Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..ΠΩΣ ΖΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ?


Recommended Posts

ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ..

ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΠΩΣ ΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ?

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΟΗΜΑ..

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ sisy αυτο ακριβως νιωθω και εγω!Πιανω τον εαυτο μου πολλες φορες να καθομαι να χαζευω τον γιο μου!Σκεφτομαι πως θα ταν η ζωη μου χωρις αυτον...αδεια!!Αναρωτιεμαι ποτε μεγαλωσε,που καθε μερα ψηλωνει κι αλλο,που καθε μερα λεει μια καινουργι λεξη,κανει καινουργια κολπα και πως καθε μερα τον αγαπαω πιο:lol: πολυ και νιωθω τοσες ενοχες που δεν ειμαι μαζι του λογω της δουλειας μου.Μου λειπει πολυ!Αν δεν γινεις μαμα οτι και να σου λενε δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτην την ατελειωτη και χωρις ανταλαγμα αγαπη!Συγκινηθηκα τωρα!Παω να του δωσω ενα μεγαλο φιλακι τωρα που κοιμαται!:lol: :lol: :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Den exases xrono

apo tin zwi tis koris sou, Sisy...

Thewrw pws einai lathos sou

na to les auto.... Tin KORI sou

tin dimiourgises ESY.....!

Apofasises na gineis mitera

profanws otan eniwthes oloklirwmeni

san anthrwpos kai isws kai otan i sxesi sou

vriskotan stin kalyteri tis fasi gia apogeiwsi...!!!!!!

.........Auto ekanes tooooooso kairo

xwris autin........ oti kalytero mporouses

gia sena, ton mpampa tis, gia ton erxomo tis...!

Toulaxiston egw etsi niwthw.... tin apolyti EYTYXIA!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, θα μπορώ να σας απαντήσω με σιγουριά όταν θα γεννήσω με το καλό... ΠΗΤ έχω 6 Αυγούστου!! Μέχρι τότε.. δεν μπορώ να σας καταλάβω αλλά φαντάζομαι πρέπει να 'ναι ανεκτίμητο συναίσθημα!!

Να 'στε καλά να χαίρεστε τα μωράκια σας!!!...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω Σισυ μου θα συμφωνησω με την marimari!Δεν μπορει να εχασες κατι ,απο κατι που δεν ειχες!Κι αν την εκανες, κατα εσενα αργα,την κορη σου .. τουλαχιστον την εκανες συνειδητοποιημενα.. με σκεψη κι ωριμοτητα.. κι αν καποτε το ανεβαλες κι ηταν κατεπιλογην.. θα ειχες τους λογους σου.. κι αυτο προδιδει την ωριμοτητα.Τα παιδακια δεν τα κανουμε για να καλυψουμε δικα μας κενα, ουτε γιατι πρεπει.. αλλα οταν ξερουμε οτι ειμαστε ετοιμοι να δωσουμε απο τον εαυτο μας..(κ οι 2 συντροφοι)κι οχι απλως να χουμε να λεμε οτι καναμε ενα παιδι ή 2-3 κ τα κοιταει η μαμα μας η πεθερα μας η νταντα .. δε λεω ,κι αυτοι καποιο διαστημα θα χρειαστουν αλλα οι βασικοι απο ολες τις πλευρες ειναι οι γονεις κι αυτοι πρεπει να ειναι ετοιμοι.. Αν παλι ειχες προβληματα οργανικα παθολογικα κ δεν μπορουσες να την αποκτησεις νωριτερα την κορουλα σου σε αυτο δεν φταις εσυ.. κ καλλιο αργα παρα ποτε!να χαιρεσαι κ να απολαμβανεις αυτα που εχεις! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sisy έγραψε:

ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ..

ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΠΩΣ ΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΣΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ?

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΟΗΜΑ..

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ?

AAA ποτε δεν ειναι αργα! Γιατι? Μια χαρα εισαι και αυτο δεν δειχνει κατι. Οι επιλογες ειναι για τους ανθρωπους!!

Χαιρομαι που αισθανεσαι οτι ολος ο κοσμος ειναι το παιδι σου αλλα για να την πηρες την αποφαση οταν την πηρες ΗΤΑΝ Η ΣΩΣΤΗ!!!

Εμενα η μπουμπου μου ηρθε τελειως ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΑ και συνεχεια νομιζω οτι δεν ημουν ετοιμη να γινω μαμα...η' οτι δεν θα γινω ικανη μανα.Κι αυτο ειναι ενα συναισθημα...σε οσες δεν το προγραμματισαμε ή δεν το επιλεξαμε...

Τα ξεχναμε ολα ολα ομως οταν τα βλεπουμε να μεγαλωνουνε...ΣΩΣΤΑ?

Φιλακια και να την χαιρεσαι την ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!

Μην κανεις χαζες σκεψεις...(ποιος μιλαει...αχ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ! ΑΛΛΕΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ .

ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ? Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ! ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ Η ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΩ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΒΡΙΖΩ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ Κ ΤΑ ΑΓΧΗ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ.... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ???

ΖΗΣΕ Κ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΑΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΕΛΙΟΥ Κ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΓΙ ΄ΑΥΤΑ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ SISY ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΙ 33 ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προσωπικά μετά τη γέννηση του γιού μου ,το καλύτερο που έπαθα είναι οτι έγινα καλύτερος άνθρωπος......πήγα αρκετά βήματα παραπέρα....και ευχαριστώ τον θεό που μου τον έστειλε.....ακόμη κι αν με βρήκε εξ' απροόπτου.... :silly: !Ποτλε δε σκέφτηκα τον χρόνο !!!Δηλαδή νωρίτερα ή αργότερα...ήρθε όταν ήρθε...(ωραία φράση χιχιχιχ)

Λίγες γυναίκες κάνουν πραγματικά παιδί όταν το σκεφτούν, όταν το προγραμματίσουν...ή όταν το αποφασίσουν .......τις περισσότερες φορές απλά έρχεται...και είναι καλοδεχούμενο ...μπορεί και όχι όμως...ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕ ΝΙΩΘΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ...

Ακόμη και έγω που το μητρικό μου ένστικτο ήταν πάντα έντονο.....γιατί υπάρχουν και κάποιες που δεν το έχουν αλλά το αποκτούν ...όταν έμεινα έγγυος ήμουν κάπως....:S

Όλα πήραν το δρόμο τους αν και δεν ήμασταν έτοιμοι ...και θα συμφωνήσω με τη σίσυ οτι η ζωή μου όλη είναι ο άγγελος μου....πιο πάνω κι απο έμένα κι απο όλους...και ναι δεν κάνουμε παιδιά για να καλύψουμε τα κενά μας ΣΥΜΦΩΝΩ αλλά έλα που μας τα καλύπτουν ......και κάνουν τη ζωή μας πιο γεμάτη...:kiss:

Ζω και απολαμβάνω το παιδί μου όπως αν το είχα κάνει νωρίτερα...τι νόημα έχει ο χρόνος>κανένα...και που δουλέυω δουλεύω γιατι πρέπει και σε καμία περίπτωση δεν αλλοιώνει το ρόλο της μάνας τώρα πια που βρήκα ισορροπίες...

όπως και να έχει σίσι μου να το χαίρεσαι το παιδάκι σου ...να κάνεις και άλλα και πάντα να νιώθεις έτσι πλήρης και χαρούμενη..

ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ...ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ......:cheer: ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ...ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ...ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ....ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ....?

(Ξέφυγα απο το θέμα συγνώμη !!!!!!!!!!!!!!!!αλλά μια με αυτο το μύνημα και μια με τη ΜΑΝΑ ξέγυγα η γυναίκα!!!!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ!!!ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ!!!ΠΩΣ ΖΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ!!!!!ΧΩΡΙΣ Ν'ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΝΟΥΛΑ,ΧΩΡΙΣΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ!!!! ΑΧ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΑΚΡΥΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΣ!!!!ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marimari έγραψε:

Pasxalitsa mou

symfwnw!!!

Ta paidia DEN ta fernoume ston kosmo

gia na kalypsoun ta kena mas.......!!!

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΕΝΑ..

ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ρένα μου κ η μεγάλη μου η κόρη από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε από αλεσμένα σε κομμάτια! Οπότε μην ανησυχείς! Λίγο προσοχή μόνο, μην την αφήνεις μόνη της να τρώει! Κάποιος να είναι συνέχεια μαζί της!    Εμείς τρώμε και φρούτα κ μεσημεριανό σαν μεγαλύτερες 😂😂😂😂😂  Τώρα που πάμε κούνιες η δικιά μου είναι από τις μεγαλύτερες! Ενώ πριν 1 χρόνο ήταν από τα μικρότερα κ φοβόμουν μην την πάρει κανένας αμπαριζα καθώς έτρεχε 😂😂 πως αλλάζουν οι καιροί 😂😂
    • Πόσο γλυκιά κίνηση αυτή που έκανες κορίτσι μου..... Δεν θα ξεχάσω όσο ακόμα πενθουσα το μωρό μου και ανάρρωνα από την αποξεση, σε μια βόλτα με τον καλό μου είδα ένα μικρό κοριτσάκι με την μαμά του. Το κοίταξα στιγμιαία, γιατί με πονούσε πολύ η εικόνα, ήταν σαν να μου έστριβαν το μαχαίρι στην πληγή, αλλά ο άντρας μου το κατάλαβε. Μην στεναχωριέσαι μου είπε, σύντομα θα έχεις και εσύ το παιδάκι μας. Μου φάνηκαν τόσο κενά λόγια, λόγια παρηγοριάς, αλλά είχε δίκιο. Η υπέροχη κορούλα μου ήταν πολύ κοντά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην το βάλω κάτω 🫶🌈🌈
    • Μόλις γύρισα από ένα γάμο εγώ που πήγα για να ξεχαστώ περισσότερο. Ήταν μία κοπέλα έγκυος με την κοιλίτσα αρκετά φουσκωμένη και ήταν ένα γλυκόπικρο συναίσθημα που ένιωσα. Το πρωί πήγαμε μια βόλτα στη φύση με τον σύντροφο και έβαλα λίγα λουλούδια σε ένα σημείο στο έδαφος και ευχαρίστησα το μωρό μου για όσο ήταν μαζί μου ώστε να κλείσω κάπως τον κύκλο αυτό.. το σώμα μου είναι ακόμα στην προηγούμενη κατάσταση, το στήθος πρησμένο, το στομάχι περίεργα κι ύστερα θυμάμαι πως δεν είμαι πια έγκυος. Αχ.. πόση δύναμη να βρούμε πια μέσα μας. Κι όμως τη βρίσκουμε..  
    • Rena μου, εμένα η μικρή δεν έφαγε ουτε μια μέρα αλεσμένα. Τα απεχθανόταν.  Μου πήρε 3-4 μέρες να καταλάβω τι ακριβώς ηθελε.. Φοβόμουν και εγώ πολύ οπότε στην αρχή της τα έδινα πατημένα με το πιρούνι, και πλέον τρελενεται να δαγκώνει μόνη της από κομμάτια ολόκληρα. Είναι απίστευτο το πόσο καλα διαχειρίζεται τις μπουκιες της και πόσο καλά μασάει με τα ούλα!! Να πω την αλήθεια, δεν της τα δίνω στο χεράκι της γιατί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου, συν του ότι όσες φορές το έχουμε επιχειρήσει καταλήγει να τα ζουλαει και να τα πετάει κάτω. Οπότε έχουμε συμβιβαστεί προς ώρας να της τα προσφέρω εγώ με το δικό μου χέρι και εκείνη τα πιάνει μαζί μου.  Εμένα η παιδίατρος ήταν πολύ θετική στο να δίνω κομμάτια πάντως (εντάξει όχι μήλο ας πούμε που είναι σκληρό), και μου είπε ακόμα καλύτερα που δεν τα θέλει αλεσμένα, δεν θα έχουμε θέμα με την μετάβαση στα κομμάτια μελλοντικά που έχουν πολλά μωράκια. 
    • Καλό μήνα κορίτσια μου!!  Εμείς σήμερα είχαμε πάει σε βάφτιση του γιου μιας φίλης και πραγματικά συγκινήθηκα πολύ. Δεν ξέρω γιατί, πάντα κλαίω στις βαφτίσεις μόλις ακούσω το κλάμα του μωρού 🥹🥹 Πιο πολύ όμως συγκινήθηκα γιατί για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο μυστήριο κρατούσα την κόρη μου αγκαλιά 🌈🌈 Το δικό μου μωράκι, και άλλο ένα μέσα στην κοιλίτσα!! Τι άλλο να ζητήσω, εκτός από το να μου τα προσέχει η Παναγία; Ήταν γενικά έντονη μέρα και την χάρηκα πολύ ♥️ Και τον Σεπτέμβρη θα κάνουμε και εμείς τα βαφτίσια και ανυπομονώ 🥹🥹 Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλες να νιωσετε αυτήν την συγκίνηση και ευτυχία που ένιωσα εγώ ειδικά σήμερα, να γεμίσουν οι αγκαλιές σας υγιή μωράκια και να κλείσουν όλες οι πληγές. Όλα τα δάκρυα να είναι μόνο από χαρά 🙏🙏🙏 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...