Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σταγόνες αιμα καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης


Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι 34 εβδομάδων έγκυος στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου. Η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν η ιδανική. Τώρα στην δεύτερη εγκυμοσύνη αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που δεν μπορούν να μου απαντήσουν με σαφήνεια τι είναι. Από την πρώτη στιγμή μία φορά τον μήνα περίπου μπορεί και δύο, έχω λίγο αίμα. Μέχρι τώρα όσες φορές είχα ήταν το πρωί μαζί με λίγα υγρά και μετά τίποτα ούτε καφέ. Η γυναικολόγος μου, αλλά και η εμβρυολογία που πήγαν δεν βρήκαν τίποτα απολύτως. Και η εξήγηση που μου έδωσαν είναι ότι προέρχεται από τον κόλπο αυτό το αίμα, πως σπάνε αγγεία όπως στην μύτη ή στα ούλα. Από την  δεύτερη μέρα της πρωτοχρονιάς όμως έχω λίγο αίμα σχεδόν σε όλη την διάρκεια. Πήγα στην γυναικολόγο να με δει και δεν είδε τίποτα, o τράχηλος μια χαρά, ο πλακούντας το ίδιο το μωρό κομπλέ. Ούτε έχω συσπάσεις. Πλέον έχω αγχωθει σκέφτομαι μόνο τα χειρότερα. Μετανιώνω που δεν πήρα και τρίτη γνώμη και σκέφτομαι πως τώρα είναι αργά, αν όλο αυτό απηρεαζει το μωρό μου με κάποιον τρόπο φταίω εγώ και μόνο.  

Πείτε μου ρε κορίτσια, υπάρχει άλλη που να πέρασε κάτι παρόμοιο και τι έγινε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοπέλα μου. Με το καλό το δεύτερο μωράκι. Η κολλητή μου είχε αίμα από το τέλος του 1ου τριμήνου και σε όλη την εγκυμοσύνη (και όχι μόνο σταγόνες, κανονικά να χρειάζεται σερβιέτα σε φάσεις ή σερβιετακια μικρά συνέχεια) χωρίς να της βρίσκουν κάτι και όντως δεν ήταν τίποτα. Της είχαν πει το ίδιο με εσένα για τα αγγεία. Γέννησε φυσιολογικά στις 37 εβδομάδες (είχε και κάποιες συσπάσεις από νωρίς αυτή, αλλά δεν τις είχαν συσχετισει με το αίμα) με εύκολο τοκετό χωρίς καμία επιπλοκη. Τώρα το κοριτσάκι της είναι 18 μηνών και ειναι μια χαρά, ένα υγιέστατο παιδάκι. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ σε ευχαριστώ πολύ πάρα πολύ για την απάντηση! Νιώθω πολύ καλύτερα, ειλικρινά. Να το χαίρεται το κοριτσάκι της γερό να είναι. Και εσύ αν έχεις παιδάκια να σου ζήσουν. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Γιατι βα ειναι αργα? Αν αγχωνεσαι τοσο πολυ παρε και μια ακομα γνωμη. Γράφεις ομως οτι ολα ειναι καλα. Μήπως τ αιμα τ βλεπεις οταν αλλαζεις μηνα? Συμβαίνει σε μερικές κοπελες στην αλλαγη του μηνα να δουν λιγο αιμα. Επισης ολα εκεο κατω ειναι πιο ευαίσθητα. Μπορει οντως να είναι κάποιο αγγειακι. Με το καλο το μωρακι σου! Ολα πανε καλα! Αλλα και μια στο 1.000.000 να βρεθει κατι εισαι σε πολυ καλη βδομαδα για το μωρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σκέφτομαι ότι αν έχει επηρεάσει κάπως αυτό το μωρό από την αρχη μέχρι τώρα είναι αργά να παρέμβουμε κάπως. Στην αρχή το είχα συνδιάσει κι εγώ με τον μήνα γιατί κάπως έτσι πήγαινε, αλλά τώρα άλλαξε. Απλά είναι πολύ αγχωτικό να βλέπεις κάθε τρεις και λίγο αίμα παρόλο που από τις εξετάσεις μου φαίνονται όλα καλά. Δεν ξέρω ίσως να φταίνε και οι ορμόνες για την κακή ψυχολογία ή ότι έχω εξαντληθεί με ένα δίχρονο και την εγκυμοσύνη. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σιγουρα ειναι πολυ αγχωτικο δεν το συζηταμε αυτο! Αλλα δεν επηρεάζεται το μωρο απο αυτο να εισαι σίγουρη. Ολες οι εξετασεις του είναι καλες απο οτι μας λες. Να φοβασαι πχ για προωρο τοκετο ξερω γω ναι οκ, που παλι δεν έχεις ενδείξεις. Αλλα αυτη η απωλεια αιματος που μας περιγραφεις δε σχετίζεται με την υγεια του μωρου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και γω θα σου πω να μην αγχώνεσαι αφού το ελέγχεις και είναι όλα καλά, ίσως να χρειάζεσαι και λίγη ξεκούραση παραπάνω! Αλλά πολλές κοπέλες το αντιμετωπίζουν αυτό! Όλα καλά θα πάνε και θα δεχτείς το 2ο μωρακι σου ❣️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...