Μετάβαση σε περιεχόμενο

ένα γράμμα για τις κοπέλες του Μάμμι....


Recommended Posts

Αγαπημένες μου καλησπέρα!

Έχω να μπώ πολύ καιρό στο site του mammyland αλλά το έκανα μπας και με βοηθήσει να ξεκολλήσω λίγο με το θέμα του μωρού και μου έρθει ποιο γρήγορα.

και είμαι λίγο καλύτερα...

Το χειρότερο είναι ενώ κατάφερα να είμαι καλύτερα 2 μήνες, έμαθα πρόσφατα οτι μια φίλη μου είναι έγκυος και ενω χάρηκα πάρα πολύ γι'αυτη έγινα ένα με το πάτωμα απο την στεναχώρια μου που εγώ ακόμα δεν.

Στέλνω αυτό το μήνυμα απλά για να πω σε όσες δεν κατάφεραν ακόμα να μείνουν έγκυες οτι υπάρχουν κοπέλες που είμαστε στην ίδια μοίρα και περνάμε την ίδια φάση... με τον σύζηγο είχαμε φτάσει σε σημείο να κάνουμε έρωτα μόνο και μόνο με αυτοσκοπό το παιδί. Ευτυχώς που η αγαπημένη μου θεία crazy με ταρακούνισε νωρίς και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Κορίτσια ένας ψυχολόγος μου είπε ότι το παιδί για να έρθει πρέπει να είμαστε έτοιμες και σωματικά και ψυχικά! Όσο μας πιάνει η υστερία και οσο ανγχωνόμαστε δεν αφήνουμε στα μωρά μας να έρθουν. Για σκεφτείτετο..

Θα θέλατε να αποκτίσετε ζωή μέσα σε ένα στρεσαρισμένο και αποσιντονισμένο σώμα? Εγώ πάντως όχι, γι'αυτο λοιπόν ας κοιτάξουμε να αγαπήσουμε πρώτα απ' όλα τον ευατό μας και να του έχουμε εμπιστοσύνη και πίστη! Ας ζήσουμε όσο μπορούμε καλύτερα με τους συντρόφους μας τώρα. οταν τα παιδια μας θελήσουν θα έρθουν, η μαλλον οταν τα αφήσουμε να έρθουν!!! Ετσι οπως κάνουμε δεν μπορούν...

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλα τα κορίτσια που μέχρι τώρα με βοήθησαν και μου συμπαραστάθηκαν, Είσαστε γυναίκες με ευαισθησίες και σίγουρα οι περισσότερες αξίζουν ν γίνουν μητέρες..

Απολάυστε τη μοναξιά με τον συντροφό σας και εκμεταλευτήτε τις ώρες και τα λεπτά που είστε μόνοι για να κάνετε πράγματα για σας. Ισως ο πελαργός χτυπήσει τη πόρτα αύριο και δεν καταφέρετε να πάτε εκέινο το ταξίδι που κανονίζατε τόσο καιρό... ίσως δεν προλάβετε να χαρειτε τις ελεύθερες ώρες που έχετε τώρα για να χαζολογίσετε για απλά πράγματα που αργότερα θα σας λείπουν. Κάντε σεξ χωρίς να φοβάστε οτι θα σας ακούσουν, μαγειρέψτε μισόγυμνοι στη κουζίνα, καθήστε αγκαλιά όλο το απόγευμα και κάντε σχέδια για το καλοκαίρι....

απλά απολάυστε τον έρωτα σας...

φιλάκια πολλά!!!

Μου λείψατε πολύ........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dimitra23 έγραψε:

Κάντε σεξ χωρίς να φοβάστε οτι θα σας ακούσουν, μαγειρέψτε μισόγυμνοι στη κουζίνα, καθήστε αγκαλιά όλο το απόγευμα και κάντε σχέδια για το καλοκαίρι....

απλά απολάυστε τον έρωτα σας...

Και κάπως έτσι θα έρθει και αυτό που ποθείτε!

Δήμητρα, καλώς μας ήρθες πάλι!

:)

Υ.Γ. Την crazy θεία Ρούλα να την ακούτε! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dimitra23 μπραβο σου!!!!!Ετσι ακριβως ειναι,η crazy δεν ειναι καθολου crazy τελικα!!! :laugh: την ειχα καταλαβει:laugh:

παρα πολυ ωραια τα ειπες Δημητρα μου και εαν τα κανεις και πραξη ολα θα ερθουν οπως τα φανταζεσαι αγαπη μου!!!!Φιλακιαααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ όμορφο το γράμμα σου, ειλικρινά! Και θεωρώ πως αυτά που έχεις γράψει είναι απολύτως σωστά! Ένα μωρό θα έρθει εκεί όπου δεν το περιμένεις! Όταν δεν θα σε καταβάλλει το στρες! Να σου πω και κάτι;; Εγώ πίστευα ότι δεν θα έπιανα εύκολα παιδί! Έχω πολυκυστικές ωοθήκες και μεγάλο κύκλο και μου είχαν πει ότι θα έπρεπε να υποβήθω σε θεραπείες! Όταν επισκέφτηκα τον γιατρό που έχω τώρα, μου είπε ν'αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο, ν'απολαύσω τον έρωτα κι αν δεν έρθει σ'ένα χρόνο βλέπουμε! Έτσι κι έκανα! Αφέθηκα όσο μπορούσα! Το σκεφτόμουνα! Τον 1ο μήνα, τζίφος! Τον 2ο μήνα, μέτραγα μέρες, σημείωνα, κτλ κτλ.. και πάλι τζίφος! Τον 3ο μήνα είπα: " Ε άστο κι ότι γίνει! Δεν θα τρελαθώ κιόλας!!" Και έμεινα έγκυος!! Έτσι απλά! Βγάζοντας το άγχος και το στρες από μέσα μου!

Σέυχαριστούμε πολύ για τα όμορφα λόγια σου, κι εύχομαι πολύ σύντομα να έχεις να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα για την εγκυμοσύνη σου!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή μου Dimitra23 το γράμμα σου είναι απλώς εκπληκτικό!!! Μπράβο σου που δίνεις κουράγιο και υλικό για ώριμη σκέψη σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούμε για νινάκι! Συμφωνώ κι επαυξάνω απολύτως μαζί σου!!! Και για να είμαι ειλικρινής, από τότε που βάλαμε μπροστά για παιδάκι με τον άντρα μου προ 4 μηνών, είμαστε... όλη μέρα "στα μέλια"! Ούτε όταν τα πρωτοφτιάξαμε (10 χρόνια πριν!) δεν ήμασταν έτσι! Καλή συνέχεια και στις δικές σου προσπάθειες κούκλα μου και σε όλα τα κορίτσια του mammy!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δήμητρα ετσι ακριβώς είναι τα πράγματα..... πολύ μου άρεσε αυτο που ειπες για το πως ενα μωρό θα επιλέξει να μπει σε ενα στρεσαρισμένο σώμα... δεν το ειχα σκεφτεί ποτέ αυτο...

Ας χαλαρώσουμε λοιπόν- ας γράψουμε΄όσους μας αγχώνουν κ μας πιέζουν στα παλιά μας παπούτσια και ας απολαυσουμε πραγματα που σε λίγο καιρό δεν θα εχουμε την πολυτέλεια να κανουμε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου ξέχασα να σας πω κάτι. Εμείς τελευταία το έχουμε ρίξει... στα ταξιδάκια (τα κανονίζει όλα ο σύζυγος κι είμαι η τελευταία που θα μάθει τον προορισμό!) και το μασαζάκι σε συνδυασμό με το σεξάκι. Και τα 2 πιστεύω έχουν πάρα πολύ "ψυχοαναλυτικά" αποτελέσματα! Χαλαρώνεις και ξεχνιέσαι... όσο βέβαια γίνεται, γιατί έχουμε πει πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά εν πάσει περιπτώσει! Κοινώς, πρέπει να κάνουμε πράγματα που σε λίγο καιρό (καλώς εχόντων των πραγμάτων φυσικά!) δε θα προλαβαίνουμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dimitra23, έχεις αρχίσει να το βλέπεις σωστά το θέμα!! Και μακάρι ολονών μας τα μυαλουδάκια (τα λεω στην πεθερά να τα ακούει η νύφη...) να συνειδητοποιήσουν πως ένα παιδάκι όσο και να το θέλουμε δεν είναι αυτοσκοπός. Έχω ξαναπεί πως ειλικρινά αισθάνομαι ότι με τον άντρα μου έχω ήδή γίνει οικογένεια, κι ας μην έχουμε παιδάκι. Εγώ είμαι το μωράκι του κι εκείνος το δικό μου, φροντίζουμε ο ένας τον άλλο σαν να είμαστε παιδιά εξαρτημένα από αυτή την παροχή φροντίδας.

Δεν ξέρω αν αυτό αναπληρώνει τη θέση ενός μωρού, αλλά τελικά αν το σκεφτείτε πολλές φορές οι γύρω μας είναι αυτοί που μας επιβάλλουν το άγχος την τεκνοποίησης ("εγ'ω πότε θα δω εγγονάκι;;" / "εσείς δεν έχετε παιδάκι ΑΚΟΜΑ;" / "άντε και στα δικά σας και ΓΡΗΓΟΡΑ...") που δεν σημαίνει ότι είναι σχόλια πάντα κακοπροαίρετα, αλλά να σας πω την αλήθεια απ' όταν κατάλαβα ότι εγώ και ο άντρας μου έχουμε δυσκολία σε αυτό το θέμα είμαι διπλά προσεκτική με ζευγάρια που είναι παντρεμένα και δεν έχουν παιδιά, πιθανώς γιατί ισχύει παρά την επιθυμία τους. Ένας γνωστός μας είπε μια μέρα στον άντρα μου "καλά ρε, τζούφιος είσαι και δεν έχετε παιδί ακόμα;;", καταλαβαίνετε πώς αισθάνθηκε ο άντρας μου εκείνη τη στιγμή. Εγώ δε που είμαι και άκρως νευρική έγινα σκύλα και παρολίγο να τον βουτήξω τον άξεστο να του βγάλω τα μάτια. Σας μιλώ ειλικρινά ότι αφού τον στόλισα, τους πέταξα (όσο εύσχημα γινόταν!!) έξω από το σπίτι!!

Τέλος πάντων, μην τα θυμάμαι και συγχίζομαι. Όσο για τη Δημητρούλα μας, αν 23 είναι η ηλικία σου, έχεις ένα λόγο πάραπάνω να μην αγχώνεσε κοριτσάκι μου γιατί έχεις πολύ πολύ καιρό μπροστά σου!! Να χαρείτε το γάμο σας με τον αντρούλη σου και θα έρθει και η ώρα για το παιδάκι σας. Μην αφήνετε κανέναν να σας αγχώνει !! Μπράβο σου όμως που είσαι έτσι συνειδητοποιημένη από την αρχή!

Θα'ρθει άσπρη μέρα για όλες μας κορίτσια! Να το θυμάστε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sumfono apoluta!

Ta mora den erhontai me to etsi thelo!Erhontai na sumplirosoun tin idi yparhousa eytuhia !

Etsi thelo na erthei to moraki mou!Opote apofasisei afto na ginei o karpos tou erota mas.

Na me dei apo psila kai na pei afti thelo gia mama giati einai poli cooL B) B) B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ και συμπάσχω... ειλικρινά με τη φίλη Juno! Απλούστατα... όταν αρχίζει "ο κύκλος σου" και λέει τις γνωστές αυτές αηδίες... "γιατί δεν έχετε παιδάκι ακόμη?" ή "μήπως έχετε κάποιο πρόβλημα?" κτλ. κτλ. απλώς βάζεις ωτοασπίδες να μην τους ακούς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dimitra 23ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΠΛΕΟΝ, Η ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ!!! Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ MAMMY ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ.

ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΙ ΜΑΝΑ. ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ 100% ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩ ΤΙΣ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ": ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΠ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΗΤΕΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ.

ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ SORRY. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ "ΘΟΔΩΡΗ"?????????????????/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ego exo valei apla sto mualo mou oti an agxotho den tha kanei pote tin emfanisi tou to moro mas...

(vevaia otan plisiazoun oi meres na rthei "auti" den ti thelo na mai eilkrinis..!!!)

to mono pou ithela gia arxi itan na kano ton kathieromeno iatriko elegxo gia na ksero oti ola einai ok ston organismo mou.

apo kei kai pera kseagxothika.

leo afou ola einai ok einai zitima xronou..

etsi na skeftomaste oles....

einai zitima xronou...

:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALIMERA DIMITRA

SE EFXARISTOUME GIA TO GRAMMMA MPORO NA PO OTI MAS TARAKOUNISE TOULAXISTON EMENA SIGOURA ... EXEIS APOLITO DIKIO K TA EXO SKEFTEI K EGO AFTA OPOS K OLES MAS PISTEVO EDO MESA APLA EINAI LIGO DISKOLO NA TA PRAKSOUME KIOLAS PADOS EGO ARXISA NA TO SKEFTOMAI EDO K MERIKES MERES KAPOS ETSI EXODAS OMOS PADA STO PISO MEROS TOU MIALOU MOU TIN EPI8YMIA GIA ENA H DYO MORAKIA EFXOMAI OLES MAS NA HREMISOUME K STO TELOS NA TA KATAFEROUME

FILAKIA NA EXOUME MIA OMORFI MERA. :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρούλα μου... :) :)

Welcome back!!! Κι εσύ μας έλειψες!

Πολύ χαίρομαι με αυτά που διάβασα.. τα γράφεις τόσο όμορφα και συγκροτημένα.. και δίνεις ένα πολύ καλό μήνυμα σε όλες μας!!

Είμαι σίγουρη πως έχοντας συνειδητοποιήσει τα όσα γράφεις, θα βρεις το δρόμο προς την μητρότητα και σύντομα μάλιστα!

Μέχρι τότε, enjoy!!! ;)

Φιλάκια πολλά και μην εξαφανιστείς πάλι!!! :)

Με πολλή αγάπη,

Η θεία crazy!! :P:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AX ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ 10 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑ.ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΚΑΝΑ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΥΝΕΛΕΘΕ....ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΟΡΜΟΝΗ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙΣ.ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.ΤΟ ΑΠΠΟΓΕΥΜΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΧΑ 1ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΛΟΓΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...ΔΗΛ..ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ...ΤΩΡΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ Η ΑΝΕΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ Η΄ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑΑ ΘΕΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΞΑΝΑ ΣΕΞΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΡΕΛΟΥ ΟΠΩΣ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΛΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ 2-3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα τα λετε κοριτσια και μπραβο σας αν τα εφαρμοζεται κιολας γιατι εμεις τα κοψαμε ολα τις βολτες το σεξ τις συζητησεις.Εχουμε γινει δυο κουκοι στο ιδιο σπιτι δυο φαντασματα που μονο κουτουλανε μεταξυ τους.Αν μιλησουμε που και που θα ειναι παντα για το ιδιο θεμα του μωρου και τιποτα αλλο ας μεινω εγω εγκυος και τοτε θα τα δω και ολα τα αλλα τωρα μου εγινε αυτοσκοπος και τιποτα αλλο δεν με νοιαζει.το ξερω πως δεν ειναι καλο αυτο αλλα δεν μπορω να το ελεγξω το πειρα τοσο πισματικα γιατι αξιζω να γινειμανα ρε γμτ οπως ολες μας.Οι αλλες τι παραπανω εχουν απο εμας.........Ακόμα και ο θεος κανει διακρισεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ!!!!!!!!σας καταλαβαινω παρα πολυ...........ετσι και εγω αγχωνομουν παρολο που ειχα ηδη ενα παιδακι......ο αντρουλης μου ηταν κοντα μου παρολο τα ξεσπασματα μου και μου ελεγε ολα θα γινουν αλλα δε θελει αγχος..βεβαια αυτο μου το ελεγαν και ολα τα κοριτσια το μαμμυ....τελικα αποφασισα να το κανω.....χαλαρωσα πηγα στη γυναικολογο μου ειδαμε και γονιμες και ηρθε.........οντως δε θελει αγχος...καλη επιτυχια σε ολες οσες προσπαθουν...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαίρομαι που έστω λίγα άτομα κατάφερα να τα επιρεάσω, όχι γιατι έκανα κάτι..αλλά γιατι σας νιώθω... πεδεύτηκα τόσο πολύ μέχρι τώρα και συννεχίζω μερικές φορές να πεδεύομαι μέσα μου, να είμαι μια καλά και δυο χάλια, επομένως καταλαβαινόμαστε βρε κορίτσια, ακόμα και οι κοπέλες που κάνανε παιδάκια καταλαβαίνουν την αγωνία μας...

αλλά ειλικρινά θέλει ψυχραιμία...ηρεμία.... και πάνω απ' όλα υπομονή..

φιλιά σε όλες!!!! σας σκέφτομαι όλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lidiak έγραψε:

Καλα τα λετε κοριτσια και μπραβο σας αν τα εφαρμοζεται κιολας γιατι εμεις τα κοψαμε ολα τις βολτες το σεξ τις συζητησεις.Εχουμε γινει δυο κουκοι στο ιδιο σπιτι δυο φαντασματα που μονο κουτουλανε μεταξυ τους.Αν μιλησουμε που και που θα ειναι παντα για το ιδιο θεμα του μωρου και τιποτα αλλο ας μεινω εγω εγκυος και τοτε θα τα δω και ολα τα αλλα τωρα μου εγινε αυτοσκοπος και τιποτα αλλο δεν με νοιαζει.το ξερω πως δεν ειναι καλο αυτο αλλα δεν μπορω να το ελεγξω το πειρα τοσο πισματικα γιατι αξιζω να γινειμανα ρε γμτ οπως ολες μας.Οι αλλες τι παραπανω εχουν απο εμας.........Ακόμα και ο θεος κανει διακρισεις?

...Χανεις τις πιο ομορφες στιγμες της ζωης σου ετσι ομως......:(

Μηπως να αναθεωρησεις τον τροπο που σκεφτεσαι?σιγουρα δεν σας κανει καλο!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kouklitsa mou, geia sou kai apo emena...

kai egw gia ena megalo diastima den empaina sto forum gia ton idio logo...

ton noembrio ekana laparoskopisi kai efairesa mia kusti apo tin mia (kai monadiki)wothiki mou. tin 2i tin exw afairesei apo tin ilikia twn 15 (twra eimai 29). o giatros mou eipe oti amesws meta tin epembasi mporw na ksekinisw prospathies. To problima mou itan oti o suzigos den einai kai polu tou sex....

:P

perase o prwtos minas, o 2os, o 3os....

eixa k problimata sti douleia (i sunaderfos pou moirazomastan tis douleies emeine egkuos - me tin mia - kai pesane ola panw mou).

sunexeia eklaiga kai anarwtiomoun "giati se mena mono ta asxima?" kathe fora pou erxotan i periodos mou imoun aparigoriti.

"telika malakies lene oi tainies pou blepoume tin prwtagwnistria na menei egkuos meta apo mia nuxta mono... emeis prospathoume, alla tipota"

ton proigoumeno mina kaname sex mono 2 fores. den perimena me tipota na eimai egkuos. alla tin 2i mera tis kathisterisis ekana test (giati kathe mina eixa mia duo meres apo to agxos mou, ekana kathe fora test k molis eblepa arnitiko adiathetousa) . gia prwti fora eblepa (+) kai oxi (-). den to pisteua... ekana k b-xoriaki kai bgike thitiki k auti. tin deutera anebainw athina na dw ton giatro mou! akoma den to pisteuw...

se zalisa, alla thelw na sou pw oti erxetai ekei pou den to perimeneis....

euxomai suntoma na exeis auto pou theleis toso polu...

filia!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δήμητρα καλησπέρα και από μένα. Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Εγώ μετά από 4 αποτυχήμένες εξωσωματικές και 1 φυσικό κύκλο έχω πια απογοητευτεί. Προσπαθώ να δω το θέμα πιο ψύχραιμα να ηρεμήσω και να τώρα είναι η πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια προσπαθειών που αποφασίσαμε να περάσουμε το Πάσχα κάπου μόνοι μας.

Πάντως όσο και να προσπαθώ περπατάω στο δρόμο βλέπω μωράκια και κλαίω.

Πρέπει όμως να ηρεμήσω και να σκεφτώ και λίγω τον αντρούλη μου που με λατρεύει και δεν αντέχει να με βλέπει έτσι. Υπόσχομαι να προσπαθήσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xamiloblepousa , Πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Εύχομαι από δω και πέρα μια καλή κι ήρεμη εγκυμοσύνη.. Και πάλι μπράβο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dimitroulla mou kalispera agapi mou...

Kai kalos mas irthes pali...

Poli kala ta egrapses agapi mou...

Pantos mpravw sou...

Sas euxwme ola ta kalitera se oses prospathoun gia mwrakia...

O theoullis mazi sas...

Kai polla Filia apo mena...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...