Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ??????


Recommended Posts

Κορίτσια μου, πείτε μου τη γνώμη σας γιατί απ' ό,τι βλέπω έξω από τον "δικό" μας κύκλο, δεν μπορώ να βγάλω νόημα και ώρες ώρες αμφιβάλω και για τον εαυτό μου!!

Αν και δεν συζητώ με πολύ κόσμο για το πρόβλημα μας να συλλάβουμε (έχει ο άντρας μου λίγα σπερματοζωάρια, που αν και έχουν καλή κινητικότητα δεν επαρκούν για να γίνει γονιμοποίηση) το έχω αναφέρει σε πολύ πολύ κολλητές μου φίλες οι οποίες ΟΜΩΣ έχουν ήδη παιδάκια. Ξέρετε τι αντιμετώπιση έχω ; Ότι είμαι παρανοϊκή, μου έχει γίνει εμμονή το παιδί και τέτοια.... Στην αρχή δεν ήταν απόλυτα ψέμα, ναι, όταν είχα πρωτομάθει για το πρόβλημα (αν και προσπαθούσαμε λίγο καιρό είχα ένα κακό προαίσθημα και έτσι καταλήξαμε σε εξετάσεις, ευτυχώς δηλαδή γιατί τουλάχιστον τώρα ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε!!) είχα χάσει τον κόσμο κάτω απο τα πόδια μου, ήταν όμως μόνο στην αρχή και κυρίως ύστερα από την αποτυχημένη έκχυση.

Από κει και πέρα, ναι μεν με απασχολεί αλλά θεωρώ σε νορμάλ επίπεδα, στο να μην εφησυχάζω δηλαδή και να ξέρω ότι χρειαζόμαστε πείσμα και αρκετή προσπάθεια για να τα καταφέρουμε. Οι φίλες όμως που προφανώς ήταν τυχερές και τα παιδάκια τους ήρθαν και πολύ γρήγορα και χωρίς καθόλου προσπάθεια (έμειναν και οι δύο έγκυος χωρίς να το έχουν προγραμματίσει καν) σε οποιαδήποτε αναφορά γίνει είτε σε εξετάσεις που σκοπεύω να κάνω (όχι γιατί ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ, αλλά γιατί πρέπει!!), είτε σε χάπια που ΠΡΕΠΕΙ να πάρω , είτε στην ψυχολογική νταουνιά που με πιάνει - αναπόφευκτα - κάποιες στιγμές (ΜΟΝΟ στιγμές όμως - δεν είμαι και σε καμια διαρκή κατάθλιψη!!) έχουν την αντιμετώπιση "πωπωωωω, δεν πας καλά, μην παίρνεις φάρμακα - μην κάνεις εξετάσεις - μην ασχολήσε καθόλου " και τέτοια. Μάλλον κάποιοι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα στη ζωή δεν έρχονται το ίδιο εύκολα για όλους, κάποιοι είμαστε πιο άτυχοι αλλά το αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια. Φτάνουν σε σημείο να με "συμβουλεύουν" να προσπαθούμε ΜΟΝΟ φυσιολογικά (εννοείται ότι το κάνουμε και αυτό!!) και εντάξει βρε, κάαααααποια στιγμή θα έρθει. Μου αναφέρουν και χρονικά διαστήματα : "κοίτα, μια φίλη μου προσπαθούσε 7 χρόνια αλλά στο τέλος τα κατάφερε!!" (η φίλη όταν ξεκίνησε ήταν 20 ενώ εγώ είμαι 30 και ο άντρας μου 36... αναρωτιέμαι ποια είναι η ομοιότητα των δύο περιπτώσεων... τώρα εγώ πρέπει να παρηγορηθώ με αυτό;).

Μου λένε δε ευθαρσώς ότι δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί έχω άγχος (!)και γιατί στενοχωριέμαι (!). Το μόνο που τους είπα είναι να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς τα παιδάκια τους και τότε ίσως μπορέσουν να "καταλάβουν" (που αμφιβάλω γιατί και πάλι άλλο η θεωρεία και άλλο η πραγματικότητα).

Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η όλη κατάσταση... Φανταστείτε ότι δεν είμαι άνθρωπος ούτε που κλαίγεται ούτε που βαραίνει τους άλλους με τα δικά του προβλήματα, και εαν ξέρουν κάποια πράγματα για το πρόβλημα μας είναι γιατί έχουν κάποιες σχέσεις με γιατρούς, μαίες και τέτοια και ήθελα κάποιες έγκυρες πληροφορίες. That's it!! Αν το ήξερα ότι θα είμαι "υπερβολική" στα μάτια τους("γιατί ανησυχείς χωρίς λόγω βρε;;" ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ?? Μα δεν ακούνε τι τους λέω???? Ο άντρας μου είχε 11.000.000 σπερματοζωάρια και το minimum είναι 40.000.000!) θα προτιμούσα να μην είχα πει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα. Και για να είμαι ειλικρινής από δω και πέρα αυτό ακολουθώ, κι όταν με ρωτούν αλλάζω θέμα. Γιατί πόσο μπορεί να σε καταλάβει ένας άνθρωπος που δεν πηγαίνει 3 φορές την εβδομάδα στο γιατρό για υπέρηχο, δεν παίρνει χάπια ώστε να πρήζεται ή να είναι μια τσίτα, μια down, δεν έχει κάτσει όλο το βράδυ να παρηγορεί τον άντρας της που έχασε τον κόσμο όταν θίχτηκε ο ανδρισμός τους, δεν κάνει το ένα αρνητικό τεστ μετά το άλλο και πάει λέγοντας, και πόσα ακόμα χειρότερα που έχω διαβάσει από άλλες κοπέλες.

Συγνώμη που ήμουν χείμαρρος... αλλά κυριολεκτικά με πνίγει το δίκιο μου !!! Η μόνη συμπαράσταση (έστω κι αν δεν με ξέρετε και δεν σας ξέρω προσωπικά) έχει έρθει από εσάς, και σας είμαι ευγνώμων!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και μακάρι να γεμίσουν ολονών μας οι αγκαλίτσες σύντομα!! Χαίρομαι πολύ όταν διαβάζω για κορίτσια που τα κατάφεραν και γεμίζω κι εγώ ελπίδα!!

Σας φιλώ :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου γλυκο ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περνας και δυστυχως οι φιλες σου δεν ειναι κοντα σου:(

δεν θα επρεπε να εχουν αυτη την αντιμετοπισει!!!!!ξερω πως δεν μπορουν να σε νιωσουν γιατι σε μερικους ανθρωπους μερικα πραγματα ερχονται πολυ ευκολα και σε αλλους οχι,τουλαχιστον ομως θα μπορουσαν να σε ακουσουν και να ειναι κοντα σου......κατι τετοιες στιγμες χρειαζεσαι τους φιλους σου......

δεν εισαι τρελη.....η μαλλον εισαι τρελη απο λαχταρα για ενα παιδακι....ευχομαι ο θεουλης να σου το δωσει γρηγορα....:)

να ξερεις οτι στην εποχη που ζουμε δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανεις παιδακι....

φιλια:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι καλή μου δεν είσαι τρελή, απλα πραγματικά αν κάποιος δεν έχει βρεθεί ποτέ στη θέση σου δε μπορεί να καταλάβει το πρόβλημά σου. από την άλλη πλευρά και οι φίλες σου δε νομίζω ότι το κάνουν από κακό , απλά έτσι θεωρούν οτι μπορούν να σε βοηθήσουν με το να σου λένε πράγματα να σε "ξεαγχωνουν"

σιγουρα θα βρεις περισσοτερες συμπασχουσες εδω μέσα που θα καταλαβουν καλύτερα το πρόβλημά σου.

σίγουρα δεν είμαι εγώ η κατάλληλη να σου δώσω συμβουλή για το πώς θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σου γιατί κι εγω ανήκω στην κατηγορία του "ξαφνικού και απρογραμμάτιστου" , αλλά τουλάχιστον μπορώ να σου εγγυηθώ ότι εδω μέσα θα βρεις πολλές νέες φιλενάδες που θα σε καταλάβουν απόλυτα!! :kiss:

αν θες και μπορεις ελα στη συναντηση την κυριακη να γνωριστεις και από κοντα για να νιώσεις ακόμα καλύτερα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

JUNO, o καθένας πορεύεται με τα προβλήματά του μόνος του.Αυτό είναι γεγονός.Δεν ξέρω τον χαρακτήρα σου, αλλά από αυτά που γράφεις καταλαβαίνβ ότι σε ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των φίλων σου.

Το εν λόγω θέμα όμως νομίζω ότι πρέπει να το αντιμετωπίσεις με το σύζυγό σου.

Αν δεν το ζήσεις το π΄ροβλημα δεν μπορείς να κατανοήσεις ,οπότε μην στεναχωριέσαι.Όταν θα καταφέρεται τον σκοπό σας, τα ΄΄αλλα θα σου φαίνονται οδοντόκρεμες......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Juno kalispera k apo mena. Ego pistevo pos oi files sou antidroun etsi gia ton logo oti den theloun na se afisoun na se parei apo kato k isos na nomizoun pos an den apodextoun to tixon provlima tha stamatisei na iparxei. Sigoura opos les den katalavenoun ti pernas alla min tis parexigeis, ontos an den to ziseis den mporeis na to nioseis!!! Mporeis na ekmetaleuteis auti tin simperifora tous pernontas kouragio k na arxiseis k esi na ta vlepeis pio thetika. Tha akoloutheis tis odigies tou giatrou sou, ef'oson ton empistevese k kalos i kakos oles exoume akousei istories apithanes, zevgaria pou eixa xasei kathe elpida gia paidaki na apoktoun k ena k duo k tria paidakia. An tis agapas pragmatika k exeis niosei tin agapi tous paliotera min tis apomakrineis giati tha tis xreiasteis, oloi xreiazomaste filous k tous apodexomaste kapoies fores k me ta strava tous. Kathise k exigise tous pos me auti tin simperifora tous den se voithoun oso tha theles k tha sou poun k autes ton logo autis tis antidraseis...eimai sigouri pos tha katalavete i mia tin alli k ola tha ginoun opos palia!!!!

Sas euxomai ta kalitera k sintoma to rimadotest na vgei thetiko!!!!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Fysika kai den eisai trelli!

Sumfono oti oi files sou afenos theoroun oti se xeaghonoun afeterou den mporoun na se katalavoun.

exo ap'to horo oloi polla tragoudia leme.

An se halaei i antimetopisi min to moirazesai mazi tous.

Eheis kathe dikaioma na se apasholei opos nomizeis esy pote poli kai pote ligo.Na sou po tin alitheia ki ego pistevo oti ta mora se kapoia stigmi erhontai se olous eite me kapoio provlimataki eite ohi alla afto den simainei oti einai oti pio fysiologiko na peis ok more as erthei opote thelei kai na min aghonesai.

Prosopika to thema paidi to moirazomai pio poli sto Mammy giati ki emena

oi files eite pou epiasan horis na to katalavoun eite pou einai eleftheres ka iden tis apasholei kan to thema.

Kalo kouragio sto taxidi afto me ola ta skampanevasmata tou kai grigora ta efharista!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκεια μου,φιλεναδα σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ.Ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα,εμεις εχουμε 10.000.000 αντι για 40.000.000!!!Οποτε καταλαβαινεις οτι κ εγω ειμαι στη φαση της σπερματεγχυσης.Τωρα εχω κανει τη 2η κ περιμενω μεχρι αυριο να δω αν θα αδιαθετησω η οχι,οποτε κ να παω για χοριακη.

Τι να σου πω;;Οτι δεν εχεις δικιο;Απολυτω δικιο.Εγω αυτα που λες τα αντιμετωπισα απο την ιδια μου την οικογενεια κ οχι απο...ξενους.Για αλλους λογους βεβαια αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.Οταν τα πραγματα δυσκολεψουν κ θελεις αυτους που χρονια θεωρεις δικους σου ανθρωπους να σε στηριξουν,να σε παρηγορησουν και αυτοι κανουν το ακριβωςαντιθετο τουε ειναι ενα ακομα χτυπημα εκτος απο αυτο που οι μοιρα σου εδωσε.

Βεβαια εγω ευτηχως δεν τους ειπα ακριβως το προβλημα που εχουμε,το εριξα σε εμενα κ το αφησα ετσι λιγο φλου.Και πολυ καλα εκανα τελικα γιατι αν ηξεραν οτι ο αντρας μου εχει το προβλημα τοτε τα πραγματα θα ειταν πολυ χειροτερα.

Δυστηχως κανεις που ειναι εξω απο το χορο δεν σε καταλαβαινει.Και οταν τους λες το πως νοιωθεις η μονη απαντηση ειναι αυτη"ελα μωρε,μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν".Πως θα γινουν;;

Τελος παντων ακου γλυκια μου,αν θελειςνα ηρεμησεις,που αυτο προεχει σταματα να συζητας το θεμα σου κ αν καποιες φορες σαν ανθρωπος που εισαι νοιωσειςτην αναγκη να μιλησεις,να ξεσπασεις μπες μεσα στο mammy οπως κ εκανες κ πες τα ολα.Ναι!εδω δεν ξερουμε π[ροσωπικα η μια την αλλη αλλα καταλαβαινομαστε,που ειναι το πιο σημαντικο.

Οι φιλες σου μιλανε εκ του ασφαλους,δυστηχως δεν προκειτε να σε νοιωσουν...μη σκας..παντου τα ιδια συμβαινουν.Στηριξε τον ανθρωπο σου οσο μπορεις,στηριξε κ τον εαυτο σου,πατα γερα στα ποδια σου,εχε ελπιδα,επιμονη κ υπομονη.Αυτα τα πραγματα ειναι δυσκολα,αλλα θελουν ηρεμια κ ισσοροπια ψυχικη.Εγω αυτο προσπαθω να κανω.Εχω τις διαδικτυακες φιλες μου τα λεω κ ειμαι μια χαρα.

Προσπαθησε να επικεντρωθεις σε αυτο που κανεις κ σε αυτο που προσμενεις με τοση λαχταρα κ ασ'τους αλλους να κουρευονται.

Πολλα φιλια κ μεσα απ'την καρδια μου καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΡΕΛΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ! ΤΟ "ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ. ΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ; ΤΟΝ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ; ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΑΝ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΑΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΑ ΨΑΞΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ, ΘΑ ΨΑΞΩ, ΞΕΣΗΩΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ; ΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ. ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Frapedia + Bourique, ευχαριστώ πολύ πολύ για την ψυχανάλυση!!

Δεν ξέρω πραγματικά πού να αποδώσω τη στάση των φίλων μου (που δεν αντιλέγω ότι με αγαπούν και δεν λένε τίποτα για το κακό μου!). Γιατί κι εσύ κοριτσάκι μου που δεν είχες τέτοια προβλήματα (και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ εύχομαι κανένα μα κανένα ζευγάρι να μην περνάει τέτοιες καταστάσεις!!) ακόμα κι αν δεν μπορείς απόλυτα τουλάχιστον προσπαθείς να καταλάβεις και ακόμα περισσότερο να βοηθήσεις (και με δύο κουβεντούλες το έκανες, σε ευχαριστώ).

Οι συγκεκριμένες φίλες μου δεν είχαν δείξει ποτέ δείγματα "αδιαφορίας" ή "αναιστησίας" απέναντι μου όπως κι εγώ προς εκείνες, αλλά αυτό το θέμα ή δεν μπορούν ή αρνούνται για κάποιο λόγο να το καταλάβουν, να το σεβαστούν, δεν ξέρω πως να το πω!

Τουλάχιστον εμείς ας δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη!!

Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας και καλή λευτεριά στις εγκυούλες!! Άντε και στα δικά μας !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

JUNO ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΡΕΛΗ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!! ΤΟ ΤΙΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΥΧΕ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ "ΠΡΕΠΕΙ".

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ!!!! ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ,ΟΥΤΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ "ΘΑ ΜΕ ΖΑΛΙΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

JUNO μου εμείς ένα μικρό προβληματάκι το είχαμε. Προσπαθούσαμε αρκετό καιρό ακόμα και πριν το γάμο και το μωράκι μας δεν ερχόταν. Σε καταλαβαίνω απόλυτα Αυτό που σου λένε οι φίλες σου ισχύσει σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Ναι είναι πολλές περιπτώσεις που μόλις κάποιος αποφάσιζε ότι θα χαλαρώσει ή ακόμα και αν έκανε άλλα σχέδια πλέων ήρθε ένα παιδάκι.

Αν υπάρχει πρόβλημα – όπως και στην δική σας περίπτωση δυστυχώς θα πρέπει να προσπαθήστε για ένα μωράκι. Αλλά καλύτερα να μην το συζητάς άλλο μαζί τους, ούτε μα κανέναν άλλον. Και μην ανησυχείς μια του κλέφτη δύο του κλέφτη κάτι θα γίνει. Δε θα σε αφήσει έτσι ο θεούλης αφού θέλεις τόσο πολύ ένα μωράκι- εδώ πολύ πιο δύσκολες περιπτώσεις απέκτησαν μωράκι, αφού είναι κινητικό το σπέρμα, θα το φτάσει που θα πάει. Αρκεί που υπάρχει και είναι γερό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αγαπη μου η κουμπαρα μου ηθελε να μεινει εγκυος μεσα σε ενα χρονικο διαστημα λογω δουλειας....μεχρι να μεινει εγκυος που τα καταφερε γρηγορα μεσα σε 3 μηνες μου ειχε φαει τα αυτια......:laugh: πολυ αγχος,ελεγε δε μπορω να κανω παιδια κτλ.....ποτε ομως δεν της ειπα αντε ρε τι ειναι αυτα που λες......ημουνα διπλα της και καθε μερα τα λεγαμε απο κοντα και συζητουσαμε μονο γι αυτο το πραγμα...τις εδινα συμβουλες και τις αναπτερωνα το ηθικο.......ετσι για μενα κανουν οι αληθινες φιλες......και εδω θα βρεις πολλες!!!!!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χελωνίτσα, από μαας τουλάχιστον θα ξέρεις ότι το "καλή επιτυχία" βγαίνει μέσα απο την καρδιά μας και είναι και απόλυτα ειλικρινές... γιατί ξέρουμε!!

Good Luck κοριτσάρα μου! Ο Θεός μαζί σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τρελη δεν εισαι σιγουρα δεν εχω παρομοιο προβλημα εχω περασει ομως παρα πολυ δυσκολες καταστασεις και κατα καποιο τροπο σε καταλαβαινω. το πρωτο μου μωρο το εχασα λιγο πριν γεννησω το δευτερο στον 3 μηνα τωρα διανυω τον 4 μηνα της εγκυμοσυνης μου και φοβαμαι τρελα. αυτο που μπορω να σου πω ειναι να χαλαρωσεις τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι πολυ χειροτερα φαντασου να μην ειχε καθολου. Εμπιστευσου το γιατρο σου περασε ομορφα με τον αντρουλη σου και καποια στιγμη οταν πραγματικα χαλαρωσεις και βγει κατα καποιο τροπο απο το μυαλο σας θα ερθει. Το αγχος παιζει μεγαλο ρολο στη συλληψη. Ειναι πολυ ψυχοφθορο το να πηγαινεις τοσο συχνα στο γυναικολογο αλλα να σκεφτεσαι θετικα οτι πας για καλο. πρεπει να εχεις συμπαρασταση απο τον αντρα σου και να μην σκεφτεσαι μονο αυτον να σκεφτεις και εσενα γιατι μπορει να εχει αυτος το προβλημα αλλα το λουκι εσυ το περνας κυριως οσο για τισ φιλες σου θα σου ελεγα να μην το ξανασυζητησεις ή να κοβεισ την συζητηση οταν ερχεται γιατι σε στεναχωρουν και δεν το χρειαζεσαι αυτο μονο χαρουμενα πραγματα να σκεφτεσαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΕΟ COOL, όχι δεν είναι έτσι... Ίσα ίσα που η γνώμη των άλλων γενικότερα δεν με ενδιέφερε και δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Άλλο όμως η συμπαράσταση.... αυτό αποζητώ από τους φίλους μου γιατί από εμένα είχαν ΠΑΝΤΑ αμέριστη συμπαράσταση ακόμα και για προβλήματα που δεν είχα περάσει ποτέ αλλά τουλάχιστον μπορούσα να τα σεβαστώ. Δε σε αδικώ, προς Θεού, δεν γνωριζόμαστε όπως είπες και είναι λογικό να βγάζουμε και κάποια ανακριβή συμπεράσματα.

Δέχομαι ότι στο μικρόσκοσμο του καθένας θεωρεί το πρόβλημα του μεγαλύτερο και σημαντικότερο από των άλλων, αλλά και πάλι σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι το θέμα να σου πουν τη γνώμη τους (τα αντικειμενικά δεδομένα τα γνωρίζω πολύ καλύτερα από αυτές!)αλλά να σου ΣΤΑΘΟΥΝ. Και φαντάσου ότι δεν ανοίγω καν εγώ τετοιο θέμα και γιατί με πονάει και γιατί όσα μου έχουν τύχει στη ζωή έμαθα να τα αντιμετωπίζω πρώτα μόνη μου γιατί δεν ήθελα να επιβαρύνω ψυχολογικά τους ανθρώπους μου.

Θα ξαναπω λοιπόν πως αυτό που με ενοχλεί είναι να με θεωρούν "υπερβολική" όταν εκείνες για πολύ πιο απλά θέματα, με άμεση λύση μπορούσαν να μου μιλούν στο τηλ. επί ΩΡΕΣ. Και ξέρεις κάτι; Και πάλι να το έκαναν - οσο ασήμαντο και να θεωρούσα το πρόβλημα τους - εγώ θα καθόμουν να τις ακούσω και να προσπαθήσω να τις κάνω να αισθανθούν καλύτερα. Πρέπει λοιπόν κάποιες φορές να κοιτάμε και λίγο πέρα από το δάχτυλο μας...

Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου, όλες οι γνώμες πραγματικά βοηθάνε! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Angel, λυπάμαι πολύ πολύ για όσα έχεις περάσει αλλά χαίρομαι που σε ακούω δυνατή. Είναι φυσιολογικος ο φόβος σου αλλά και εσύ, όπως όλες μας, προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά, να κάνεις όλα όσα σου λέει ο γιατρός σου και το μωράκι σου θα τα καταφέρει αυτή τη φορά!! Και όλα τα άλλα θα είναι παρελθόν!!!

Συμφωνώ επίσης μαζί σου για τη σχέση που πρέπει να έχει το ζευγάρι σε τέτοιες δυσκολίες. Εμείς ευτυχώς είμαστε από αυτόυς που έχουν δεθεί ακόμα πιο πολύ, και όταν ο ένας πάει να πέσει τρέχει ο άλλος και τον σηκώνει. Τουλάχιστον αυτό το έχουμε και δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς! Στο κάτω κάτω αυτός είναι η οικογένεια μου πια και εγώ η δική του, πραγματικά!!

Να σας πάνε όλα δεξιά κοριτσάκι μου μέσα από την ψυχή μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και από μένα!

έχεις εσύ τον πόνο σου κ ακούς κ τις μαλακ..΄ες, συγγνώμη,

των άλλων...

Αφού δεν καταλαβαίνουν ή τελος πάντων κάνουν πως δεν κατα-

βαίνουν, γνώμη μου είναι να αποφεύγεις τις συζητήσεις επί

του θέματος μαζί τους.

Να έχεις πίστη κ θα δεις, ο Θεούλης θα σου στείλει το

αγγελουδάκι που περιμένεις...

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

JUNO μου, είμαι κ εγώ μια ταλαιπωρημένη περίπτωση 14 μήνες αποτυχίας για μένα αιώνας μιας κ δεν είμαι μικρούλα (33). Μου είχε πει κάποια φίλη έλα ρε συ πολύ αγχώνεσαι και στα 5' μου έχει πει ότι τον 1ο μήνα που δεν έπιασε φρίκαρε,(έπιασε τον 2ο). Γενικά έχω ακούσει τα πάντα, γιατί πολύ απλά λέω το πρόβλημά μου με το καλημέρα ,το βγάζω από μέσα μου κ το κάνω μικρότερο, μην νομίζετε η ψυχολογία της κάθε κοπέλας είναι διαφορετική!!! αλλά δεν έχω νοιώσει πίεση η στεναχώρια με κανέναν, ο καθένας σου δίνει ότι μπορεί. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι μου λένε ότι μου λένε για να με στεναχωρήσουν, πολύ απλά ΔΕΝ γίνεται να σε καταλάβει κανένας που δεν έχει το πρόβλημά σου. Ακούς ή όχι τα πάντα κ επιλέγεις ότι θες. Στους 10 θα ακούσεις και κάτι που θα σε βοηθήσει.

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας, Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Quinta, Folympia,

Σας ευχαριστώ κι εσάς όπως και τα άλλα κορίτσια!

Έχετε δίκιο πως τους φίλους δεν τους απορρίπτουμε από ένα περιστατικό και δεν σκοπεύω να το κάνω ούτε εγώ με τις φίλες μου. Όπως πολύ σωστά προτείνετε, απλά αποφέυγω να συζητώ πλέον αυτό το θέμα μαζί τους, αλλά εκείνες όλο το ανοίγουν! Έτσι το "παίζω" αδιάφορη και αλλάζω θέμα σα να μην συμβαίνει τίποτα (η καρδούλα μου το ξέρει βέβαια). Τους έχω εξηγησει έμμεσα ότι ο τρόπος τους δεν με βοηθάει αλλά μάλλον δεν το κατάλαβαν... Άρα δεν έχει και νόημα καμία συζήτηση επί του θέματος μαζί τους. Ας είναι , έχουμε τόσα άλλα να πούμε...

Από κει και πέρα, υπομονή, επιμονή και βλέπουμε...

Καλή λευτεριά εγκυμονούλα!!! Με το καλό ένα υγειές παιδάκι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Juno σε καταλαβαίνω απολυτα.... είμαι στην ίδια φάση με εσένα..... προσπαθώ 3,5 χρόνια και εκτώς απο αρνητικά τεστ δεν βλέπω φως...

μέχρι πριν λίγο καιρό ενιωθα πιο κάτω και απο το πάτωμα.. ο λόγος? δεν είχα κανέναν να μιλήσω για αυτο που με κανει να αισθάνομαι χάλια... ενιωθα οτι κανένας δεν με καταλαβαίνει...

Ευτυχώς γνώρισα τις κοπέλες στο μαμυ....

Ετσι ειναι η ζωή τελικά... μονο οταν εισαι στο χορό- καταλαβαίνεις τι ζόρι παιρνάει ο άλλος...

Δεν πειράζει!!!!! θα κουραστούμε λίγο παραπάνω αλλά παιδί θα κάνουμε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή επιτυχία και σ'εσένα Nikol μου!

Σε όλα δίκιο έχεις και κυρίως στο ότι καθένας αντιμετωπίζει το πρόβλημα με βάση την ψυχοσύνθεση του. Από κει και πέρα, όταν μια από τις φίλες μου θεώρησε αστείο (ευτυχώς σε προσωπική μας κουβέντα!!) να αποκαλέσει τον άντρα μου "άσφαιρο"... καταλαβαίνεις ότι έχω κάποιους λόγους ή να αμφιβάλω για τις αγαθές προθέσεις της ή για τη νοημοσύνη της... Μάλλον το δέυτερο ήταν πάντως... Είναι δυνατόν να θεωρούσα με όσα περνάω μια τέτοια "ατάκα" αστεία???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όχι κοριτσάκι μου,δεν είσαι τρελλή.Αν είσαι,τότε είμαι κι εγώ και ένα σωρό άλλες κοπέλες που κυκλοφορούν εδώ μέσα και προσπαθούν ακόμη και χρόνια.

Μόνο αυτές μπορούν να καταλάβουν τι θα πει να θες απεγνωσμένα ένα μωρό και να μην έρχεται με τίποτα.

Προσωπικά,επέλεξα να το ξεχάσω και να το αφήσω στην τύχη του.Όποτε θέλει ας έρθει (γιατί θα έρθει) ...ως τότε θα έχω τον άντρα μου και ο άντρας μου εμένα.

Προς το παρόν ΑΥΤΟΣ είναι η ζωή μου.Ότι,ΜΑ ΟΤΙ και να γίνει,ξέρω ότι δεν είμαι μόνη μου...

Υ.Γ : ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΟ.Η ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...