Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΓΧΟΣ..


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΙΜΑΙ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ 37Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ.ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ.ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΧΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 7, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 8.Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΟΝΟ ΣΤΙΣ 9, ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΝΟ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΝΑΩ..ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ;;

ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΠΟΚΤΩ ΕΝΑ ΑΠΛΑΝΕΣ ΒΛΕΜΜΑ, ΒΟΥΡΚΩΝΩ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΩ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΙΕΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΑΡΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΓΧΟΣ:unsure: .

ΑΧ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ..ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΛΟΓΙΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΕΙΡΙΕΣ..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΦΙΛΙΑ:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δυστηχωσ εγω δεν ειχα νοιωσσει κατι παρομοιο ειχα διαστολη 2 εκατοστα καμια βδομαδα αλλα δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα βεβαια ειχα φαει και ενα ταρακουλο 2 μερεσ πριν γεννησω γιατι ενω ειμασταν με παρεα σε καφετερια οταν πηγαμε να φυγουμε ολο το δεξι ποδι απο το παντελονι ηταν μουσκεμα.......ουτε ο γιατροσ ακομα και τωρα μπορει να μου πει τι ηταν.......

αγχοσ ειχα για τον τοκετο παραπολυ για το πονο και το μωρο,φαντασου οτι εβλεπα οτι γενναγα γυρω στουσ 2 μηνεσ πριν.............

οταν ερθει η ωρα θα την καταλαβεισ οι πονοι ειναι διαφορετικοι και δεν μοιαζουν με κανενα αλλο πονο...ασε το αγχοσ κατα μεροσ και απολαυσε τισ μερεσ που μενουν:)

τον γιατρο σου τον ρωτησεσ για τα πονακια;;;;;;;

κοιτα να το βαλεισ καλα στο μυαλο σου οτι καποια στιγμη θα γεννησεισ εφαγεσ ολο το γαιδαρο στην ουρα θα κολλησουμε τωρα.....:woohoo:

ΠΗΤ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

agaph mou se katalabenw apoluta kai egw etsi hmouna akribos.apo thn mia hthela na erthei h wra kai kathe pono pou eniotha ton xronometrousa apo thn alh fobomouna tromera.an ta ponakia exoun tosh apostash mias wras den exei erthei h wra sou.otan ftasoun ana 10 lepta kai shnexizonte gia 1,5 wres tote nai pare ton giatro.pantos tha to katalabeis .egw eixa ana 10 lepta gia wres kai meta apo wres eniosa enan toso entono pono(kamia sxesh me periodou opos lene)pou ourliaza kai eklaiga,ekana kai emeto.prwta wmos eixa dei apo thn proigoumenh mera aimataki katw shmadi oti eixai aposfragistei o traxilos.otan pigena sto nosokomeio den eixa xara hmoun tromagmenh kai eklaiga.ayta pou niotheis einai polu fysiologika kai se katalabenw apoluta giati tauros eimai kai egw:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω Ανθη ειμαι 38 εβδομαδων και εχω τα βραδια πολυ εντονες συσπασεις κατω χαμηλα...Ολοι ειναι καθυσηχαστικοι βεβαια γιατι δεν ειναι πονοι τοκετου...Ειναι ομως αστειο γιατι κι εγω οπως λες εχω αυτην την φατσουλα τρομου...Μαλιστα εχτες ειχα κατι υγρα (βλεννα) αλλα δεν ηταν κατι ανησυχητικο (αιμα κλπ) Λεω παει γενναω αλλα η μανα μου γελουσε...

Δεν γενναμε τοοοσο ευκολα μου λεει. Ηρεμησε...Εγω που? Μετα παλι ενιωθα πονακια...ως που ξαπλωσα για να κοιμηθω.

Κατα τις 3 η ωρα τα ξεημερωματα χτες αρχισαν παλι πονακια αυτην την φορα τα γνωστα που ερχονται απο το εντερο (ειναι πολυ ενοχλητικα!!!!)

Σαν πονοι περιοδου αλλα φταιει το εντερο.Ακομα και τωρα που γραφω ποναω.Γενικα δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ καλα (πηγαινα συνεχεια τουαλετα-να ελεγχω την κατασταση)!

Κι εγω Ανθη μου ειμαι ακριβως στα ιδια...Αγχος πως θα καταλαβω την γεννα...Ασε που μου την σπαει που ολοι ειναι ειδημονες...Αντε η μανα μου το καταλαβαινω γιατι ειναι μανα...αλλα να σου κανουν μαθημα ανθρωποι που δεν εχουν γεννησει ε...παει λιγο!!! Βρε ανθρωπε μου εγω ποναω εσυ ξερεις τι εχω?????? ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟΙ αλλα ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!

Ας ελπισουμε οτι θα γεννησουμε και οι 2 χωρις προβληματα.

Σημερα παντως θα τηλ. στην γιατρο μου να της πω για τα πονακια μου...

Αυτη ξερει καλυτερα απο ολους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια κι εγώ ένα άγχος το νιώθω κι ας είναι το δεύτερο μωράκι μου και την όλη διαδικασία την πέρασα πολύ πρόσφατα (11/12/07) και εύκολα (γέννησα σε 4 ώρες χωρίς πολλόυς πονους). Παρολ' αυτά διαβάζω με πολύ προσοχή τις ιστορίες όσων κοριτσιών έχουν γέννησει και σκέφτομαι ωχ.. θα τα καταφέρω πάλι???:dry: Θα είναι το μωράκι μου καλά??

Εν τω μεταξύ βάζω τον άντρα μου να μου υπενθυμίζει συνεχώς τη διαδικασία γιατί τα θυμάμαι όλα όμορφα και χωρίς ιδιαίτερους πόνους και φοβάμαι ότι κάτι ξεχνάω:huh: (το χέρι της μαίας πχ που οι περισσότερες το περιγράφουν σαν σαν πολύ άσχημη εμπειρία, το σπάσιμο των νερών επίσης..., εμένα δεν με πείραξαν ιδιαίτερα). Μάλλον το μυαλό μου έχει κολλήσει στη στιγμή που βγήκε η μπέμπα μου και θυμάμαι πόση χαρά, και ανακούφιση ένιωσα κι αυτα τα συναισθήματα επισκίασαν τελείως όλα τα υπόλοιπα.. Κάλη μας λευτεριά κορίτσια!!!:kiss:

Α! εγώ πονάκια έχω από τον 8ο (στην πρώτη είχα μόνο το απόγευμα πριν γεννήσω κάποια ελαφριά) και συγγενείς και φίλοι μου λένε ότι από στιγμή σε στιγμή γεννάω όταν βλέπουν ότι η κοιλιά μου έπεσε ή οτι αγρίεψα στο πρόσωπο κλπ ξέρετε τώρα....:huh::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Ανθή μου αυτή την ανυπομονησία την έχω εδω και πολύ καιρό!!!Περιμενω πώς και πως!!Αυτες τις μερες εγω εχω κατι σαν τσιμπηματακια χαμηλα.αλλα περνανε μετα..πηγα στον γιατρο και την προηγουμενη τριτη δεν ειχα διαστολη...πιστευω να μην αποκτησα μετα το χερι που μου έβαλε!!Οσο για την υγεια του μωρου και γω αυτο σκεφτομαι!!!να ειναι γερο και δυνατο!!

επισης ειναι και αυτες οι αυπνιες...συχνοουρία και καούρες στο φούλ!!φαντασου και τωρα που σου γραφω κλεινουν τα ματια μου...

φιλακια και μην φοβασαι για τον τοκετο!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anthi mou agapi mou...

Ola auta ta eixa kai egw stin prwti mou egkumwsini...

Oti ponw niwthoume nwmizoume pws irthen i wra mas...

Agapi mou ates sou euxwme suntoma stin aggalia sou ena YGEIESTATO mwraki,,,

kai min fwvwsai gia tipita OLA tha pane mia xara...

Juliana mou,,,

Fantastikes na apoxtises DIASTOLI me to xeri tou giatrou agapi mou???

Agapi mou oles mas kseftwmaste ta idia,,,YGEIESTATO KAI GERO tipote allo...

Aipnies kai suxnoouries exw ki egw apo tin prwti stigmi pou emeina egkuws...

Tin pempti mpenw ston 7 mina kai arxisa kathe misi wra na ksupnaw...

Kai na min mporw na ksana kimithw...

Kali sunexeia se oles mas...

Kai as min ANXWNOMASTE gia tipota filenades,,,

O theos einai mazi mas...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ κορίτσια μου υπομονή και καλή τύχη σε όλες μας!!!

Πλησιάζει κ για εμένα η ώρα κ έχουν αρχίσει οι αγωνίες....αλλά όλα μες στο πρόγραμμα είναι κοριτσάκια μου, απόλυτα φυσιολογικά για όλες μας...

Εύχομαι σε όλες μας έναν καλό-εύκολο τοκετό και ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!

Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!EVHDAL ΠΗΤ ΕΧΩ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ.ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΟΥ ΤΑΥΡΙΝΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΘΑ ΚΛΑΙΩ..ΑΝΝΙΩ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΤΗ JULIANA, ΤΗ ΤΖΟΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗ LIA-FAZ.ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΛΥΚΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ανθη μου καλησπερα.τα πραγματα δεν ειναι οπως τα περιγραφουν.ειναι καλυτερα.πιο ομαλα.η καθε γυναικα το βιωνει διαφορετικα.εγω παρολο που εκανα 22 ωρες να γεννησω παλι ηθελα να ξαναζησω αυτη την εμπειρια.με την επισκληριδιο ολα ειναι πολυ πιο ευκολα.μονο λιγο προς το τελος ζοριζεσε.λογικο.οσο για το μωρακι σου θα ειναι καλα. σκεψου απλα τη μαγικη στιγμη που θα το δεις και θα τα ξεχασεις ολα.μαγικη στιγμη. ολα θα πανε καλα. σου ευχομε να γεννησεις πολυ γρηγορα και ευκολα. μην ανυσυχεις για τιποτα.ανυπομονουμε να ακουσουμε νεα σου οταν φυσικα θα ηρε΄μησεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anthi mou

i katastasi mou den mou epitrepei

na dinw symboules toketou(!)

((16 ebvomada kyisis,

sto prwto mou mwraki!!!))........

........... alla sigoura gnwrizw na sou pw

pws den prepai na exeis agxos!!!

Xamogela vre.... Erxetai i megali mera

pou tha synantiseis to bebaki sou,

to agoraki sou, ton gio sou!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min kaneis arnitikes skepseis,,,

mono thetika na skeftesai

kai na les syxna sto paidaki sou

poso anypomoneis na to agkaliaseis!!!!!!!!!!

Me to kalo koritsia mou...!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανθη μου γεια σου κι απο μενα!Ευχομαι αρχικα με το καλο και ενα πονο!Να μην φοβασαι καλη μου να ανυπομονεις να παρεις αγκαλιτσα το νινακι σου και να σκεφτεσαι θετικα και τι μεγαλη ευλογια που ειναι να το φερνεις στον κοσμο!!!και να ευχεσαι και να εισαι αισιοδοξη!!!

Ειναι λογικο ολο αυτο που αισθανεσαι και λιγο η πολυ ολες οι κοπελες τα εχουν στο μυαλο τους!Να σκεφτεσαι θετικα παντα και να μην αφηνεις τις κακες σκεψεις να σε επηρεαζουν...

Ολα θα πανε κατ ευχην και θα μας διηγησε με χαρα κι εσυ τα γεγονοτα!!!Ευχομαι και παλι με το καλο και ολα να πανε καλα!!!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ..!!ΝΙΩΘΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΗ!ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ..!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΙΗ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!:) :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανθή μου είσαι πολύ γενναία και θα ανταπεξέλθεις άψογα στον τοκετό!

Αναμένουμε με αγωνία τον μπεμπούλη σου! Βολεύτηκε στην κοιλίτσα της μαμάς του!

Όλα θα πάνε άψογα και σε λίγες ημέρες θα μας γράψεις την ιστορία του τοκετού και θα κρατάς αγκαλιά τον παίδαρο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ!!Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΧΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ Η ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ..ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ.ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ..Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΡΕΙΠΙΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ:(

ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ....

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ:) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΝΘΟΥΛΗ:P ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ;)

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

foteini sakis έγραψε:

ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ:(

ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ....

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ:) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΝΘΟΥΛΗ:P ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ;)

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ.ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ.ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΟ ΠΙΑΣΜΕΝΗ..ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΠΟΥ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΑΘΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ..

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax, Se katalabainw apolyta, kai gw eimai stin 39 evdomada kai 3 meres, ponakia alla tipota afou na fantasteis otan piga ston giatro mou tis proales kai kaname exetasi gia ton traxilo,mou pe pws exw akoma! Ara autoi oi ponoi einai ena tipota!

Elpizw ola na mas pane kala.Afou tha travisoume pou tha travisoume as min agxonomaste kai apo panw.

:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατρίνα και Ανθή, σας εύχομαι όλα να πάνε καλά και με ενα πόνο. Να κρατήσετε στην αγκαλίτσα σας τα γλυκά σας μωράκια. Θα περιμένουμε με χαρά να ακούσουμε τα νέα σας.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ.....

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ ΑΓΧΟΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΝΑ!

ΜΙΚ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ.ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΚΟΥΝΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΩ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΠΟΝΩΝ.ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΜΩΣ.Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕ..!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ;;

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax anthi mou,

Tipota akomi,ponaw kathe 30 lepta san ponous periodou, kata diastimata, meta tipota kai xana pali apo tin arxi!Elpizw na min xreiastei na xeperasw tis meres mou i na me pane gia kaisariki.

Ase auti i anamoni einai oti xeirotero!

Ante na mas erthoun panw apo ola gera gemata ygeia!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααααααχ κοριτσακια με το καλο να γεννησουμε,εγω γενναω την τεταρτη , ειμαι στην 37η εβδομαδα κ εχθες το βραδυ πετρωνε η κοιλια μου ανα μισαωρα.Μετα κοιμηθηκα, δεν θυμαμαι να ενιωθα κατι αλλο.Ξεκινησαν στις 11:30 και τελειωσαν κοντα στις 2.Λιγο ακομα κ θα πηγαινα στο νοσοκομειο.Αλλα με πηρε ο υπνος.Σημερα ειμαι ασηκωτη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ!!ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΜΙΚ ΥΓΙΗ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!XNTOU ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΣΥ Ε;;ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο, ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΡΓΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..!!ΦΙΛΑΚΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανθούλη!!!!!

Πως είσαι???

Άντε κοριτσάρα να έρθει η ώρα να το σφίξεις στην αγκαλίτσα σου :P :P

Ελπίζω να είσαι καλά ή τουλάχιστον καλύτερα γιατί έρχεται ο απόγονος :laugh: :laugh: και θέλει να δεί την μανούλα πολύ όμορφη και πολύ δυνατη ;) ;)

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ :P ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΤΟΚΕΤΟΥΣ :) !!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

foteini sakis έγραψε:

Ανθούλη!!!!!

Πως είσαι???

Άντε κοριτσάρα να έρθει η ώρα να το σφίξεις στην αγκαλίτσα σου :P :P

Ελπίζω να είσαι καλά ή τουλάχιστον καλύτερα γιατί έρχεται ο απόγονος :laugh: :laugh: και θέλει να δεί την μανούλα πολύ όμορφη και πολύ δυνατη ;) ;)

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΠΕΡΑΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ..!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΣΙΜΟ..!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...