Μετάβαση σε περιεχόμενο

άγχος στην εγκυμοσύνη


Recommended Posts

ελενιτσα μου γλυκια στη πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα καθολου αγχος....δεν πιστευα ουτε για λιγο οτι κατι θα πηγαινε στραβα!!!!!!!!!τελικα στραβωσε το πραγμα στη πορεια αλλα δοξα το θεο ολα ειναι καλα!!!!!!!!!!!!!!τωρα μολις εμαθα οτι ειμαι ξανα εγκυος και σημερα που το συνειδητοποιησα με εχει κυριευσει ολα να πανε καλα!!!!!!!!!!και θελω να πιστευω πως ετσι θα πανε !!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Ελενα μου!!!!Αρχισαν τα οργανα κουκλιτσα μου!!!????Καταρχην να ερχεσαι πιο συχνα στον καφενε!!Σε εχασα ελαφρως!!!!

Για το θεμα αγχος σε καταλαβαινω!!!Περασα κι εγω πολλες τετοιες στιγμες!Σκεψεις,αμφιβολιες,ασχημα ονειρα...Φοβοι μηπως επαθε κατι το μωρο κ δεν το καταλαβα...Μηπως το εχασα κ ειμαι η εξαιρεση που δεν εχω ασχημα συμπτωματα και τοοοοοσα αλλα!

Σιγουρα ολα αυτα ειναι χαζομαρες αλλα ολες νομιζω το περναμε!Διαβαζουμε και διαφορα και νομιζουμε πως ολα τα κακα πανω μας θα πεσουν!Καπως ετσι σκεφτεσαι?

Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.Καθε φορα που θα πηγαινεις στο γιατρο να το βλεπεις να μεγαλωνει,να γινεται ανθρωπος,να παιρνεις δυναμη απο αυτο και φυσικα να την επιστρεφεις και σε αυτο!Ολα τα νιωθουν τα μωρακια μας!!!Φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Ελενιτσα!!

έχεις άγχος ε?

φυσιολογικό μου ακούγεται...

και εγώ είχα πολύ στην αρχή--ιδίως μέχρι να κάνω τον πρώτο υπέρηχο και αργότερα την αυχενική..

και τωρα έχω αλλά όχι τόσο πολύ..

καταρχάς μην ακους και επηρεάζεσαι από τα αρνητικά --κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική!!!

και έχε υπόψη σου ότι αν έισαι εσύ ήρεμη είναι και το μωρό

σκέψου θετικά και όλα θα πάνε τέλεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!

Εγω στο πρωτο μου δεν ειχα καθολου αγχος, αν και ειχα πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη με εμετους και αιμοραγια (μερικη αποκοληση πλακουντα). Το αγχος με επιασε οσο πλησιαζε η ωρα του τοκετου. Δοξα τον Θεο εκανα μαθηματα ανωδυνου τοκετου καιεφυγε καθε υποψια αγχους. Ηξερα τι με περιμενε, εμαθα κολπα για το πως να "ακουω" ανα πασα στιγμη το μωρο στην κοιλιτσα και γενικα καταλαβα καθε σημαδι τι σημαινει για να μην τρεχω με το παραμικρο!!!

Τωρα που περιμενω το δευτερο ειμαι πιο χαλαρη αν και με αγχωνει το μετα... δηλαδη δυο παιδακια, με μικρη διαφορα ηλικιας (26 μηνες), διπλα εξοδα κτλ....

Οπως και να 'χει νομιζω οτι ειναι η ομορφοτερη εμπειρια και πρεπει να την απολαυσουμε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το άγχος μου ξεκίνησε απο εχ8ές μετά τις 12 τη νύχτα και ενώ είχα ξαπλώσει για νάνι, εκεί που κοιμόμουν ήρ8ε το άγχος και με τάραζε!!

Ίσως επειδή 8α μαι μόνη αυτή τη βδομάδα (Δευτέρα-Παρασκευή) ο άντρας μου πήγε φυλάκιο, και μου βγήκε ασυνείδητα. Γι αυτό και αγχώθηκα τόσο... δε θέλω να μαι μόνη μου, όχι σ αυτή τη περιόδο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Έλενα σε κατα καλαβαίνω απόλυτα κα εγώ εδώ και 1 μηνα ζω με φοβερό άγχος και δεν ξέρω πως να το αποβάλλω...πως να ξέρουμε οτι ολα πάνε καλά,και αν δεν πάνε καλά και απλά δεν εχουμε συμπτώματα να μας το δείξει...εγω εχω και μια μικρή αποκόλληση οπότε το άγχος μου αυξάνεται δραματικά...το όνειρο μου...να είχα ένα μόνιμο υπέρηχο σπίτι για να βλέπω οτι το εέμβρυο ειναι καλα.πως θα περάσουν οι υπόλοιποι μήνες????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Elenitsa καλημερα αν ειχα ανχος; καθε μερα εψαχνα το σωμα μου κ προσπαθουσα να καταλαβω αν ειμαι εγκυος,βλεπεις δεν ειχα ουτε πρησμενο στηθος ουτε τιποτε,;) ασε που πηγενα στην τουαλετα κ ετρεμα μηπως δω αιμα, κ εκτος αυτου ειχα κ τον αντρα μου να στεκεται εξω απο την πορτα κα να ρωταει ολα καλα;βλεπεις ειχα λιγο αιμα στην αρχη κ φοβομασταν, τωρα ευτηχως βελτιωθηκε η κατασταση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Ελενίτσα μου, τεράστιο άγχος!!!

Με το παραμικρό ένιωθα οτι έκανα κακό στο μωράκι μου.

Άσε που κάθε βράδυ βλέπω άσχημα όνειρα...

Εγώ φτάνω και πιο μάκρυα!

Σκέφτομαι να θα γίνει καλό παιδάκι, αν θα τα καταφέρω ωα μανούλα...

Σήμερα κλείνω και τον τρίτο μήνα, οπότε μπαίνω στο "καλό" τρίμηνο κι έτσι ηρέμισα λίγο...

Προσπάθησε να ξεγελάς τον εαυτό σου με άλλα ενδιαφέροντα...

Εγώ, δυστυχώς, είμαι μόνη μου εδώ και συνέχεια αυτά σκέφτομαι...

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Το είπατε στους δικούς τελικά; :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανούκα μου όχι δε το είπαμε ακόμη... μάλλον τη Παρασκευή που 8α επιστρέψει ο άντρας μου απ το φυλάκιο. Το πρωί που έφυγε ήταν αγχωμένος ο καημένος, αν και υπνωμένη την ώρα που έφυγε, τον κατάλαβα πως με κοιτούσε.

Είμαι λίγο καλύτερα αυτή τη στιγμή, μιας και είμαι μόνη και δεν έχω τίποτα να κάνω είμαι ξάπλα, παρακολουθώ τβ και έπιασα τον εαυτό μου να γελάει με ένα ρεπορταζ του όμορφου κόσμου. Αυτή η Σοφία βγάζει πολύ γέλιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αγχος ελενιτσα και βεβαια ολες εχουμε εστω καποιες στιγμες .θΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕς ΦΟΡΕς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΕΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΛΕς ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ; ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙΜΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ .ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕςΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ .ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΠΗΡΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ DND ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΗΣΜΟς ΤΗς ΠΕΤΑΛΟΥΔΑς ΜΕ ΤΟ ΡΙΤΣΑΡΝ ΓΚΙΤΡ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟ ΒΑΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ , ΤΡΟΜΑΞΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΠΟΣΟ .ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΓΕΙΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΥΣΤΕΡΙΑ ΑΡΧΙΖΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΩ ΑΝΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΝΑ ΒΑΦΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΠΕΤΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ.τΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ .οΠΟΤΕ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΒΛΕΠΕ ΚΩΜΩΔΙΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΟΜΙΚΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάνια μου σ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές... όπως προείπα ίσως το άγχος μ έπιασε ασυνείδητα, λόγω του ότι ο άντρας μου λείπει αυτή τη βδομάδα. όταν είμαστε μαζί βγαίνουμε βόλτες, γελάμε, παίζουμε παιχνίδια στο ps...

την έχω δει τη ταινία. όντως η αρχή της είναι κάπως.

αλλά μιας και είμαι λάτρης των 8ρίλλερ...

δε τη βρήκα και πολύ σκιαχτηκή...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ? ΧΤΥΠΑΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ? ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΜΕΛΛΗΣ? ΜΕΡΙΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΑΓΧΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΛΑ? ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ? ΕΓΩ? ΑΓΧΟΣ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΓΛΥΚΟ ΑΓΧΟΣ. ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΓΧΟΣ???? ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΓΩΝΙΕΣ... ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ!!! ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!! ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!! ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω τα ιδια Ελενίτσα... Σε καταλαβαινω απολυτα. Και ειδικα τωρα εγω που ειμαι στην αρχη σκεφτομαι που και που αρνητικα. Ανυπομονω να περασει το πρωτο 3μηνο, αν και θελω ακομη 1,5 μηνα. Εχω κι αυτες τις μερες κατι ελαφρωσ καφε υγρα και παρολο που με καθησυχασε ο γιατρος, το σκεφτομαι λιγακι. Λιγο αγχος ειναι πολυ λογικο αρκει να μην χανουμε αυτο το υπεροχο συναισθημα της εγκυμοσυνης. A propos, στρατιωτικος ο αντρας σου; Κι εμενα. Κι ουτε εγω θελω να μενω μονη. να φανταστεις τη μερα που εμαθα τα ευχαριστα ελειπε σε ασκηση...πολυ σπασιμο!ονειρευομουν καπως διαφορετικα εκεινη τη μερα. Δε βαριεσαι ομως... Ας πηγαινουν ολα καλα κι αυτο θα το συνηθισουμε. Καλη και ηρεμη εγκυμοσυνη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενίτσα συνονόματη μου κοπελίτσα... :laugh: Έκανα και ομοιοκαταληξία!! Είχα και έχω πολύ άγχος σε όλη την φάση της εγκυμοσύνης! Απλά προσπάθησε την ώρα που σε πιάνει σκέψου κάτι άλλο, κάτι που θα σου φτιάξει την διάθεση! Προσπάθησε να μην σε κυριεύει! Δεν κάνει καλό ούτε σε σένα αλλά ούτε στο νινάκι!

Καλή συνέχεια κουκλίτσα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάνια μου, εγώ δουλεύω σε DVD Club και με ρωτάνε συνέχεια οι πελάτες αν έχω δει τα θρίλερ! Κι όταν τους λέω όχι, ξενερώνουν που δεν έχω να τους πω γνώμη! Σίγα να μην κάτσω για τον καθένα να δω όλες τις ταινίες για να τους λέω.. Εδώ δεν έβλεπα όταν δεν ήμουν έγκυος.. τώρα θα δω??

Και κορίτσια έχω πολύ πλάκα! Είχα δει κάποτε το "Ένοχο Μυστικό" με Κέβιν Κόστνερ και Μισέλ Πφαϊφερ, το οποίο το πετύχαμε στο Μιλάνο όπου είμασταν γαμήλιο με αγγλικά σ'ένα ξενοδοχείο και λέω στον άντρα μου δες το είναι ωραίο! Και το χάζευα λιγάκι, αν και ήξερα τι θα γινόταν τρόμαζα! Το έργο είναι σκοτεινό και μπλε στην εικόνα, κι αφού τελειώνει λέω: "Πάω κάτω να κάνω ένα τσιγάρο κι έρχομαι για ύπνο" ,και βγαίνοντας η δόλια στον διάδρομο είχε έναν κρυφό μπλέ φωτισμό και απόλυτη ησυχία... που στην κυριολεξία "χέστηκα" από τον φοβό! Μόνο τσιγάρο δεν ήταν αυτό που έκανα!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχαχαχαχα dallia!!!

σ ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Χ8ες κοιμήθηκα πιο ήρεμα και τώρα που σηκώθηκα νωρίτερα για να κάνω ένα ντουζάκι πριν πάω στο γιατρό νυστάααζωωωω...

λέω όταν γυρίσω να το κόψω στον ύπνο!

Aurore,

που βρισκόσαστε? εμείς Ορεστιάδα.

άσκηση ε? ότι χειρότερο!!

Εδώ η άσκηση 8α γίνει μετά τις 21 Μαίου, 8α προλάβουμε να κάνουμε τη γιορτή μας, γιορτάζουμε μαζί.

αλλά κάτι έχει ακουστεί ότι μπορεί να χα8εί η άσκηση λόγω ευροεκλογών... αχ μακάριιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...

δε μ αρέσει να λείπει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ante elenitsa mou twra pou tha pas sto giatro tha iremiseis pou tha deis to mwraki sou!!!ki egw autin tin wra perimenw k mou fenetai aiwnas mexri tin alli evdomada pou tha paw giati o giatros leei pws akomi den mporei na dei tipota...ti na kanoume??Ypomoni!!!

perimenoume na mas peis nea tou mpempe!!!

filia polla!!!kalimera!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Elenitsa mou...

Agapi mou...

Min anxwnesai agapi mou...

Apla einai i prwti sou egkumwsini kai giauto...

Oti ma oti xreiazesai na matheis...

Na mas rwtas kai na perneis til ton giatro sou gia sigouria...

Tha se perimenoume me to kalo na guriseis apo ton giatro sou me ta nea sou eee...

Filia agapi mou...

Kai ola tha ne mia xara...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τζοάννα μου,

γύρισα απ το γιατρό.

Μ έβαλε στον υπέρηχο, δεν έβλεπε τίποτα, κοίταγε, ξανακοίταγε... "δε το βλέπω", έλεγε...

ούτε γω το έβλεπα... ναααα ένα άγχος!!!

Με στέλνει στη τουαλέττα να μαζέψω ούρα για να κάνει ένα τεστ ακόμη.

Βγήκε 8ετικό και το τεστ.

Μου λέει, έλα να σου κάνω κι ένα κολπικό υπέρηχο. Κάνει και τον κολπικό και τότε βρήκε τον σάκο.

Είναι μικρό ακόμη είπε, δε φαίνεται κα8αρά.

Μου είπε να ξαναπάω τη Παρασκευή.

αυτά τα νέα του γιατρού...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εννοείται οτι δε θα μπορούσε να δει κάτι από την κοιλίτσα σου!

Έπρεπε να σου κάνει απευθείας κολπικό υπέρηχο!

Πολύ βλάκας!

Σε άγχωσε άδικα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕleNitSa έγραψε:

Τζοάννα μου,

γύρισα απ το γιατρό.

Μ έβαλε στον υπέρηχο, δεν έβλεπε τίποτα, κοίταγε, ξανακοίταγε... "δε το βλέπω", έλεγε...

ούτε γω το έβλεπα... ναααα ένα άγχος!!!

Με στέλνει στη τουαλέττα να μαζέψω ούρα για να κάνει ένα τεστ ακόμη.

Βγήκε 8ετικό και το τεστ.

Μου λέει, έλα να σου κάνω κι ένα κολπικό υπέρηχο. Κάνει και τον κολπικό και τότε βρήκε τον σάκο.

Είναι μικρό ακόμη είπε, δε φαίνεται κα8αρά.

Μου είπε να ξαναπάω τη Παρασκευή.

αυτά τα νέα του γιατρού...

καλα βρε κουκλα μου περιμενε να δει κατι ενω εκανε υπερυχο απο πανω;;;;;;;;;;;;:ohmy: μονο με κολπικο υπερυχο φαινεται σε αυτη τη φαση....αυτος δε το ηξερε;;;;;;;;:huh::blink:
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kale koritsia kamia fora fenete apo pano gi'auto dokimazoun na to doun ean oxi tote koitane apo kato...k to apo kato den einai k poli akindino kserete. Thimame otan eixa paei me tin xaderfi mou stin proti tis episkepsi tis ekane apo pano k to eide, otan piga gia emena (exoume ton idio giatro) den mporouse na to dei oute apo pano oute apo kato(epeidi eixa astato kiklo den mporousame na ipologisoume akrivos tis imeres) min agxonese Elenitsa ola tha pane teleia...auto na exeis panta sto mialo sou, kamia fora me to agxos dimiourgoume oi idioi provlima apo ekei pou den iparxei, na prospatheis na xehniese me kati molis se pianei k ego etsi kano....:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αχ άσε... Αναπολώ τις μέρες που κοιμόταν πολύ τα πρωινά και προλάβαινα να πιω καφεδάκι 🤣 εμένα το παληκάρι κοιμάται 1,5 το πολύ 2 ώρες το μεσημέρι αλλά μόνο πάνω μου... Αν κάνω να τον αφήσω δίπλα ανοίγει μάτια και κλαίει... Οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Δε προλαβαίνω τι-πο-τα 🤯 ξέρω όμως ότι αυτές οι στιγμές αργότερα θα μου λείπουν.  Αααααα σιδερένιο το 7ο δοντακι σας! (Κι εμένα με δαγκώνει το κουνέλι μου 🤣) Ναι όσο μπορείς πάλεψε το με τα πατημένα γιατί μετά αν το αφήσεις ίσως να δυσκολευτεις.  Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει πλήρως από τη φάση γέννα - νεογέννητο... Καταρχάς ακόμα σκέφτομαι τη καισαρική και τη περίοδο της λοχείας και ανατριχιαζω... Μπρρρρρ!  Πότε πέρασε ένας χρόνος Ε; Απίστευτο! Ένας χρόνος απαιτητικός αλλά συνάμα όμορφος! Πως έχουν αλλάξει τα μωράκια μας... από μικρά νεογέννητα έχουν γίνει μικροι εξερευνητές 🤣 Κοιτάζω τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη ή βιντεάκια με τη κοιλιά μου να κινείται και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι το έζησα, σαν ένα γλυκό όνειρο.... Τον κοιτάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει από αγάπη... 💙      
    • Πώς τη παλεύω; Πφφφφ ανάλογα τη μέρα .. υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε βόλτα, μέρες που συναντιεμαι με φίλες που έχουν κι αυτές μικρά παιδάκια και μέρες που είναι σκέτη καταστροφή...  Εμένα αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα θέλει οπωσδήποτε να πιει γάλα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα.  Ευτυχώς 20:30-21:00 κοιμάται. Τις τελευταίες δυο μέρες και μένα κοιμάται περισσότερο.... Μωρέ λες; Λες να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι σιγά σιγά; 🤣🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου μη το ματιασω!   
    • Να χαίρεσαι!! Μια χαρά είναι ο τράχηλος! Άλλες έχουν μικρό τράχηλο και κάνουν περίδεση, εσύ δεν έχεις να το σκέφτεσαι αυτό!!  Σε κάποια φάση λογικά ξεκινά και μειώνεται το πάχος για τον τοκετό! Τα κορίτσια που είναι μαμάδες θα ξέρουν καλύτερα κιόλας!
    • Καλά εσενα θα θέλει σίγουρα να σου το αυξήσει όταν μιλήσεις μαζί του πες μας 
    • Είχε ζοριστεί που με έβλεπε τότε με τους εμετούς συνέχεια ξαπλωμένη γιατί ερχόταν και με πείραζε  για να σηκωθώ μετά από ένα σημείο άρχισε να μου τραβάει και τα μαλλιά για να με σηκώσει 😅 τωρα όχι γιατί την παίρνω αγκαλιά αλλά επειδή περπατάει κιολας Εεε δεν την ζητάει συνέχεια την αγκαλιά αλλα οποτε απλώσει χερι να την παρω την παίρνω απλά δεν θα την κρατήσω πολύ ώρα μετά από λίγο την αφήνω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...