Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS εγκυμοσύνη


peenia

Recommended Posts

Καλησπέρα σαςζ θα ήθελα την βοήθεια σας!! 2 Οκτωβρίου πάω στον γυναικολόγο μου για τεστ Παπ και έλεγχο. Του λέω ότι έχω μεγάλη καθυστέρηση δεν βλέπει εγκυμοσύνη στο κολπικό, εκτός μου λέει και αν είναι πρόσφατο και είναι λογικό να μην φανεί. Εν τέλει ειμαι έγκυος με 2 θετικά τεστ στις 11 Οκτωβριου και την επόμενη μέρα χοριακη 1133 στις 12 Οκτωβρίου. Στις 16 η χοριακη ανέβηκε στο 2665. (Επιθυμητό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον πρώτο μου γιατρό). Επειδή πρόσφατα μετακόμισα πήγα σε έναν νέο γιατρό πρώτη φορά για υπέρηχο με καλές κριτικές. Μου είπε ότι η χοριακη δεν είναι επιθυμητή και ότι θα έπρεπε να ανέβει κι άλλο. Με βλέπει στον υπέρηχο, βρίσκει μικρό σάκο χωρίς να φαίνονται εμβρυϊκά στοιχεία ακόμη και μου λέει ότι δεν συμπίπτουν οι τιμές της χοριακης με το μέγεθος του σάκου, μου είπε ότι είτε παλινδομησε ή πάει για παλινδομη και μου μίλησε για αποξεση. Δεν μου έδωσε ελπίδες και ήταν πολύ απαισιόδοξος, με έριξε πολύ ψυχολογικά και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σήμερα έκανα και 3η χοριακη και θα πάω ξανά στον πρώτο γιατρό μου. Σκέφτηκα το ενδεχόμενο λόγω άστατου κύκλου, μήπως έγινε η σύλληψη πολύ αργότερα καθως ούτε ο γιατρός μπορούσε να προσδιορίσει σωστά τις εβδομάδες, μου είπε περίπου 6 σύμφωνα με την χοριακη. Αλλά αν είμαι 4-5; αποκλείεται; Θα ήθελα να μου πείτε αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο και αν πίστευετε ότι έχω ελπίδες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, ελπίζω όμως η εξέλιξη της κύησής σου να είναι καλή! Όλα οκ με την τρίτη χοριακή; Τι σου είπε ο γιατρός σου;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...