Μετάβαση σε περιεχόμενο

36η εβδομαδα και 2246 κιλα.


Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλησπερα.

Ειχα πει θα σας ενημερωνα για τον υπερηχο σημερα.

Η μπουμπου μου ειναι λιγο μινιον. Θεωρω οτι μοιαζει της μαμας της και του μπαμπα της που δεν φημιζονται για το μεγεθος τους!!!:P :laugh: :P

Εσεις τι βαρος ειχατε σ αυτην την εβδομαδα.

Απο τον προηγουμενο υπερηχο η μπουμπου εβαλε 650 γραμμαρια. Βαζει λιγο το γλυκουλη μου!

Για να δουμε ποσο θα μου βγει!B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

baby sm μου, για παρτη σου ανοιξα και τα κοιταπια μου!!!:lol:

στις 37 εβδομαδες ακριβως ειχα κανει τη 1η μου επισκεψη στο ΜΗΤΕΡΑ και η μικρη ηταν 2462kg! τελικα γεννηθηκε στις 38,5 εβδομαδες 2600kg η μινιατουριτσα μου!!:cheer: μικρη αλλα υγιεστατη και τρισχαριτωμενη!!!:P

μια χαρα ειναι η ζουζουνιτσα σου κοριτσακι μου!! με το καλο, με το καλο!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

baby sm η μινιατουρίτσα σου για σένα δουλεύει... Για να μη σε ταλαιπωρήσει στη γέννα. ;)

38,5 εβδομάδων η δική μου γεννήθηκε 2670 γρ. 36η εβδομάδα ήταν περίπου σαν τη δική σου..

Πάντως και μικρουλίτσα να γεννηθεί, μην πτοείσαι!

Ξέρεις πόσο γρήγορα μεγαλώνουν? Δε θα το πιστεύεις!

Με το καλόοοοοοοοοοοοοοοο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ με τα κορίτσια ...

και εμένα η μικρή μου στη 33 εβδομάδα ήταν 1860 γρ. ο γιατρός μου είπε ότι αν φτάσω την π.η.τ 4/5 θα είναι το πολύ 3200.

Ξέρεις τι σκέφτηκα ... αφού είναι υγειής δεν με νοιάζει καθόλου ...

ας είναι αδυνατούλες ... θα έχουμε και ευκολότερη γέννα :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι ναι μεγαλωνουν οντως γρηγορα...απ οτι βλεπω απο φιλους.

Απλα μου κανει εντυπωση η τεραστια κοιλια μου. 15 κιλα επιπλεον και αυτη μολις 2246...αλλα καλυτερα για να μπορω να τη βγαλω κι εγω. Γιατι κι εγω μινιατουρα ειμαι. Γι αυτο εχει δειξει και η κοιλια μου τοσο τεραστια και με ρωτανε ολοι αν εχω ενα ή δυο μωρα!:laugh:

Κοριτσια σας ευχαριστω για τις εμπειριες σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

baby sm, μια χαρά μου φαίνεται το βάρος της μικρούλας!

Όσο για την κοιλίτσα σου, εγώ έκλεισα τον 5ο και οδεύω στον 6ο και από τον 4ο σχεδόν είχα κάνει κοιλιά! Αφού όλοι με ρώταγαν πόσο είμαι κι όταν τους έλεγα μου 'λεγαν μήπως είναι δίδυμα?? Επειδή και εγώ είμαι μινιατούρα, 1.64 και 52 κιλά όταν ξεκίνησα, φάνηκε αμέσως! Ακόμα και τώρα μου λένε ότι την κοιλιά που έχω, την είχαν 8ο μήνα!! Και σκέφτομαι πόσο θα φτάσει... :laugh: :laugh: :laugh:

Αλλά δεν με απασχολεί, αρκει να είναι καλά και υγιής ο μπουμπούκος μου και τα κιλά θα χάσω μετά κι όλα θα μπουν στην θέση τους!!

Καλή συνέχεια κοριτσάρα μου και μ'έναν πόνο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη στεναχωριεσαι καθολου!

Δεν μπορει να βγαινουν ολα τα μωρα το ιδιο!

Εχει κανονικα εχει γεματουλικα και εχει και αδυνατουλικα

Σου γραφω εδω τις μετρησεις της μπεμπας μου:

33η 1850gr

35η 2000gr

36η 2350gr

37η 2387gr

38η 2650gr

Γεννηθηκε την 39η και ηταν 2890gr

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χα, χα, χα, χα, χα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ,

μόνο η δικιά μου είναι η πιο χοντρούλα???? Την 36η είμασταν μόλις 3800 και γεννηθηκε στην ΠΗΤ ακριβώς 4150!!!! :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

baby sm, εγω πηγα για υπερυχο την περασμενη πέμπτη δλδ μια μερα πριν κλεισω τις 25 εβδομ. ο μπεμπης ηταν 2750γρ. ο γιατρος μου επιμενει οτι ειναι μεγαλος κ οτι αν συμπληρωσει τις 40 εβδομ. θα φτασει κοντα στα 4 κιλα.Εσενα ειναι καλα στα κιλα της πιστευω.Μην αγχωνεσαι ειτε μικρα ειτε μεγαλα σημασια εχει μονο να ειναι γερα...Φιλια κ με το καλο σε ολες μας!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια ευχαριστω για την ανταποκριση.

Εγω σαν μετρο συγκρισης εχω τα ανηψια μου που βγηκαν τερατακια. 3700 ο ενας 3800 ο αλλος και τη μπεμπα μιας φιλης που βγηκε και αυτη 4150 eleni_dms.

Μπροστα σε αυτα η δικια μου θα ειναι μικροσκοπικη. Θα τα παρει ομως μετα. Εχω σκοπο να τη θηλασω, ήδη εχω ξεκινησει την προετοιμασια.

Dalia κι εγω μια απο τα ιδια ειμαι. Και η κοιλια μου ειχε δειξει απο τον 2ο μηνα...και φορουσα φαρδια φορεματακια για να μην με καταλαβαινουν στη δουλεια, γιατι στην αρχη δεν ηθελα να το πω.

Ευχαριστω όλες για τις ευχες σας. Τωρα εχω επαναληπτικο doppler την ερχομενη Δευτερα, γιατι το αμνιακο υγρο ειναι στα κατωτερα φυσιολογικα, οποτε πρεπει να το ελεγχουμε. Ελπιζω να ειναι ολα καλα και να γεννηθει η μπεμπα μου οσο πιο αργα σε σχεση με ΠΗΤ γινεται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια,  χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν σήμερα!! Με το καλό και οι υπόλοιποι υπερηχοι την εβδομάδα αυτή 🤞🤞🤞
    • Καλημέρα κορίτσια 😊 Ο τράχηλος αρχίζει και μειώνεται όσο περνάει η εγκυμοσύνη έχει να κάνει με την κάθε κοπέλα εμένα πχ μειώθηκε στην πρώτη αλλά μετά κόλλησε στο 3 δεν επεσα πιο κάτω εεε για φυσιολογική γεννά δεν ήταν καλό το 3  Είναι νωρίς ακόμα όμως μην σκας για αυτό στην παρούσα φάση είναι μια χαρά αυτό να σκέφτεσαι είναι όσο πρέπει να είναι 
    • Καλημέρα κορίτσια  Πώς είστε εσείς; Εμένα ξεκίνησε η δυσκοιλιότητα όπως στο πρώτο τρίμηνο... Ότι χειρότερο αυτή την περίοδο, που έχουν φουσκώσει και όλα, χέρια, πόδια. Χαλάλι βέβαια, καλά να είναι τα παιδάκια μας και θα τα αντέξουμε και αυτά. Λίγο έμεινε.  
    • Αχ άσε... Αναπολώ τις μέρες που κοιμόταν πολύ τα πρωινά και προλάβαινα να πιω καφεδάκι 🤣 εμένα το παληκάρι κοιμάται 1,5 το πολύ 2 ώρες το μεσημέρι αλλά μόνο πάνω μου... Αν κάνω να τον αφήσω δίπλα ανοίγει μάτια και κλαίει... Οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Δε προλαβαίνω τι-πο-τα 🤯 ξέρω όμως ότι αυτές οι στιγμές αργότερα θα μου λείπουν.  Αααααα σιδερένιο το 7ο δοντακι σας! (Κι εμένα με δαγκώνει το κουνέλι μου 🤣) Ναι όσο μπορείς πάλεψε το με τα πατημένα γιατί μετά αν το αφήσεις ίσως να δυσκολευτεις.  Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει πλήρως από τη φάση γέννα - νεογέννητο... Καταρχάς ακόμα σκέφτομαι τη καισαρική και τη περίοδο της λοχείας και ανατριχιαζω... Μπρρρρρ!  Πότε πέρασε ένας χρόνος Ε; Απίστευτο! Ένας χρόνος απαιτητικός αλλά συνάμα όμορφος! Πως έχουν αλλάξει τα μωράκια μας... από μικρά νεογέννητα έχουν γίνει μικροι εξερευνητές 🤣 Κοιτάζω τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη ή βιντεάκια με τη κοιλιά μου να κινείται και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι το έζησα, σαν ένα γλυκό όνειρο.... Τον κοιτάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει από αγάπη... 💙      
    • Πώς τη παλεύω; Πφφφφ ανάλογα τη μέρα .. υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε βόλτα, μέρες που συναντιεμαι με φίλες που έχουν κι αυτές μικρά παιδάκια και μέρες που είναι σκέτη καταστροφή...  Εμένα αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα θέλει οπωσδήποτε να πιει γάλα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα.  Ευτυχώς 20:30-21:00 κοιμάται. Τις τελευταίες δυο μέρες και μένα κοιμάται περισσότερο.... Μωρέ λες; Λες να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι σιγά σιγά; 🤣🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου μη το ματιασω!   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...