Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΡΥΘΡΑΣ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ-ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ-ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...:)

ΟΜΩΣΣΣ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ???ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ???ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ,ΙΣΧΥΕΙ???ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ?????????ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ:blush:

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ.:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα.εγω ειμαι ειδικη σε αυτο γιατι το εψαχνα προσφατα.εγω ειχα κανει μικρη εμβολιο αλλα ο παιδιατρος μου εγραψε επαναληψη στα 20 και ρωτησα τωρα εγω γιατι σκοπευω για παιδακι και μου ειπε οτι το κανω το εμβολιο ξανα στον ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ:woohoo: :cheer: μαζι με τα μικρα.και το εμβολιο το κανεις φυσικα στο μπρατσο!αλλα ειναι απαραιτητο να το ξανακανω και επαναληψη!γιατι αλλιως κινδυνευει το παιδακι...ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΣΥ!!!!ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!:woohoo: πλακα κανω κοριτσαρα μου προσεχε αρκετα αλλα ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΣ.για ολα αυτα που σε λεω ρωτησα γυναικολογο τη προηγουμενη εβδομαδα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ δεν έχω κάνει το εμβόλιο της ερυθράς, ούτε καν με απασχόλησε στις εγκυμοσύνες μου.

Στην 2η εγκυμοσύνη, όμως, στον παιδικό σταθμό που πάει ο γιος μου ένα παιδάκι είχε ερυθρά και εγώ πήγαινο-έφερνα τον γιο μου. Η νηπιαγωγός μας ενημέρωσε ότι ένα παιδάκι έχει ερυθρά και μας είπε να μην στείλουμε τον γιο μου για μερικές μέρες. Ο γιος μου έχει κάνει το εμβόλιο. Εγώ πήγα στον γυναικολόγο έκανα εξέταση αίματος για να δουμε αν έχω αντισσώματα και αν έχω το μικρόβιο. Τελικά υπήρξα τυχερή - αν και δεν έχω αντισσώματα - δεν είχα το μικρόβιο.:)

Απ΄όσο διάβασα είναι επικίνδυνο κυρίως στην αρχή της κύησης και όχι στο τέλος. Σε κάθε περίπτωση θέλει προσοχή γιατί προκαλεί πολλά κακά (να μην τα αναφέρω τώρα)!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ

ΘΑ ΠΑΩ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ:P

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΧΑΖΟΥΛΙΚΗ:blush: ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΓΩ Η ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΚΕΙ??ΤΙ ΡΩΤΑΩ Ε??:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ το έκανα αν θυμάμαι καλά γύρω στα 17 μου γιατί μου είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να γίνει για να αποφύγουμε προβλήματα σε μελλοντικές εγκυμοσύνες. Δεν θυμάμαι πού το έκανα. Επίσης ο γυναικολόγος μου από την πρώτη στιγμή που είπα ότι σκέφτομαι για παιδί μου είπε να κάνω εξέταση αίματος για αντισώματα ερυθράς. Και τον γυναικολόγο σου να ρωτήσεις υποθέτω θα ξέρει να σου πει τι να κάνεις. Πάντως μην το αμελήσεις. Η ερυθρά στην εγκυμοσύνη προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες στα έμβρυα. Και μάλιστα όσο πιο νωρίς νοσήσει η εγκυμονούσα (πρώτο τρίμηνο) τόσο χειρότερα για το μωρό. Κρίμα είναι να το ρισκάρουμε για κάτι τόσο απλό. Με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου κοιτα αν πας σε παιδιατρο στο ιατρειο του δεν το αγοραζεις,αν θες να πας σε σπιτι φιλικου γιατρου το αγοραζεις και το κανεις!!!!!!!!ουφ αποριες:woohoo: :laugh: :P

αντε μην ανησυχεις!!!!!κατσε μεσα σπιτακι σου και προσεχε το νινακι σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ:) :) :)

ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ:blush::P :silly: :woohoo: :laugh:

ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ :x

ΧΕΧΕΧΕΧΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

falassarna, το εμβολιο της ερυθρας εγω το ειχα κανει στο μπρατσο και σε ηλικια ημουνα παιδακι στο δημοτικο,μαλλον και συ ομως στο μπρατσο θα το κανεις:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...