Μετάβαση σε περιεχόμενο

οταν ο αντρας σου ειναι μωρο!θες κι αλλο?


tzouliana

Recommended Posts

κοριτσακια μου γεια σας:kiss: !ο Αντρας μου ειναι απλα μαμακιας!!!μου σπαει τα νευρα που οταν παμε στη μαμα του ή ερχεται αυτη!λεει μανα φερε μου αυτο,μανα κανε το φαγητο οπως ξες εσυ γιατι εχουμε σκασει στη μακαροναδα(οχι πως δεν ισχυει!χαχαχαχααχαχαχα:laugh: )

αλλα δεν αντεχω !και η μαμα του οποτε ερχεται σπιτι μας κανει και δουλειες!και μετα μου θελουν και μωρακι!ετσι μου ερχεται να της πω οτι ο γιο σας ακομα μωρο ειναι !τι να το κανουμε το δευτερο??????

αχ συγνωμη αλλα ειμαι πολυ ταραγμενη!

σας εχει τυχει κατι παρομοιο??????help me!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ γλυκια μου Τζουλιάνα ολοι οι αντρες ειναι σαν μωρα!!!και οσοι φερονται διαφορετικα...απλα δεν το δειχνουν..χαχα..Υπομονή θα κανεις και μωρακι και θα εχεις δυο μετα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: χαχαχαχαχαχα Βρε αγαπη μου δεν το ξερεις?ολοι οι ανδρες μωρα ειναι κατα βαθος!χαχαχαχα τι σε πειραζει, αν ειναι μονο αυτο το προβλημα με την πεθερα σου,που της εχει αδυναμια ο γυιος της!Ετσι εχουν αδυναμια τα αγορια στις μανναδες τους,και το δικο σου το παιδακι μεθαυριο ετσι θα κανει για σενα!Αυτο δεν σημαινει πως ο αντρας σου αγαπαει τη μαννα του περισσοτερο,αλλη ειναι η αγαπη για τη γυναικα του και αλλη για τη μαννα!

Εαν απο τη πεθερα σου δεν εχεις αλλα παραπονα,δηλ δεν επεμβαινει στη ζωη σας και ειναι διακριτικη,θαπρεπε να χαιρεσαι που σου κανει και τις δουλειες η γυναικα!Να μην ταραζεσαι και φροντισε να εχετε καλες σχεσεις ειναι το καλυτερο για ολους σας!φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Glikeia mou

tora thigeis mega thema!Den eimai pathousa (sygnomi gi'afto pou tha po)tha xenerona ligo an o antras mou itan mamakias alla telos panton kalitera na tou ta peis xekatharise tou oti se enohlei tora pou einai noris(;)giati argotera isos sou spasoun ta nevra.

Ti na po kouragio kai oso mporeis dialogo me ton antra sou einai simantiko na ta suzitate.

Oso gia tin pethera sou min dineis simasia oso mporeis.Min tin afineis omos na kanei douleies sto spiti sou to spiti sou einai to kastro sou ,ego etsi to noiotho oti ginetai prepei na ginetai me tin sugatathesi mou!

Metra mehri to deka otan ta pairneis kai me iremia suzitise to!

Elpizo na min se mperdepsa heirotera!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tzouliana μου και βέβαια να θες κι άλλο!

Δεν είναι κρίμα να αφήσεις τον άντρα σου χωρίς αδερφάκι?

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly:

Αχ κορίτσι μου, ο άντρας σου όπως και οι περισσότεροι άντρες είναι μωρά που δε θα μεγαλώσουν ποτέ!

Γι'αυτό τους αγαπάμε όμως! ;)

Κι εμένα ο άντρας μου μωρό είναι... Αλλά με μαμά εμένα!

Κι εγώ αισθάνομαι μαμά 2 μωρών και θέλω να πάω και για το τρίτο.

Ευτυχώς από τη μαμά του έχει απογαλακτιστεί εδώ και πάαααρα πολλά χρόνια!

Όσο για τη δική σου περίπτωση..

Φαντάζομαι του έχεις εξηγήσει πόσο σε νευριάζει αυτή η κατάσταση. Τι σου απαντάει? Ποιες είναι οι αντιδράσεις του?

Θα συμφωνήσω με την quinta να μην αφήνεις την πεθερά σου να κάνει δουλειές στο σπίτι σου. Εκτός κι αν πια δεν προλαβαίνεις και σε "βολεύει". ΑΛλά για να μας το λες με αγανάκτηση μάλλον δεν το θέλεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tzouliana γεια σου,

και εγω θα συμφωνήσω ότι όλοι οι άντρες ειναι μωρά αλλά ειναι στο χέρι κάθε γυναίκας να βάλει κάποια όρια.Ναι μεν ειναι μωρά αλλά πρέπει να ξέρουνε πότε πρέπει να στέκονται στο ύψος τους σαν άντρες και ειδικά απέναντι στις μαμάδες τους που όπως και να το κάνουμε είναι μια "ιδιαίτερη" περίπτωση.

Τωρα σε ότι αφορά τις δουλείες που κάνει η μαμά του στο σπίτι σου σε αυτο πιστέυω ότι εσύ πρέπεί να το ξεκόψεις και να μην δίνεις τετοια δικαιώματα στο να ανακατέυονται στο δικό σου σπίτι,απο τη στιγμή που δέν το θές.

Εγώ απο την αρχή το ξεκαθάρισα ότι στο δικό μου νοικοκυριό χωράει μόνο μια νοικοκυρά.ΕΓΩ!!!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να βάλεις κάτω τον αντρα σου και να του πείς τα παραπονά σου τώρα που είναι νωρίς γιατί αυτός μπορεί να θελει να κανετε μωρό αλλα να μήν ξέρει γιατί δεν θές εσύ.

Δως του να καταλάβει το λάθος του που είμαι σίγουρη ότι όπως κάθε αντράς δεν το κάνει επίτηδες απλα το έχουν στο αίμα τους να έχουν ενα μικροοοο κολληματάκι με τη μαμά τους :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AX TZOYLIANA ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ....

ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 2 ΟΡΟΦΩΝ..ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΤΗΣ ΕΙΠΑ 1,ΤΗΣ ΕΙΠΑ 2, ΤΗΣ ΕΙΠΑ 3 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ,ΑΥΤΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΚΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΕΞΗΓΟΥΣΑ (ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΗ) ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ... ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΩΣ. ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ "ΜΑΝΟΥΛΑ" ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...

ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΘΕΡΕΣ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΘΟΥΣΕΣ!!ΧΙΧΙ!!

ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΛΕΠΩ.....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Den symfwnw sto "oloi oi antres einai mwra",

opws episis den symfwnw me tetoiou eidous tampeles...

Pistevw pws mia swsti symperifora

den epitrepei se kamia mitera

na diaperna ta oria enos spitikou

kai enos zeugariou...!

An (o kathe antras) den exei galougithei swsta

apo tin mitera tou wste na apogalaktistei

otan... prepei,

pws na tin pei epeita na MIN ANAKATEVETAI???

Tha sou proteina na to syzitisete to thema

kai... grigora...!

Tous agapimenous mas einai pio wraio

na tous "kalomathainoume" emeis

((kai autoi emas!))

giati... etsi mas aresei ! ! ! ! !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Symfwnw me th Hara,esy prepei na valeis oria sti pethera soy meta apo mia kali koyventa me ton antra soy.An ena mwro erthei se sxesh me provlimata tote thn dialyei.Na xekinisete swsta kai me to kalo na to dextite.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσακια μου γλυκα!:kiss: εσυ Stroumf με καταλαβαινεις απολυτα!!!

του τα εχω πει και μου λεει δε θα μιλας ποτε για τη μητερα μου με νευρα γιατι τα ειχα παρει μια φορα πολυ αγρια και τον ειπα και μαμακια!και μου ελεγε ενταξει δε θα την αφηνουμε αλλη φορα να κανει δουλειες αλλα δε θα ξαναφωναξεις για τη μαμα μου οπως δεν κανω και εγω!αλλα εμενα οι γονεις μου και που θα ερθουν σαν επισκεπτες ειναι,οχι σαν τη μαμα του που χωνεται!αφου τα Χριστουγεννα ολοκληρωσε τη διακοσμηση του σπιτιου!δεν μιλησα γιατι ημασταν λιγο καιρο αραββωνιαμενοι!

αλλα ελεος πια!και ο αντρας μου ελεγε μετα στους καλεσμενους,καλα που ηρθε η μαμα και μας βοηθησε να στολισουμε το σπιτι!και εγω ειχα πεθανει στις δουλειες πιο πριν !!

λες και εγω δεν εκανα τιποτα!!!!!!!!!:ohmy: :ohmy: :angry: :angry: :angry:

τι να πω?οι αντρες ΠΑΝΤΑ μωρα θα μεινουν!αφου το μεσημερι παλι μαλωναμε και τον ελεγα εισαι μαμακιας!γιατι ζητησε απο τη μαμα του να του κανει φαι!ενω ημασταν ολοι μαζι σπιτι!ελεος!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τη marimari. Ξεκαθάρισε τα πράγματα όσο είναι νωρίς. Να καταλάβουν όλοι ότι πλέον είσαστε δύο διαφορετικές οικογένειες. Περάσα κι εγώ μία δύσκολη περίοδο με τα πεθερικά μου, κυρίως με τον πεθερό μου βέβαια(!!!), αλλά με τη βοήθεια του άντρα μου φαίνεται ότι έχουν ξεπεραστεί αυτά.

Το βασικό είναι αυτό που είπαν και τα κορίτσια... Να μπουν όρια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsia mou poli kalimera se oles...

Oi antres den einai oloi tous mammothreftoi...

O dikos mou pantos oxi kai eutixws na lew,,,

I alliws den tha eimouna mazi tou...

Jzouliana mou kai mena erxetai i pethera mou sto spiti mas,,,

Kai kanei diafores doulitses agapi mou,,,

Episeis kai i mama mou...

Dld opote mporoun ennoeitai...

Makari na tous eixa kathe mera giati kanoun kaliteri douleia ap tin oikiaki voitho pou fernw pou kai pou...

Ax exw perasei wmos tin empiria auti me kapion prwin...

Poli mamakias itane o vlakas...

Kai NAI mwraki na kaneis agapi mou,,,

Giati oxi vre...

Ta mwrakia einai i xara tou spitiou...

Kai episeis i kourasei tou spitiou...XAXAXA

Sou euxwme mia kaliteri sunexeia...

Filia...

Kai an den sou aresei kati na to milas apo tin arxei,,,

eite stin pethera eite ston antroulli sou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλησπέρα! Εγώ θα έλεγα ότι όλοι μας θα θέλαμε να αισθανόμαστε μικροί και χαΐδεμένοι, απλά για τις γυναίκες λόγω των πολλαπλών ρόλων τους αυτό δεν είναι και τόσο εφικτό. Το θέμα είναι όταν χτίζεις μια σχέση, δηλαδή από την αρχή της, τί όρους βάζεις? Παίζει ρόλο κατά τη γνώμη μου η ηλικία μας, αν θα ζήσουμε μαζί με το συντροφό μας πριν ακόμη προχωρήσουμε σε επισημοποιήσεις (πράγμα το οποίο βέβαια δεν μπορεί να γίνει πάντα - για διάφορους λόγους)και αν βασιζόμαστε στα πόδια μας ή δεχόμαστε αρκετή εξωτερική βοήθεια (συνήθως από τους γονείς). Θεωρώ κουτό (ακόμη και αν μας εξυπηρετεί κάποιες φορές)να αφήνουμε να επεμβαίνουν στο σπίτι μας γενικά οι μαμάδες, όχι μόνο η πεθερά αλλά και η ίδια μας η μάνα όσο καλοπροαίρετες και αν είναι. Για παράδειγμα και η πεθερά μου και η μαμά μου είναι αρκετά διακριτικές, θέλουν και προθυμοποιούνται για διάφορα να βοηθήσουν, όμως προτιμούμε να ζορίζομαστε λίγο και εγώ και ο άντρας μου παρά να τους δίνουμε πολύ θάρρος. Το ξέρετε αυτό που λένε μακρυά και αγαπημένοι? Αυτό προσπαθούμε να τηρούμε. Γιατί αν επιτρέψω εγώ στη μητέρα μου να επεμβαίνει, το ίδιο δικαιούται να κάνει και ο άντρας μου. Δεν χρειάζεται να ερχόμαστε σε αντιπαραθέσεις. Προσέχουμε ο ένας τον άλλο και πολλές φορές καταφέρνω να αισθάνομαι κι εγώ μωρό. Φυσικά όταν πηγαίνουμε στα πατρικά μας και οι μεν και οι δε αμφότεροι μας περιποιούνται πάρα πολύ και τους δύο. Αυτά τα λίγα. Ελπίζω να μη σας κούρασα. Α και μια συμβουλή: "Δεν είναι κακό να μαθαίνουμε στους άντρες μας να μας χαΐδολογούν κάπου κάπου σαν μωρά". Καλό βράδυ σε όλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ MARIMARI!

ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΒΡΕ ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ ΜΟΥ! :P :P ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ "Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!";)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τζουλιανα μου καλησπερα και απο μενα!!! εγω δεν υπηρχε περιπτωση να δεχτω να μπει στο νοικοκυριο μου αλλος ανθρωπος εκτως απο εμενα!!! ουτε η μανα μου η ιδια!!!! συζητηστε το με τον αντρουλη σου γιατι τωρα απλως νευριαζεις και ισως να το βρισκεις και χαριτομενο μερικες φορες,αλλα μια μερα θα σου φανει προσβλητικο προς εσενα τα σχολια του αντρα σου ως προς το φαγητο και το να βλεπεις τη πεθερα σου να κοβει βολτες σπιτι σου με τη σκουπα αγκαλια!!! εγω θα σκεφτομουν και θα ελεγα δηλαδη εμενα γιατι με θελει αφου θελει να του τα κανει ολα η μαμα??? κρασακι,καναπες,χαλαροτητα και συζητηση μεγαλη!!! γιατι φαινεται απλο αλλα δεν ειναι κατα τη γνωμη μου. φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου!!!!!!!!:kiss: αρχιζουν και ποιανουν καπως οι συμβουλες σας!χθες θελαν να τεριαξουν τα πραγματα μας τα καινουργια στο χωριο οι δικοι του.η μαμα του βασικα ειπε να τα κανουμε εμεις και με λεει ο αντρας μου τους ειπα δε θα πειραξετε τιποτα!!!αλλα ολα αυτα μετα απο τρικουβερτο καβγα με τον αντρα μου :angry: .ετσι και πειραξουν τιποτα!θα γινει χαμος!!!!:angry: :angry:

τωρα με τα νευρα που του εχω πηγαν πισω και οι προσπαθειες για μωρακι και ολα!για να μαθει...:P

μακια κοριτσακια μου!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ TZOULIANA ΜΟΥ ΓΛΥΞΕΙΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΙΩΘΩ.ΠΟΣΟ.ΛΕΩ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ....

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΠΟΤΕ.ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ.ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ?ΑΠΟΡΩ...ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ? ΕΛΕΟΣ...

ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣ.ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ.ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τζουλιανα μου καλη!Εγω εχω να πω οτι δεν εχει να κανει με θεμα οτι οι αντρες ειναι μωρα...ειναι θεμα χαρακτηρα...κι εγω τον λεω μωρο τον δικο μου αλλα γιατι εγω τον καλομαθαινω και τον εχω σαν παιδακι μου αλλα ολοι οι αλλοι μακρια...

Πρεπει λοιπον να καταλαβει οτι η μαμα τελος και εσυ εισαι η γυναικα του σπιτιου....δεν εισαι 2η...

Η πεθερα ειναι πεθερα μερικες μαναδες δεν θελουν να πιστεψουν οτι τα παιδια τους εχουν μεγαλωσει και τι να κανουμε αυτο δυσκολα αλλαζει,το θεμα ειναι τι κανουν τα παιδια και στην προκειμενη περιπτωση ο αντρας σου...πρεπει να θεσει ορια...

Αυτα πρεπει και οφειλει να τα καταλαβει γιατι εχετε δικη σας οικογενεια τωρα...

Δεν εχουν καμια δουλεια οι αλλοι...ενταξει για το φαγητο καταλαβαινω πρεπει να κανεις κι εσυ μια προσπαθεια αλλα οχι ομως να μαγειρευει η μαμα του ενω εισαι σπιτι σαν να μην υπαρχεις και να κανει δουλειες...

Ευχομαι συντομα να λυθουν ολα γιατι ειναι σημαντικο!!!Και με το καλο να ερθει και ενα παιδακι!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AX ARISTINA, EMENA H ΠΕΘΕΡΑ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΟΨΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΑΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ...

ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕ ΤΑ ΑΚΟΥΩ Η' ΔΕ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα κανεις κοριτσακι μου ετσι πρεπει ολοι κανουμε τα στραβα ματια καποιες φορες το θεμα ειναι να εχουμε την προστασια απο τον αντρα μας αγαπη μου...αυτος ειναι που πρεπει να τους κοβει καποια πραγματα γιατι αυτοι δεν θα καταλαβουν ποτε δυστηχως....ουτε και με τσακωμο που λεει ο λογος....οπως κι εμεις αντιστοιχα να κοβουμε καποια απο τους δικους μας!Σε φιλω μην μου ανησυχεις καλη μου....υπομονη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσακια μου γλυκα και εσυ stroumf ειδικα!εγω ειμαι στην αρχη της επισημοποιησης και τα φανταζομουν ολα τελεια για αυτο και με τσατιζουν πιο πολυ αυτα!!!:angry:

αφου και οταν ειχαμε μια απλα σχεση εκανε κατι παρομοια αλλα πιο κοσμια!τωρα μας πηρε τον αερα αλλα θα της κοπει αποτομα:laugh: :laugh: !

stroumf ναι κοπελα μου να λεμε απο εδω τις ιστοριες μας.εσυ παντρεμενη?ποσο καιρο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλημέρα και από μένα!!!

Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να μπαίνουν όρια από την αρχή και από τους δύο!!! Όρια πρέπει να θέτουν και οι άντρες στους γονείς τους αλλά και εμείς .... στους γονείς μας!!!

Διαφωνώ με το να παίξουμε "το ρόλο της μαμάς του"!!! Μαμά έχουν, δεν νομίζω ότι χρειάζονται άλλη!

Και πιστεύω ακόμα ότι από την αρχή θα πρέπει και το ζευγάρι να βάζει τα όρια του!!!! Τι σημαίνει ότι "έχουμε τρελλαθεί στην μακαρονάδα???"!!!!

Εάν δεν του αρέσει, γιατί δεν μαγειρεύει αυτός κάτι άλλο???? Είναι προτιμότερο να παραπονιέται από το να βοηθήσει την οικογενειακή τους ζωή να γίνει πιο όμορφη???????

Και μένα, μου αρέσει κάποιες φορές να τον περιπούμαι και να τον φροντίζω, αλλά και εγώ θέλω κάποιες άλλες στιγμές να με φροντίζει!!!!!

Στη σημερινή κοινωνία, που οι γυναίκες είναι και αυτές εργαζόμενες, δεν θεωρώ ότι το μαγείρεμα και οι δουλειές του σπιτιού, είναι καθαρά γυναικείο θέμα!!! Όποιος προλαβαίνει κάνει ό,τι μπορεί!!!!!!

Και καλό είναι να έχουμε λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας, όσο μικρά και εάν φαίνονται και μετά να αποφασίζουμε να γίνουμε εκτός από σύζυγοι και γονείς!!!!!!!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...