Μετάβαση σε περιεχόμενο

XAMHLOS AIMATOKRITIS


Recommended Posts

koritsakia mou kalispera..

Exw ena 8emataki pou me apasxolei edw kai kairo alla simera pragmatika agxo8ika kai 8a ithela na rwtiso an eixe kamia analogi empeiria:)

Eimai sthn 30 ebdomada tis egkimosinis kai enw ksekinisa me aimatokriti 42. ka8e mina peftei me apotelesma simera pou pira tis eksetaseis mou na einai sto 27.4. Enw prin 3 ebdomades eixa 29.9 kai ekana eidiki diatrofi. Episis pernw 3 mpoukalakia legofer thn imera kai 3 folidex gia na mporesw na kratiso ena fysiologiko epipedo.

Rwthsa ton giatro mou kai leei oti den prepei na anisixoume akoma:)

Eksakolou8o na douleyw kai perimeno na bgw sthn adeia mou se 15 meres peripou... alla me toso xamilo aimatokriti pragmatika diskoleyomai logo zaladas kai koposis:)

Exei simbei kati paromoio se kapia apo esas? Mipos eixe kapia diaforetiki apopsi o giatros sas?

Eyxaristw gia ton xrono sas kai perimenw apopseis kai symboules:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aeriko mou.....ti kaneis glikoula mou?????min anisixeis kai egw eixa poli xamilo aimatokriti...timi den thimamai...den sigkratw.....:(....alla den mou dimiourgise problima...oles oi egkioules exoune poli xamilo den tha sou dimioyrgisei megalitero problima pisteyw..kane ipomonoula 15 meroules akoma..alla an omws aisthantheis poli poli xalia na pareis ton giatro tilefwno........:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου δεν ξερω και δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι παροτι ειχε μειωθει και μενα οχι ομως τοσο απλα θυμαμαι τις ζαλαδες και την κοπωση που αισθανομουνα..

γιατι δεν παιρνεις αδεια αναρρωτικη αυτες τις 15 μερες..

δεν ξερω βεβαια αν εχεις προβλημα απο την δουλεια σου αλλα δεν ειναι αναγκη να ερθεις και εσυ στα ορια σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δύσκολο αυτό ... δεν ξέρω τι να πω ... τρώγε όσο μπορείς φαγητά με υψηλό ποσοστό σιδήρου πχ μπρόκολο και υπομονή ...

αν ο γιατρός σου λέει να μην ανυσηχείς ... αυτό να κάνεις ... από εκεί και πέρα ... στην δουλειά σου πήγαινε με τους ρυθμούς που μπορείς και αντέχεις ... και άστους να κουρεύονται :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aeriko32 καλησπέρα,εμένα ο αιματοκρίτης ειχε πέσει στο 23.Αυτο που μου είχε πει η αιματολόγος ήταν να πίνω το σίδηρο με πορτοκαλάδα.Κάντο και να δεις πως θα ανέβει.Γέννησα με αιματοκρίτη 27.Να κοιτας και τα αιμοπετάλια καθως και την αιμοσφαιρίνη.Η αιμοσφαιρίνη πρέπει να ειναι πάνω από 8 να ξέρεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jovanna kala eimai koritsaki mou...edw fouskonoooo kai fouskonoooooo:P :unsure:

terez mou iremisa ligo pou diavasa to minima sou... egw dromo mexri to 23:blink: :lol: na min agxonome e?

csig lew na io8etiso thn apopsi sou peri douleias kai na pigainw pia me ry8mous xelwnas:P

mitsi mou poso teleia 8a itan i anarrwtiki...ax....... alla distixos de 8elw na kremasw ton ergodoti mou estw kai sto telos. Ase pou eimai psonara kai mou aresei na nio8o aparetith:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aeriko32 καλησπέρα και απο μενα..εμενα στην 30η εβδομαδα περιπου εφτασε στο 30 και ο γιατρος μου ειχε ανεβασει το σιδηρο στα 2 την μερα προ φαγητου και το φιλισιν που επαιρνα και απο πριν.τωρα ανεβηκε 35,5...να σημειωσω οτι ξεκινησα με 36 αιματοκριτη λογω στίγματος..οπώτε δεν κατεβηκε πάρα πολύ απ ότι περιμεναμε..

φιλιά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ AERIKO,ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΗΔΗ ΧΑΜΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ 33 ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ 25 ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΙ 3 LEGOFER ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ MICROFER,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ LEGOFER.ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΡΙΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΦΤΑΣΕ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 33 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΕΡΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 36 ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΕΦΤΕΙ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΕ 27,ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ.ΤΩΡΑ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΚΡΕΑΣ ΠΑΙΡΝΩ 2 TRADYFERON ΚΑΙ 1 FILICINE ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΦΡΕΣΚΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ 30 ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΛΛΟ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!

Στην αρχη της δικης μου εγκυμοσυνης ειχα αιματοκριτη 34 και τωρα μετα απο 3 μηνες εχω 32.

Σημερα που ειχα παει στον δικο μου γιατρο τις ειδε και φρικαρε εντελως μου αυξησε την δοση του σιδηρου και του φολικου οξεος απο 2 χαπακια σε τρια και αν μετα απο 2 βδομαδες θεραπειας δεν ανεβει θα δει τι θα με κανει και ειμαι εξι μηνων ακομα!! Κατα λεξη μου ειπε οτι δεν θα τον ενοιαζε αν δεν ημουν εγκυος τωρα ομως αλλαζουν τα πραγματα.

Ευτηχως εγω για αυτο το θεμα εχω τον γιατρο μου να ανυσυχει οποτε εγω παραμενω ηρεμη!!:P Παρε και μια δευτερη γνωμη απο γυναικολογο η αναιμια ετσι κι αλλιως θα πρεπει να αντιμετοπιζεται σε οποια φαση της ζωης σου και αν βρισκεσαι ποσο μαλλον τωρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aeriko mou kalimera...

Me to kalo to mwraki sou agapi mou...

Emeis mia mera diafora exoume me tin pit mas...

Emena aman me piannoun oi zalades,,,

Pou poli spania me pianoune trw mia sokolata...

Etsi mou exoun pei na kanw...

Den kserw giati...

Tha rwtisw ton giatro mou tin pempti otan paw...

Exei kairo na paw dustixws...

Oso gia to xamilo aimatokriti,,,

Na min anisixeis...

To pernane polles egkuoulles agapi mou...

Den einai tipota to kako pisteuw...

Wmos katse apo tin douleia agapi mou...

Pigenne sto spitaki sou na ksekourasteis...

Na etimaseis to dwmateiaki tou mwrou sou...

Na etimaseis tin valitsoua sou...

Na kaneis ta pswmia sou...

Kai oti allo xreiazesai...

Agapi mou sou euxwme ola ta kalitera...

Filia...

Kai o theos mazi sou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aeriko μου καλημέρα κι απο μένα!!! Είχα κι εγώ πρόβλημα με τον αιματοκρίτη στην εγκυμοσύνη, εγώ έφτασα μέχρι 29, μετά ο γιατρός μου μου συνέστησε διαιτολόγιο που να περιέχει κάθε μα κάθε μέρα κρέας, με όλα τα φαγητά έτρωγα κ μοσχάρι, σπανάκι ώμό σαλάτα, βερύκοκα κ ωμά αμύγδαλα , 2 gynotardyferon την ημέρα μαζί με χυμό πορτοκάλι κι έτσι τον ανέβαζα μετά σταδιακά. Επειδή κατέληξα κ με ισχιακή προβολή κ πήγα για προγραμματισμένη καισαρική μου είχε πει ο γιατρός μου πως αν δεν έχω αιματροκρίτη τουλάχιστον 34 θα πρέπει να μου βάλουν αίμα πριν την καισαρική , ευτυχώς δεν χρειάστηκε με την διατροφή κ τον σίδηρο.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κ για σένα !!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΕΙΝΕΙΣ ΧΥΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ..ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΒΩ ΜΑΖΙ Η ΝΑ ΠΙΝΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΤΩΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ...ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 43 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ 34 ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΝΩ 2 ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΣΙΔΗΡΟ ΣΥΝ ΦΟΛΙΚΟ ΣΥΝ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΙΩΘΩ ΖΑΛΑΔΕΣ..ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΙΣ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΦΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΟΦΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ.ΕΧΩ ΜΟΝΙ 29 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΕΝΑΤΟ???ΕΧΩ ΣΤΙΓΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ....

ΜΠΡΡΡΡΡ.ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΛΙ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΕΡΙΚΟ.ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ 36 ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ 27 ΜΕ 2 ΧΑΠΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 1 FILICINE ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΡΕΑΣ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ ΕΠΙ 3 ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aeriko μου καλησπέρα κι από μένα!

Δεν έχω παρόμοια εμπειρία με σένα, ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 42 αιματοκρίτη, έπεσε μέχρι το 36 και ξεκίνησα τη λήψη σιδήρου. Το ανέβασα και σταθεροποίησα στο 39 και από κει και πέρα έπαιρνα μέρα παρά μέρα και καμιά φορά το ξεχνούσα κιόλας. :blush:

Η βιταμίνη C όπως προείπαν τα κορίτσια βοηθάει στην απορρόφηση του σιδήρου από το αίμα.

Καλό θα ήταν να τρως τροφές πλούσιες σε σίδηρο, πέρα από το συμπλήρωμα που παίρνεις, και να πίνεις πολλούς χυμούς.

Το μπεμπάκι σου σου τραβάει όλο το σίδηρο ε?

Θα γίνει μωρό σιδερένιο!:cheer:

Με το καλό σου εύχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα

επειδη εχω και εγω προβλημα με τον αιματοκριτη και παω σε διατροφολογο για να μπορεσω να τον ανεβασω θα σας πω το παρακατω. μαζι με τον σιδηρο ειναι καλο να πινουμε πορτοκαλαδα που εχει βιταμινη c. επισης η μονη σιγουρη πηγη σιδηρου ειναι στο κοκκινο κρεας(και οχι στο σπανακι που λενε ολοι λανθασμενα). μπορειτε να μαγειρεψετε το κοκκινο κρεας μαζι με πιπεριες που βοηθαει στην απορροφηση του σιδηρου απο τον οργανισμο μας. φραουλες, ακτινιδια, αμυγδαλα και καποια αλλα πραγματακια βοηθανε παρα πολυ. ΠΡΟΣΟΧΗ οταν πινουμε τον σιδηρο μας δεν πρεπει μετα να καταναλωσουμε γαλακτοκομικα. δεν βοηθανε στην αποθηκευση του σιδηρου. αυτα απο εμενα που τα εχω μαθει απο την διατροφολογο μου και την εμπιστευομαι με κλειστα τα ματια(ειναι και αυτη εγκυουλα). καλη συνεχεια σε ολες. τα μικρα πραγματακια θα μας βοηθησουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ ΦΡΕΣΚΟΣΤΗΜΕΝΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ 42 ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ,ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 38 ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΣΙΔΗΡΟΥ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...