Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Επιτέλους βρήκα χρόνο να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας..

Απο την 36η εβδομάδα,κάθε Τρίτη πήγαινα στο Μητέρα κι έκανα doppler,,για να δουμε αν πρέπει να πάρουμε το μωρό ή όχι.Κάθε Τρίτη,πήγαινα με το ενδεχόμενο οτι μπορεί και να γεννήσω,οπότε φαντάζεστε το ζόρι μου καθε Δευτέρα..(άγχος,ξύρισμα,φόβος).Αυτο συνέβαινε λόγω του ότι ειχα γήρανση πλακουντα,χαμηλά ποσοστά αμνιακου υγρού και υψηλή πίεση.

Τελικά το μωρό τα πήγαινε μια χαρά,έπαιρνε και λίγο βάρος,εγω ήλεγχα την πίεσή μου κι έτσι φτάσαμε αισίος στην 38η εβδομαδα.

Στις 9/2ου ξημερώματα,αισθάνθηκα κάτι σαν ελαφριά ακράτεια (ισα που βραχηκε το εσωρουχό μου).Αυτο εγινε αλλες δυο φορες μεχρι τις 6 η ωρα το πρωι που τηλεφωνησα στη μαία,(την ξυπνησα την κακομοίρα) και της ειπα τα καθέκαστα.(Ειχα ακουσει πως οταν σπανε τα νερα ειναι σαν να σκαει μπαλονι μες στα ποδια σου και γινεσαι μουσκεμα,οποτε δεν ημουν σιγουρη για το τι συνέβαινε).

Μου ειπε να τηλ στο γιατρο μου και κατα τις 10 να παω στο Μητερα να με δουν,αν και μαλλον δεν ειναι τιποτ αλλο απο ακράτεια,συμβαινει συχνα τον 9ο μηνα (παντως σ εμενα δεν ειχε συμβει ποτε).

Ετσι κι εγινε....Εκανα το μπάνιο μου ηρεμη κι ωραια και σιγα σιγα με τον αντρα μου πηραμε το δρομο για ενα απλο τσεκ απ στο Μητερα...Που να ξερα.....

Η μαια μου μολις με ειδε με πηρε μεσα να δει αν οντως εχουν σπασει τα νερα...και ναι, ειχαν σπασει...Πανικός! Πριν καταλαβω οτιδήποτε ειχε μπει η νοσοκομα μεσα,έτοιμη να μου κανει κλίσμα...ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Σε μενα ειπαν πως το μωρο ειναι αρκετα ψηλα και πως δεν εχω κανει διαστολη καθολου,και στον αντρα μου εξω ειπαν "ισα που προλαβαινουμε να παρουμε το μωρο...στην τριχα την κραταγαμε τοσο καιρο.Καισαρικη και γρηγορα γρηγορα,γιατι το μωρο μπορει να μην τα καταφέρει".

Εγω μεσα τα ειχα παιξει,έτρεμα σαν το ψαρι,ευτυχως οι μαιες μου ηταν τοσο καλες,καλη ηταν ακομα κι αυτη που μου κανε το κλισμα (τιποτα δεν καταλαβα κοριτσια) και προσπαθουσαν να με ηρεμησουν...!

Επισκληρίδιο (ουτε αυτη την καταλαβα) και βουρ στο χειρουργειο..."ο αντρας μου το ξερει οτι γεννάω"? ρωτουσα...Τον φωναξαν,με φιλησε και παμε...Στις 12 μπηκαμε στο χειρουργειο και στις 12 και 5 "οριστε ο γιος σου" μου ειπε ο γιατρος..γυρισα και τι να δω...ενα μελανιασμενο,γεματο βλενες κι αιματα μωρο που εκλαιγε κι απο κατω να κρεμεται ο ομφαλιος λωρος."τι ειναι αυτο" σκεφτηκα..."δικο μου ειναι αυτο το μαιμούδι"?...ΣΟΚ..!

Μετα απο 20 λεπτα (ραψιμο,μπάλωμα κτλ..),μου τον εφεραν στην αγκαλια μου..καθαρο και σκεπασμενο..Δεν μπορουσα να τον δω καλα γιατι ειχα τον ορο στο χερι και τον κοιταζα με το ενα ματι,το ιδιο κι αυτος..Ειχε πολυ πλακα...!Ηταν πιο ομορφος ετσι καθαρουλης.Κοιταζομασταν με το ενα ματι (αριστερο εγω,δεξι αυτος) και μετα τον πηραν να τον δει κι ο μπαμπας του που περιμενε ο κακομοιρης μονος του απ έξω...Αισθανόμουν πολυ ευτυχισμενη,που όλα πηγαν καλα και που επιτελους τον κρατουσα στην αγκαλια μου!

Στο τελευταιο doppler τον ειχαν βρει 3343kg. Μια βδομαδα μετα γεννηθηκε 3100 και 50 ποντους υψος.Ενας κουκλος "ιδιος η μαμα" (τα υπολοιπα απ τα Τζάμπο).

Ευχομαι σε ολες τις μελλουσες μαμαδες,"μια καλη εγκυμοσυνη και γερα μωρακια" και σ αυτες που τα εχουν ηδη "να τους ζησουν"....

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....(συνεχιζεται...)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποπω γεννητούρια αυτο τον καιρό!!!!Δεν προλαβαινω να ευχηθώ!!!!Να σου ζήσει ο γιόκαρος κοπέλα μου!!!!!Και γω αγοράκι εχω και γενναω στο Μητερα..όπου να ναι..καλη λοχεια να εχεις!!!Υπεροχες στιγμες με το ζουζούνι σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ

ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ:woohoo:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NA SOY ZHSEI GIORGIA MOY!!!!

Ιδιος η μαμα ε?!!!!!Πολυ ωραια μας τα περιεγραψες!χαιρομαι που ολα πηγαν καλα!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ!!!:woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ ΣΟΥ!!!!ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ;;ΑΝ ΑΠΛΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕ ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ,ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ;;ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ;;ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΑ;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει ο γιόκας σου!!!

Όντως πολλά γεννητούρια μαζεμένα! Τι έγινε βρε κορίτσια περσι το Μάιο-Ιούνιο;;; Κάτι σημαντικό πρέπει να ήταν πάντως...

Να είσαι ευτυχισμένη κοπέλα μου και ότι καλύτερο για την οικογένειά σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου...Οσο γι αυτο που με ρωτας,οχι δεν νομίζω να σου πάρουν χρήματα,αν και πιστεύω ειναι θέμα γιατρου.Σίγουρα πάντως θα στα πάρουν μαζεμενα μετα τον τοκετο ,δηλαδη με το εξιτήριο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας.Ευχομαι σε ολες οτι το καλυτερο!Συμβουλη μετα απο πολυ σκεψη.."Οι εγκυμονούσες κοιτάξτε να περασετε καλα τωρα που μπορειτε..Μην κλειστειται σπιτι και περιμενετε τον τοκετο.Βγειτε,διασκεδάστε,καντε βολτες,κοιμηθειτε,γιατι μετα σας περιμενουν τρελα ξενυχτια,κουραση,ανχος και κλεισουρα στ σπιτι για να μην κρυωσει το μωρο τωρα που κανει κρυο....Κοριτσια περαστε καλα οσο μπορειται,τωρα που μπορειται...!!!!!!!!! θα με θυμηθειτε..Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GIORGIA μου τέλεια η περιγραφή του τοκετού σου!

Να σας ζήσει ο "φτυστός η μαμά" γιόκας σας! Να τον καμαρώσετε όπως επιθυμεί ο ίδιος!! ;)

Κι εγώ σοκ έπαθα όταν είδα τη μπέμπα μου μόλις την έβγαλε ο γιατρός! Μετά από 10 ώρες τρελλών πόνων κι αφού την έσφιγγα όσο μπορούσα (σαν να ήθελα να την πνίξω) -ήμουν πολύ συνεργάσιμη.. δε μπορείς να πεις..- περίμενα να τη δω καταμελανιασμένη και σημαδεμένη! Και αντί αυτού αντίκρυσα ένα κάτασπρο και ροδαλό μωρό φτυστό ο πατέρας της! ΣΟΚ!!! ;)

Να τον χαίρεσαι γλυκιά μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GIORGIA Να σου ζησει ρε κοριτσακι!!!:) :) :)

Σου μιλαω ειλικρινα.... διαβαζα και γελαγα....γελαγα και δακρυζα...!!!!

Απιστευτη η περιγραφη σου....ειδικα εκεινο το "μαιμουδι" το ελεγα και στον αγαπουλινο μου και επεσε κατω απ τα γελια!!:laugh: :laugh:

Ευχομαι να ειναι παντα γερος και τυχερος.... και να διατηρησει το "λοξο... one-eye κοιταγμα" γιατι ειναι πολυ πιασαρικο...;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μου θυμισες την διαφημιση απο τα τζαμπο...:lol: :lol: τα πατουσακια τα πηραμε απο την μαμα, τα χειλακια τα πηραμε απο την μαμα, το πρωσοπακι τα πηραμε απο την μαμα και οοοοοολα τα υπολοιπα απο τα τζαμπο....μην εισαι απολυτη, κατι πηρε και απο τον ανδρα σου...αγορι δεν ειπες οτι είναι???????????:dry: :dry: χι χι χι χι χι:P :P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει το μωρακι σου και οπως επιθυμεις να το καμαρωσεις,να ειναι παντα καλοτυχο και ευτυχησμενο.

και να ειστε παντα μια ευτυχησμενη οικογενια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι να σου ζήσει το "μαϊμούδι" σου και να είναι υγιές και καλότυχο σε όλη του τη ζωή..Να τον χαίρεσαι το ολόιδιο με σενα παλικάρι σου, αλλά να μην το κάνεις "μαμάκια"...:laugh: :laugh: :laugh:

Καλή λοχεία!Φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει συνονοματη!!! Τελεια περιγραφη όντως...και γρήγορα πράγματα ε! στο άψε σβήσε!

Να χαιρεσαι τον μπεμπουλη σου! Εγω περιμενω την κορη τον Μάιο...για να δουμε...:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sygxaritiria Georgia mou...

Na sas zisei to "maimoudi"!!!

Foveri perigrafi... Bravo!

Na einai panta gero kai xaroumeno

to paidaki sas...!

Ps:me tromokratises me tin symbouli sou...

Idi to glentaw... Ti allo na kanw???

Den thelw na les meta oti DEN SE AKOUSA...!!! (xixi)

Filiaaaaaaaaa

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει γεωργια μου θυμησες τα δικα μου στο πρωτο παιδι και εγω εκανα ντοπλερ λογο αμνιακου υγρου και πλακουντα και γεννησα 38η εβδομαδα η μονη διαφορα πηγα προγραμματισμενα με καισαρικη. υπομονη μεχρι να σαραντησεις ειναι δυσκολη η κλεισουρα και το ξενυχτι αλλα ολα θα φτιαξουν και θα αρχισετε να βγαινετε παλι εξω, να σου ζησει και παλι φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...