Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γονιμες μερες, εχω?


bibibo

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου, δε ξερω αν με θυμασται ειχα περασει μια παλυνδρομη πριν τρεις μηνες(15/12). Το ερωτημα μου ειναι, ποτε σταθεροποιηται η περιοδος? Δηλαδη να ξερω οτι καθε μηνα θα εχω 28 μερες ή 30 μερες ή 35 μερες:unsure: Μετα την αποξυση ο κυκλος μου εχει τρελλαθει, ειναι φυσιολογικο βεβαια αλλα θελω να μεινω εγκυος και δε μπορω να υπολογισω τις γονιμες μερες, λετε να μην εχω?:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν νομιζω να μην εχεις γονιμες μερες ο κυκλος σου δεν εχει και τοσο μεγαλη αποκλιση ο ενας απο τον αλλο...σιγουρα θα εχεις:)

Μια φορα εμεινες εγκυος θα ξαναμεινεις!!:) :) καλη σου επιτυχια και συντομα με τα ευχαριστα.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

BIBIBO ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Πριν την αποβολη ημουν σταθεροτατη στις 28 μερες και μπορουσα να υπολογισω τις γονιμες μερες μου, τωρα θα ερθει στις 35 μερες ή στις 32 κι εχω εκνευριστει λιγο. Ο γιατρος μου ειπε οτι μεχρι τις 35 μερες η περιοδος δεν ειναι κατι παθολογικο και να κανω υπομονη..... Ευχαριστω και παλι:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βibibo, όλες μας έχουμε γόνιμες μέρες! Εμένα ο κύκλος μου είναι από 30 -40 μέρες λόγω πολυκυστικών ωοθηκών!! Είναι φυσιολογικό μετά την περιπέτεια που είχες να έχεις κάποιες ανωμαλίες στον κύκλο σου! Θα φτιάξει όμως! Τι σου είπε ο γιατρός σου??Ότι θ'άλλαξει για πάντα ο κύκλος σου?? Η νύφη μου, είχε 2 παλίνδρομες, 2 αποξέσεις, αλλά στο 3μηνο έμενε έγκυος αμέσως! Κι ο κύκλος της άλλαζε κάθε φορά! Αλλά έπιανε και παιδί αμέσως!

Μην στενοχωριέσαι !! Ακόμα και εγώ με τις τόσες μέρες κύκλο, έχω ένα νινάκι στην κοιλίτσα μου κι μεγαλώνει.. Απλά, άστο να'ρθει μόνο του! Μην μετράς! Απόλαυσε τον αντρούλη σου και τα χαδάκια σας.. και θα έρθει πολύ γρήγορα και το μωράκι!! Και λυπάμαι που η πρώτη σου εγκυμοσύνη δεν πήγε όπως έπρεπε..

Πολλά φιλάκια..

Οτιδήποτε θελήσεις... εδώ είμαστε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα dallia ηταν η δευτερη εγκυμοσυνη μου εχω ενα κοριτσαρο δυομιση χρονων. Εχεις δικιο εσυ και τα κοριτσια που απαντησατε και σας ευχαριστω, εγω φταιω που βιαζομαι. Η λαχταρα για ενα δευτερο μωρακι εγινε πονος, αφου το εχασα, ο πονος εγινε πεισμα και το πεισμα εγινε αγχος για να μεινω παλι εγκυος. Που θα μου παει θα το πιασω το ατιμο. Και παλι ευχαριστω κοριτσια. Φιλακια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στο ευχομαι ολοψυχα κι εγω καλη μου να βρεθει συντομα στην κοιλιτσα σου ενα 2ο νινακι!!!Να σου ζησει η κοπελαρα :-)...και συντομα θα ερθει και το αδερφακι μην αγχωνεσαι η ζωη θελει δυναμη θεληση,πιστη και οχι βιασυνη....ηρεμα και ωραια!:-)

Οσο για τις γονιμες το καλυτερο ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου και να προσπαθησετε να τις εντοπισετε με αυτον εφοσον ειναι αστατος ο κυκλος σου και ειναι καπως δυσκολο....αυτος θα τα βρει ολα χα χα χα μην ανησυχεις!!:-)

Φιλακια την καλημερα μου και καλη εβδομαδα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...