Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ......


Recommended Posts

Κοριτσια μου εγω ειμαι παλι...η γνωστη ,αγχωτικη ζουμπι που σας εχει πρηξει.Σημερα ειναι η 26η μερα του κυκλου μου,η διαρκεια του ειναι 27 με 28 μερες.Δηλ.δεν εχω καθυστερηση αλλα δεν αντεξα κ αλλο να περιμενω,ουτε εγω ,ουτε κ ο αντρουλης μου.Εχουμε κανει σπερματεγχυση στις 30/3,πηραμε λοιπον το γιατρο κ τον ρωτησαμε αν μπορουμε να κανουμε τη β χοριακη γιατι απο την αγωνια τα εχουμε παιξει...με καταλαβενετε,το ξερω κοριτσαρες μου!!!!

Τι να πει κ ο ανθρωπος;;;καταλαβε οτι κοντευουμε να τρελλαθουμε κ μας ειπε να παμε..ενταξει τωρα πια θα δειξει,αν ειναι θετικη το πολυ-πολυ να ειναι χαμηλη.Και πηγαμε,ελα ομως που γινοτανε χαμος απο κοσμο κ θα ειναι ετοιμη στις 3 το μεσημερι.

Εγω δεν εχω κουραγια να παω να την παρω...νομιζω πως οταν δω το αρνητικο αποτελεσμα αλλη μια φορα ...θα λυποθυμησω....για αυτο ειπαμε με τον αντρα μου να παει να παρει την απαντηση εκεινος το βραδυ που θα σχολασει...κουλο ε;;;;Συνηθως οι γυναικες ανακοινωνουν στους αντρες κατι τετοια πραγματα,εμεις θα προτωτυπησουμε....

Τα γραφω μηπως κ χαλαρωσω λιγακι απ'το στρες που κοντευει να σπασει η καρδια μου...ειμαι για αλλη μια φορα στην τελικη ευθεια...η θα παω στον παραδεισο :lol: :lol: η για αλλη μια φορα θα νοιωσω οτι πεφτω απο ουρανοξυστη:( :( :( ....Υπομονη μεχρι τις 10 το βραδυ...θα σας ενημερωσω...οποιο κ να ειναι το αποτελεσμα....

Παντως σας ευχαριστω που εισται ολες εδω κ μπορω να μοιραζομαι ολες αυτες τις καταστασεις που περναω.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια.....δεν χρειαζεται να περιμενουμε αλλο,βγηκε το αποτελεσμα,περασε ο αντρας μου πριν παει για δουλεια κ ηταν ετοιμο...

ΤΖΙΦΟΣ ΠΑΛΙ....0.58,σκατα παλι αρνητικο....ας μου ριξει καποιος ενα κουβα με νερο στο κεφαλι να συνελθω!!!!!!

Αντε παλι απ'την αρχη παλι.....τον αλλο μηνα...για να δουμε.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΖΟΥΜΠΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..:)

ΕΛΠΙΖΩ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ? ΑΠΟΡΩ:blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΙΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

ΣΟΡΥ;) ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ...ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ..ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....

ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ..ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι απογοήτευση. Ολά θα γίνουν. Πάρε μια βαθιά ανάσα και προχώρα. Αυτός ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος αλλά κάποια στιγμή θα φτάσεις στο τέρμα. Κι εκει θα σε περιμένει η πιο γλυκια φατσούλα!!!

φιλιά και καλή δύναμη για την συνέχεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Zoumpi mou agapi mou...

Min stenaxwriesai kali mou...

Tha sas erthei to mwraki ekei pou den tha to perimenetai...

Sas euxwme mia kaliteri sunexeia,,,

Kai suntoma ena mwraki stin kilitsa sou...

O theoullis mazi sas agapi mou...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ το συνθημα μας!!!Ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου κοριτσακι μου η επομενη φορα να ειναι η τυχερη!!Μη το βαζεις κατω ολα θελουν το χρονο τους και το μπεμπακι θα ερθει στην ωρα του!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ!!!!!!!βρε ζουμπι πολυ στεναχωρηθηκα.......:( .........αλλα θα ερθει εκεινη η μερα που θα το αισθανεσαι οτι εχεις μωρακι και δεν θα φοβασαι να παρεις τα αποτελεσματα.......;) ....ευχομαι να ερθει γρηγορα αυτη η μερα κουκλα μου και μη μου στεναχωριεσαι!!!!!ενταξει;......εμεις ειμαστε εδω και για τα ευκολα αλλα προπαντων για τα δυσκολα!!!!!!!!φιλια.....:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζουμπι μου μη το βαζεις κατω γλυκια μου..Που θα παει θα βγει θετικη αυτη η παλιοχοριακη! διαβασε παρακατω να ερθει λιγο χαμογελακι στα χειλακια σου...(ξερω ποσο δυσκολο ειναι...)

Η κουμπαρα μου επιασε με την τριτη σπερματεγχυση το γιο της ..ο γιατρος της ελεγε να μη στεναχωριεται αλλα αυτη η καημενη ηταν τρελλαμενη γιατι ειχε πολλα γυναικολογικα προβληματα..Τελικα στην τριτη ..πριν παει ....κοπανησε μερικα λικερακια ..κ πηγε χαλαρη μεν ,ψιλοζαλισμενη δε!!Δεν αντεξε η κοπελα..ηταν ψυχολογικα χαλια...Ο γιατρος τη μαλωσε γιατι απαγορευεται το ποτο πριν την εγχυση...ελα ντε ομως που εμεινε εγκυος!!!!:P:)

ειναι αληθινη ιστορια της κοπελας που βαφτισε το γιο μου:) !! κ φυσικα δεν ειναι παραδειγμα προς μιμηση..απλα το παραθετω να χαμογελασουμε κ να δειξω τι κανει η καθεμια μας κ πως αισθανεται!!!

ζουμπι μου σου ευχομαι ναναι η επομενη φορα η τυχερη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΖΟΥΜΠΙ ΜΟΥ

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζουμπι μου μην το βαζεις κατω!!Εξαλλου εχεις ηδη ενα παιδακι θα κανεις κ δευτερο σιγουρα απλα θελει το χρονο του κ εσυ να σαι ηρεμη!!!

ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!

(ετσι για να τα ακουω κ γω)

Φιλακια

Κατερινα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζουμπι αγαπη μου λυπαμαι για το αρνητικο αποτελεσμα που ειχες:( αλλα μην σε παιρνει απο κατω ξεκινα ενας καινουργιος κυκλος κ μαζι του πολλες ελπιδες...;) φιλακια κουκλα μου:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζούμπι μου, μην στενοχωριέσαι! Ξέρω ότι έχεις βαρεθεί να το ακούς, αλλά έχεις κι άλλες ευκαιρίες, θα δεις, λίγη υπομονίτσα ακόμη. Κι αφού έχεις κι άλλο παιδάκι, πάρτο αγκαλίτσα να πάρεις δύναμη και όλα καλά θα πάνε στη συνέχεια!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα πάντως γιατί όταν πήρα το αρνητικο αποτέλεσμα της χωριακής (εγώ είχα πάει η ίδια) έπαθα black-out και νόμιζα ότι είναι λάθος... (ήμαρτον, για εξέταση αίματος μιλάμε όχι τεστ του φαρμακείου...) Φαντάσου δηλαδή σε τι πανικό ήμουν, μόνο που δεν γυρισα την εξέταση πίσω να πω στη γραμματέα ότι αυτή ήταν καποιας άλλης γιατί τη δική μου τη θέλω θετική!! Απείρου κάλους καταστάσεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...