Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοσμια


Recommended Posts

γεια σασ κοριτσακια.εισαστε καλα?ηθελα να ρωτησω εαν καμια απο εσασ παρατηρησε δυσοσμια στην αναπνοη τησ απο την εγκυμοσυνη.προσεχω αρκετα τα δοντια μου.βασικα ματωνουν τα ουλα μου πολυ αλλα εχω παρατηρησει και ασχημα μυρωδια που και που.ο γιατροσ λεει οχι στα στοματικα διαλλειμματα.ξερετε απο τι μπορει ναναι και καμια συμβουλη για τη μυρωδια.?συγνωμη για το θεμα αηδια αλλα αισθανομαι πολυ ασχημα.ολη μερα μασουλαω μαστυχεσ και πλενω δοντια αλλα τπτ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

antroula, το πρόβλημα είναι από την εγκυμοσύνη.Το είχα κι εγώ.

Αλλά ο γιατρός μου (κι ο οδοντίατρος)επέτρεψε και πήρα το PLACK OUT , ένα διάλυμα κι έκανα πλύσεις.Ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα.Τώρα,μετά την γέννα έχω επανέλθει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το μάτωμα των ούλων είναι συνήθες σύμπτωμα στην εγκυμοσύνη, το είχα και εγώ στην αρχή! Για την κακοσμία, δεν ξέρω, δεν είχα αλλά πολύ πιθανόν να οφείλετε και στο ότι ματώνουν τα ούλα! Εγώ τρώω τσίχλες συνέχεια γιατί με πιάνει και μανία για τσιγάρο συνέχεια οπότε μπουκώνω μια τσίχλα να ξεχνιέμαι.. Θέλει θυσίες το μωράκι.. τι να κάνουμε!!!

Καλή συνέχεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΓΩ.ΤΟ ΜΑΤΩΜΑ ΤΩΝ ΟΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ OULODENT!!! ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου antroula!Οντως ειναι ενα πολυ συνηθισμενο φαινομενο στην εγκυμοσυνη οπως σου ειπαν και τα κοριτσια.Εγω ειχα παει οδοντιατρο και μου ειχε προτεινει το στοματικο διαλυμα Listerin και οντως ειδα διαφορα.Καλο ειναι οταν με το καλο γεννησεις να επισκεφτεις τον οδοντιατρο σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντρουλα τα ουλα ματωνουν πολυ ευκολα εξαιτειας της απορροφησης ασβεστιου απο τον οργανισμο σου που παιρνει το μωρακι .Μια πολυ καλη λυση η οποια δεν πειραζει και δνε εχει παρενεργειες ειναι να φτοιαξεις ενα διαλυμα με αλατι και σοδα σε αναλογια 1+1 κουταλακι του γλυκου να το βαλεις σε εβνα ποτηρακι του κρασιου εστω και λιγι πιο μεγαλο και να κανεις πλυσεις .Τ α στοματικα διαλυμτα τα απαγορευουν οι γιατροι λογω της συστασης τους τωρα αυτο που ειπε η κοπελα δεν νομιζω να εζει παρενεργειες.Επισης να πας να παρεις μια πολυ καλη μαλακη οδοντοβουρτσα και επισης υπαρχει η οδοντοκρεμα και μια αλοιφη που ειναι τζελ η blak aout η οποια σφιγγει τα ουλα αλλα για αυτο ρωτησε το γυναικολογο σου .Η κακοσμια του στόματος οφειλετε στο φιλικο οξυ και το σιδηρο αλλα μπορεις να το καταπολεμησεις με τσιχλες που να εχουν γευση δυοσμο .Επισης στον οδοντιατρο πηγες; εμενα ο γυναικολογος μου ηταν καθετος οποσδηποτε με το παραμικρο να παω .Ευχομαι το καλυτερο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και γω το ιδιο προβλημα εχω με το ματωμα των ουλων. η κακοσμια μπορει να οφειλεται και στο διαστημα μεταξυ των γευματων... παντως για στοματικο διαλυμα να προτιμησεις το PLAK OUT DAILY που ειναι ηπιο στη γευση και φαρμακευτικο και οχι το LISTERINE γιατι εχουν βγει ασχημες μελετες γι αυτο.

κατα τα αλλα δε νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε και πολλα :ohmy:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αχ άσε... Αναπολώ τις μέρες που κοιμόταν πολύ τα πρωινά και προλάβαινα να πιω καφεδάκι 🤣 εμένα το παληκάρι κοιμάται 1,5 το πολύ 2 ώρες το μεσημέρι αλλά μόνο πάνω μου... Αν κάνω να τον αφήσω δίπλα ανοίγει μάτια και κλαίει... Οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Δε προλαβαίνω τι-πο-τα 🤯 ξέρω όμως ότι αυτές οι στιγμές αργότερα θα μου λείπουν.  Αααααα σιδερένιο το 7ο δοντακι σας! (Κι εμένα με δαγκώνει το κουνέλι μου 🤣) Ναι όσο μπορείς πάλεψε το με τα πατημένα γιατί μετά αν το αφήσεις ίσως να δυσκολευτεις.  Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει πλήρως από τη φάση γέννα - νεογέννητο... Καταρχάς ακόμα σκέφτομαι τη καισαρική και τη περίοδο της λοχείας και ανατριχιαζω... Μπρρρρρ!  Πότε πέρασε ένας χρόνος Ε; Απίστευτο! Ένας χρόνος απαιτητικός αλλά συνάμα όμορφος! Πως έχουν αλλάξει τα μωράκια μας... από μικρά νεογέννητα έχουν γίνει μικροι εξερευνητές 🤣 Κοιτάζω τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη ή βιντεάκια με τη κοιλιά μου να κινείται και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι το έζησα, σαν ένα γλυκό όνειρο.... Τον κοιτάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει από αγάπη... 💙      
    • Πώς τη παλεύω; Πφφφφ ανάλογα τη μέρα .. υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε βόλτα, μέρες που συναντιεμαι με φίλες που έχουν κι αυτές μικρά παιδάκια και μέρες που είναι σκέτη καταστροφή...  Εμένα αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα θέλει οπωσδήποτε να πιει γάλα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα.  Ευτυχώς 20:30-21:00 κοιμάται. Τις τελευταίες δυο μέρες και μένα κοιμάται περισσότερο.... Μωρέ λες; Λες να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι σιγά σιγά; 🤣🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου μη το ματιασω!   
    • Να χαίρεσαι!! Μια χαρά είναι ο τράχηλος! Άλλες έχουν μικρό τράχηλο και κάνουν περίδεση, εσύ δεν έχεις να το σκέφτεσαι αυτό!!  Σε κάποια φάση λογικά ξεκινά και μειώνεται το πάχος για τον τοκετό! Τα κορίτσια που είναι μαμάδες θα ξέρουν καλύτερα κιόλας!
    • Καλά εσενα θα θέλει σίγουρα να σου το αυξήσει όταν μιλήσεις μαζί του πες μας 
    • Είχε ζοριστεί που με έβλεπε τότε με τους εμετούς συνέχεια ξαπλωμένη γιατί ερχόταν και με πείραζε  για να σηκωθώ μετά από ένα σημείο άρχισε να μου τραβάει και τα μαλλιά για να με σηκώσει 😅 τωρα όχι γιατί την παίρνω αγκαλιά αλλά επειδή περπατάει κιολας Εεε δεν την ζητάει συνέχεια την αγκαλιά αλλα οποτε απλώσει χερι να την παρω την παίρνω απλά δεν θα την κρατήσω πολύ ώρα μετά από λίγο την αφήνω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...