω αν το ανέβασε στα 140 γιατί β επιπέδου έκανε αύξηση και εγω μια από τα ίδια 1,5 ώρα να πάω 1,5 να γυρίσω ζόρικο σε καταλαβαίνω να κανείς ολόκληρο ταξίδι για έναν υπέρηχο  ναι κάποιοι το έχουν υποχρεωτικό και εγω έτσι ήξερα πως είναι δηλαδή μετά μου είπε ο ιδιώτης γιατρός που είχα ότι αυτός κρίνει πια κοπέλα θα πάει και πια όχι και ότι δεν τις στέλνει όλες για Doppler  Εεε μετά από αυτήν την εξέταση δεν μένει κάτι άλλο να κάνουμε είναι η τελευταία..  μετα καρδιοτοκογραφημα που ελέγχουν συσπάσεις   
    • Τώρα θα πω και κάτι άλλο, μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά τα ψάχνω λίγο όλα χαχα. Κάνω ενέσεις ηπαρίνης γιατί βρέθηκα θετική σε δύο γονίδια MTHFR και λόγω ιστορικού αποβολής. Και αναρωτιέμαι αν ευθύνεται και αυτό για το αιμάτωμα, δηλαδή αφού κάνω τις ενέσεις δε θα έπρεπε να με προστατεύουν; Διάβασα διάφορα και λένε πως σε μερικές περιπτώσεις προστατεύουν σε άλλες όχι. Βέβαια στην προηγουμενη εγκυμοσύνη που δεν έπαιρνα ηπαρίνη, είχα αιμοραγία εξ αρχής και μεγάλο αιμάτωμα. Η γυναικολόγος και η βοηθός της αιματολόγου που μίλησα σήμερα μου είπαν να τις συνεχίσω εκτός και αν δω αίμα.  Απλά με βάζει σε δεύτερες σκέψεις το ότι χωρίς να είναι κάτι εντελώς σίγουρο για την αποτελεσματικότητά του ή για το αν τελικά μπορεί να δημιουργεί και αυτό πρόβλημα, εμείς "πρέπει" να το το ακολουθήσουμε.  
    • Νομίζει υπάρχει μαξιλάρι θηλασμού που κάνει κ για ύπνο. Αν θα παρω θα παρω αυτο.  άρχισα κ δεν μπορω να κοιμηθώ παλι. Δεν με βολεύει η αριστερή πλευρά. Χτες καθώς κοιμόμουν με έπιασα κ μια κράμπα… άσε! Νόμισα θα παραλύσει το πόδι μου! 
    • Εγω Νομιζα δεν θα την κανω γιατι  νομιζω είναι προαιρετική. Εμενα η γιατρός μ π πηγα χτες μ ειπε οτι στέλνει όλες τις εγκυούλες της για σιγουριά κ αναγκαστικά θα παω! Είναι 100 ευρώ. Εγω την απόσταση σκέφτομαι γιατι θελω 2 ωρες να παω και 2 να επιστρέψω.    έκλεισα στις 28 Ιουνίου! 
    • Δοκίμασε να φας ακτινίδια μήπως σε βοηθήσουν ..  2 μήνες έμειναν κορίτσια!! Και μετά θα έχουμε στην αγκαλιά μας τα πλασματακια που τώρα μας κλωτσανε..🩷🩵🩷🩵🩷🩵 Έχω αρχίσει να αγχώνομαι σιγά σιγά για τον τοκετό για να πω την αλήθεια .. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...