Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΜΑΜΑ...


Recommended Posts

Αυτός ο πελαργός δε θα έρθει ποτέ μου φαίνεται...

Χθες έκανα self clear και δε γινόταν να είναι πιο αρνητικό.Μίλησα πρίν με το γιατρό μου και μου είπε ότι είναι λίγο απίθανο να κάνει λάθος,αν και δε δικαιολογούνται εύκολα 11 μέρες καθυστέρηση.

Έχω ραντεβού μαζί του αύριο το βράδυ.

Ρε κορίτσια,είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι κάτι μου συμβαίνει,αλλά αυτό το ρημαδοτεστ με απογοήτευσε τελείως.

Συγνώμη για το ύφος τις γραφής μου,αλλά είμαι πολύ στεναχωρεμένη.Ήθελα κάπου να μιλήσω,αλλά όχι στον άντρα μου γιατί χθες το'παιξα ιστορία,ότι και καλά δε πειράζει που είναι αρνητικό το τεστ.Το'κανα απλά για να μη στεναχωριέται...

Αλλά εγώ δε μπορώ να μη στεναχωριέμαι ρε κορίτσια,ΔΕ ΜΠΟΡΩ...

Σας ευχαριστώ απλά που υπάρχετε...

Καλησπέρα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 125
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Agapi mou ti titlos einai aftos?

Me katatromaxes.

Horiaki ekanes?

Ela mporei na kanei lathos to test.Mipos eihes piei polla nera?

Thymasai pote ekanes ooryxia?an egine arga dikaiologeitai i kathysterisi

an omos xereis pote ekanes kai ehoun perasei pano apo 15 meres prepei na deis ti sumvainei.

Ela vre poso kairo prospatheis;

Ante cheer up ti na poume ki emeis (ponemenes istories)

agalitsa sou stelno!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δημητρουλα μου μη μου στενοχωριεσαι κοριτσακιμου,αυτα τα ριμαδοτεστ ξερεις ποσες φορες ειναι αχρηστα και κανουν λαθη????? γιατι κοριτσαρα μου δεν πηγενες για μια χωριακη και πηρες το παλιοτεστ??? στις 11 μερες καθυστερηση,αν εισαι εγκυος ,η χωριακη ειναι σιγουρο οτι θα σου δειξει την αληθεια!! εμενα η φιλη μου με 5 μερες καθυστερηση εκανε τεστ και της βγηκε αρνητικο και πηγαμε την αλλη μερα για χωριακη και ειναι εγκυος. γιαυτο σου λεω μην μου στενοχωριεσαι και δεν κανει .... ε??? δεν μπορει με 11 μερες......τα παλιοτεστ.. και εγω εκανα χτες ετσι χωρις να εχω καθυστερηση,απλα επειδη ζαλιζομαι συνεχεια και κανω εμετους,το self clear και εδειξε οτι δεν ειμαι φυσικα!!! και εγω τρελιτσα το επαιξα μη με καταλαβει γιατι ειναι σιγουρος οτι αυτο το μηνα τον εχουμε τον κοντορεβυθουλη!!! γιαυτο σου λεω,χωριακη!!!! αντε κουκλα μου μην στενοχωριεσαι,αφου θετικη θα ειναι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρούλα καλησπέρα και απο εμένα.

Μην το ξαναπείς οτι δεν προκειται να γίνεις μάνα ποτέ... αφού το θέλεις τόοοοσο πολύ - θα γίνεις- πάει και τελείωσε. χιχιχιχι

Καταρχήν: τα τεστ δεν είναι και τοσο σοι... μην τα εμπιστευεσαι. Αντε καλή μου κοπέλα κανε μια χοριακή που είναι 100% σίγουρη... στο λέω αυτό γιατί ετσι ακριβώς μου το ειχε πει μια φίλη μου που ειναι μαία...

11 μέρες καθυστέρησης είναι πολλές. Κάνε μια χοριακή και πήγαινε αυριο στο γιατρό σου όπως και να εχει το πράγμα.

καλα αποτελέσματα και μην μας ξεχάσεις.... πες μας τα νεα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου πηγεσ σον γιατρο?μονο αυτος θα σου πει με σιγουρια!!!μπορει να εγινε αργα η συλληψη,μην απαγοητευεσαι!!!εγω πιστευω πως εισαι,τι στο καλο τοσα συμπτωματα?θα περιμενουμε νεα σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατί βρε κοριτσάκι μου γλυκό δεν κάνεις μία χοριακή αύριο πρωϊ-πρωϊ? Κι όταν πας το βραδάκι στο γιατρό σου, θα δείτε με ψυχραιμία τί συμβαίνει!

Εξάλλου (κι εγώ σε αυτό εδώ το forum το έμαθα) μπορεί να είσαι έγκυος και να μην φαίνεται στο τεστ, αλλά η χοριακή σίγουρα θα σου δείξει την αλήθεια!

Μήπως έχεις αγχωθεί πάρα πολύ? Το ξέρεις πως το άγχος μπορεί να προκαλέσει κι αμμηνόρροια? Έτσι την είχε πατήσει η συννυφάδα μου τις προάλλες κι επειδή εκείνη την εποχή δεν ήταν εύκολο να κάνει 2ο παιδάκι κι είχε αγχωθεί πάρα πολύ, στο τέλος έχασε μία περίοδο! Πάντως, εάν είναι καλός ο γιατρός σου, δεν θα σε αφήσει έτσι, θα το ψάξετε... θα σε βοηθήσει.

Άντε κούκλα μου, μήπως σου κάνει τσαλιμάκια ο Κος πελαργούλης? Μην απογοητεύεσαι και κυρίως... μη βάζεις πράγματα με το νου σου... κακά πράγματα εννοώ! Άντε κοπέλα μου, κάνε λιγάκι υπομονή ακόμη... Πολλά-πολλά φιλάκια και να προσέχεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

dimitroula koritsaki mou.............oxi oxi oxi...........ama apogoiteyteis kai esi pou ekproswpeis tin idia tin zwi KAIKAME!!!se parakalw sigkentrwsou....mporei na ekanes kati lathos pou sto eyxomai....alla kai an oxi...einai eukaireia gia filia kai aggalitses...kai..kai...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!e oxi na to baleis katw kai esi!!!!!!!!!!!!!!!!!!epanw to kefali kai mprosta

kardoula mou esi!!!!!!!!1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προπάντων όχι άγχος!!! Είναι πολύ σημαντικό. Όσο αγχώνεσαι τόσο χειρότερα είναι. Τώρα θα μου πεις εύκολο είναι;;;; Άμα θες ένα μωράκι τόσο πολύ πώς να μην έχεις άγχος. Προσπάθησε πάντως να αποβάλλεις το άγχος – θα γίνει μανούλα οπωσδήποτε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εεεεεπ δε θέλουμε τέτοια, ποιός το βάζει κάτω?????

Κατ'αρχάς πήγαινε αύριο στο γιατρό να δεις τί θα σου πεί...

Άκου ο πελαργός δεν θα έρθει ποτέ.... τί λες που δε θα έρθει... θα έρθει κ σε σένα κ σε μένα κ σε όλες τις κοπέλες που τόσο το ποθούν.

Όμως σε καταλαβαίνω οτι και εγώ το ίδιο λέω, αλλά,

δεν το βάζουμε κάτω, έτσι!!!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν άντεχα να περιμένω ως το πρωί και έκανα το τεστ χθες βράδυ.Πήρα την κρυάδα,έβαλα τον άντρα μου για ύπνο και εγώ κάθισα ξάγρυπνη μέχρι που ξημέρωσε,κοιτώντας το ρημαδοτεστ και μη μπορώντας να το πιστέψω αυτό που έβλεπα.

Ξύπνησε ο άντρας μου κατά τις 7 να πάει για δουλειά,και έκανα πως κοιμόμουν.Τον ένιωσα που με φίλησε.Τον άκουσα που μου είπε "σ'αγαπώ".Ήθελα να βαλαντώσω στο κλάμα,αλλά περίμενα να φύγει.

Δεν ήθελα να με δει να κλαίω κι έτσι πίεσα τον εαυτό μου να τα ξεχάσει όλα κι αποκοιμήθηκα.

Ξύπνησα στη 1 και λόγω κάποιου προφανούς προβλήματος στο site έκανε 2 ΩΡΕΣ να κατέβει η σελίδα.

Αύριο το απόγευμα έχω ραντεβού με το γιατρό που μου είπε ότι είναι λιγάκι απίθανο να κάνει λάθος το τεστ.

Το'πε κι ο γιατρός...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρούλα μην λες ότι δεν θα γίνεις μάνα...αν θες κάτι τόσο πολύ όλο το σύμπαν συνομοτεί για να πραγματοποιηθεί. Κατά δεύτερον, όλα αυτά τα συμπτώματα και η καθυστέρηση, εμένα μου κάνουν εγκυμοσύνη.:cheer: Και επίσης, δεν είναι να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στα τεστ του φαρμακείου, γιατί από προσωπική εμπειρία την έχω πατήσει (κάποια φορά ένα τεστ έδειξε θετικό αλλά τελικά δεν ήμουν έγκυος). Καλό είναι να κάνεις μια β-χοριακή όπως σου είπαν οι κοπέλες και να μην στεναχωριέσαι προκαταβολικά...Περιμένουμε νέα σου:laugh:

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα ζουζούνα. Βρε μικρούλα προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι. Όπως θα σου πουν και πολλά κορίτσια το αρνητικό τεστ δεν σημαίνει ότι δεν είσαι έγκυος γιατί μπορεί να έχει γίνει λάθος. εδώ έχω διαβάσει ότι υπήρχαν κοπέλες που έκαναν 2 και 3 τεστ και έβγαιναν αρνητικά και τελικά ήταν εγκυούλες. Πάρε και ένα δεύτερο τεστ να κάνεις. Ή καλύτερα κάνε μια χορειακή για να είσαι πιο σίγουρη. Κανονικά μετά από τόσες μέρες καθυστέρηση έπρεπε να κάνεις χορειακή κατευθείαν. Προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις και χαλάρωσε. Και στη τελική αν δεν είναι αυτό το μήνα θα είναι τον άλλον μη φέρνεις τη καταστροφή. Ο γιατρός σου θα σε κατευθύνει τι πρέπει να κάνεις. Εύχομαι αργότερα να έχεις καλύτερα νέα. :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οντως καμια φορα για καποιο ανεξηγητο λογο μπορει να δειξει αρνητικο και πως να εισαι.

Η κουμπαρα μου ειχε κανει 2 τετοια και της βγηκανε αρνητικα και ομως.....μια χαρα εγκυος ητανε!!!

Εγω θα σου προτεινα με τοσες μερες καθηστερησης να κανεις μια χοριακη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΛΕ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΜΗ ΤΑ ΠΟΛΥΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΠΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΠΕΛΑΡΓΟ ΠΑΡΕΑ.ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειδες δημητρουλαμ ου το λεμε ολες! παρα ενα τηλ να κανονισεις να κανεις μια χοριακη αυριο πρωι πρωι και μετα ναπας στο γιατρο!!!! εχεις συνειδητοποιησει ποσες μερες εχεις καθυστερηση??????ειναι δυνατον να πιστευεις ενα παλιοτεστ????? ο γιτρος μπορει να σου ειπε ετσι για να μην σε κανει να πετας στα συννεφα! εεεεεελα κανε μας τη χαρη βρε συ,και μην μου εισαι ετσι,εσυ εισαι η χαρουλα μας εδω,το τρελοκομειο μας!!!! :) εγω προσωπικα μπαινω και διαβαζω οτι εχεις γραψει και παιρνω κουραγιο και δυναμη να συνεχσω για τον σκοπο μου... μια χωριακη βρε χαζουλη σου ζηταμε! να δεις που θα γελαμε ολες μαζι μετα για την αδικη στενοχωρια που ριξαμε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρουλα μου Θα γινεις μανουλα σιγουρα

Εισαι πολυ νεα για να λες κατι τετοιο

Βεβαια και καταλαβαινω την απογοητευση σου και φανταζομαι τα συναισθηματα σου

Δε θαλω να σου δινω ψευτικες ελπιδες,ναι ,συνηθως τα τεστ δε δειχνουν λαθος, αλλα και αυτο εχει συμβει

Θα πας στο γιατρο σου και θα δειτε τι γινεται

Η μεγαλυτερη καθυστερηση που ειχες στο παρελθον ποσο ητανε;;

Αν δεν εχει ηδη ερθει ο πελαργος σου θα σε βρει συντομα

περιμενουμε τα νεα απο το γιατρο

Μην απογοητευεσαι κουκλα μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όπως και να το κάνουμε,στεναχωρήθηκα.

Αλλά ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΩ ΜΕ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ,ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΩ ΚΙ ΟΛΑΣ.

Θα πάω αύριο στο γιατρό και θα δούμε.

Μόλις μίλησα και με τον άντρα μου (ο οποίος είναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι είμαι έγκυος) και μου είπε ότι είμαι έγκυος κι αυτό το ρημάδι έκανε λάθος.

Ειλικρινά δε ξέρω γιατί αντέδρασα τόσο άσχημα.

Συγνώμη ρε κορίτσια,δε θα ξαναγίνει...

Φανταστείτε ότι ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ θα πάω σ'ένα πολυκατάστημα ν'αγοράσω ένα GPS για τον πελαργό (που έφτασα...τον δωροδοκώ κι από πάνω)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ πάντως δεν το πιστεύω!11 μέρες είναι υπερβολικά πολλές!κι εγώ έχω σταθερή περίοδο και η μεγαλύτερη καθυστέρηση που είχα ποτέ ήταν 6 μέρες.

κι αν όχι τώρα θα γίνει σύντομα, τόση θετική ενέργεια που κουβαλάς δεν μπορεί να πάει χαμένη!

εδώ δεν απελπίζομαι εγώ που ο γιατρός μου παρομοίασε τις πιθανότητες που έχω μα μείνω έγκυος φυσιολογικά με της Σάρας(ξέρεις, της Βίβλου!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δημητρούλα μου μην στεναχωριέσαι αγάπη μου...κατ'αρχήν δεν τα πολυεμπιστεύομαι τα test του φαρμακείου γι'αυτό θα σου πρότεινα και εγώ με τη σειρά μου να κάνεις μια χοριακή που είναι 100% αξιόπιστη....αλλα κοπέλα μου και να μην είσαι αυτή τη φορά θα είσαι την επόμενη,μην στεναχωριέσαι και επιβαρύνεις τον εαυτό σου περισσότερο...περιμένουμε νέα σου...φιλιά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπα....τσαμπα θα το παρεις το gps...εγω πιστευω τον αντρα σου!!! γιατι σε ξερει!!! και αφου εκεινος ειναι σιγουρος!!!! ειμαι και εγω!!! ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!! βρε αυτο ηταν το συνθημα σου!!!! αντε χαζουληηηηη!!! και μην λες οτι δεν θα ξαναγινει...εμεις σε θελουμε αληθινη.... εγω σου λεω οτι αντεδρασες ασχημα γιατι εισαι εγκυος και τα εχουν παιξει οι ορμονες σου και εγινες ευσυγκινητη!!! χαχα!!! και μονο που ΕΣΥ εισαι χαλια,ειναι παραπανω αποδειξη οτι εισαι εγκυος,απο οτιδηποτε αλλο!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

apis η πιο μεγάλη καθυστέρηση που είχα ποτέ ήταν 5 μέρες.

Γι'αυτό σας λέω,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ,ΕΙΝΑΙ Λ.Α.Θ.Ο.Σ

Αν είμαι τελικά έγκυος,θα κάνω μήνυση στη φαρμακευτική που έβγαλε το τεστ που μου ρημάξαν την ψυχολογία.

Θα τους δείξω εγώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ περίμενα να διαβάσω τα ευχάριστα και μάλιστα με τόσες μέρες καθυστέρηση το είχα σίγουρο ότι είσαι έγκυος.

Εύχομαι να είναι λάθος το τεστ. Και στην αδερφη μου όλο αρνητικά της έβγαιναν και έχει 2 παιδάκια!

Μη στεναχωριέσαι. Περίμενε να δεις τι θα πει και ο γιατρός. Φαντάζεσαι να είσαι έγκυος και να στεναχωριέσαι; Δεν κανει...!!!B)

Χαμογέλασε και αν πράγματι το τεστ λέει αληθεια (πραγμα που δεν ευχομαι καθολου), πες ότι ήταν μια ακόμη δοκιμασία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δήμητρα δε σου λέω μη στεναχωριέσαι. Ξέρω πως είναι να θες κατι πολύ και να μην σου κάθεται.

Μην απελπίζεσαι όμως! Το ποτέ είναι βαριά λέξη. Ακόμα και αν υποθέσουμε οτι κάτι σου συμβαίνει, καλό είναι να το μάθεις για να το αντιμετωπίσεις.

Προσπάθησε να μη λιγοψυχήσεις τώρα που πρέπει να είσαι δυνατή.

Σου στέλνω όοοοοοοοοοοοοοοοοοολη μου τη θετική ενέργεια!

Μακάρι η χοριακή και ο γιατρός σου να σου πουν άλλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σωπα βρε κουκλιτσα!!!!τι ειναι αυτα που λες;;;;;ετσι ευκολα νομιζεις θα τη γλυτωσεις;;;;τι απαισιοδιξια ειναι αυτη;;;;;κανε υπομονη μεχρι την ωρα που θα πας στο γιατρο σου.Αμα ειναι να μας παιρνει ετσι ευκολα απο κατω...παει...τελειωσαμε.Αισιοδοξια βρε!!!!χαμογελο!!!δυναμη!!!επιμονη!!!!!ολα θα γινουν,ολα θα ερθουν...οταν θα ειναι η ωρα τους!!!!

Και να σου πω κ κατι;;;θες να δεις πραγματικο πονο;;;;κανε μια επισκεψη στη σελιδα magna mater κ αφου διαβασεις τις ιστοριες των κοριτσιων εκει,μετα κατσε κ σκεψου...αξιζει να σε παιρνει τοσο απο κατω ωστε να λες οτι δεν θα κανεις ποτε παιδια;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...