Μετάβαση σε περιεχόμενο

kaili

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    147
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

kaili's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Είναι απίστευτα αυτά που διαβάζω. Καλά δεν έχουν ψυχή αυτοί οι "άνθρωποι"; τι τους φταίνε οι αθώες ψυχούλες που είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε αυτό το περιβάλλον; Το φωναζω και θα το φωνάζω σε όλη μου τη ζωή. Είναι ΑΔΙΚΟ κάποια κορίτσια όπως και γω να σκοτώμουμε για ένα παιδάκι και αυτό να μην έρχεται και άλλοι να τα πετάνε, να τα χτυπάνε και να τα πετάνε σε ιδρύματα. Γιατί ο Θεός αφήνει να γίνεται αυτό;
  2. Πολλές πολλές ευχές για τα ευχάριστα νέα! Να έχεις μία ήρεμη εγκυμοσύνη. Μακάρι να είχα και γω την δική σου δύναμη. Εγώ πλέον δεν μπορώ να πιστέψω σε θαύματα. έχω περάσει πολλά και το μωράκι δεν έρχεται. Έχω χάσει την πίστη μου αλλά χαίρομαι όλα τα κορίτσια που δεν το βάζουν κάτω, παλεύουν για μωράκι και βλέπουν το όνειρό τους να πραγματοποιείται.
  3. Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν έχουμε μιλήσει ποτέ γιατί δεν μπαίνω πολύ συχνά. Τώρα βλέποντας τον προβληματισμό σου θα ήθελα να σου συτήσω κάποιον. Δουλέύω σε νοσοκομείο και ξέρω κάποιους καλούς γιατρούς. Τον Καννελόπουλο τον έχω ακουστά και το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι γνωστός και ότι έχει μεγάλη αναμονή στα ραντεβού του. Ξέρω όμως έναν πολύ καλό παιδο-ορθοπεδικό στο Ιατρικό κέντρο στο Μαρούσι. Τον λένε Ιεροδιακόνου. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στείλε μου p.m Καληνύχτα!
  4. Καλησπέρα. Είναι απάνθρωπο όλο αυτό. Εμείς να παλεύουμε τόσα χρόνια για ένα παιδάκι και να μην έρχεται και κάποια τέρατα να τα βασανίζουν και να τα σκοτώνουν. Όταν λέω ότι ο Θεός είναι άδικος η μαμά μου μου λέει να μην μιλάω έτσι. Δεν μπορεί όμως να καταλάβει κανείς τι περνάνε τόσα κορίτσια που έχουν τόση αγάπη να προσφέρουν και λαχταρούν ένα παιδάκι και αυτό δεν έρχεται. Εκείνες που τα πετάνε και τα σκοτώνουν τα κάνουν πανεύκολα. Ε αυτό δεν είναι άδικο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  5. κορίτσια καλησπέρα και από μένα. Εγώ δουλεύω σε παιδιατρικό νοσοκομείο και είμαι απόλυτα εκτεθημένη όχι μόνο στην γρίπη αλλά σε κάθε είδους μικρόβιο. Ναι όντως γίνεται χαμός στα νοσοκομεία και κάθε μέρα τα κρούσματα αυξάνονται. Όμως τα συμπτώματα είναι ήπια και αντιμετωπίζονται εύκολα. Αποφάσισα να μην το κάνω απλά αποφεύγω ανθρώπους στον περήγυρό μου που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες. Αν είναι να πάθω κάτι ας το πάθω απο την γρίπη και όχι από κάποιο εμβόλιο που έχει δοκιμαστεί μόνο 6 μήνες. Δεν ξέρω αν κάνω καλά και πως θα αντιδρούσα αν είχα παιδί αλλά για την ώρα αυτή είναι η απόφασή μου.
  6. kaili

    ΘΑΥΜΑ....?

    ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΠΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 5 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ........ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΞΕΝΩΘΕΙ.
  7. κορίτσια αυτό το θέμα με ενοχλεί πολύ και με κάνει να αισθάνονομαι άβολα. Όταν ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε ευθέςω ρώτησα την πεθερά μου αν θα ήθελε να τους αποκαλώ "μητέρα και πατέρα" και μου είπε όχι. Προτιμά το κυρία και το κύριος. Έτσι τους μιλώ στον πληθ. και μέ το κύριος και κυρία πάντα. Με ενοχλέι αυτό το τόσο τυπικό αλλά τι να κάνω; Ο άντρας μου μιλά στη μαμά μου στον ενικό και στον μπαμπά μου στον πληθ. αλλά καμιά φορά και στους δύο στον ενικό. Όταν μιλά με τη μαμά μου στο τηλ. ρωτά "ο μπαμπάς τι κάνει" ενω εγω δεν τολμώ. Με κρατάνε σε απόσταση αλλά η πεθερά μου παρόλ' αυτά τις μπιχτές συχνότατα για διάφορα θέματα ξέρει να τις ρίχνει.
  8. Δήμητα πράγματι τα λες πολύ όμορφα!!! Εγά κάποιες θα θυμούνται την ιστορία μου έχω κάνει 4 αποτυχημένες εξωσωματικές. Ήμουν χάλια και έκλαιγα συνέχεια. Τώρα είμαι πιο ήρεμη και απολαμβάνω την σχέση μου με τον αντρούλη μου. Αποφασίσαμε να σταματήσουμε και αρχίσαμε τα ταξιδάκια!!!! Δεν υπάρχει πια ένταση μεταξύ μας αισθανόμαστε πιο ελεύθεροι και πιστεύω ότι από κει που δεν το περιμένω θα γίνει το θαύμα!!!!!! Να είσαι ήρεμη, να μην σκέφτεσαι αρνητικά και θα δεις όλα θα γίνουν στην ώρα τους!!!! Απλά σε άλλα κορίτσια έρχεται πιο νωρίς και σε άλλα λίγο πιο αργά. Δεν πειράζει όμως. Θετική σκέψη!!!!!!!!!! Φιλάκια πολλά.
  9. Εμείς με τον αντρούλη μου είμαστε 6 χρόνια μαζί και 4 χρόνια παντρεμέμενοι!!!!! Η δικιά μου ιστορία είναι απίστευτη. Είχα ανέβει τον Σεπτέμβριο του 2002 στην Αθήνα με την αδερφή μου για να ψάξουμε δουλειά. Τον Οκτώβριο ξεκίνησα να κάνω γαλλικά σε ένα φροντηστήριο σε τμήμα ενηλίκων. Και ποιός νομίζετε ήταν στο τμήμα; Ο αντρούλης μου!!!!!!!!!!!! Νοέμβριο γνωριστήκαμε και εγώ ήμουν στον κόσμο μου. Τον Γενάρη είχε βαρεθεί τα μαθήματα και λίγο πριν τα σταματούσε επειδή η κόρη του είχε γενέθλια του πρότεινα να πάμε στο κέντρο για να της πάρουμε το πρώτο της λεύκωμα!!!!!!!!!!! Ήρθε στην ώρα του, πήγαμε για ψώνια και ξαφνικά μετά από αυτό μπήκε σε ένα ανθοπολείο ενώ εγώ τον περίμενα εκεί κοντά πήρε μια τεράστια ανθοδέσμη, ήρθε μου την έδωσε και μπήκαμε σε ένα καφέ και μείναμε εκεί για ώρες. Έπειτα περπατήσαμε μέσα στην βροχή χωρίς ομπρέλα μέχρι το σπίτι μου στην Κυψέλη και τελείως ασυναίσθητα στην διαδρομή αισθανθήκαμε την ανάγκη να μπούμε σε μία εκκλησία και να ανάψουμε ένα κεράκι.!! Αυτό ήταν. Έτσι ξεκίνησε το όνειρο (βέβαια με πολλές συμπληγάδες από τις οικογένειες λόγω του προηγούμενου γάμου του) Όμως δεν πτοηθήκαμε καθόλου και κάθε μέρα δοξάζω τον Θεό που τον έστειλε στο δρόμο του. Μακάρι κάποια μέρα να μας στείλει ο Θεος και ένα παιδάκι για να ολοκληρωθεί η ευτυχία μας. :P
  10. ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΩ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ 2 ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΤΣΙ. ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ. ΚΑΛΗΓ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!!!!!
  11. Περαστικά κοριτσάκι μου! Τι να πω για την εμπειρία σου? Δύσκολη η κατάσταση στα νοσοκομεία. Εγώ όταν ξεκίνησα να δουλεύω σε νοσοκομείο τα είχα παίξει. Τώρα πια είναι ρουτίνα για μένα και λέω με όλα αυτά που βλέπω καθημερινά ότι τίποτα δεν αξίζει. Μονο η ΥΓΕΙΑ!!!
  12. Καλησπέρα Βίλλη και καλωσήρθες στην παρεούλα μας. Να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου και με το καλό και το τρίτο μωράκι σου!!!! Πραγματικά πολύ αισιόδοξο το μήνυμά σου. Είναι πολύ θετικό όλες εμείς που προσπαθούμε για μωράκι να διαβάζουμε τέτοια μηνύματα. :)
  13. Καλή επιτυχία!!!!!!!!! Θα δεις ότι όλα θα πάνε τέλεια. Γνωρίζω πολύ καλά τη περίοδο της αναμονής. Όμως υπομονή και θετική σκέψη
  14. Αυτό χορέψαμε στο γάμο μας. Μου το αφιέρωσε ο μπεμπάκος μου. Η ζωή μου όλη!!!!!!!!!
  15. Ο ποιό ωραίος τρόπος για να ξεκινήσουμε τις διακοπές μας! Κορίτσια πρέπει να σας πω ότι από κοντά είναι ακόμη πιο όμορφη. Είναι μια ζουζούνα απίστευτη και την ΛΑΤΡΕΥΩ με χίλια!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Προσθήκη...