Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορίτσια, ζητώ τα φώτα σας!


Aurore

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι νεα στο φορουμ και μπορω να πω πως σας συμπαθησα πολυ απο την αλληλεγγύη που δειχνετε η μια στην αλλη... Θα ήθελα λοιπόν κι εγω λίγη βοήθεια...

Λοιπόν, ο κυκλος μου είναι ρολόι 26 μερες, το πολύ 27.Ηταν λοιπον να αδιαθετησω στις 11-12 Μαρτιου. 2-3 μερες πριν, εχω παντα καφε υγρα κι ετσι εγινε κι αυτη τη φορα, οποτε ειπα θα μου ερθει κανονικά. Παρολαυτα δεν μου ηρθε...

Σημερα ειναι η 5η μερα καθυστερησης και τιποτα ακομη. Εντωμεταξυ, τη 2η μερα καθηστερησης εκανα τεστ, και εβλεπα με μεγαλη δυσκολία μια γραμμούλα, Πολυ δυσκολα ομως. Ο αντρας μου μου ειπε οτι η γραμμουλα ειναι το σημειο που επρεπε να χρωματιστει. Τελωσπαντων εγω δεν πιστηκα γιατι εχω χρονια να εχω τετοια καθυστερηση. Για τα δικα μου δεδομενα ειναι πολυ. στο μεταξυ, δεν εχω ουτε ροζ, ουτε καφε.Συμπτωματα καθολου εκτος απο λιγα τσιμπηματα δεξια κι αριστερα οπως οταν εισαι σε μερες ωορηξιας. Αυριο θα παω για χοριακη, αλλα ειμαι ανυπομονη και θα ηθελα την αποψη σας.

Σας ευχαριστω πολυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aurore, καλώς ήρθες στο mammyland! :)

Γενικά τα τεστ εγκυμοσύνης δεν είναι αξιόπιστα. Κι εγώ είχα κάνει τεστ με 3 μέρες καθυστέρηση και είχε δείξει αρνητικό, ενώ ήμουν έγκυος. Το ίδιο και μια φίλη μου.

Η γραμμούλα, έστω και αχνή, είναι μια καλή ένδειξη και σε συνδυασμό και με την καθυστέρηση που συνήθως δεν έχεις.

Οπότε, υπομονή μέχρι αύριο!! Κι ελπίζω (και πιστεύω) πως θα'ναι θετικά τα αποτελέσματα!

Να μπεις να μας πεις τα νέα!! :) Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aurore καλωσόρισες στην παρέα μας..:)

Με σταθερό κύκλο 28 ημερών κι εγώ, το σύμπτωμα που με ταρακούνησε και έτρεξα για τεστ-χοριακή ήταν η πενθήμερη καθυστέρηση.

Ούτε πόνος, ούτε καφετιά, ούτε αίμα, ούτε πρησμένη στήθος.

Και το αποτέλεσμα? Μία μπουμπούκα, σήμερα 7 μηνών.

Τα τεστ έμαθα να μην τα πολυεμπιστεύομαι! Όχι, στο δικό μου φάνηκε από την αρχή, η γραμμή όχι μόνο δεν ήταν αχνή, την έβλεπε και ο γείτονας από το απένταντι μπαλκόνι. Η εμπειρία κοριτσιών από το φόρουμ αλλά και 2 φιλενάδων μου με έκανε δύσπιστη ως προς την αξιοπιστία τους.

Δεν ξέρω τι να σου πω.. Μπορεί απλά να αλλάζει ο κύκλος σου, μπορεί όντως να είσαι έγκυος. Μπορεί αυτό το μήνα να έκανες νωρίτερα ωορρηξία, να έγινε νωρίτερα η σύλληψη, γι'αυτό να μη δείχνει το τεστ.

Σου εύχομαι ότι επιθυμείς, αυτό να συμβαίνει! Και από ότι κατάλαβα, επιθυμείς το αυτονόητο, να γίνεις σε 8-9 μήνες μανούλα!

Μακάρι κορίτσι μου!

Αύριο περιμένουμε πως και πως τα νέα σου!

Και ας είναι ευχάριστα..:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου ξεκινα να ετοιμαζεις τη προικα του μωρου γιατι σε 9 μηνες ο πελαργος θα σας χτυπησει τη πορτα!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: με το καλο!!!!!!και συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) ......ειμαι βεβαιη οπως καταλαβαινεις οτι εισαι εγκυουλα!!!!:P απλα περιμενουμε αυριο να μας το σιγουρεψει η χοριακη.περιμενουμε νεα σου λοιπον!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ παρα πολυ κοριτσια για την αμεση απαντηση και για τη στηριξη! Ευχομαι και για εσας οτι επιθυμειτε! Θα σας πω τα νεα αυριο απογευματακι, μολις μπορεσω να μπω στο ιντερνετ. Πιστευω να εχουν βγει τα αποτελεσματα την ιδια μερα. Φιλακια!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτά είναι καλά νέα που αναφέρεις! Είχα και εγώ τσιμπηματάκια δεξία κι αριστερά ... και έχω έναν μπέμπακο να μεγαλώνει μέσα μου... Επίσης είχε πρηστεί πολύ το στήθος μου.. Λόγω του μεγάλου κύκλου όπου έχω, περίμενα να συμπληρώσω 40 μέρες για να κάνω τεστ, και βγήκε ένα πολύ ξεκάθαρο θετικό! Το clear blue είχα χρησιμοποιήσει..

Βέβαια αυτό δεν έχει να λέει. Η κουμπάρα μου, είχε λίγο καφέ, έκανε 2 τεστ του φαρμακείου και της βγήκαν και τα δυο αρνητικά. Έκανε β-χοριακή και ήταν ανεβασμένες οι μονάδες.. που σημαίνει ότι είναι και εκείνη έγκυος όσο και εγώ.. Είμαστε με μερικές μέρες διαφορά μαζί..

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου αύριο... Ότι πραγματικά καλύτερο εύχομαι ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μμμμμμ.....κι εμενα εγκυμοσυνη μου μυριζεται!!!!!αφου λες ο κυκλος σου ρολοι!!!!για να δουμε...!Σου ευχομαι θετικο αποτελεσμα και περιμενουμε τα νεα σου.Φιλακια:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ, μακαρι βρε κοριτσια να ειναι καλα τα νεα!Δεν προσπαθουμε καιρο, αλλα αυτη ειναι η καταλληλοτερη περιοδος για μας για ενα μωρο και θα το θελα πολυ... Να δουμε αν θα μπορεσω να κοιμηθω αποψε απο την αγωνια μου...Ουφ!:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aurore, ούτε εγώ προσπάθησα πολύ καιρό!!Σεπτέμβρη ξεκινήσαμε και Νοέμβριο ήμουν ήδη έγκυος! Και με μεγάλο κύκλο και πολυκυστικές ωοθήκες όπως σου είπα!! Δεν έχει σημασία... Εύχομαι και στέλνω όλη μου την θετική σκέψη και ενέργεια και να σου φέρει πολύ πολύ τύχη για την αυριανή εξέταση!! Άντε με τα καλύτερα νέα αύριο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aurore καλημέρα και καλωσήρθες κοπέλα μου!!!!!όλα αυτά που περιγράφεις μου ακούγονται σαν εγκυμοσύνη..!!!!!!!!!!!και εμένα η γραμμούλα όταν έκανα το test ήταν πολύ αχνή,να φανταστείς νόμιζα οτι ήταν της φαντασίας μου.......μέχρι που έκανα τη χοριακή και εκεί το επιβεβαίωσα!!!!!!!όσο για τα συμπτώματα εγώ είχα πολύ πρησμένο στήθος και τα πονάκια της περιόδου....και ούτε και εμείς προσπαθούσαμε καιρό,για την ακρίβεια 4 φορές έγινε ελεύθερα και έγινε το θαυματάκι!!!!!!!άντε να κάνεις τη χοριακή να μας πεις καλά αποτελέσματα!!!!!θα περιμένουμε μην μας αφήσεις στην αγωνία.....φιλάκια πολλά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aurore καλημερα και καλως ηρθες κι απο μενα!!!Συμφωνω με τις φιλες!Ευχομαι ολοψυχα να ειναι το νινακι που κανει δουλιτσα στην κοιλιτσα!!!Περιμενουμε με χαρα τα νεα σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια, λεςκαι το ξερατε! Πρωι πρωι πήγα στη μικροβιολόγο και ηταν θετικες οι εξετασεις! 351 για την ακριβεια. Ειμαι πολυ χαρουμενη! Τελικά τα τεστ δεν ειναι αξιοπιστα τις πρωτες μερες! Επομενη κινηση ειναι ο γυναικολογος, απο βδομαδα. Λοιπον, ευχομαι σε ολες σας οτι επιθυμειτε και σας ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια! Θα τα πουμε παλι σε καποιο αλλο ποστ. Φιλακιααα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ!

ΕΓΩ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ CLEAR BLUE!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AURORE, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ..ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ! ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ 8 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!

ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ! ΕΙΣΑΙ Η 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΗΜΕΡΑ...

ΕΥΧΟΜΑΙ Η "ΑΣΘΕΝΕΙΑ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ... ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ!

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ..........

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ, ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aurore καλησπερα κ συνχαριτηρια αγαπη μου,αυτα τα τεστακια ταλαιπωρουν αδικα τα κοριτσια μας,ειδες που τελικα η χοριακη εδειξε αυτο που θελαμε!!! με το καλο αγαπη μου κ να προσεχεις σημερα εισαι η δευτερη με ευχαριστα νεα...:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοο!!

Το ήξερα!! Ήμουνα σίγουρη!! Με αυτά που μας έγραψες...

Μια τέλεια εγκυμοσύνη... και με το καλό το νινάκι σου... Υγεία πάνω απ'όλα!! Και να είσαι ήρεμη από δω και πέρα και να ξέρεις ότι πια.. δεν είσαι μόνη σου!!

Και πάλι συγχαρητήρια... Τέλεια νέα...

dev217pr___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aurore καλημερα και πολλα συγχαρητηριαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και να κυλανε ολα ομορφα!!!!!!Με το καλο καλη συνεχεια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...