Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ....


Recommended Posts

ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ..ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ... ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΩ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ(ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΕΜΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!!)ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΖΗΛΕΨΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ(ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΘΕΙΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!)ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΒΕΒΑΙΑ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΛΕΥΩ,ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΥΔΙΜΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ Η ΠΙΟ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΗΜΟΥΝ 20 ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ..ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΑΜΠΛΑΣ..ΠΟΣΟ ΑΝΩΡΙΜΗ... ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΟΡΙΜΑΣΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ.ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΗ,ΝΙΩΘΩ ΓΡΙΑ ΣΤΑ 21 ΜΟΥ..ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ.ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ.Κ ΕΓΩ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Κ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΚΛΑΙΩ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου ευχομαι να μην σου ερθει και να εισαι εγκυος,ομως κι αν δεν εισαι αυτον το μηνα,θα σου συμβει,γιατι τοση ανυπομονησια αγαπη μου?21 χρ εισαι μονο!!!!!Τα μωρα δεν ερχονται κατα παραγγελια δυστυχως,και σιγουρα η απελπισια δεν βοηθαει καθολου να το ξερεις!Λυπαμαι πολυ γι αυτο που σου συνεβη,ομως δεν φταις εσυ σε κατι και μην ριχνεις ευθυνες στον εαυτο σου!Αυτα συμβαινουν και δεν εχουν να κανουν με την ωριμοτητα του ατομου!Χαλαρωσε και ολα θα γινουν,πιστεψε με!

πολλα φιλακια και ευχες να σου συμβει συντομα αυτο που ποθεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost μου κορίτσι μου..

Γιατί βασανίζεις το μυαλό σου με τέτοιες σκέψεις?

Νιώθεις άχρηστη γιατί δεν μπόρεσες να φέρεις εις πέρας την εγκυμοσύνη σου. Γιατί? Έκανες κάτι που έθεσε σε κίνδυνο την ζωή των εμβρύων σου?

Νομίζω ότι μια δίδυμη κύηση θεωρείται αυξημένου κινδύνου και περιπτώσεις που τερματίζονται τέτοιες κυήσεις είναι αρκετές. Φταις εσύ γι'αυτό? Γιατί τα βάζεις με τον εαυτό σου?

Εύχομαι γλυκιά μου ο Θεούλης να σου στείλει τα αδερφάκια των αγγελουδιών σου και σύντομα μάλιστα!

Και δε θα σχολιάσω το νεαρόν της ηλικίας σου σε σχέση με την έντονη επιθυμία σου για μωράκι και την απογοήτευσή σου που δεν τα κατάφερες μέχρι τώρα, γιατί θυμάμαι μια παλιότερη δημοσίευσή σου που μας εξηγούσες τον ρόλο της μητέρας που έπαιξες με τα αδέρφια σου σε νεαρότερη ακόμα ηλικία.

Όμως θα σου γράψω πάλι το ίδιο!

Έχεις το χρόνο σύμμαχο και το άγχος εχθρό σου. Νίκησε τον εχθρό σου και με σύμμαχο το χρόνο θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου!

Σου το εύχομαι ολόψυχα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ-ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ-ΜΑΚΑΡΙ-ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ 21 ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΓΡΙΑ? ΒΡΕ ΣΥ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ-ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ-ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ-ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ Ε?? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ..ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ Η/Υ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου... τόσο μικρούλα και πέρασες τέτοια άσχημη εμπειρία…

Ξέρεις κάτι; Ποτέ καμία γυναίκα στην πρώτη της εγκυμοσύνη δεν είναι προετοιμασμένη για το χειρότερο. Είμαστε στο συννεφάκι μας, ούτε καν περνάει από το μυαλό μας ότι κάτι θα πάει στραβά. Και μετά ξαφνικά... μπουμ... και γκρεμιζόμαστε από το συννεφάκι μας, απότομα στην σκληρή πραγματικότητα.

Μιλάω εκ πείρας όπως καταλαβαίνεις…

Δεν είμαι σίγουρη για το αν ξέρω τη δική σου ιστορία και τι ακριβώς συνέβη στα διδυμάκια σου. Βλέπω πως κατηγορείς τον εαυτό σου, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη πως άδικα το κάνεις. Είναι τόσα που μπορούν να πάνε στραβά.. και τα περισσότερα δε μπορούμε να τα ελέγξουμε. Τόσες τύψεις αγάπη μου, δε σου κάνουν καλό. Και σίγουρα δε σε βοηθούν να πας παρακάτω.

Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, πράγματα για να ξεχνιέσαι. Πχ εγώ το'ριξα στο γυμναστήριο. Τον τελευταίο καιρό πάω σχεδόν κάθε μέρα! Και μ' έχει βοηθήσει πολύ στον ψυχολογικό τομέα. Άσε που το'χω και κέρδος, μπας και χάσω και κανά κιλάκι!

Και το ότι μας τα είπες είναι πολύ καλό. Να εκφράζεσαι ελεύθερα, να μην κρύβεσαι, να μην πνίγεις την στεναχώρια σου. Είναι λογικό και ανθρώπινο που δάκρυσες με τα μωράκια... Να'σαι σίγουρη ότι κάπου παρακάτω θα δακρύσεις από χαρά όταν θα πρωτοκρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά!

Μην σε παίρνει από κάτω. Η καλή ψυχολογία είναι το Α και το Ω στις προσπάθειές μας για μωρό. Μας το λένε όλοι, ειδικοί και μη.

Γι'αυτό θεωρώ πολύ σημαντικό αυτήν την στιγμή να σταθείς στα πόδια σου, να νοιώσεις 100% καλά... ΚΑΛΑ... να ηρεμήσεις μέσα σου... και μετά να δεις που όλα θα πάρουν το δρόμο τους!

Τώρα, αν αύριο - μεθαύριο σου προκύψει κι ένα θετικό τεστάκι... καλοδεχούμενο και με όλες τις ευχές από μας! Αλλά δώσε προτεραιότητα στην ψυχολογική σου κατάσταση. Γιατί αν δεν είναι καλό το ψυχολογικό μας, τίποτα δεν πάει καλά.

Σου στέλνω όλη μου την αγάπη και τη θετική μου ενέργεια.. και όλα να πάνε καλά από δω και πέρα… Φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Einai adiko auto pou kaneis ston eauto sou...!

Stamatise to oso einai nwris...

DEN FTAIS ESY... Synevi, apla synevi!

Min xaseis tin pisti sou,

se parakalw... kai an o pelargos den erthei auton ton mina

MIN SKAS......... syntoma tha ta kataferete kai pali!

Sou euxomai na vreis tin iremia sou

kai na eisaste kala me ton antra sou...!

Filia!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΣΧΗΜΗ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ.ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ. ΠΟΝΑΕΙ,ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΜΗ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Alcost μου, στενοχωριέμαι τόσο πολύ γι' αυτά που γράφεις..

Καταλαβαίνω τον πόνο σου (όσο μπορώ), η απώλεια ήταν τρομερή και η εμπειρία που απέκτησες σε τόσο μικρή ηλικία, τρομακτική. Όμως για να συμβεί αυτό υπήρχε κάποιος λόγος και σίγουρα δεν είναι η μανούλα που δεν μπόρεσε να κρατήσει τα μωρά της. Ανθρώπινος οργανισμός. Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου σε παρακαλώ! Μην το κάνεις αυτό!! Πρόσπαθησε να προχωρήσεις, να ηρεμήσεις και να κάνεις τις προσπάθειες σου για να αποκτήσεις παιδάκια.

Προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί το άγχος δε βοηθά και το ξέρεις. Ξέρεις όμως ότι μπορείς να συλλάβεις και αυτό σημαίνει πολλά...

Σου εύχομαι κάθε καλό και θα ήθελα πολύ να το αφήσεις λίγο πίσω. Είσαι τόοοοσο μικρούλα και μπορείς να κάνεις τόοοοσα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι ενα θα σου πω! Ειμαι 32 και ειμαι εγκυος στο πρωτο μου παιδακι!

Στα 20 μου δεν θυμαμαι καν να το σκεφτομουνα...

Μην τρελαινεσαι...η ζωη θα σε ανταμειψει γεναιοδωρα για ό,τι σου πηρε! Αρκει να εχεις υπομονη!

Καλη επιτυχια σε καθε προσπαθεια και ζησε τη ζωη σου ομορφα...για να μην βρεθει μετα καποια στιγμη να πεις...δεν εζησα οπως ήθελα, βιαστηκα, ή οτιδηποτε!

Παρτο χαλαρα και όλα θα ρθουν στην ώρα τους!!!

Πολλα φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

EYXOMAI ME OLH MOU THN KARDIA NA SAI KOPELA MOU EGGYOS...SE KLATALABENW...

KOYRAGIO KAI AN DEN EINAI AYTOS O MHNAS EINAI O ALLOS!!! OLES EDW EXOYN YPOMONH KAI OLES EDW ELPIZOYN...MHN MAS PERNEI APO KATW KAI THA XOYME AGKALIA TA MWRAKIA POY THELOYME.... O THEOS EINAI MEGALOS...

SOY EYXOMAI NA EISAI KALH MOU!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost....koritsaki mou...emeis sou stelnoume oli mas tin thetiki energeia alla panw apo ola prepei ESI na skefteis thetika....eisai poli mikroula....exeis xroniaaaaaaaaaaa polla mprosta sou min agxwnesai an einai dynaton......kserei AYTOS ti kanei....sta pire......alla sigoura grigora tha sou steilei to dwraki sou..min trelenesai...:)filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ...ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ,ΤΟ ΝΙΩΘΩ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΛΛΑΒΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...