Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βαπτιση μαζι με γεννεθλια


sweetmammy

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα...

Στις 14 ιουνιου βαπτιζουμε το αγορακι μας! Στις 12 ομως εχει τα γεννεθλια του, που θα γινει ενος ετους, και σκεφτομαστε να τα κανουμε μαζι με τη βαπτιση... να κοψουμε δηλαδη και τουρτα στο τραπεζι... εκτος ομως απο τις παιδικες μπομπονιερες (οπου ταλαιπωρηθηκα λιγο για να αποφασισω), δεν πρεπει να δωσουμε και καποιο δωρακι στα παιδακια; ετσι δεν συνηθιζεται; Μηπως εχετε να μου προτεινετε καποια ιδεα γιατι σπαω τωρα μερες το κεφαλι μου και δεν βρισκω κατι... ευχαριστω εκ των προτερων...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sweetmammy...egw tha elega na pas sto jumbo kai na pareis koumparades kai kornizoules...gia liga lefta ennoow....

i na pas se enan mpalona kai na sou balei mesa se ena mpaloni megalo sokolates....paixnidakia karameles....mprelokakia mpalonakia mikra kai na to skaseis meta panw apo ta koutskia e ti les??????i na pareis pougkakia kai na baleis diafora mesa roz gia ta koritsakia mple gia ta agorakia....afta mou irthan pros stigmi...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωραιες οι ιδεες σου jovanna... αυτο με το μπαλονι γινεται; και τα πουγκακια... αλλα τι να βαλω μεσα; σοκολατες και γλυκακια η δωρακια; τα παιδακια εν τω μεταξυ θα ειναι πολυ μικρα... 1-2 ετων περιπου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και να σας ζήσει ο μπέμπης σας!

Πολύ καλή ιδέα να κόψετε την τόυρτα στη βάπτιση...

Τώρα σε ότι αφορά τα δωράκια, ναι όταν το κάνεις στο σπίτι είθισται να προσφέρεις. Τώρα στην περιπτωσή σου εξαρτάται από τη μπουμπουνιέρα που δίνεις. Αν έχει πάνω κάποιο παιχνίδι δε χρειάζεται, αν όχι μπορείς να πάρεις από το Jumbo παιχνιδάκια οικονομικά τα οποία θα αμπαλάρεις στα χρώματα της ¨βάπτισης¨, έτσι ώστε να ταιριάζει με το όλο ύφος και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδη στο μαγαζι που εκλεισα τις μπομπονιερες δεν μου αρεσαν πολυ τα παιχνιδακια που ειχε, αγορασα μονη μου παιδικα καδρακια απο το jumbo και θα μου τα βαλουν μεσα στις μπομπονιερες... τα καδρακια ομως δεν ειναι παιχνιδακια... αυτο με το αμπαλαζ μου αρεσε επισης...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) Κορίτσια καλημέρα είαμι η Κατερίνα βαφτίζω και εγώ την κόρη μου αλλά εμείς στις 17 Μαίου . Εγώ για τα πιτσιρίκια τους πήρα μία κοπέλα που θα έρθει στην βάφτιση και θα τους κάνει εκείνη μπαλόνια, θα τους δώσει δώρα και επίσης θα τα απασχολήσει για μία ώρα. Αν θές πληροφορίες μπορώ να στις στείλω. Αυτό το είχα κάνει και στην βάφτιση και τών άλλων δύο παιδιών και μάλιστα στην βάφτιση του γιού μου είχα βάλει και μπαλόνια με ήλιον (θαλλασιά και άσπρα )πάνω στα τραπέζια και μετά τους τα έδωσα.
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωραία όλα αυτά που σου προτείνουμε αλλά αν είναι τόσο μικρά τα παιδάκια αφενός τα γλυκά δεν θα μπορούν να τα απολαύσουν αφετέρου κα τα δωράκια που θα πάρεις θα πρέπει να αφορούν τις συγκεκριμένες ηλικίες. Γιατί δεν παίρνεις λούτρινα ζωάκια ....αυτά ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες....

Ωραία ιδέα τα κορνιζάκια σου.....!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγω το ιδιο σκεφτομαι μιας και η κορη μου εχει γενεθλια 23 Ιουνίου και τελικά θα την βαφτισουμε 20-21 Ιουνίου αλλα δεν με συμφερει με τοσα εξοδα να παρω και δωρακια. Απ την αλλη σκεφτομαι μηπως απλα καλεσω 2-3 παιδακια και τα ξαδερφια της το επομενο Σαββατο απ την βαπτιση στο σπιτι γιατι μ αρεσει η πρωτη της τουρτα να ειναι σπιτι της. Ακομα δεν εχω αποφασισει κ εγω τι θα κάνω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω θα κανω τη βαφτηση ακριβως την ημερα των πρωτων του γενεθλιων!!!!!ωραια θα ειναι και θα σβησουμε και κερακι με τη τουρτα μας!!!!αλλα γιατι να κανεις δωρακια επειδη ειναι τα γενεθλια!!!!!αυτοι δε πρεπει να κανουν;;;;:P :P :P !!!!!φιλια!!!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια τελικα με σωσανε τα jumbo... βρηκα ενα μικροσκοπικο παιχνιδακι που χωραει στην παιδικη μπομπονιερα και ειναι και μεσα σε κουτακι... οποτε ξεμπερδευω και με τα γεννεθλια... αχ τι ωραια... σιγα σιγα γινονται οι δουλιτσες και υσηχαζω...:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

sweetmammy να σου ζησει το κουκλι σου και να το χαρεις οπως επιθυμεις.Καταρχην ειναι παρα πολυ ωραια ιδεα βαπτισης και γεννεθλιων και γω ετσι σκεφτομαι να το κανω τον σεπτεμβρη.Λοιπον οσον αφορα το δωρο για τα παιδακια αν πας στα τζαμπο σιγουρα θα βρεις διαφορα ειδη για παιδακια σε καλες τιμες και νομιζω και σε ποσοτητες και επειδη μεσολαβει και ολοκληρο καλοκαιρι πιστευω οτι θα ηταν πολυ ομορφα διαφορα για την παραλια.κουβαδακια,τοπια.μπαλιτσες και διαφορα φουσκοτα.Πιστευω οτι ειναι κατι που αν τα στολισεις και με τις αναλογες κορδεκιτσες θα ειναι πολυ ομορφο δωρακι και μαλιστα χρησιμο.Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και ελπιζω να σου εδωα ΙΔΕΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bourique1983 έγραψε:

ωραια θα ειναι και θα σβησουμε και κερακι με τη τουρτα μας!!!!αλλα γιατι να κανεις δωρακια επειδη ειναι τα γενεθλια!!!!!αυτοι δε πρεπει να κανουν;;;;:P :P :P !!!!!φιλια!!!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινακι μου γλυκό καλησπέρα!Βασικά δεν έχω να προτείνω κάτι:woohoo: απλά ήθελα να σου πω ότι μου άρεσε η ιδέα σου βάπτιση - γενέθλια μαζί!Ήθελα να το κάνω και εγώ στο Δημητρακη αλλά η ημερομηνία ήταν κλεισμένη και δεν τα κάναμε μαζί τελικά!Να χαίρεστε το αγοράκι σας!:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρουλα μου σ'ευχαριστω πολυ...;)

Bourique και ΕλενηΧ, σε οτι παιδικο παρτι εχουμε παει μας εχουνε κανει δωρακι... κι'εγω θυμαμαι οαταν ημουν μικρη στα γεννεθλια μου παντα μοιραζα παιχνιδακια στα παιδακια... γι'αυτο καθομαι και σκαω...:P

Ναταλια80 σ'ευχαριστω πολυ για τις ιδεες σου...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πορεις επισης μεσα στα κορνιζακια να βαλεις φωτογραφια παο το μωρο ετσι οι καλεσμενοι θα την εχουν και δεν θα τη πεταξουν .Αλλη μια ιδεα για δωρακια σε αυτη την ηλικα ειναι κατι που κανουν θορυβο πως τα λενε μωρε που μοιαζουν με τις κουδουνισρες αλλα κανουν πιο πολυ θόρυφο ; επισης μπορεις να παρεις αναλογα ποσα παιδακια θα εχει κοκαλακια η κορδελες για της μικρες και κονκαρδες η καπελακια για τα αγορακια η μικρες μπαλιτσες .Παμτως το τζαμπο εχει μεγαλη ποικιλια .Επισης εγω στα γενεθλια του Σταυρου απο το τζαμπο πηρα με 3,50 ευρω μια σειρα απο μπαλονια που τα φουσκωνεις και κανεις ενα κλοουν εχει και μαργαριτες και αλλα σχεδια και ειναι πανω απο 1,50 μετρο .Πολυ πιο οικονομικο απο το να βαλεις ηλιο εμενα δηλαδη του νωνου του ειχε στοιχισει ενα σωρο λεφτα και τα φτοιαξαμε και μονοι μας ειχαμε κανει την βαπτιση στην επιδαυρο και απλα αγορασαμε τα μπαλονια και νοικιασαμε το ηλιο ΛΛ Ν ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΥΤΟ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...