Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορίτσια θέλω τη βοήθεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


sevelyn

Recommended Posts

Κορίτσια θέλω τη βοήθεια σας!

Τον προηγούμενο μήνα αποφασίσαμε με τον άντρα μου να ξεκινήσουμε για παιδάκι ουσιατικά. Εγώ για να βοηθήσω την έλευση της εγκυμοσύνης μου το συντομότερο δυνατόν σκέφτηκα να κάνω από τη 11 ημέρα τεστ ωορρηξίας. Έχω κύκλο 33 ημερών. Έκανα τη πρώτη συσκευασία, έφτασα στην 18 ημέρα αλλά κανένα δείγμα ωορρηξίας, άρχισα να απογοητεύομαι για τον υποδεικνύουν σωστά την ωορρηξία. Δεν το έβαλα ωστόσο κάτω και συνέχισα και με δεύτερη συσκευασία και ξαφνικά την 24η ημέρα το δείγμα ήταν θετικό. Εγώ βέβαια προσπαθούσα και άλλες ημέρες με το σύζυγο μου αλλά χάρηκα γιατί έμαθα την ωορρηξία μου. Μου έκανε βέβαια εντύπωση η 24η ημέρα αλλά σκέφτηκα πως έτσι μπορεί να λειτουργεί ο δικός μου οργανισμός. Είχα καθυστέρηση η οποία κράτησε μια εβδομάδα και ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί έπερνα τεστ εγκυμοσύνης και μου έδειχναν μια πολύ πολύ αχνή γραμμή αλλά δεν αδιαθετούσα από την άλλη. Δυστυχώς τη 40η ημέρα που έλεγα να πάω στο γιατρό αδιαθέτησα.

Από το μυαλό μου περνάει πως μάλλον όλα αυτά τα τεστ ωορρηξίας και εγκυμοσύνης με άγχωσα και μάλλον για αυτό είχα καθυστέρηση. Από την άλλη καθότι δεν είμαι και πολύ σχετική με αυτά τα θέματα σκέφτομαι λες να απέβαλλα, να είμαι έγκυος και να αδιαθέτησα? Έχω κλείσει ραντεβού με το γιατρό μου σε 10 ημέρες αλλά ανυσηχώ.

Αν έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία θα ήθελα να με βοηθήσετε.

ΥΓ. Και αυτά τα τεστ με τις αχνές γραμμούλες είναι τόσο διφορούμενα!

Περιμένω την απάντηση σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέτων ζουζουνίτσες μου. Περιμένω τις συμβουλές σας και σας εύχομαι να έχετε όλες πολλά πολλά αγγελουδάκια δικά σας.

φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sevelyn καλησπέρα!!

Καταρχάς την ενδεχόμενη αποβολή ξέχνα τη, κατά τη γνώμη μου, γιατί θα είχες μεγάλη ποσότητα αίματος και φοβερούς πόνους.Σε μια αναλογη περίπτωση με υπερβολικούς πόνους, μετά από καθυστέρηση και σιγουρη ότι είχα συλλάβει, πήγα κατευθείαν στο γιατρό και ηταν απλώς πόνοι περιόδου.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι τα τεστ σε άγχωσαν..Παράτα τα όλα και κάντε έρωτα με τον άντρα σου ουσιαστικά όπως είπες και εσύ..Μην το σκέφτεσαι καθόλου και θα συμβεί μόνο του--- όσο και ακούγεται τετριμμένο είναι αληθινό!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολυ πιθανο το αγχος σου να προκαλεσε την καθυστερηση...Να σου πω την αληθεια,για τα τεστ ωορηξιας δεν εχω ιδεα...Νομιζω πως δε χρειαζεται αγχος απο τοσο νωρις βρε κοριτσι μου!Πηγαινε στο γιατρο να σου πει αν ολα ειναι οκ και απο εκει και περα νομιζω πως πρεπει απλως να χαλαρωσεις και να απολαυσεις τη "διαδικασια"!Πιστεψε με!Τις στιγμες αυτες θα εχεις να θυμασαι και οχι την αγωνια περιμενωντας με ενα τεστ στο χερι... Καλη επιτυχια σου ευχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου κορίτσι!

Φυσικά δεν μπορώ να σου απαντήσω γι αυτο που σου συνέβει μόνο ο γιατρός σου θα σε βοηθήσει απλά θα σου πώ την εμπειρία μου, εγώ είχα κύκλο 35 ημερών κι έμεινα έγκυος 10 ημέρες ακριβώς πριν αδιαθετήσω, αφου δεν το πίστευα καν μιας και δεν καναμε προσπάθειες απλά εκείνη την μερα κάναμε ελευθερα, συνεπώς η γονιμή μέρα είναι ξεχωριστή για κάθε οργανισμό, σε μένα ήταν η 25η κι όχι η 21η (14 μέρες πριν αδιαθετησεις)Επίσης έκανα 2 τεστ κι έβγαινε πολύ αχνή γραμμή και οπότε έκανα χωριακή εξαίταση αίματος για να μάθω τελικά αν είμαι. Και τελικά ήμουν! Ευχομαι να μείνεις σύντομα κι εσύ και την άλλη φορά που θα έχεις αμφιβολία με το τεστ να κάνεις μια χωριακή να τελειώνεις και εννοείται προσπάθησε να μην αγχώνεσαι πολύ.

Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GEIA SOY sevelyn,

APO TH STIGMH POY TO TEST HTAN THETIKO THN 24H MERA, H WORHKSIA EGINE TOTE, H ISWS KAI THN 25H MERA TOY KYKLOY SOY. KAI AYTO SHMAINEI OTI H PERIODOS SOY DEN KATHYSTERHSE KATHOLOY. ISA ISA HR8E AKRIBWS STHN WRA THS. STIS PERISSOTERES GYNAIKES TO DIASTHMA APO THN WORHKSIA MEXRI THN PERIODO EINAI STATHERO KAI PERIPOY 14 HMERES. AYTO DHLADH POY KATHYSTEREI EINAI H WORHKSIA KAI OXI H PERIODOS. SE SENA MPOREI SE AYTON TON KYKLO NA AGXWTHIKES ME TA TESTAKIA GIAYTO KAI NA METATOPISTHKE H MERA POY EKANES WORHKSIA.

MHN AGXWNESAI APO TWRA - MOLIS ARXISATE :)

KALH TYXH KAI SYNTOMA ME MWRAKI!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστώ πολύ με καθυσήχασες με το θέμα της αποβολής, ξέρεις άμα δε γνωρίζεις πράγματα διογκώνονται στο μυαλό σου!!!

Θα τα ξαναπούμε αγαπούλα, πολλά φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι αποβολή βρε κοριτσάκι μου???? Βγάλε το αμέσως απο το κεφαλάκι σου και μη στενοχωριέσαι καθόλου. Εγώ πιστεύω πως είναι όπως σου τα γράφει η snowgirl. Έχω ξανακούσει ανάλογη περίπτωση.

Βέβαια και ένας έλεγχος δεν κάνει κακό, θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάκι γεια σου!!!! Ελπίζω να είσαι καλά και χαρούμενη. Επειδή με βοήθησες πολύ με το θέμα της εγκυμοσύνης και σε συνέχεια της προηγούμενης κουβέντας μας, ήθελα να σε ρωτήσω και μαζί και τα άλλα κορίτσια βέβαια ένα θέμα με τα τεστ εγκυμοσύνης που μου έχει καρφωθεί στο μυαλό. Γιατί ενώ μετά αδιαθέτησα μου έβγαιναν με αχνή ροζ γραμμή τα τεστάκια που έκανα πριν ? Δε θα έπρεπε να ήταν τελείως λευκό το κουτάκι? Αν είναι να είναι τόσο παραπλανητικά τότε δε μπορείς να βασιστείς στα αποτελέσματα τους!!!!!

Μπορεί η ροζ γραμμή να σήμαινε και κάτι άλλο (πολύ πολύ αχνή γραμμή βέβαια, ίσα ίσα τη διέκρινες!!!!)

Συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά είμαι πολύ ασχετούλα!!!!!

Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...