Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΝΑΣ.


Recommended Posts

Άργησα λίγο αλλά επιτέλους, σήμερα που σαραντίσαμε κιόλας, βρήκα λίγο χρόνο να μοιραστώ μαζί σας την δεύτερη εμπειρία μου (που παρεπιπτόντως ήταν ίδια με την πρώτη).

Λοιπόν, είναι Τετάρτη βράδυ, 21/1/09, και καθόμαστε στο pc με τον Βασίλη να βρούμε μία εναλλακτική λύση για κινητό που ήθελα, γιατί αυτό που είχα αρχικά επιλέξει για την επιδότηση είχε έλλειψη. Ξαφνικά, στις 00:10, καταλαβαίνω πως σπάνε τα νερά. Λέω, "Ωχ, Βασίλη, σπάσανε τα νερά", και τρέχω κατευθείαν στο μπάνιο. Περίμενα λίγο, μέχρι που είδα και μια σταγόνα αίμα, και έτσι σιγουρεύτηκα. Βγαίνω, παίρνω τον γιατρό τηλέφωνο, και η απάντησή του, "αφού πάλι δεν έχεις πόνους, πήγαινε σιγά σιγά στο ΙΑΣΩ και θα τα πούμε το πρωί". Ο Βασίλης να γελάει γιατί κάπως έτσι είχε γίνει και με την Μαριλή. Εκανα το μπανάκι μου, ετοιμάστηκα, ξυπνήσαμε και την μαμά μου για να έρθει μαζί, ανεβάσαμε την Μαριλή στον πατέρα μου και ξεκινήσαμε.

Φτάσαμε στο ΙΑΣΩ γύρω στις 04:00. Αφού μου έκαναν τα γνωστά, (εξετάσεις, ξυρίσματα, κλίσμα, κλπ), μου είπαν πως το μωρό (δεν ξέραμε τί ήταν), ήταν ψηλά και θα μας πάρει ώρες. Δεν μου έκανε εντύπωση.Και η Μαριλή, έσπασαν τα νερά 02:00 το πρωί, τα ξημερώματα βαλαμε

τους τεχνιτούς, γεννήθηκε 18:10. Οπότε ήξερα τί θα αντιμετωπίσω.

Πράγματι, μου έβαλαν πόνους γύρω στι 07:30, ο γιατρός μου ήρθε στις 09:00, και κάθε λίγο και λίγάκι, με εξέταζε, μια αυτός, μια η μαία. Και όλο μου έλεγαν πως το παιδί έρχεται με το κεφάλι ψηλά. Αφού σε κάποια στιγμή, του λέω, "Βρε γιατρέ, αφού ξέρεις την οικογένεια μου, είμαστε περήφανοι, πάντα είμαστε με το κεφάλι ψηλά". Και δώστου γέλια μέσα στους πόνους μου. Κάποια στιγμή, δεν άντεχα άλλο, κόντευα να σπάσω το χέρι του Βασίλη, και επιτέλους μου έβαλαν την επισληρίδιο. Ηρέμησα λίγο, αλλά είχαμε μετά άλλα. Μόλις τελείωναν οι ωδίνες, οι παλμοί του μωρού αντί να ανεβαίνουν, κατέβαιναν. Με προειδοπόιησε ο γιατρός ότι αν δεν άλλαζε αυτό, πηγαίναμε για καισαρική. Το πάλεψαμε όμως πολύ. Με την συνεχή παρακολούθησή του, τις σωστές αναπνοές που έπαιρνα εγώ, την αλλαγή στάσης μου για να γυρίσει κιόλας.

Γύρω στις 14:30 τα νέα ήταν πολύ θετικά. Ειχα μια καλή διαστολή και ξεκινήσαμε τις εξωθύσεις. Και δώστου σπρώξιμο, και ξανά, μέχρι που λέει ο γιατρός, "είμαστε έτοιμοι, πάμε να γεννήσουμε".

Μπήκαμε στο χειρουργείο, ο Βασίλης φυσικά ήταν μαζί μου συνέχεια και μου κρατούσε το χέρι, και μετά απο λίγα λεπτά, στις 14:50, και με φυσιολογικό τοκετό,άκουσα το πολυπόθητο "κάνατε ένα υπέροχο αγοράκι".

Μόλις τον καθάρισαν, μου τον έδωσαν στην αγκαλιά μου, και δεν το πίστευα. Ο δε Βασίλης, έκλαιγε απο την χαρά και την συγκίνηση (δεν είναι και λίγο να βλέπεις την γέννηση του παιδιού σου). Το πρώτο πράγμα που είπα, είναι πως μοιάζει στην Μαριλή και έχει τα χείλια της.

Αφου τελειώσαμε τα ραψίματα και με την ανάνηψη, και ετοιμαζόμασταν να ανέβουμε στο δωμάτιο, άρχισα να έχω άγχος, μήπως πάλι το μωρό είχε μπεί θερμοκοιτίδα (η μικρή είχε γεννηθεί 36η εβδομάδα και είχε μπεί μέσα για λίγες μέρες για αναπνευστικό θέμα, τίποτα σοβαρό).

Δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά μου όταν ανέβηκα στο δωμάτιο (2κλινο γιατί δεν υπήρχε 6κλινο)!, και μετά απο λίγο μου φέρανε τον έρωτά μου.

Τώρα τρέχω σαν την τρελή, μια με τον μπέμπη, μια με την Μαριλή, όμως όταν τα έχω και τα δυο στην αγκαλιά μου, βουρκώνω απο χαρά. Και περιμένω να ξεπεταχτεί λίγο ο νέος, για να βάλω μπρός για το τρίτο!!!

Ελπίζω να μην σας κούρασα.

Εύχομαι σε όλες τις μανούλες να χαίρονται τα μωράκια τους, στις μέλλουσες καλή λευτεριά, και σε αυτές που προσπαθούν, γρήγορα να μάθουν τα ευχάριστα νέα.

Υ.Γ.= Τελικά μόλις βγήκα απο το μαιευτήριο, και ενώ την επόμενη μέρα τελείωνε η επιδότηση για το κινητό, βρήκα αυτό που ήθελα σε κάποιο κατάστημα Γερμανό. Ετσι, για να σας φύγει και η απορία.

Φιλάκια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει Χαρά ο γιος, πάντα γερός και δυνατός!

Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου (που από όσα περιγράφεις φαίνεται οτι είστε πολύ αγαπημένοι) και τη Μαριλή σας!

Και με το καλό να σας χαρίσει ο Θεός και το τρίτο που τόσο πολύ θέλετε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρα μου να σου ζησει ο γιοκαρινος!!! :)

Και παντα να πορευεται με το κεφαλι ΨΗΛΑ!!!

Ευχομαι να ειναι γερος και δυνατος στη ζωη του και παντα ευτυχισμενος κοντα στη μανουλα και τον μπαμπουλη και την γλυκια του αδελφουλα που του "χαρισε" τα χειλακια της....

Να ειστε μια ευτυχισμενη οικογενεια και να αυξηθειτε ακομα περισσοτερο!!!

Λατρευω πολυμελεις οικογενειες!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα..

Τι ομορφη ιστορια...

Γιατι δεν μας εγραψες κι αλλα?:(

Να σας ζησει το αντρακι σας.

να ειναι γερο και δυνατο.

Ευχομαι να μεγαλωσει κι αλλο η τοσο ομορφη

οικογενεια σας!

Καλη δυναμη και να ειστε ολοι καλα.

φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι εισαι απιστευτη!:laugh: :laugh:

Να σου ζησει ο γιοκας! Να ειστε ολοι παντα τοσο ευτυχισμενοι! Με το καλο κ το 3ο παιδακι! :)

:)

Μεγεια κ το κινητο!! :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει Χαρά ο μπεμπούλης, γερός, δυνατός και ευτυχισμένος να είναι στην ζωή του. Δεν μας είπες όμως πώς της φάνηκε της μαριλής το νέο μέλος της οικογένειας? ζηλεύει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρα μου να σου ζησει ο γιοκας!!Να ναι παντα γερος και με καλη τυχη στη ζωη του!!Πολυ ομορφα ολα αυτα που περιγραφεις!!Φαινεστε πολυ δεμενη οικοιγενεια!!!Σας ευχομαι τα καλυτερα και πρωτα ο Θεος να μεγαλωσει κι αλλο η οικογενεια σας!!!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Ο μικρός είναι απίστευτος. Σε γενικές γραμμές ήσυχος, με λίγη γκρίνια όταν είναι η ώρα του φαγητού.

Οσον αφορά την Μαριλή, ψιλοζηλεύει αλλά τίποτα ανησυχητικό. Στην αρχή μου ξυπνούσε τα βράδια και με ήθελε συνέχεια κοντά της. Τώρα ελλατώθηκε το κουσούρι. Τις υπόλοιπες ώρες όλο θέλει να τον φιλάει, του βάζει την πιπίλα. Προσπαθώ και εγώ να μην την απομακρύνω απο τον μικρό, για να μην έχουμε άλλα. Τις βάζω κάπου εύκολα το μπιμπερό του και της λέω να μου το φέρει, τις λέω να με βοηθήσει με το άλλαγμα και μου δίνει την πάνα του και άλλα τέτοια.

Α, ξέχασα να σας πώ πριν πως όταν έσπασαν τα νερά, και μέχρι να ανέβει ο Βασίλης να φωνάξει τους γονείς μου, εγώ βρήκα χρόνο και άνοιξα και ένα θεματάκι, για το οτι φεύγω για το ΙΑΣΩ. Και όταν κατέβηκε, με κορόιδευε. Πως ακόμα και την τελευταία στιγμή που ετοιμάζομαι να γεννήσω, εκεί, να ενημερώσω το Mammyland. Αδυναμίες είναι αυτές, τί να κάνουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΡΑ εσυ ησουνα καλε που εγραφες οτι σου σπασανε τα νερα :woohoo: χαχαχ

δεν το πιστευα που το διαβαζα:laugh: χαχαχαχαχ

να σου ζησει !!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου κοπελα μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Χαρα είσαι καταπληκτικη!Να χαιρεσαι και το νεο και το παλαιο ζουζουνι σου! καλο τρεξιμο σου εύχομαι! εγω εχω κανα διμηνο ακομα για να ξεμυτισει η κορουλα μου! πολλα φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο βρε Χαρά μου που πήγανε όλα τόσο καλά, να χαίρεσαι την οικογένεια σου και με το καλό και το 5ο μέλος:laugh:

Χαρά στο κουράγιο σου βέβαια, εγώ ουτέ καν το συζητάω οτι θα περάσω όλη την ταλαιπωρία ξανά:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φοβερή περιγραφή.. Δεν χόρταινα να την διαβάζω..

Εύχομαι με την σειρά μου, να σου ζήσουν και τα δυο σου παιδάκια, και με το καλό να μεγάλωσεις κι άλλο την οικογένεια ... Εγώ είμαι σε αναμονή του 1ου μου παιδιού και δεν ξέρω τι με περιμένει και πως είναι..

Και πάλι να χαίρεσαι την οικογένεια σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει ο γιοκας σου!!Ομορφη ιστορια και συγκινητικη!!Ευχομαι υγεια και χαρα στην οικογενεια σου και εσυ να εχεις καλα σαραντα!Πολλα φιλια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου, Χαρά μου!Υπέροχη η ιστορία σου για το πώς συνέβη το δεύτερο θαύμα στη ζωή σου! Να τα χαίρεστε και τα δυο τα παιδάκια σας και είστε πάντα καλά για να τα βλέπετε να μεγαλώνουν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

harap...mou..poli omorfi i istoria sou.........alla pio poli xarika pou eipes kai gia to trito..............poli se xairomai!!!na sou zisei to mpempoulaki sou...na sou zisei kai i marili na ta deis opws epithimeis kai poli sintoma me allo ena..:)filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τι ομορφη η ιστορια σου πολυ μου αρεσε!!!μπραβο να σου ζησει το μωρακι σου,και να χαιρεσε και την κορουλα σου!!!και να ειστε παντα μια ευτυχησμενη οικογενια,συντομα να ερθει και το τριτο παιδακι σας!!!

και καλοριζικο και το νεο σου κινητο!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...