Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

κοριτσια σημερα η χειροτερη μου ημερα ως μαμα

ειχα βαλει το μπεμπη μου που ειναι 71/2 μηνων στο κρεβατι για να τον αλλαξω αφου το εκανα εβαλα το προστατευτικο καγκελακι για να παω να δω το φαγητο ξεχασα ομως στο πλαι του να βαλω ενα μαξιλαρι με συνεπεια ο μικρος γυρισε μπρουμιτα(δεν μπουσουλαει σερνεται) συρθηκε περασε το μερος που ειχα το καγκελο και επεσε απο το κρεβατι στο πατωμα ευτυχως κατω υπαρχει παχυ χαλι.χτυπησε λιγο στο κουτελο φοβηθηκε πολυ και εκλαιγε.εχασα 10 χρονια απο τη ζωη μου σας λεω τωρα σκευτομαι να του παρω παρκο τι λετε? αλλοι μου λενε οτι ειναι επικινδυνο οταν θα προσπαθησει να περπατησει μπορει να βγει και απο εκει και να πεσει τι να κανω πειτε μου την γνωμη σας σας παρακαλω:dry:

post-7176-13873934655241_thumb.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπεμπουλης μου μην στενοχωριεσαι κοπελα μου!!Συμβαινουν κι αυτα καμια φορα...σιγουρα με τα παιδακια ουτε το βλεμα δεν μπορεις να γυρισεις αλλα ποτε δεν ξερεις...

Κοιτα πολλες κοπελες τις βολευει το παρκο αλλα και παλι θα πρεπει να το εχεις κοντα σου και να κοιτας γιατι η αληθεια ειναι ειναι επικυνδινο οταν προσπαθουν να σκαρφαλωσουν...Δεν ξερω τι θα ηταν καλυτερο....ισως προς το παρον να βοηθησει αλλα μολις περπατησει οντως θα παλευει να το σκαρφαλωσει για να βγει...

Ελπιζω τα κοριτσια να σε βοηθησουν περισοτερο γιατι εγω δεν ξερω και πολλα.

Δοξα τω ΘΕΟ το παιδακι σου δεν επαθε τιποτα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου, αν και ακόμα είμαι έγκυος και δεν έχω γίνει μαμα, έχω αρκετη εμπειρία απο ξαδέρφια που έχω μεγαλώσει.

Το 9 στις 10 μαμάδες το έχουν πάθει αυτό τουλάχιστον μια φορα στην "καριέρα" τους. Εδώ εμένα μου είχε φύγει απο τα χέρια γιατι έκανε τα σπαστικά της απο τσαντίλα που πήγα να την αλλάξω. γύρισε στο πλάι και ήταν σαν να έχω μια τεράστια τσιπούρα στην αγκαλιά μου και όχι παιδι!

Δεν είναι και να απογοητεύεσαι απο τον εαυτό σου, ούτε δείχνει οτι δεν είσαι προσεκτική/ικανη/καλή μαμα.

Αν πάρεις πάρκο, θα πιάνεται απο τις άκρες, και να πέσει, είναι μαλακά κάτω. Είναι ειδικά σχεδιασμένα τα πάρκα γι'αυτο το λόγο. Εσένα περισσότερο σε στεναχώρησε που τρόμαξε και έκλαψε! Έχει τούμπες να φάει ακόμα ουουουουουου!!!!

;) ;) ;)

Α, και απο το πάρκο δεν μπορει να βγει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κορίτσι μου να χαίρεσαι τον μπεμπούλη σου!

Φαντάζομαι φρίκη που έφαγες! Δεν έκανε εμετό μετά την πτώση ε? Έκλαιγε πολύ ώρα το ζουζούνι σου?

Θυμάμαι τα λόγια του γιατρού μου σε κάθε επίσκεψη που του κάνουμε. Προσοχή στις πτώσεις από το κρεβάτι! Ένα δευτερόλεπτο είναι αρκετό!

Όσο για το πάρκο.. Εγώ της πήρα της δικής μου παρκοκρέβατο και άρχισα να τη βάζω ήδη (είναι 6,5 μηνών). Την αφήνω ώρα μόνη της. Όταν θα αρχίσει να στέκεται όμως, θα πρέπει να την έχω υπό επίβλεψη. Μπορεί άνετα να σηκωθεί, να πιαστεί από την "κουπαστή", να ρίξει το βάρος της μπροστά και να φύγει με το κεφάλι. Στη φάση που είναι ο δικός σου τώρα νομίζω είναι ότι πρέπει για να αρχίσεις να τον βάζεις και να κάνεις καμιά δουλίτσα.

Αργότερα σίγουρα και το πάρκο θέλει προσοχή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kοριτσι μου μην εχεις ενοχες,σε ολες εχει συμβει κατι παρομοιο,ενα δευτερολεπτο και μονο αρκει!Ο μπεμπουλης σου ειναι μια χαρα κι αυτο ειναι που εχει σημασια.Για το παρκο εγω ειμαι υπερ,απο προσωπικη πειρα μου ελυσε τα χερια αρκετες φορες και ημουν ησυχη για το μωρο οτι ειναι ασφαλες μεσα σ αυτο.Παντα θα το επιβλεπεις ομως.Υπαρχουν παρκα που τηρουν ολες τις προδιαγραφες ασφαλειας,και δεν μπορουν τα μωρα να σκαρφαλωσουν και να βγουνε εξω απ αυτα,ειπαμε ομως πρεπει να επιβλεπεις!

Θα συνηθισει σιγα σιγα απο λιγη ωρα στην αρχη με παιχνιδακια και σιγα σιγα θα αυξανεται η ωρα που θα ειναι μεσα.Ξεκινα απο 2-3 λεπτα και βαζοντας το μπεμπη μεσα να του μιλας και να τον παιζεις ωστε να το συνδυασει με κατι χαρουμενο και οχι αγγαρεια!Αυτα πιστευω να σε βοηθησουν.Φιλακια:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω εχω παρκοκρεβατο και κοιμαται εκει απο 2 μηνων ομως δεν τον χωραει να κανει τα 'ακροβατικα' του και αυριο το πρωι μετα απο την επισκεψη που εξουμε στο αλεξανδρας για το folow up του εξαμηνου παω κατευθειαν jumbo μηπως βρω παρκο η εχει και πυθενα αλλου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχει και στο Jumbo αλλά σίγουρα έχει και σε άλλα καταστήματα με βρεφικά-παιδικά είδη. Εγώ το παρκοκρέβατο το χρησιμοποιώ μόνο ως πάρκο και είναι πολύ πολύ βολικό και τεράστιο. 7 Μαρίες χωράνε εκεί μέσα!

Καλά αποτελέσματα αύριο στο γιατρό! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην αγχωνεσαι ,θα βρεις παντου,σε ολα τα σχετικα μαγαζια!!!

Μονο να προσεξεις να ειναι απο τα ψηλα παρκα!Αντε καλη επιτυχια στην αγορα σας;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα παρεις παρκο οχι παρκοκρεββατο,τα παρκα ειναι πιο ψηλα και ειναι μελετημενα γι αυτο το σκοπο,να μπορουν να μεινουν τα μωρα μεσα χωρις να κινδυνευουν,επισης εχουν ειδικη κλιση στα διχτυα τους που να ειναι δυσκολο να σκαρφαλωσει το παιδακι.

αν εβαλες φωτο δεν φανηκε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κι απο μενα!Μην στεναχωριεσαι ολα τα μωρα πεφτουν.Ο δικος μου που ειναι 2 ξερεις ποσες φορες εχει χτυπησει!Το παρκο παντως ειναι πολυ καλη λυση γιατι και το μωρο απασχολειται και εσυ κανεις τις δουλειες σου.Η γνωμη μου παντως ειναι να παρεις απο τα παλαιου τυπου παρκα με το διχτυ γιατι μαθαινουν τα μωρα να σηκωνονται πιο ευκολα βαζοντας τα δαχτυλακια τους στις τρυπες.Για το μικρο παντως μην ανησυχεις αφου δεν επαθε τιποτα.Να ξερεις αν χτυπησει το κεφαλι του δεν πρεπει να τον αφησεις να κοιμηθει για λιγες ωρες για να δεις πως θα ειναι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υβοννη έγραψε:

Για το παρκο εγω ειμαι υπερ,απο προσωπικη πειρα μου ελυσε τα χερια αρκετες φορες και ημουν ησυχη για το μωρο οτι ειναι ασφαλες μεσα σ αυτο.Παντα θα το επιβλεπεις ομως.Υπαρχουν παρκα που τηρουν ολες τις προδιαγραφες ασφαλειας,και δεν μπορουν τα μωρα να σκαρφαλωσουν και να βγουνε εξω απ αυτα,ειπαμε ομως πρεπει να επιβλεπεις!

Θα συνηθισει σιγα σιγα απο λιγη ωρα στην αρχη με παιχνιδακια και σιγα σιγα θα αυξανεται η ωρα που θα ειναι μεσα.Ξεκινα απο 2-3 λεπτα και βαζοντας το μπεμπη μεσα να του μιλας και να τον παιζεις ωστε να το συνδυασει με κατι χαρουμενο και οχι αγγαρεια!Αυτα πιστευω να σε βοηθησουν.Φιλακια:)

Συμφωνω απολυτα με την Υβοννη.

Εμας το παρκο μας ελυσε τα χερια.Οταν λεω παρκο εννοω αυτο με το διχτυ γυρω γυρω, πυκνο διχτυ που δεν χωρανε δαχτυλακια μεσα (νομιζω το αλλο καταργηθηκε).

Ξεκινησα απο νωρις να τη βαζω εκει (περιπου 6-7 μηνων) για να συνηθιζει.Αρχικα καθομουν κ εγω διπλα της να της μιλαω ή να της δινω κανενα παιχνιδακι επειτα εφευγα για λιγο.Στην πορεια εμαθε να καθεται κ να απασχολειται μονη της.Στην αρχη βεβαια εκανα το λαθος κ εβαζα πολλα παιχνιδια μεσα με αποτελεσμα να μην παιζει ουσιαστικα με κανενα.Τωρα καθε φορα της βαζω 2-3 παιχνιδια παιζει μ' αυτα μεχρι να τα βαρεθει κ μετα της τα αλλαζω.

Καθεται, σηκωνεται, περπαταει γυρω γυρω ... γενικα αλωνιζει εκει μεσα :P

Το πρωι μεχρι να κανω τις δουλειες μου καθεται μονη της χωρις πολλες πολλες διαμαρτυριες.Αλλα κ εγω δεν τρεχω να τη βγαλω καθε φορα που γκρινιαζει.Την αφηνω λιγο, της μιλαω ή της τραγουδαω (μια τρελλη που τραγουδαει ολη μερα!) για να καταλαβει οτι δεν την ξεχναω.Πιστευω οτι σιγα σιγα ολα συνηθιζονται...

Οσο για την πρωτη πτωση...αλησμονητη "εμπειρια":P

Θελουν πολυ προσοχη απο δω κ περα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mpempouli mou geia sou agapi mou...

Den eisai i prwti oute i teleutaia mama pou tis peftei to mwraki agapi mou...

Min anxwnesai,,,

Ftanei na einai kala to mwro kai na min ekane emeto...

Kai nai einai kalitera na agoraseis parko kai oxi parkokrevato...

To mwraki sou einai pleo megalos gia parkokrevato...

To parko tha to xarei epidi tha kathetai na paizei me tis wres me ta paixnidia tou...

Egw eixa valei ton Kwnstantino mou pou 5 minwn se parko...

Kai akoma to xeretai...

Sou euxwme kali sunexeia,,,

kai tora pou einai pleon megalo to mwro sou parissoteri prosoxei apo atuximata...

Filia agapi mou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μπράβο ειλικρινά που τα καταφέρνεις μόνη σου τόσες πολλές ώρες σερί. Είσαι μάχιμη και αγωνίστρια. Δεν είναι εύκολο ούτε ψυχολογικά, ούτε σωματικά, ειδικά τώρα που έχουν μειωθεί οι ημερήσιοι ύπνοι - εμένα πχ κοιμάται το πολύ 2-3 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, που σημαίνει ότι είναι δύσκολο να προλάβω να κάνω τα πάντα σε αυτό το μικρό χρονικό παράθυρο.  Ο δικός μου άντρας λείπει από τις 9.00 και επιστρέφει στις 17.30. Δεν είναι το καλύτερό μου να μένω σπίτι τόσο πολύ και έτσι κάνω τουλάχιστον 2 βόλτες με το καρότσι στη γειτονιά και μάλιστα τη μία επιλέγω να πηγαίνω σε φούρνο ή καφετέρια, γιατί εκεί συνήθως ξοδεύουμε λίγο περισσότερο χρόνο~ @Eliza Kats @peacock Ρε παιδιά, σήμερα ξεμύτισε και το έβδομο (7ο) δοντάκι.... Επειδή με δαγκώνει αρκετά πλέον (έχει βαρεθεί όλα τα μασητικά του), σε σημείο τέτοιο που πονάω ΠΟΛΥ, θα ξεκινήσω άμεσα τα πατημένα, μήπως πάμε και σε κομματάκια πριν κλείσουμε το έτος.. Το έτος.. πόσο απίστευτο, πόσο ονειρεμένο.  Ακόμα συνέρχομαι ψυχικά, νοητικά, σωματικά από την κύηση, τον τοκετό, το νεογέννητο. Πόσο πανδύσκολο ήταν και είναι, μα και π΄όσο ανταμειφτικό. Ένας παραμυθένιος, συγκλονιστικός χρόνος... ❤️❤️❤️❤️❤️               
    • Με το καλό κορίτσι μου!! Η γλυκουλα πλέον συνήθισε ❤️❤️ ο ύπνος γιατί; Ο βραδινός; Εμείς καλά! Αρχίσαμε εδώ κ μια βδομάδα λαχανικά κ σιγά σιγά κάτι τρώει η μπουμπου μου. Είχε κ παλινδρόμηση με το γάλα κ ελπίζουμε τώρα με τις τροφές να στρώσει. Γενικά το θέμα γάλα, δεν μας πάει καλά απ την αρχή 😂 κατα τα αλλά καλά…εγώ αρχίσει κ κουράζομαι λίγο παραπάνω πλέον, γιατί βαριέται εύκολα κ θέλει συνέχεια ενασχόληση, ενώ ήταν αρκετά ανεξάρτητη. Την μέρα κάνει 3 μισαωρους ύπνους κ δεν προλαβαίνω καθόλου να ξεκουραστώ…
    • Νομίζω ότι αυξάνονται και οι ανάγκες τώρα όσο προχωράει η εγκυμοσύνη οπότε αν είχες χαμηλό κι από πριν λογικό τώρα να κατεβαίνει κι άλλο  Εμένα ο γιατρός μου είχε πει ότι λογικά κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αυξήσουμε τον σίδηρο, οπότε ίσως και σένα να παίρνεις παραπάνω. Τώρα που θα πάω κι εγώ θα μου γράψει εξετάσεις να δούμε πού είμαστε 
    • Μπορεί! Τι να πω ..πάντα είχα χαμηλή αιμοσφαιρίνη.. για να δούμε και την τιμή..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...