Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ!ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ SAVEONTESTS


Recommended Posts

ΑΓΑΠΗΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ SAVEONTESTS.COM ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ!!!!!

ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!

ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ.

ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΓΗΚΕ,ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΑΧΝΗ,ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ?ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΒΟΥΤΗΞΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ???

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ!!!

ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ GOOGLE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ!!!ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ,PLEASE!!!

NA ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 35-45 ΗΜΕΡΩΝ,ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΕΙΧΑΜΕ 1 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΤΗΝ 7Η ΜΕΡΑ.ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΟΜΩΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ CLARICID.ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΝ 7Η ΜΕΡΑ.

ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ , ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ????ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΕΠΑΦΗ ΣΤΗΝ 7Η ΜΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ,ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΤΩΡΑ Κ ΝΑ ΒΛΑΨΩ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ?

ΠΑΕΙ ΑΡΧΙΖΩ Κ ΣΑΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ...................!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ritsaki γεια σου!

Δεν έχω χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα τεστ, γνωρίζω όμως πολύ καλά την αγγλική. Θα μπορούσες να γράψεις τι γράφει το αγγλικό κείμενο στο σημείο που σε δυσκολεύει;

Γενικά πάντως η γραμμή, όσο αχνή κι αν είναι, θεωρείται γραμμή κανονική. Αν δεν είχες κάνει κάτι σωστά, δεν θα υπήρχε η ΠΡΩΤΗ γραμμή, που σε όσα τεστ ξέρω είναι η ένδειξη ότι όλα έγιναν όπως έπρεπε.

Όσο για την αντιβίωση κι εγώ φαντάζομαι πως είναι λίγο δύσκολο την 7η μέρα. Αν όμως μπορείς να την αποφύγεις, κάνε το για να αισθανθείς καλύτερα.

Και ΜΗΝ αγχώνεσαι!!!

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GEIA SOY ritsaki,

OYTE EGW EXW XRHSIOPOIHSEI TA SYGKEKRIMENA. SYNITHWS OMWS STA TEST WORRHKSIAS ME TIS DYO GRAMMOYLES, THETIKO EINAI OTAN KAI H DEYTERH GRAMMH EINAI IDIA H PIO ENTONH APO TH GRAMMH ELEGXOY...

ANYWAY PREPEI NA YPARXOYN KI ALLES KOPELES EDW POY TA EXOYN XRHSIMOPOIHSE KAI MPOROYN NA SE BOHTHISOYN PERISSOTERO.

ME KYKLO 35-45 HMERWN MOY FAINWTAI APITHANO NA EMEINES EGGYOS THN 7H MERA.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΛΑ Η ΑΧΝΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ Η΄ΔΥΟ ΜΕΡΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ Η΄ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ Η ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ .ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΚΥΚΛΟ 35 ΜΕ 45 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΝ 7ΗΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 28-30 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕΤΑΞΥ 12 ΚΑΙ 15 ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 17ΜΕΡΑ.ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..ΒΟΥΤΑΣ ΓΙΑ 5-7 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΨΗΤΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πάντως που δεν έχω καθόλου σταθερό κύκλο και τώρα έχει να μοτυ έρθουν 2 μήνες, κάνω τεστ ωορρυξίας (το στικάκι με την πράσινη άκρη) και πολλές φορές, τις περισσότερες είναι διπλή η γραμμή αλλά η δεύτερη είναι πιο αχνή. Περίδο δεν έχω δει ακόμα και δεν είμαι έγκυος , έχω κάνει έξι τεστ και μια χοριακή (0,1)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ritsaki , καλημέρα

κατά πρώτο μου κάνει κομματάκι δύσκολο με κύκλο 35-45 ημερών η 7 η να ήταν μέρα ωορρηξίας.

κατά δεύτερο, αυτό το μήνα πήρα για 1η φορά τα συγκεκριμένα τεστ γιατί είχα ξεπουληθεί με τα clearblue. Λοιπόν η ωορρηξία μου μου παίζει παιχνίδια. Έχω κύκλο 28-33 μέρες. Με τα τεστ της clear blue είχε θετικοποιηθεί την 15 μέρα, και την 16η μέρα αλλά και 1 μήνα καμία μέρα.

Αυτό το μήνα έκανα 12 μέρες τα τεστ, ξεκίνησα νωρίς για να είμαι σίγουρη, και όλες αυτές τις μέρες, βγαίνει πολύ, πολύ αχνή η δεύτερη γραμμή. Που σημαίνει ότι είναι αρνητικά γιατί οι οδηγίες λένε ΘΕΤΙΚΟ είναι όταν είναι η 2η γραμμή ίδια έντονη με την 1η ή και περισσότερο. Σπάσανε τα νευρα μου και έκανα εξέταση προγεστερόνης που δείχνει την ποιότητα της ωορρηξίας και μόλις την έλαβα 0.3 η χαμηλότερη φυσιολογική. Δεν ξέρω τι σημαίνει , υποψιάζομαι χάλια ωορρηξία, αν συσχετίσω με τα τεστ και με το θερμοδιάγραμμα ....άστα να πάνε....

Εσύ από όλα όσα έγραψα κρατάς ότι για να είναι θετικό πρέπει να είναι και η 2η γραμμούλα έντονη, και όχι απλά να τη διακρίνεις...

Φιλιά και υπομονή (κ σε μένα:S )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!ΝΑ΄ΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!

ΠΗΡΑ Κ ΓΩ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ,ΕΧΩ ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΣΤΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ,Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ...(ΟΧΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Κ ΠΟΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΣ)

ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΩ ΣΤΙΣ 33-35 ΜΕΡΕΣ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 55 ΜΕΡΕΣ,34 ΜΕΡΕΣ,34 ΜΕΡΕΣ,34 ΜΕΡΕΣ,50 ΜΕΡΕΣ,43 ΜΕΡΕΣ.

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 14 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΥΚΛΟ 34 ΜΕΡΕΣ (ΤΙ ΘΑΥΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ) ΕΓΩ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΗΝ 20Η ΜΕΡΑ (ΜΕΡΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ).ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ?

ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ,ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ..........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ritsaki γεια σου και πάλι!

Ευτυχώς σε κατατόπισαν τα κορίτσια για τα τεστ! Τελικά το κάθε ένα έχει τα δικά του! :)

Ήθελα να σου πω πως όντως, η ωορρηξία γίνεται περίπου 14 ημέρες πριν την περίοδο. Αλλά να ξέρεις ότι ακόμα και να έχεις πετύχει τη σωστή μέρα, δεν είναι απαραίτητο ότι θα συλλάβεις! Κι εγώ χρησιμοποιούσα τεστ ωορρηξίας και στον 3ο μήνα έμεινα έγκυος. Κάθε φορά εντόπιζα τις γόνιμες ημέρες και είχα πάντα τότε επαφές!

Μην σε πιάνει άγχος κοπέλα μου όλα θα γίνουν! Έχετε κάνει τις εξετάσεις με τον άντρα σου ή το αφήνετε για αργότερα;

Φιλιά!

:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ) Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΝΩ Κ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΣ (ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗ). Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ,ΕΞΑΛΛΟΥ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ.

ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΙΧΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΥΗΣΗΣ (25) ΤΗΝ 4Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΟΜΩΣ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ Κ Ο ΑΣΤΑΘΗΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ.ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ...........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...