Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ! ΕΙΜΑΙ 31 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ 4 ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ 2Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΦΡΙΚΤΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ (ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ) ΕΧΩ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΙ ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΠΑΛΙ Η ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΜΟΥ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΠΑΝΤΩΣ. ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ μου καλησπέρα και καλώς μας ήρθες! Καλή επιτυχία σου εύχομαι με την σπερματέγχυση! Για 'μένα το πρώτο και μοναδικό σύμπτωμα στην αρχή της εγκυμοσύνης μου ήταν ο πόνος στο στήθος και το πρήξιμο, οπότε μην απογοητεύεσαι! :))) ό,τι καλύτερο σου εύχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ. ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

magdalini kalos irthes stin parea mas.ego tin deftera tha ksero an petixe i 5 eksosomatiki.pistepseme tremo gia mia arnitiki apantisi.ksero pos ta simptomata ine ta idia me tis periodou.mpori kai na min exis omos simptomata.ime 40 kai den exo paidi.kane ipomoni kai na prosexis tis metakinisis.kai genikotera.o theos mazimas.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera Magdalini mou...

Kai kalos mas vrikes agapi mou...

Hrths stin pio omorfi paraioulla mas...

Sas euxwme ola ta kalitera tou kwsmou...

Kai suntoma ena mwraki stin kilia sou agapi mou...

Filia apo mena...

Kai o theos mazi sou...

Oso gia ta sumptwmwta den mporw na sou pw giati i kathe gunaika diaferei...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ. Η ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΡΕΣΑΡΕΣΕ. gorgina ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ... ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.. :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Κ ΕΜΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΣΤΙΣ 26 ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ.ΠΟΝΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαγδαληνή καλησπέρα και καλώς ήρθες στο mammy. Κάνε λίγη υπομονή μέχρι τις 9 Απριλίου γιατί τα συμπτώματα χωρίς να συνοδεύονται από καθυστέρηση δυστυχώς δεν αξιολογούνται εύκολα. Σου εύχομαι να έρθει αυτό το μήνα το μωράκι!

Panta μήπως θα έπρεπε να κάνεις τεστ, γιατί περιμένεις αφού έχεις καθυστέρηση? Ότι ήταν να γίνει έγινε. Σου εύχομαι πάντως ολόψυχα να ήρθε το μωράκι!

gorgina εύχομαι αυτή η εξωσωματική να είναι η τυχερή και να σου φέρει το μωράκι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΕΙΜΑΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ. ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΥΝΑΤΗ! ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ: ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΩΡΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΕΤΣΙ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΥΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΑΝΑ?

ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑ, ΟΚ? ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ Καλωσηρθες στην παρεουλα μας...!!

Ολα τα συμπτωματα σχεδον ειναι κοινα σε περιοδο και εγκυμοσυνη....:angry: Πολλες φορες την εχουμε πατησει αρκετες εδω μεσα απο....λαθος συναγερμους.... αφου στο τελος θα φουσκωνει η κοιλια μας και δε θα το πιστευουμε πια...:P (βλ "ο ψευτης βοσκος":laugh: :laugh: )

Για σενα ελπιζω να χτυπησει ο σωστος συναγερμος αυτη τη φορα...;)

gorgina Ολα θα πανε καλα!!! Αυτο να σκεφτεσαι.... η ξαδερφη μου (44χρ) γεννησε πριν 20 περιπου μερες μετα απο την 3η και σχεδον "hopeless" εξωσωματικη προσπαθεια.... Πιστεψε το και θα γινει.... Εγω θα κανω μια ευχη για σενα...:)

Κοριτσια ευχομαι και στις δυο να μας ανακοινωσετε συντομα τα πιο ευχαριστα νεα της ζωης σας!!;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μου σας ευχομαι ολοψυχα να στε εγκυουλες!!Μαγδαληνη μου εγω περυσι που ημουν εγκυος το στηθος μου ηταν πολυ πρησμενο κ ποναγε!!Αλλα ενω μας εκανε την χαρει να μας το δωσει μας το πηρε,τοτε δεν επαιρνα φαρμακα!!Τωρα ειμαι κ γω στην αναμονη με ενεσεις θεραπεια αυτο το μηνα το στηθος μου παλι ειναι πολυ πρησμενο κ ποναει κ εχω κ πονακια χαμηλα αλλα τωρα με τα φαρμακα δεν μπορω να καταλαβω!!Κ χτες εκανα την βλακεια κ εκανα τεστ απο την 5η μερα που λεει κ βγηκε αρνητικο και απογοητευτηκα οπως καταλαβαινεις!Αλλα μετα θυμηθηκα οτι κ περυσι ειχα κανει κ ειχε βγει αρνητικο κ με την καθυστερηση εδειξε θετικο.τωρα ειχα παρει αλλη μαρκα αλλα παλι τα ιδια!!Ευχομαι να χουμε ολες καθυστερηση κ τεστ θετικα!!!!!

Φιλια

Κατερινα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαγδαληνη μου μη δινεις βαση στα συμπτωματα γιατι καθε γυναικα ειναι διαφορετικη,εγω για παραδειγμα δεν ενοιωθα τιποτα και ημουν εγκυος ειχα μονο σαν δειγμα την καθυστερηση οποτε θα σου ευχηθω ολοψυχα ολα να σου πανε καλα οπως επισης και σε καθε κοπελα που προσπαθει:P :P Οσο για το αγχος...εγω κι αν εχω γενικοτερα στη ζωη μου;) ;) :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ μου καλως μας ηρθες!!!!Εγω ειμαι η Κωνσταντινα και περιμενω με λαχταρα και η δικη μου κοιλιτσα να γινει πισινουλα με νινακι χα χα χα!!!Ειναι πραγματικα το κλιμα εδω μεσα φανταστικο και οχι απροσωπο!!!Οποτε εδω θα βρεις οση συμπαρασταση και παρεουλα θελησεις!!!Ειναι πραγματικα ολα τα κοριτσια απιστευτοι ανθρωποι!!!

Σου ευχομαι ολοψυχα συντομα το προσωπο σου να λαμψει απο την ευλογια του νεου της εγκυμοσυνης!!!Ο πονος στο στηθος μπορει να ειναι συμπτωμα....το ιδιο κι αν δεν ποναγες.....τα συμπτωματα διαφερουν....μην δινεις σημασια!

Να εισαι αισιοδοξη!!!Ολα θα πανε καλα!!!Μακαρι σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Geia soy MAGDALHNH! Eimaste kai synonomates :) Eimai h Magda kai prospathw ki egw na ginw manoyla toys teleytaioys 7 mhnes... Tha soy pw ki egw na mh dineis kamia shmasia sta paliosymptwmata -poy mas koroideyoyn kathe mhna :laugh: -giati de bgazeis akrh. Ypomonh kai thetikh skepsh mexri tis 9 Aprilioy! Eyxomai ola na pane kala!

Gorgina, oyf...allh mia mera kai telos h agwnia :) Kati moy leei pws ayrio tha anoikseis kainoyrio post me titlo "eimai EGKYOOOOOOOS" :woohoo:

Panta, exeis kathysterhsh kai den exeis kanei akoma testaki??? Edw alles kanoyme mia bdomada prin thn periodo...alles akoma ki an mas erthei periodos ...:silly: Ante kane ena, den einai tipota :)

...katerina.... , e esy mhn to kaneis akoma to testaki :) katse na exeis estw ...mia writsa kahysterhsh kai meta :P Kalh epityxia kai se sena!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ SNOWGIRL ΚΑΙ SCARLET30! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ,ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟ. ΕΧΩ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ PUBLIC (ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ)!!!

GORGINA, ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ!!!

ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ(ΣΝΙΦ!!), ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαγδαληνή μου καλησπέρα κι από μένα! Εγώ πάντα είχα το στήθος που πρηζόταν σαν σύμπτωμα περιόδου 1-2 μέρες πριν, αλλά πέρναγε σχεδόν αμέσως!! Όταν λοιπόν περίμενα τις πολυπόθητες 40 μέρες να φτάσουν όπου είχα καθυστέρηση ( έχω και μεγάλο κύκλο 30 - 40 μέρες) το στήθος μου δεν μπορούσα καν να το αγγίξω! Δεν ανεχόμουν το σουτιέν κι όταν το έβγαζα έπρεπε να προσέχω πολύ τις κινήσεις μου γιαί με τρέλενε στον πόνο! Ήταν κάτι που δεν είχα ξανανιώσει, αλλά προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι για να μην απογοητευτώ. Στο μεταξύ ένιωθα τσιμπηματάκια δεξιά κι αριστερά στην κοιλίτσα μου κι έλεγα ότι ετοιμάζεται η περίοδος να κατέβει! Αλλά τελικά ο πελαργός μου χτύπαγε την πόρτα!!

Μην στενοχωριέσαι και μην απογοητεύεσαι! Για όλους έχει ο Θέος! Εύχομαι να είναι σύμπτωμα και σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα νέα!!

Πολλά φιλάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες κοπέλα μου!!! Εδώ είμαστε όλες μαζί για τον ίδιο σκοπό! Φυσικά και σε δεχόμαστε με!!! Επειδή είσαι δοκιμαστικό μέλος αργούν να φανούν τα μηνύματα σου, μόλις φτάσεις τα 20 θα εμφανίζονται αμέσως.  Αν επιτρέπεται... πόσων ετών είστε με το σύντροφο και πόσο καιρό προσπαθείτε;
    • Καλημέρα κορίτσια! Χριστός Ανέστη!  Κι εγώ χθες έφαγα πολύ! Ευτυχώς δεν έχουμε άλλα τραπεζωματα αυτές τις μέρες!! Εγώ έκανα καμπύλη ζαχάρου νωρίς στην εγκυμοσύνη οπότε ευτυχώς δεν έχω τέτοιες μέρες να κάνω εξετάσεις!  Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη βδομάδα θα τρώω παραπάνω. Ειδικά γλυκά!  Καλή επιτυχία με την καμπύλη όσες κάνετε αυτές τις μέρες! Εγώ είχα και νεράκι μαζί μου για να πίνω και να αποφύγω την αναγουλα από τη γλυκόζη.Κι ένα βιβλίο για το δίωρο που περίμενα να περάσει κάπως η ώρα!
    • Καλημέρα κι απο μένα κορίτσια μου! Μόνο εχθές έφαγα πολύ φαγητό μπορώ να πω. Ευτυχώς εκτός απο το πρωινό μου, που γενικά τρώω μπισκότα, κουλουράκια και τσουρέκι γενικά... δεν έχω φάει άλλα γλυκά θα έλεγα. Αν σκεφτείς ότι ουσιαστικά πάντα κάνω 2 καλά γεύματα και πριν την εγκυμοσύνη και κατά τη διάρκεια... μια χαρά νομίζω είμαι. Απλά το μεσημεριανό μου είναι περισσότερο απ' ότι προ εγκυμοσύνης. Αν δεν είχα θυρεοει΄δή, πιστεύω θα ήταν και λιγότερα τα κιλά... αλλά και πάλι καλά είμαι νομίζω.
    • Χαχα νομίζω οι περισσότεροι το παρακάναμε λίγο αυτές τις μέρες! Κι εγώ που έχω θέμα με το σάκχαρο τρώω κάθε μέρα γλυκό! ( Ευτυχώς εμένα με πειράζουν περισσότερο τα φρούτα απ' τα γλυκά.) Απλά την προηγούμενη της καμπύλης και ιδίως το βράδυ να φας κανονικά κι όχι πολύ αργά! Όπως κάνεις δλδ στην δίαιτά σου! Καλά να περάσετε στη βάφτιση! 🤗 Εμείς σε Γιώργηδες θα πάμε σμρ, άλλο φαΐ πάλι 😀
    • Καλημέρα!  Άστα να πάνε πολύ φαγητό αυτές τις μέρες κ έχουμε κι άλλες 2 σιγουρα🤣🤣 Κ εγώ που υποτίθεται απάνω διατροφή αυτές τις μέρες άστα, να δω πως θα ζυγιστω την Τετάρτη που θα πάω στην διατροφολογο😭 Ποτε έχεις καμπύλη? Εγώ λογικά αφού την Πέμπτη έχω γιατρό μάλλον θα μου πει για την επόμενη εβδομάδα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...