Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απογοητευση.....


tzouliana

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας!δεν ξαναδινω σημασια στα συμπτωματα εγκυμοσυνης!ειναι ολοιδια με της περιοδου πια???μα ιδια???:angry: :silly: :silly: :silly: :silly:

τι γινεται???αφου ελεγα πρωτη φορα νιωθω ετσι και ειχα περιεργα συμπτωματα και τιποτα!!!!

αιμα ειδα και επαθα ΣΟΚ!!:( :( :( :(

λετε να μην ξαναεμπιστευτω και εσεις σημαδια???γιατι να μας ξεγελαει τοσο πολυ το σωμα μας???γιατι?????????:unsure: :unsure: :( :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι αγαπη μου και σε μενα τα συμπτωματα ιδια ηταν.θυμαμαι πως πονουσε η κοιλια μου και καθε λιγο και λιγακι πηγαινα να δω αν μου ηρθε περιοδος αλλα τελικα ηταν εγκυμοσυνη.tzouliana μου μην απογοητευσαι,θα κανεις μωρο,δεν ηταν αυτον τον μηνα,θα γινει ισως τον επομενο.Καμμια φορα το σωμα μας ξερει καλυτερα ποτε θα πρεπει να συμβει,γι αυτο διωξε αγχος και απαισιοδοξες σκεψεις και χαμογελα στη ζωη,θαρθει το μωρο!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΘΑ ΔΕΙΣ!ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ,ΕΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!

Η ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ,ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ.ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ!ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΓΩ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ:ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΤΟ ΣΕΞ,ΗΡΘΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ!Η ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΔΙΠΛΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera Juliana...

Den mpirazei agapi mou...

Tha erthei isws kapia alli stigmi...

Pou sigoura den tha to perimeneis...

To kalo pragma argei na erthei kai erxetai ekei pou den to perimenoume PANTA...

Sou euxwme suntoma ena mwraki stin kilia sou...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!:angry: :angry:

ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ!!

ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ...ΠΕΡΑΣΑΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!:):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Τζουλιάνα μου...

Φαντάζομαι ήταν μεγάλη η απογοήτευση σου...

Μη στενοχωριέσαι καλή μου και συνέχισε τις προσπάθειες!

Μοιάζουν πολύ τα συμπτώματα με της περιόδου...

Υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές που τις νιώθεις όταν είσαι έγκυος!

Αφού κάποια φίλη είπε οτι η ευχή της εγκύου πιάνεις διπλή, σου το εύχομαι 1000 φορές!

Σε σένα και σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

TZOULIANA μου σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Και εγώ πριν λίγες μέρες το ίδιο πίστευα. Είχα κάποια συμπτώματα διαφορετικά από ότι της περιόδου, είχα και μια μικρή καθυστέρηση (που δεν είχα ποτέ πριν) και τρελάθηκα από τη χαρά μου! Μέχρι και ο άντρας μου ήταν σίγουρος ότι ήμουν έγκυος! Αλλά... τίποτα!

Το μυαλό και το σώμα μας, παίζουν περίεργα παιχνίδια... μας κοροϊδευουν!!!!

Προσπάθησε να χαλαρώσεις... ξέρω είναι λίγο κλισέ αυτό που σου λέω αλλά δεν έχουμε και άλλη επιλογή! Υπομονή και επιμονή!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tzouliana μου Εγω εχω να το λεω!!!Μια φορα την πατησα και απο τοτε οσο κραυγαλεα κι αν ειναι εγω σημασια δεν δινω!!!Περιμενω για την ευλογημενη καθυστερηση!!!

Η αγωνια μας ειναι τοσο μεγαλη που τΟ ΣΩΜΑ ΜΑς ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ....μαλλον ειναι ολα στο μυαλο!!!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τζουλιάνα,

μόλις πριν λίγο έγραφα στο θέμα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ για το άγχος που πέρασα τον τελευταίο μήνα νομίζοντας (και με το μυαλό μου, αλλά και με το σώμα μου, που βάλθηκε με μια καθυστέρηση μαϊμού να με σιγοντάρει) ότι είμαι έγκυος.

Μάλλον η εγκυμοσύνη είναι σαν το φλερτ... θέλει ανεμελιά και λίγο "φτύσιμο" για να πετύχει!!! Αλλά εγώ παέι καιρός από τότε που ασχολήθηκα τελευταία φορά με το άθλημα του "Φλερτ" και έχω ξεχάσει... προσπαθώ όμως να μην αγχώνομαι. :P

Εύχομαι να ήταν αυτή η τελευταία περίοδός σου για το επόμενο 10μηνο τουλάχιστον!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω πααααααααααααααρα πολυ κοριτσακια μου για τις ευχουλες σας!θα ηθελα παρα πολυ να μπω και εγω στην παρεα σας σαν μανουλα αφου για αυτες ειναι το site...αλλα ελπιζω καποτε να μπω και εγω...καποτε!:(

ισως ειναι καλυτερα που δεν ηρθε τωρα λογω του οτι τον αντρα μου τον απελυσαν και δεν εχει δουλεια...λενε ολα γινονται για καλο !ισως...:silly: :silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελα μου γεια κ απομενα....Κ γω προσπαθουσα αρκετους μηνες για μωράκι κ κάθε μηνα μετρουσα συμπτώματα...Θα σου προτεινα να μην αγχωνεσαι κ να το βγλεις οσο μπορεις απ το μυαλο σου.Κ μενα μου τα λεγαν αλλες κοπελες εδω περυσι κ δεν τις ακουγα...Ειναι ψυχολογικο το θεμα...

ΝΑ χεις υπομονη κ συντομα θα αποκτησεις το μωρακι που τοσο θελεις...γιατι πανω απ ολα αυτο εχει σημασια.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Julianna, καλησπέρα κι από μένα!!

Νομίζω πως δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω.. Θα σου πω τι έκανα εγώ και δεν απογοητευόμουν και πάρα πολύ! Όταν ένιωθα τα συμπτώματα, έλεγα ότι θα μου έρθουν! Την τελευταία φορά συνέβη όπως λέει και το litaki! Είχε πρηστεί πολύ το στήθος, μα πάρα πολύ, που δεν είχε ξανασυμβεί άλλωτε και είχα μικροπονάκια που έλεγα τώρα μου ήρθαν , τώρα κατέβηκαν... Το μόνο που έκανα ήταν υπομονή να συμπληρώσω 40 μέρες από την τελευταία μου περίοδο λόγω μεγάλου κύκλου, έκανα το τεστ και μετά χαιρόμουν όλη μέρα!! Έπεισα τον εαυτό μου ότι θα και να έρθει η περίοδος δεν θα χαλάσει κι ο κόσμος! Όταν γίνεται αυτό, να οπλίζεσαι με υπομονή και έχει ο Θεός! Θα 'ρθει από κει που δεν το περιμένεις! Εύχομαι τα καλύτερα και να μην έρθει ξανά για τους επόμενους μήνες!! Να έχεις σύντομα ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου..

Καλή επιτυχία!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...