Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα νεύρα μου κρόσια !!!!


Recommended Posts

Κορίτσια είμαι πάρα πάρα πολύ τσατισμένη.

Είμαι 35 εβδομάδων και 5 ημερών.

Είχα πει λοιπόν πώς αν δεν έχω κανένα πρόβλημα θα παραμείνω στην δουλειά εώς την Μεγ. Τετάρτη (37 + μερες) αλλά χωρίς να κάνω μαθήματα ... απλά να είμαι στον χώρο για να κλείσω ότι εκκρεμότητα θα είχε μείνει (τις έχω σχεδόν ολοκληρώσει όλες). (διευκρίνιση: είμαι υπεύθυνη σε ένα φροντιστήριο).

Χθες λοιπόν έμαθα ότι η ιδιοκτήτρια μου κανόνισε 6 ώρες μάθημα καθημερινά όσες μέρες θα είμαστε ανοιχτά την Μεγ. Εβδομάδα.

Περιττό να σας πώ ότι ήδη έχω βαρύνει και το γεγονός ότι δεν ξαπλώνω το μεσημέρι με κουράζει αφάνταστα.

Στην θέση μου τι θα κάνατε ????

Είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένη ... μα κανένας σεβασμός ... τίποτα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

csig συγνωμη.....αδεια δεν δικαιουσαι??????:blink:

Γιατι εισαι ακομη εκει????

Εγω προσωπικα αν δεν αντεχα δεν θα το δεχομουν και στο τελος τελος θα επαιρνα ανρρωτικη και θα τελειωνε η υποθεση.....

Ε! οχι και να γεννησεις....διδασκοντας!!!:P :laugh: :laugh:

Αυτο το παιδι...θα γεννηθει με συδρομο...."Κατακουζηνου"...:silly: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ευχομαι να βρεις την πιο συμφερουσα για σενα και το μωρακι σου λυση!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω θα της μιλουσα ,θα της ελεγα αυτα που ειπες σε μας ελπιζοντας να καταλαβει,κι αν οχι,τοτε θα ξεκαθαριζα τη θεση μου λεγοντας της πως δεν μπορωωωωωωωωω να ρισκαρω με τετοια θεματα τωρα που εφτασα στο τελος και πως πανω απο τα παντα βαζω την εγκυμοσυνη μου,το μωρο που θαρθει!!!!

Ελπιζω να καταλαβει γιατι.....τι στο καλο.....Γυναικα δεν ειναι κι αυτη?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πες της οτι εχεις προβλημα στην εγκυμοσυνη σου(φτου κακα)και φυγε

Αφου ειναι γαιδουρα και σπαει τη συμφωνια πληρωσε την με το ιδιο νομισμα,με το να το παιξεις "αρρωστη"

Μονο αν τους αφησεις στα κρυα του λουτρου καταλαβαινουν (και οχι παντα)

Ηρεμησε και καλη τυχη σε οτι και αν αποφασισεις!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tha simfoniso me tin Ybonni kalo tha itan na tis miliseis eilikrina k na tis exigiseis oti idi exeis ipervei kapoia oria k oti se kourazoun pleon oi toses ores douleias. Den zitas kati paralogo oute mporei pistevo na se piesei ap'oti tin stigmi pou tis to zitas, den eisai se katastasi gia na dexese pieseis!!!! Ante ftanei o kairos sou....i ora i kali glikia mou!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

y.g Scarlet ap'oti xero i Csig einai sto TEBE el.epaggelmatias opote katalaveneis pos den iparxei xroniko orio oute adeia egkimosinis....distixos!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera csig mou...

Kala re agapi mou afou dikaiouse adia,,,

Ti kaneis ekei akomi???

Gia milise tis...

Eisai sta teli sou kai ayti sou vazei douleies akomi...

Ntropi ta moutra tis...

Ate agapi mou,,,sou euxwme ta kalitera...

Kai suntoma to mwraki sou stin aggalia sou...

Filakia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω κι εγω!Οι αντοχες πεφτουν μερα με την μερα.ΠΡΕΠΕΙ να σε σεβαστει!Με την κοιλια κυριολεκτικα στο στομα και θα διδασκεις κ απο πανω???Κανε τα αδυνατα,δυνατα.Πατα ποδι κουκλαααααα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

csig όταν δεις την ιδιοκτήτρια συζήτησε μαζί της. Μόνο με διάλογο θα λυθεί η διαφορά. Πες της ό,τι ακριβώς γράφεις εδώ σε μας και τι στο καλό, γυναίκα είναι (δεν ξέρω αν είναι και μάνα), πιστεύω να καταλάβει. Μεγάλη εβδομάδα θα έχεις ήδη μπει στο μήνα σου και ο χρόνος θα μετράει αντίστροφα! Θα έλεγα να μην πας ούτε αυτό το λίγο που λες.

Με το καλό σου εύχομαι!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω νομιζω πως πρέπει αρχικά να κάνεις μια προσπάθια να της μιλήσεις και να τις εξηγίσεις τα αυτονόητα. αν όμως δεις ότι δεν καταλαβαίνει και σε ζορίζει πάρε άδεια απόι το γιοατρό σου και κάτσε σπίτι. πέρασα τα ίδια πρίν από 9 μήνες και τελικά κατάλαβα ότι δε σε σεβεται κανεις και καταλαβαίνω απόλυτα σε τι κατάσταση είσαι και ποσό έχεις ανάγκη να ξεξουράζεσαι.

ευχομαι όλα να πάνε καλα και να μην αφήνεις τίποτα και κανεναν να σε χαλάει γιατι μαζι με σενα χαλιετα και το μωρακι και είναι κρίμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη μου κακως εισαι ακομα εκει. Κανεις δεν θα σου πει το ευχαριστω. Κανονικα επρεπε να εισαι σπιτακι σου και να χαλαρωνεις...παρα να εισαι σε χωρο εργασιας, σου προκαλλει στρες...ειδικα μετα απο τετοια συμπεριφορα που εισπραττεις. Εγω εχω φυγει απο τις 15 Γεναρη απο τη δουλεια μου, και μπαινω απο βδομαδα στον μηνα μου. Δεν θα μπορουσα με τιποτα να φανταστω τον εαυτο μου να βρισκεται στη δουλεια, ολο αυτο το διαστημμα...Εγω σου προτεινω να σηκωθεις να φυγεις χθες!

Πολλα φιλια:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα πας να τη πθασεις και θα της εξηγησεις πως εχει η κατασταση .Θα της πεις οτι πολυ θα ηθελες να την εξυπερετησεις αλλα δυστυχως δεν μπορεις λογω της καταστασης . Ξερεις εγω δεν θα τσακωνομουν στη θεση σου οχι για κανενα αλλο λογο απλα για να μην ταραχτω .Απλα ξεκαθαρισε την θεση σου και θυμισε της οτι γεννας και οτι δεν εχεις τις δυνατοτητες να τη βοηθησεις ,Τι θα κανει θα σε διωξει; ο νομος σε καλυπτει ας τολμησει να διωξει εγκυο γυαικα και ξερεις και για ενα χρονο ακομα ειναι υποχρεωμενη να σε κρατησει .Οποτε κοιτα να κανεις οτι ωριζει ο νομος και να σου πω αντε ρωτα και στην επειθεωρηση εργασιας .(αλαλ μην πεις σε ποιο φροντιστηριο εργαζεσαι γιατι εχουν τα κονε τους αυτοι μην πας για μαλλι καιβγεις κουρεμενη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ 8α πω πως κάνουν ότι τους βολεύει...

φυσικά και να πας να της πεις ότι είχες ενημερώσει για το ωράριο που πρόκειται ν ακολουθήσεις.

τώρα αυτή μάλλον δεν υπολόγισε στις δικές σου ανάγκες...

μη τ αφήσεις έτσι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

¨καλησπερα...εγω θα έκανα το εξής χωρίς καμία τύψη!! Θα πήγαινα στο γιατρό μου και θα του ζητούσα να μου γράψει πως κινδυνευει(χτύπα ξυλο!!) η εγκυμοσύνη μου και ΄τέλος!!Καμιά φορά όπου κυριαρχεί το θράσος , παλεύεις κ με θράσσος!! Αν εκεινη δεν υπολογιζει μια εγκυμόνουσα, τοτε κ εσύ δεν υπολογίζεις κανέναν!!πάρε την άδειά σου απο το γιατρό σου, στείλε τον άντρα σου να τους την δώσει κ απόλαυσε τις τελευταίες στιγμές της εγκυμοσύνης σου ήρεμα κ όμορφα χωρίς καμία τύψη!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια ευχαριτώ πάρα πολύ ... συγνώμη που χάθηκα αλλά από την Πέμπτη άρχισε να με πονάει η μέση μου και ο γιατρός μου είπε κρεβάτι και ξεκούραση.

Την Δευτέρα τους ανακοινώνω ότι είναι η τελευταία μου μέρα και ότι γίνει ... να φανταστείτε ότι την Παρασκευή που πήγα μονο για 3 ώρες μία μαμά μου έφερε την κόρη της με ΙΩΣΗ !!!!!

Αν έχουν το θεό τους ... γι'αυτό και εγώ αποφάσισα να μείνω σπιτάκι μου για όσο μου μένει ακόμα και να κάνω τις τελευταίες μου δουλειές με ηρεμία και ξεκούραση ... (τα μεσημέρια)

Φιλιά Πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ πολυ καλα θα τους κανεις αφου κανενας τους δ καταλαβαινει την κατασταση σου :angry: κ εσυ κειτα την παρτη σου....

εγω εχθες ειχα ρεπο κ με πηρα η αλλη κοπελα να ρωτησει αν μπορουσα να παω για να παει τον γιο της στο νοσοκομειο...ομως δ μπορουσα να την εξυπηρετησω γιατι στα ρεπο μου ειμαι στο μαγαζι του ανδρα μου κ βοηθαω κ δ μπορουσα να τον παρατησω γιατι ειχε πολυυυυυυυ δουλεια:cheer:

υπηρχε ομως λυση κ πηγε η τριτη κοπελα κ αφου μιλαμε στο τηλ για να μου πει τι εγινε με τον γιο της κ αφου της ζητησα 10000000000000 φορες συγνωμη που δ μπορουσα να ερθω την ρωταω αν νευριασε κ μου λεει εγω οχι αλλοι τα πηραν δλδ??? της λεω....

κ μου ειπε πως ο υπευθηνος της ειπε "να βλεπεις ποιος σε εξυπηρετει κ ποιος οχι"κ τα εχω παρει στο κρανιο...κ ο λογος???γιατι οτι κ ειχαν χρειαστει εγω ημουν παντα διπλα τους κ οταν δ ειχαν ανθρωπο κ δουλευα 4 μηνες απο τισ 7.30 εως τισ 9.30-10.00 χωρις ρεπο χωρις τιποτα αλλους 2 μηνες που επαθε η κοπελα αυχενικο κ πολλες πολλες αλλες τετοιες φασεις...αλλα τωρα εχω μπει μαυρη λιστα γιατι επεσα χτυπησα ασχημα το γονατο μου κ ειχα αναρωτικη 1 μηνα καταλαβες???:angry: :angry: :angry: :angry: ακομα κ τοτε με χρειαστικαν εστειλαν αμαξι να με παρει κ να με παει στην δουλεια γιατι με χρειαστικαν κ γω ημουν εκει:angry: :angry: :angry: τα εχω παρει πολυ κ την τριτη που θα παω για δουλεια θα γινει χαμος ΥΓ ο υπευθηνος λεμε τωρα υποτηθετε ειναι κ φιλος κ μου εθαβε την κοπελα που ηθελε να φυγει το σαββατο :angry: :angry: :angry: :angry: sorry για το μεγαλο μεγεθος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι λες τώρα !!!!

Άρα παντού τα ίδια χάλια .... όταν κάποιος είναι αφεντικό τελικά έχει σχεδόν πάντα την ίδια μούρη.

Κράτα την ψυχραιμία σου ... δεν αξίζει να χαλαστείς ούτε να διακινδυνέψεις την δουλειά σου σε τέτοιες παράξενες εποχές.

Χειρίσου το διπλωματικά ... αυτό ακριβώς θα κάνω και εγώ και ας έχω σπαστεί αφάνταστα.

Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν τέτοιους χειρισμούς ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ξερεις τι γινεται στεναχωριεμαι...εχουν γινει πολλα ασχημα πραγματα αναμεσα τους (χωρισανε να 2 αδερφια) κ ειμαι εκει τους στηριζω ειμαι διπλα τους οτι κ να χρειαστουν ειμαι εκει ομως η ζωη μασ δ ειμαι μονο η δουλεια μας εχουμε κ τα δικα μασ προβληματα εχουμε ενα μαγαζι το οποιο πρεπει να στηρηξουμε κ να το ανεβασουμε δ μπορω να παραταω το ΔΙΚΟ ΜΟΥ μαγαζι για να τρχω σε αυτους ε! ηρθε κ εδεσε κ η αδεια γιατρου αποχη 1 μηνα κ τρελαθηκαν εγω πλεον τελειωσα γιαυτους

φαντασου.... εκανε ο υπευθηνος μια δουλεια κ χτυπαει το δαχτυλο του κ τι γυρναει κ λεει αν εχεις τον θεο σου!!!!:angry: :angry: :angry:

ααααα θα παρω 1 μηνα αδεια γιατρου δ μπορω να ξαναρθω για δουλεια,σποντα καταλαβες??? εγω δ μπορουσα να περπατησω κ αυτος ελεγε τα δικα του που ακομα κ τωρα με τρελαινει στον πονο το ποδι(1,5 εβδομαδα εχω γυρισει στην δουλεια) το βραδυ σχεδον δ με επερνε ο υπνος απο τα νευρα μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

csig μπράβο κορίτσι μου.. 6 ώρες διδασκαλία την ημέρα είναι πιο κουραστικές και από 8ωρο σε γραφείο, το ξέρω καλά. Πολύ καλά τους εξηγήθηκες. Θα δεις που τώρα που θα είσαι σπίτι και θα ξεκουράζεσαι, θα νιώθεις και λιγότερο το βάρος της κοιλιάς :) Μαζί δεν γεννάμε? Εγώ είμαι due πρωτομαγιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αχ άσε... Αναπολώ τις μέρες που κοιμόταν πολύ τα πρωινά και προλάβαινα να πιω καφεδάκι 🤣 εμένα το παληκάρι κοιμάται 1,5 το πολύ 2 ώρες το μεσημέρι αλλά μόνο πάνω μου... Αν κάνω να τον αφήσω δίπλα ανοίγει μάτια και κλαίει... Οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Δε προλαβαίνω τι-πο-τα 🤯 ξέρω όμως ότι αυτές οι στιγμές αργότερα θα μου λείπουν.  Αααααα σιδερένιο το 7ο δοντακι σας! (Κι εμένα με δαγκώνει το κουνέλι μου 🤣) Ναι όσο μπορείς πάλεψε το με τα πατημένα γιατί μετά αν το αφήσεις ίσως να δυσκολευτεις.  Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει πλήρως από τη φάση γέννα - νεογέννητο... Καταρχάς ακόμα σκέφτομαι τη καισαρική και τη περίοδο της λοχείας και ανατριχιαζω... Μπρρρρρ!  Πότε πέρασε ένας χρόνος Ε; Απίστευτο! Ένας χρόνος απαιτητικός αλλά συνάμα όμορφος! Πως έχουν αλλάξει τα μωράκια μας... από μικρά νεογέννητα έχουν γίνει μικροι εξερευνητές 🤣 Κοιτάζω τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη ή βιντεάκια με τη κοιλιά μου να κινείται και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι το έζησα, σαν ένα γλυκό όνειρο.... Τον κοιτάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει από αγάπη... 💙      
    • Πώς τη παλεύω; Πφφφφ ανάλογα τη μέρα .. υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε βόλτα, μέρες που συναντιεμαι με φίλες που έχουν κι αυτές μικρά παιδάκια και μέρες που είναι σκέτη καταστροφή...  Εμένα αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα θέλει οπωσδήποτε να πιει γάλα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα.  Ευτυχώς 20:30-21:00 κοιμάται. Τις τελευταίες δυο μέρες και μένα κοιμάται περισσότερο.... Μωρέ λες; Λες να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι σιγά σιγά; 🤣🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου μη το ματιασω!   
    • Να χαίρεσαι!! Μια χαρά είναι ο τράχηλος! Άλλες έχουν μικρό τράχηλο και κάνουν περίδεση, εσύ δεν έχεις να το σκέφτεσαι αυτό!!  Σε κάποια φάση λογικά ξεκινά και μειώνεται το πάχος για τον τοκετό! Τα κορίτσια που είναι μαμάδες θα ξέρουν καλύτερα κιόλας!
    • Καλά εσενα θα θέλει σίγουρα να σου το αυξήσει όταν μιλήσεις μαζί του πες μας 
    • Είχε ζοριστεί που με έβλεπε τότε με τους εμετούς συνέχεια ξαπλωμένη γιατί ερχόταν και με πείραζε  για να σηκωθώ μετά από ένα σημείο άρχισε να μου τραβάει και τα μαλλιά για να με σηκώσει 😅 τωρα όχι γιατί την παίρνω αγκαλιά αλλά επειδή περπατάει κιολας Εεε δεν την ζητάει συνέχεια την αγκαλιά αλλα οποτε απλώσει χερι να την παρω την παίρνω απλά δεν θα την κρατήσω πολύ ώρα μετά από λίγο την αφήνω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...