Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ζωηρό Έμβρυο – Ζωηρό μωρό


Recommended Posts

Θέλω να ρωτήσω κάτι εσάς που έχετε ήδη γίνει μανούλες. Είμαι στον 8ο μήνα και το ζουζούνι μου έχει γίνει υπερβολικά ζωηρός – και παλιά κλωτσούσε αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό .Έχω την εντύπωση ότι δεν κοιμάται σχεδόν ποτέ. Κάθε φορά που μετακινείτε, αλλάζει σχήμα και η κοιλιά μου Αφού κάνει κινήσεις με τα ποδαράκια του και φαίνονται. Κάθομαι στο γραφείο και όλοι το βλέπουν και γελάνε – με την καλή έννοια πάντα. Μερικές φορές δε πονάω όταν κλοτσάει. Είναι φυσιολογικό αυτό; Και μετά αφού είναι τόσο ζωηρό μέσα στη μήτρα θα είναι τόσο ζωηρό και σαν μωράκι;;;;:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι ωραιο θεμα!!εμενα ηταν πολυ ζωηρουλης στην κοιλια..κ ετσι συνεχισε!!:laugh:

οταν γεννηθηκε δεν ηταν τοσο κλαψιαρης αλλα φοβερα υπερκινητικος!!Χερια ,ποδια μεσα στην κοιλια συνεχεια κουνιοταν..αφου οταν δεν τον ακουγα λιγη ωρα..ανησυχουσα!! και ετσι βγηκε με το καλο..γυρνουσε απο πολυ μικρος μπρουμυτα, ανασκελα,σηκωσε γρηγορα το κεφαλακι..κ αργοτερα σκαρφαλωνε παντου..χωρις να περπαταει..απλα μπουσουλωντας..

Ετσι συνεχιζει..ανησυχο πνευμα κ ζωηρο στα 14 του χρονια!!:)

δεν ξερω αν ισχυει για ολα...ειμαι περιεργη τι θα γραφτει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ Cesilia!!!!!ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ....ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ....ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ..:P:huh: :laugh: .ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia sou Cesilia mou...

Ax re agapi mou einai teleio na niwtheis etsi to mwraki sou...

Kai egw to idio pernaw mazi sou...

Me exei trellanei stis klwtsies...XaXaXa...

Kai me ton kwnstantino mou to idio eixa...

O kwnstantinos mou itan ataxtos poli stin kilia mou...

Wmos otan vgiken itane fronimos kai einai fronimos akomi...

Twra na doume gia tin korassa mou pou tha vgei se ligo kairo...

Poso eudomadwn eisai???

Egw eimai 31 eudomadwn...

Kali eleftheria na exeis agapi mou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Cesilia...Λοιπον ετσι ακριβως ηταν και εμενα μεσα στην κοιλια και εξακολουθει να ειναι ζωηρος ακομα και τωρα που ειναι 8 μηνων..Δεν μ αφηνει σε ησυχια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΣΗ!

ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΗΡΗ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ή ΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ (!).

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ... ΖΟΡΙΚΑ;;;

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Cecilia!!!

Kαι εμενα η μπεμπα μου ητανε υπερκινητικη μεσα στη κοιλια μου,την ενιωθα ολη την ωρα να κλωτσαει και να γυρναει.Η κοιλια μου ειχε συνεχως εξογκωματα!!!

Ακομη και τωρα που εχει παει 5 μηνων συνεχιζει να ζουζουνιζει και να μην θελει να καθεται σε μια μερια,αφου σκεφτομαι τι θα γινει οταν θα περπατησει!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είμαι στην 32η εβδομάδα, μέχρι τώρα ήταν «φυσιολογικά» ζωηρό - ήταν βέβαια και μικρό αλλά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχει πολύ γέλιο. Αφού ο άντρας μου άμα κοιμάμαι σχετικά κοντά του ή αν ακουμπώ μέρος της κοιλιάς είτε στο χέρι του είτε στο σώμα του τον καταλαβαίνει. Έχει και άποψη… άμα δεν βολεύετε όπως κάθομαι ή όπως κοιμάμαι κλοτσάει μέχρι να γείρω ή να αλλάξω πλευρό Άλλες φορές πάλη τινάζετε ολόκληρος και το καταλαβαίνω.

Δεν έπινα καφέδες τώρα έκοψα και το τσάι – νόμιζα ότι είναι έτσι από τα φαγητά που τρόω αλλά μάλλον όχι.

Ελπίζω να κουραστεί και να είναι ήσυχος γιατί αλλιώς οι δύο γιαγιάδες – που τώρα «τσακώνονται» ποια θα τον πρωτοπροσέξει, θα μου τον γυρίσουν επιστροφή.

Πάντως ρε κορίτσια είχα δέι ένα βιντεάκι με τις κινήσεις που κάνουν τα μωρά μέσα στην κοιλιά . Είναι απίστευτο !!! Έψαχνα στο Ιντερνετ για το τι ακριβώς κάνουν εκεί μέσα και να τι βρήκα.

http://www.yourbaby.gr/portal/index.php ... &Itemid=11

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η δικιά μου ήσυχη ήταν κ μέσα στην κοιλιά, ήσυχη είναι και τώρα, όλη μέρα κοιμάται, δεν έχω καταλάβει την κούραση με το νεογέννητο μέσα στο σπίτι! Καταρχήν κοιμάται 7-8 ώρες το βράδυ και την ημέρα κοιμάται 3 ώρες μετά απο κάθε γεύμα... Και όταν ξυπνάει είναι μέσα στην καλή χάρα, όλο χαμογελάει ζωή να χει! Ε βέβαια να μου πείτε, με τόοοοοσο ύπνο και εγώ θα χαιρόμουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

an kai sthn kilia htan polu zoiros mia xara einai to poulaki mou .den me kourazei polu den poliklaiei den exei kolikous mono loksiga exei opos kai mesa sthn kilia mou .kapies fores mporei na ginei ligo kapos na thelei na tou kanw ta xatiria ,perissoterh agalia ,perissotero stithos alla einai polu giges oi fores pou tha to kanei auto .

kai emeis duo mhnwn giname kai arxisame tora na leme ta fonienta kai na koubentiazoume leme aaaa ,oooo,ouu kai eee mono iiii den exoume pei akoma .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ 1 ΠΟΝΟ!!!!:) ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ Κ ΤΩΡΑ:silly: ΕΙΝΑΙ 2,5 ΜΗΝΩΝ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ ΝΑ ΣΗΚΩΘΗ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΧΕΡΑΚΙΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ :cheer: ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΟ ΜΟΥ Κ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ!!!!:woohoo: :woohoo: ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!:woohoo: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΙΑ:silly: :):cheer: ΥΠΝΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ:blink::S ΕΥΤΗΧΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!:P;):cheer::kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν μ'έναν πόνο και με το καλό να το πάρεις στην αγκαλίτσα σου! Τι τέλεια που είναι τα βιντεάκια... Συγκινήθηκα με τα ζουζουνάκια!! Φοβεράααα!! Εμένα ακόμα είναι μικρά τα κουνηματάκια που μου κάνει αλλά όταν τα νιώθω τρελένομαι! Ειδικά όταν τρώω μακαρόνια!! Κάνει πάρτυ!! :laugh: :laugh: :laugh:

Πάντως από την εμπειρία της νύφης μου, η Αντριάνα την είχε τσακίσει στα κλωτσίδια αλλά ήταν πολύ ήσυχο νεογνό και τώρ στα 3 1/2 είναι πολύ καλή και πολύ συνεργάσιμη! Η Μιχαέλα, η 2η, έπρεπε να φάει σοκολάτα να κουνηθεί λιγάκι, σαν νεογνό ήταν λιγάκι πιο γκρινιάρικο, αλλά ήσυχο. Τώρα στα 2 1/2 είναι πιο ζωηρούλα θα έλεγα αλλά σε λογικά πλαίσια! Δεν είναι ζημιάρικα παιδάκια. Και κοιμούνται όλο το βράδυ από νεογνά! Ακόμα και η Αντριάνα που έπρεπε να την ξυπνάμε για να πάρει βάρος επειδή ήταν πρώορη, με το ζόρι την σηκώναμε! Στο μήνα πάνω, κόψανε και το βραδινό!

Ανυπομονώ και εγώ να δω τον δικό μου τον ζουζούνο πως θα'ναι!! Όπως και εσύ.. Και επειδή είσαι πρώτη από μένα.. Όταν με το καλό τον πάρεις αγκαλιά.. να μας γράψεις εμπειρίες.. και κατά πόσο ήσυχος είναι έξω από την κοιλίτσα σου!! :laugh:

Με το καλό και πάλι μ'έναν πόνο! Καλή συνέχεια για το υπόλοιπο σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Hi Cecilia! Ante me to kalo na sou rthei to zouzouni sou.

Na se euftixismeni pou se klwtsaei sunexeia kai as einai kai zwiroulis meta.H kinitikotita simenei zwi kai ugeia.

Pantws emena i mikri den kathotane lepto, afou akomi kai stous iperixous o giatros disanasxetouse.

Twra einai sxedon 1 minou kai to xriso mou einai men kinitiki alla ekei pou pisteua oti tin nycta tha me trelene giati mes stin koilia mou etsi ekane, tin nucta koimate polu kala.

Nomizw den exei kamia sxesi!Min agxonese!

Ante filia ola na pane kala!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να είστε καλά βρε κορίτσια.

Να σας πω την αμαρτία μου εμένα δεν με πειράζει αν θα είναι ζωηρό μωράκι, το προτιμώ για την ακρίβεια. Όχι ζημιάρικο αλλά ζωηρό. Πιστεύω ότι είναι πιο ενδιαφέροντα έτσι. Τις γιαγιάδες του λυπάμαι που θα τον αναλάβουν εξολοκλήρου όταν θα είναι 8 μηνών περίπου και θα θέλει να μπουσουλάει και να εξερευνάει τον κόσμο.

Θα περιμένουμε λοιπόν να γεννηθούν τα ζουζούνια μας για να δούμε πώς θα είναι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

Γεννήσαμε και εμείς!!!

Περιττό να σας πω ότι ο ζωηρουλης μου κατάφερε στον ένατο μήνα να βγει από τη θέση του και να τυλιχτεί με τον λώρο. Ήταν δε τόσο πολύ τυλιγμένος και είχε ανεβεί τόσο ψηλά που την καισαρική δεν τη γλυτώσαμε.. Πάντως είναι απίστευτα ζωηρός και έξω. Συνέχεια κουνάει χέρια και πόδια, προσπαθεί να σηκώσει το κεφαλάκι του, κλοτσάει την κουβερτούλα και πεινάει συνέχεια!!!!!!!!!

Αυτά λοιπόν. Το δικό μου μωρό είναι τόσο ζωηρό έξω από την κοιλιά όσο ήταν και μέσα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!

ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΩΡΑ............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cesilia να τον χαίρεστε!!!:laugh:

Εμένα η μπεμπούλα μου στην κοιλιά έκανε πάρτυ (και πάντα τις ώρες που ήθελα να ξεκουραστώ χιχι)

Τώρα είναι βέβαια ακόμα πολύ μικρούλα,μόλις 2,5 εβδομάδων αλλά είναι ήσυχο μωράκι;) Θα δούμε στο μέλλον...:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ περιμένω το τρίτο μου μωράκι και είναι ζωηρότατο...τα άλλα 2 παιδάκια μου αν και πολύ μεγάλα σε μέγεθος ήταν φρόνιμα και στην κοιλιά μου και έξω... αλλά θα σου πω ότι τώρα είσαι μόνη ότι κλοτσιά εσύ την τραβάς αλλά τουλάχιστο όταν γεννηθεί θα έχεις κι άλλους χα χα η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

otan kaname to b epipedou den fenotane kala logo tis stasis tis to ena xeraki ,itan na sas doso na katalavete araxti sxedon stavropodi les k itan se ksaplostra stin paralia,kafes k tsigaro eleipan....eipe loipon o aktinologos na tin sproksei gia na gurisei,arxizei na piezei o antropos apo ta podia tis k siga siga na tu gurisei,arxizei pou lete na sproxnei k afti kontra gia na min ksevoleftei...o anthropos pethane sta gelia...mas eipe oti apo tora(tote) exei diki tis prosopikotita....k ontos koritsia ,peismatara ,tsatilo k tepsizena sta pontiaka(dil sou bgazei tin psuxi)...ontos apo tin sumperifora stin koilia katalavaineis polla...a episis oso itan stin koilia ksupnouse 5-6 to proi k kouniotan,eksakolouthei na exei to idio orario k tora pou einai 4 minon,einai dunaton?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάντως κορίτσια α σας πω ότι αυτό που λένε ότι οι μητέρες μετά την γέννα παθαίνουν Altsheimer και ξεχνάνε τα όσα τράβηξαν στην εγκυμοσύνη και τον τοκετό αληθεύει πέρα για πέρα.

Τόσα ζόρια, καούρες εμετοί δυσπεψία κλπ, όλα τα ξέχασα- την καισαρική όχι ακόμα γιατί πονάω αλλά οσονούπο.. Πάντως η κλοτσιά έμεινε, αφού με το σεντόνι που τον σκεπάζω το κλοτσάει και το μαζεύει , ξεσκεπάζεται, λέτε να μου γίνει ποδοσφαιριστής!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cesilia

να σας ζήσει το μικρούλη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χαίρομαι που είναι ζωηρούλικο τελικά,,,, μου αρέσουν τα ζωηρούλικα μωράκια!

Είμαι στον 7ο ' μήνα και το σποράκι μου

μου δίνει την αίσθηση πως πλέον ΔΕΝ κοιμάται ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σκέψου όταν γεννηθεί με το καλό .......... θα κατουριέμαι από την χαρά μου!!!

Να το χαιρόσαστε το αγοράκι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...