Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΝ


xntou

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 25 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ :blush: (ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ).ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ(ΠΧ XS ΤΗΣ POWER HEALTH) KAI AN NAI, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??:unsure: :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xntou mou,

Καλή λοχεία και να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Καταρχήν εάν θηλάζεις καλό θα ήταν να μην πάρεις κανένα σκεύασμα!

Εάν όμως δεν θηλάζεις δεν ξέρω να σου πω ειδικά για αυτά. Εγώ τα είχα πάρει και μόλις τα είδε μια φίλη μου - που ξέρει από αυτά- μου είπε να μην τα χρησιμοποιήσω (για λόγους υγείας) και τα επέστρεψα στο φαρμακείο.

Εγώ πίνω λεκιθίνες, που είναι φυτικές - μετά από τα κυρίως γεύματα μου.

Εάν πίνεις πολύ νερό, κάνεις συχνά και μικρά γεύματα, παίρνεις και καμία λεκιθίνη, πίνεις και πράσινο τσάι, μετριάσεις το καφέ (όχι νεσκαφέ - δεν φεύγει η κοιλιά) και δεν τρως μετά τις 21:00 το βράδυ, θα χάσεις γρήγορα τα κιλά σου, αλλά θέλει λίγο υπομονή!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι gioupi, δε θηλαζω τωρα, αλλα δεν κανει και ακομα να κανω γυμναστικη.Εχω διαδρομο και περιμενω πως κ πως να κανω(εκανα καισαρικη κ η γιατρος μου μου ειπε να κανω μετα απο 1.5 μηνα).Eντωμεταξυ εχω και υποθυρεοειδισμο πραγμα που σημαινει οτι εχω κακο μεταβολισμο.Λες να παρω λεκιθινες?θα δοκιμασεωω

ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα xntou.

Μονο η ασκηση θα σε βοηθησει να ρυθμισεις τον μεταβολισμο σου . Ειδικα αφου εχεις υποθυρεοειδισμο με λιγο περπατημα θα δεις διαφορα, τουλαχιστον θα "ξεπρηστεις". Μην μπεις στον κοπο να παρεις σκευασματα.. πεταμενα λεφτα! Πιστεψε με, ειναι η δουλεια μου και το ξερω καλα.;)

Υπομονη 20 μερες ακομη αφου δεν σου το επιτρεπει τωρα η γιατρος και μετα πιασε τον διαδρομο αγκαλια, στη αναγκη με το μωρο μαζι!!!!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμφωνώ με τα κορίτσια

κάνω πολλά χρόνια γυμναστήριο (το έχω σταματήσει τώρα λόγω μπεμπέ)

και είδα πολλές φορές τη ζυγαριά να κολλάει. Μη δίνεις σημασία. Έχω χρησιμοποιήσει πολλάκις λιποδιαλύτες και φαρμακείου και απ το γυμναστήριο. Είδα αποτέλεσμα αλλά έλιωσα και στην άσκηση. Η λεκιθίνη είναι καλή.

μπορείς επίσης να ξεγελάς τον μεταβολισμό σου με καμιά λιχουδιά ανάμεσα στη διατροφή σου. τρώγε 1-2 μέρες μέσα στη βδομάδα κάτι γλυκό για να μη ξεχνιέται και να καίει. Έτσι κρατάς ξύπνιο τον οργανισμό.

Η άσκηση είναι σημαντική. Εφόσον δε σου επιτρέπεται ακόμη άσκηση, κάνε το άλλο:

Μπορεί ν ακουστεί τρελό αλλά δοκίμασε να κόβεις δρομολόγια μέσα στο σπίτι από δωμάτιο σε δωμάτιο στο σαλόνι, παντού, κρατώντας αλτηράκια στα χέρια του μισού κιλού. Έχει αποτέλεσμα. χρησιμοποίησε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Egw ithela na dokimasw to XS,to eixa agorasei kiollas kai ematha oti hmoun egkyos kai de to arxisa kan.

Pandws mia filh mou eixe parei 30 kila sthn egkymosynh ths kai phre to XS kai twra exw kormi fidisio:P.Prin 3 xronia exei gennhsei.

Kalo einai vevaia na rwthseis kapoio giatro prin to xrhsimopoihseis.

Exw akousei oti to prasino tsai voithaei poly.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xntou..

Ούτε power health, ούτε λεκιθίνες, ούτε τίποτα..

Θα κάνεις υπομονή λίγο καιρό ώστε να ξαναξεκινήσεις διάδρομο, θα συνεχίσεις μια ισορροπημένη διατροφή και θα δεις ότι όλα θα επανέλθουν στην θέση τους! Μην πάρεις τίποτα από αυτά, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις τον μεταβολισμό σου και να δημιουργήσεις διαταραχές στο πεπτικό σου σύστημα! Ότι χρειαστείς να μου πεις! Έχω σπουδάσει διατροφολογία και ποτέ μα ποτέ δεν έχω δώσει σκευάσματα που αδυνατίζουν! Μας το έλεγαν κι από την σχολή! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απορια λεκιθες και πρασινο τσαι τελικα δεν βοηθανε?????

Το λεω επειδη ο συντροφος μου περνει λεκιθινες και ενα τσαι μεταβολισμου τωρα και 2-3 βδομαδες????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΧS.ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ?ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ 15 ΚΙΛΑ,ΤΑ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ?

ΤΡΕΜΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΜΠΙΚΙΝΙ :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

Γεια σου! Θα συνιστούσα ΟΧΙ σε τέτοια σκευάσματα! Απόρροια αυτών πολλά προβλήματα! Μέθοδος φυσική χρειάζεται, υπομονή και χρόνο!

Διαιτούλα και γυμναστική, μπορείς περπάτημα αρχικά και έπειτα άλλη άσκηση!

Επίσης γέννησα με καισαρική και έπειτα από έντονη δίαιτα, 2 μηνών έχω χάσει 13 κιλά και συνεχίζω ακάθεκτη με πείνα και γυμναστική.

Υπομονή, τα αγαθά κόποις κτώνται!

ΥΣ.ένας διαιτολόγος θα σε βοηθούσε θεωρώ, ώστε να μην ταλαιπωρήσεις τον οργανισμό σου άσκοπα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κ εγώ το είχα πάρει το μηλόξυδο και είχα χάσει 10 κιλά σε ένα μήνα.΄Μετά έβαλα άλλα 4 και έμεινα εκει σταθερή για 5 χρόνια μέχρι που έμεινα έγκυος. Τώρα είμαι σταθερή στα 72 κιλά και δε βλέπω να κατεβαίνει η ζυγαριά αν δεν ξεκινήσω γυμναστική..αν και θέλω να ξεκινήσω κάποιο σκέυασμα που λέτε..το μηλόξυδο έχεο παρενέργειες;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΌΛΑ ΑΥΤΑ .εΙΔΙΚΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΡΩΙΔΗ .τΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΕΠΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΔΥΝΑΝΤΙΣΜΑΤΟς ΚΑΙ ΤΕΛΙΑΚ ΕΦΥΓΕ ΣΤΑ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ .αΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ .κΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΑΚ ΘΗΛΑΖΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...