Μετάβαση σε περιεχόμενο

ξεγεννουσε μεθυσμενος (στο mega σημερα το πρωι)


Recommended Posts

σημερα το πρωι στην εκπομπη του παπαδακη ειχε το εξης θεμα στο νοσοκομειο της κορινθου ενας γυναικολογος ξεκινησε να κανει καισσαρικη σε μια γυναικα ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ!!!!!

την αφησε ανοιχτη και εφαχνε μεσα της να βρει το κεφαλακι του μωρου αν ειναι δυνατον...με αποτελεσμα να κινδυνευσει η μανα και το μωρο αφου απο το μεθυσι του δεν καταλαβε οτι το μωρο ηταν ναρκωμενο και το αφηνε ετσι......ευτυχως που καποιοι αρμοδιοι κινητοποιηθηκαν και πηρε εκταση το θεμα

μα γιατι δεν τους παιρνουν τα διπλωματα??????

post-7176-13873934658722_thumb.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ ναι βρε κοπέλα μου κι εγώ το διάβασα χθες στα "ΝΕΑ"! Αν είναι δυνατόν! Καλά... ήθελα να ΄ξερα, οι συνεργάτες του, οι υπόλοιποι γιατροί δεν τον είδανε σε τί κατάσταση ήτανε? Εδώ, λέει, της μύριζε η αναπνοή του της ετοιμόγεννης αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη βάση. Και καλά... εκείνη πονούσε κι είχε αλλού το μυαλό της η γυναίκα! Οι άλλοι γιατροί τί κολοκύθια κάνανε? Μα να γεννάει φυσιολογικά και να την έχει πετσοκόψει για καισαρική? Ήμαρτον Χριστέ μου... μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο μόλις διάβασα τέτοιου είδους είδηση... πάλι καλά που σωθήκανε και η μωρομανούλα και το μπεμπάκι της, το οποίο όμως, αν θυμάμαι καλά, είπανε πως έχει αναπνευστικά προβλήματα, εξαιτίας του κ.... γιατρού! Που να του κόψουνε τα χέρια... του αλήτη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τρομερό!!!!!

Που ζόυμε???? σε τριτοκοσμική χώρα ή 40 χρόνια πριν?

Ρε ξήλωμα που θέλουν μερικοί.... για να βάλλουν μυαλό και οι υπόλοιποι...

αλλά η πολύ ελευθερία μερικές φορές καταντάει ασυδοσία.. και καλά όταν δεν κινδυνευουν ανθρωπινες ζωές όταν όμως κινδυνεύουν???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ Ε!! Η ΑΣΥΝΗΔΕΙΣΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΜΠΑΡΙ????? ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ??? ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα πρέπει να του πάρουν το δίπλωμα και να μην ξανασκήσει

το επάγγελμα αυτό!

Στην ιατρική δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες!!!

Ένα λάθος αρκεί, ένα μόνο λάθος!

Θα πρέπει να κοινοποιηθεί και το ονομά του!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dustuxos akousa episis oti to paidaki kinduneuei kai me paralusi logo tou oti eixe ksekinisei na vgei fusiologika kai ekeinos to travikse me ti diadikasia tis kaisarikis.

tha ton skotona me ta idia mou ta xeria!!!

tha ton skotona...den upirxe periptosi!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ, ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ! ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ; ΑΛΛΑ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ; ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΑΝ ΣΕ ΚΑΝΩ ΑΛΘΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙ......

ΤΗ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ...ΝΟΜΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ....ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΒΓΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΑΡΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ....ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΗΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ...

ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ,ΤΟ ΤΕΡΑΣ,ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ,ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ,ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ 5ακις ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ....(ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ...)

ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ....

ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ....ΦΤΟΥ.............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΧΘΕΣ?ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ,ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ,ΕΝΑΣ 28 ΧΡΟΝΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑΣΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ 83 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ...

ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ....

ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????

ΟΥΤΕ ΣΙΚΑΓΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ....

ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ....ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΑ ΧΩΡΑ....

ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΤΗΛΙΣΤΕΙ....

ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....

ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μόλις διάβασα σε εφημερίδα πως επιλήφθηκε Εισαγγελέας για το "μπεκρή γυναικολόγο"! Άντε μπας και... ταρακουνηθούν μερικοί!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι ναι όπως τα λέει η boymama είναι.Εψαχνε να βρει κεφάλι το ζώον και πού να το βρει αφού είχε κατέβει γιατί γεννούσε φυσιολογικά η 17χρονη κοπέλα.Και το μωράκι δεν είχε τις αισθήσεις του λόγω της νάρκωσης από την καισαρική. Χτες λέγανε ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, σημερα διαβάζω ότι ενδέχεται να του αφησει σωματικές βλάβες, αυτός ο καραγκιόζης σηκώθηκε κι έφυγε και τους άφησε σύξυλους στη μέση της εγχείρησης να βγάλουν άλλοι γιατροί το φίδι από την τρύπα και σαν να μην έφταναν αυτά διάβαζα ότι αυτός ο κίνδυνος θάνατος έχει και στο παρελθόν κόψει το αυτί ενός μωρού!Και συνεχίζει αυτός να θεωρείται και να ενεργεί ως γιατρός!Τι να πω!Πραγματικά μένω αφωνη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παναγία μου... τι είναι αυτά που ακούμε Χριστέ μου πρωϊνιάτικα???? Καλά ρε παιδιά... και εργαζότανε ακόμη αυτό το κτήνος... ως γιατρός????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το άκουσα το περιστατικό αλλά δεν άκουσα ότι ενώ η γυναίκα ήταν για φυσιολογικό τοκετό αυτός την άνοιξε!

Καλά τα άλλα τα ρεμάλια δεν τον πήραν χαμπάρι απ τη συμπεριφορά του?

πω πω !!

τρέμω όταν κάνω τέτοιες σκέψεις, πως 8α είναι η κατάσταση του γιατρού εκείνη τη στιγμή.

Στο εκτελεστικό απόσπασμα το καθήκι!!

τι πάει να πει δε μπορούν να τον βρουν!!!!

ελεος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μα καλά ρε παιδιά σε τοκετό, μόνος του ήταν ο γιατρός. Εδώ στο Ιπποκράτειο που έχει καταντήσει αχούρι έχουν τουλάχιστον μία μαία μαζί με το γιατρό. Δεν το είδε κανένας. Όλοι μαζί στον εισαγγελέα ως ηθικοί αυτουργοί. Το καημένο το μωράκι, να ξεκινάς τόσο βάρβαρα την ζωούλα σου. ψυχούλα μου τι φταίει !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απορια

Μαζι με τον γιατρο που εχεις κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν μπαινει και εκτος απο την μαια και ενας δευτερος γυναικολογος καλου κακου??????

που ηταν εκεινοι ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ντροπή και αίσχος!! ΕΛΕΟΣ, τι άλλο θα κάνουνε πια?? Ξήλωμα στν κερατά! Μα είναι δυνατόν να παίζεις με την ζωή μιας κοπέλας κι ενός βρέφους??

Δημητρούλα29, το είδα και τα'παιξα! Κρίμα στην κοπέλα! Πώπω μου σηκώθηκε η τρίχα1 Ήθελα να'ξερα, πως τους δίνουν τα διπλώματα και κυρίως πως μπορούν και δίνουν τον ιερό όρκο του Ιπποκράτη ενώ δεν το κρατάνε??

Εμένα ξέρετε τι μου είχε πει ένας γιατρός? Δεν με ήξερε και μου είχε δώσει αντιβίωση για λοίμωξη του αναπνευστικού πέρυσι και μετά γνωριστήκαμε για επαγγελματικούς λόγους και μου είπε ότι αν με ήξερε τότε δεν θα μου έδινε αντιβίωση!Πως μ'ένα depon και ένα σιρόπι απλό για τον βήχα θα ήταν οκ! Κρίνετε και πείτε μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω το ειδα προχθες το πρωι στον αυτια

ειχε ζωντανη συνδεση με τον συζυγο της κοπελας οπου ελεγε οτι εχει κανει μηνυση και θα κινηθει δικαστικως και αυτος ο αθλιος ο αυτιας ελεγε στον συζηγο οτι δεν ειναι μεσα στην ιατρικη και οτι δεν ειναι σιγουρο οτι εκανε λαθος και μηπως να απεσυρε τις μηνυσεις....

επερνε με λιγα λογια το μερος του γιατρου(ο θεος να τον κανει)

Αν ηταν καμια συγγενης του αυτα θα ελεγε το γαιδουρι ???????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, ίσως επηρρεάζει και το γεγονός ότι θηλάζεις ακόμα, δε ξέρω τι να πω... Πάντως σίγουρα μην αγχώνεσαι, θα σου ρθει μια μέρα ένα κύμα ναυτίας και θα λες τι καλά που ήμουν πριν χαλαρ΄η 🤣🤣
    • Κι εμένα το πρωινό δεν είναι καθόλου το αγαπημένο μου;, απλά είπαμε να το δοκιμάσουμε σ εκείνους τους κύκλους, γιατί κιόλας έπεφταν βολικά οι μέρες σκ ή όταν δουλεύαμε απ' το σπίτι. Φυσικά είναι και θέμα τύχης ότι είχαμε συλλήψεις και στους δύο κύκλους. Καλά σίγουρα κι η πρόκληση έπαιξε το ρόλο της στον κύκλο του Απριλίου, απλά το συνειδητοποίησα σήμερα κι είπα να το αναφέρω.  Όσον αφορά για το μωράκι που χάθηκε, σε καταλαβαίνω απόλυτα 😞 έτσι κι εγώ τον περασμένο Οκτώβριο την ημέρα της ΠΗΤ, νομίζω μου βγήκε όλος ο πόνος κάπως μαζεμένος... Δε ξέρω αν το νιώθετε, εμείς πάντως με το σύντροφό μου κάπως "το γιορτάσαμε", όχι βέβαια με την έννοια της χαρούμενης γιορτής, απλά μαγείρεψαμε σπίτι και ήπιαμε στη μνήμη του μωρου μας γιατί δε θέλαμε κάπως να ξεχαστεί αυτή η ψυχούλα σα να μην υπήρξε ποτέ. Να σου πω την αλήθεια, εγώ ίσως το χρειαζομουν αυτό περισσότερο απ' ότι ο σύντροφός μου, και μπορώ να πω ότι με βοήθησε να βάλω ένα κλείσιμο σ εκείνο το κεφάλαιο. Από τότε κάπως πήρα τα πάνω μου και ήμουν πιο χαλαρή με τις προσπάθειες, με την έννοια ότι όταν έβλεπα αρνητικό δεν απογοητευομουν όσο πριν τον Οκτώβρη. Νομίζω ότι πιο πρίν ήμουν σε άρνηση διότι στο μυαλό μου είχα ότι θα έπρεπε "να ήμουν έγκυος" κι ίσως αυτό να μη με άφηνε να ευχαριστηθω και τη διαδικασία.
    • Λίγο έμεινε μέχρι να μάθεις κορίτσι μου... Μπράβο σας που είστε καλά και οι 2!!!
    • Υπομονή και επιμονή και θα έρθει το θετικό, θα φουσκώσει η κοιλίτα! Πάντως κι εμένα το πρωινό, το χειρότερό μου. Άσε που υπάρχει και χρονική πίεση και αυτά τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.
    • Σ'ευχαριστώ για την αναλυτική σου απάντηση!!! Δεν το περίμενα πως στη 4η εγκυμοσύνη μου θα ειχα τόσο άγχος. Σε ολες ειχα ειναι η αλήθεια, απλά επειδή στις προηγούμενες ειχα πολυ έντονα συμπτώματα (μετα τις 5μιση προς 6 βδομάδες βέβαια) ίσως αυτο με ανακούφιζε οτι όλα πάνε καλα.  Απλα με θυμάμαι στις αλλες που ειχα τόσο έντονα το αίσθημα πως θα αδιαθετησω , παρ'ολο που ηξερα ότι ειμαι έγκυος , που πηγαινα κάθε λιγο στο μπάνιο να τσεκαρω αν έχω αίμα. Τώρα τίποτα. Και απο συμπτώματα , αυτα τα λιγα που εχω, μια έρχονται μια φεύγουν. Το μεσημέρι για παράδειγμα ειχα λιγο το στομάχι κάπως... Μετά έφυγε. Τωρα πηγα τα παιδια στις κουνιες και μονο λιγη ζαλη ένιωθα που και που. Αλλα ειμαι μολις 5+1 Πφφφφ οπότε μακαρι να ερθουν οι αναγουλες μπας και ηρεμήσω γιατι έχω αρχίσει να μην με αντέχω χαχαχα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...