Μετάβαση σε περιεχόμενο

koritsia voitheia


girl84

Recommended Posts

koritsia geia sas:)me thimaste nomizw!exw kanei apoxesi 22.01.09 logw mi emfanisis palmou sto emvrio!ap tin apoxesi eixa aima gia 4-5 meres kai ws simera dn exw xanadei periodo!

ap to agxos m,piga me eide o giatros tin paraskeui p mas perase, m eipe oti fainetai pws tha dw periodo alla egw exw trelathei!mou eipe na min anisixw kai pws ap tin tileorasi p m eixe valei fainontai ola mia xara!tpt anisixitiko!twra einai i 46i mera ap tin apoxesi!argise kamia toso na dei?

xerw gw?mporei kai ap to agxos to polli na min erxetai!afou ap to agxos m xthes vradi me piran xafnika kliniki me entones zalades kai adinamia, krisi agxous m eipane!

ti na kanw?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΕ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟ:) Σ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ. ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΙΔΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΝΑΙ. ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΣΕ ΡΟΥΦΗΞΕΙ Η ΔΥΝΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΥΡΙΣΜΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΛΑΙ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου girl84...Αρχικά Η Ρ Ε Μ Η Σ Ε ...Πιστεύω οτι το μόνο που καθυστερει την περίοδο σου είναι το άγχος και μόνο αυτό!!!Προσπάθησε να το αποβάλλεις και να χαλαρώσεις...και να δεις οτι θα σου έρθει με τη μια...Έκανα κι εγώ απόξεση αλλά πρόσφατα...Μου είπε ο γιατρός οτι σε ένα μήνα να περιμένω περίοδο...Γενικότερα είχα προβλήματα με την περίοδό μου λόγω θυρεοειδούς...Δεν ξέρω αν μου έρθει στο μήνα που πρέπει ή αργότερα...Όποτε είναι να έρθει, καλώς να έρθει...:P Τελευταία πήρα δύναμη και είπα οτι η ζωή είναι γλυκειά και ένα απο τα πράγματα που την δηλητηριαζει είναι τό άγχος...Οπότε πες αντίο στο άγχος και χαμογέλασε...!:);) ;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου ηρέμησε ,

θα πάθεις και τίποτα χειρότερο...

Όλα είναι μια χαρά , εφόσον το λέει και ο γιατρός σου

και σύντομα θα σου έρθει περίοδος.............

...................δεν είναι και μεγάλο το διάστημα....

Συνέχισε να χαμογελάς.........

ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου girl 84. Εγώ έκανα απόξεση στις 14/1/09, είχα αίμα περιόδου από τις 19/1 ως τις 26/1 και μου ξαναήρθε περίοδος στις 5/3. Αφού σε είδε ο γιατρός και σε διαβεβαίωσε ότι είναι όλα καλά, σταμάτα να αγχώνεσαι.....Θα σου έρθει. Στο λέει μια η οποία εξαιτίας του άγχους της έχει ταλαιπωρήσει τον εαυτό της και τους γύρω της ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Τελικά γλυκεία μου δεν ωφελει το να αγχωνόμαστε, όλα γίνονται και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να κάνουμε κακό στον εαυτό μας.

Φιλάκια και όλα θα πάνε καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοπελα μου κι απο μενα!!!κι εγω το μονο που θα σε συμβουλεψω ειναι να ηρεμησεις και να μην αγχωνεσαι γιατι ετσι δεν κανεις κατι και την καθυστερεις περισοτερο!Ασε που κανεις και ζημια στον οργανισμο σου γενικα...ειδες που κατεληξες στην κλινικη!

Να ξερεις οτι το αγχος κανει μεγαλη κακο....δεν νομιζω να θες να βλαψεις τον οργανισμο σου...ετσι δεν ειναι?

Μην το σκεφτεσαι λοιπον και θα εμφανιστει...και ολα θα ερθουν!ΝΑ σκεφτεσαι θετικα οχι αρνητικα!

Φιλακια!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...