Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αύγουστος με ολόγιομο φεγγάρι, κάθε κοπέλα εύχομαι γερό μωρό στην αγκαλιά να πάρει! ​ 💕🤱 ​​🤰

Pepe le pew

Recommended Posts

στις πριν 3 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα. Δεν αποκλείεται να έκανες ανωορρηκτικο κύκλο. Είναι εντελώς φυσιολογικό να συμβαίνει μια με δύο φορές το χρόνο! Η και λόγο θάλασσας απλά να χαλάσει ο κύκλος! Αφού έκανες 22 μέρες κύκλο αυτό σημαίνει ότι έκανες ωορρηξία 12-14 μέρες πριν. Όπως είπε η @cat12 8-10μερα! Όσο για τον άντρα σου εξήγησε του ότι οι πιθανότητες είναι λίγες κάθε μήνα!  Και ότι ακόμα και τα ζευγάρια που είναι υγιείς μπορεί να κάνουν 1 χρόνο για να έχουν σύλληψη! 

Αααχ τι να πω όλα τα τρελά σε εμένα συμβαίνουν. Ο γιατρός μου μου είχε πει ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχουν μήνες που δεν κάνω ωορρηξία. Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί. Τουλάχιστον να κρατήσει λίγες μέρες η περίοδος να μην χάσω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 723
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις Just now, ο/η Mary_piggy είπε:

Αααχ τι να πω όλα τα τρελά σε εμένα συμβαίνουν. Ο γιατρός μου μου είχε πει ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχουν μήνες που δεν κάνω ωορρηξία. Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί. Τουλάχιστον να κρατήσει λίγες μέρες η περίοδος να μην χάσω πολλά μπάνια στη θάλασσα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Όλες οι γυναίκες έχουν ανωορρηκτικους κύκλους! Και ειδικά το καλοκαίρι! Εσύ είσαι σίγουρη ότι είναι αίμα περιόδου? Είναι κανονική η ροή σου?

στις πριν 18 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Όλες οι γυναίκες έχουν ανωορρηκτικους κύκλους! Και ειδικά το καλοκαίρι! Εσύ είσαι σίγουρη ότι είναι αίμα περιόδου? Είναι κανονική η ροή σου?

Άλλο άγχος κι αυτό! Κάθε μήνα περιμένω να είμαι σίγουρη ότι βλέπω αίμα γιατί λόγω μεγάλης ροής παίρνω transamin στην περίοδο και φοβάμαι να τα πάρω αν δεν δω κανονικό αίμα, μην είμαι έγκυος και κάνω καμιά ζημιά. Σήμερα είδα αίμα το πρωί και τα πήρα αλλά φοβάμαι, ίσως έπρεπε να περιμένω κανα δύο ώρες ακόμα. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mary_piggy είπε:

Κορίτσια καλημέρα σε όλες! Έχω έναν προβληματισμό και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Αυτό το μήνα μου ήρθε σήμερα η περίοδος στην 22η μέρα του κύκλου μου. 

Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει, πάντα έχω κύκλο 25-29 ημέρες. 

Τι σημαίνει αυτό; Έκανα ωορρηξία στην 10η ημέρα εφόσον πάει στη μέση; Είναι πολύ νωρίς, μέχρι και την 8η ημέρα είχα ακόμα ροζ από τα τελευταία της περιόδου μου. Μήπως δεν έκανα ωορρηξία;

Δεν έχω ιδέα, είναι ο πρώτος μήνας που έχω σταματήσει τα τεστ γιατί βαρέθηκα. 

Προφανώς είναι από το καλοκαίρι μία αστάθεια του κύκλου, αλλά όταν συμβαίνει αυτό τι γίνεται με την ωορρηξία;

Επίσης είναι ο 3ος μήνας που παίρνω τις βιταμίνες Inofert, μήπως από εκεί να έγινε τίποτα; 🤷‍♀️

Καλημέρα κορίτσι μου, μήπως δεν έγινε ωορηξια αυτό το μηνα; όλες μας περνάνε μηνες που δεν κάνουμε! Είναι κανονική η ροή σου; υπάρχει περίπτωση να είναι αίμα εμφύτευσης; μην απογοητευεστε, θα έρθει το μωράκι, δεν είναι πολλές οι πιθανότητες που έχουμε κάθε μήνα η αλήθεια είναι!

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, μήπως δεν έγινε ωορηξια αυτό το μηνα; όλες μας περνάνε μηνες που δεν κάνουμε! Είναι κανονική η ροή σου; υπάρχει περίπτωση να είναι αίμα εμφύτευσης; μην απογοητευεστε, θα έρθει το μωράκι, δεν είναι πολλές οι πιθανότητες που έχουμε κάθε μήνα η αλήθεια είναι!

Είδα αίμα κανονικό, όχι σταγονίτσες, σαν κάθε φορά που μου έρχεται η περίοδος. Δεν ξέρω κορίτσια έχω τερματίσει πια, δεν ασχολούμαι άλλο. Τον προηγούμενο μήνα τα σταμάτησα όλα, πέταξα τα τεστ, δεν μετρούσα μέρες και πέρασα τόσο ωραία! Βέβαια βλέπετε πώς με κοροϊδεύει το ίδιο μου το σώμα, να μου έρχεται η περίοδος για πρώτη φορά τόσο νωρίς. Εγώ βαρέθηκα τόσο πολύ που δεν στεναχωρήθηκα καν, αλλά τον άντρα μου λυπάμαι που το πήρε κατάκαρδα πάλι. 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Mary_piggy είπε:

Είδα αίμα κανονικό, όχι σταγονίτσες, σαν κάθε φορά που μου έρχεται η περίοδος. Δεν ξέρω κορίτσια έχω τερματίσει πια, δεν ασχολούμαι άλλο. Τον προηγούμενο μήνα τα σταμάτησα όλα, πέταξα τα τεστ, δεν μετρούσα μέρες και πέρασα τόσο ωραία! Βέβαια βλέπετε πώς με κοροϊδεύει το ίδιο μου το σώμα, να μου έρχεται η περίοδος για πρώτη φορά τόσο νωρίς. Εγώ βαρέθηκα τόσο πολύ που δεν στεναχωρήθηκα καν, αλλά τον άντρα μου λυπάμαι που το πήρε κατάκαρδα πάλι. 

Προσπάθησε να τον ενθαρρύνεις, εντάξει κ αυτοί ζορίζονται μαζί μας λογικό είναι να πέφτουν σε κάποιες φάσεις!!! Συγγνώμη αν το χεις ξανά πει κ σε ρωτάω, προσπαθείτε καιρό; έχετε κάνει κάποιες εξετάσεις μηπως;

Καλησπέρα κορίτσια!! τι κάνετε;;  Εμένα τελικά ήρθε η περίοδος με οχτώ μέρες καθυστέρηση αλλά οκ.. λίγο τα μπάνια λίγο το παραπάνω αλκοολ αυτές τις μέρες ήρθε και αποσυντονίστηκε... 

Είδα συζητάτε για κιλά.. και εγώ σε αυτή τη φάση είμαι...  στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα βάλει καθόλου κιλά.. με το που γέννησα έφυγαν όλα.. .ημουν απο τις τυχερές.. αλλά μετά του έδωσα και κατάλαβε... λίγο ο  θηλασμός που πεινούσα συνεεεεχεια λίγο ο κοβιντ που κλεισ΄τηκαμε μέσα και κακά τα ψέμματα εγώ μετά το παιδί αφιερώθηκα τελείως στο παιδί, είχα επηρεαστεί και ψυχολογικά πάρα πολύ και παραμέλησα τον εαυτό μου... τέσπα... όλο το χειμώνα έκανα μια πολύ καλή προσπαθεια και έχασα περιπου 15 κιλά... τον Ιούλιο και Αύγουστο έκανα συντηρηση και τώρα 1/9 έκλεισα ραντεβού στη διαιτολόγο μου να ξεκινήσουμε ξανά. έφαγα ότι έφαγα φτάνει.. ώρα να μαζευτούμε.. ιδανικά θέλω άλλα 10 κιλά και θα είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου, γι αυτό δεν πολυκαίγομαι να μείνω ε΄γκυος άμεσα.. να προλάβω να τα χάσω χαχαχα

όπως έγραψε και μια άλλη κοπέλα και δεύτερο παιδάκι να μην μου έρθει είμαι μια χαρά με το κοριτσάκι μου... δεν ξέρω ψυχολογικά αν αντέχω να το ξαναπεράσω όλο αυτό... το ξενύχτι με διέλυσε... θήλαζε και η μικρή 2,5 χρόνια αμάν κάναμε να αποθηλάσει... και από την άλλη σκέφτομαι θα την αφήσω μόνη της; Να μην εχει ένα αδελφάκι;  μπερδεμένα σας τα λέω απόψε.. σκέψεις σκόρπιες.. 

τέσπα καλά να είμαστε και έχει ο θεός... αυτό λέω και παίρνω δύναμη... 

@Γιάννα 36σε είδα εδώ στα σχόλια... τι κάνεις κοπέλα μου;; Πως είσαι;; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! τι κάνετε;;  Εμένα τελικά ήρθε η περίοδος με οχτώ μέρες καθυστέρηση αλλά οκ.. λίγο τα μπάνια λίγο το παραπάνω αλκοολ αυτές τις μέρες ήρθε και αποσυντονίστηκε... 

Είδα συζητάτε για κιλά.. και εγώ σε αυτή τη φάση είμαι...  στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα βάλει καθόλου κιλά.. με το που γέννησα έφυγαν όλα.. .ημουν απο τις τυχερές.. αλλά μετά του έδωσα και κατάλαβε... λίγο ο  θηλασμός που πεινούσα συνεεεεχεια λίγο ο κοβιντ που κλεισ΄τηκαμε μέσα και κακά τα ψέμματα εγώ μετά το παιδί αφιερώθηκα τελείως στο παιδί, είχα επηρεαστεί και ψυχολογικά πάρα πολύ και παραμέλησα τον εαυτό μου... τέσπα... όλο το χειμώνα έκανα μια πολύ καλή προσπαθεια και έχασα περιπου 15 κιλά... τον Ιούλιο και Αύγουστο έκανα συντηρηση και τώρα 1/9 έκλεισα ραντεβού στη διαιτολόγο μου να ξεκινήσουμε ξανά. έφαγα ότι έφαγα φτάνει.. ώρα να μαζευτούμε.. ιδανικά θέλω άλλα 10 κιλά και θα είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου, γι αυτό δεν πολυκαίγομαι να μείνω ε΄γκυος άμεσα.. να προλάβω να τα χάσω χαχαχα

όπως έγραψε και μια άλλη κοπέλα και δεύτερο παιδάκι να μην μου έρθει είμαι μια χαρά με το κοριτσάκι μου... δεν ξέρω ψυχολογικά αν αντέχω να το ξαναπεράσω όλο αυτό... το ξενύχτι με διέλυσε... θήλαζε και η μικρή 2,5 χρόνια αμάν κάναμε να αποθηλάσει... και από την άλλη σκέφτομαι θα την αφήσω μόνη της; Να μην εχει ένα αδελφάκι;  μπερδεμένα σας τα λέω απόψε.. σκέψεις σκόρπιες.. 

τέσπα καλά να είμαστε και έχει ο θεός... αυτό λέω και παίρνω δύναμη... 

@Γιάννα 36σε είδα εδώ στα σχόλια... τι κάνεις κοπέλα μου;; Πως είσαι;; 

Γεια σου κούκλα! Είμαι μια χαρά! Βλέπω μπήκες στις προσπάθειες για το δεύτερο! Με το καλό σου εύχομαι 😍εγώ τώρα τα κατάφερα, κυοφορω ένα αγοράκι ❤️λίγο ο κοβιντ, λίγο κάποια θέματα με τη σαλπιγγα, λίγο που δεν μου "κάθονταν" πολλά έμβρυα με την εξωσωματικη, τα κατάφερα μετά από πέντε χρόνια σχεδόν! 2,5 προσπαθειών κ 2,5 εξωσωματικης. Ευτυχώς πέτυχα με τη δεύτερη μεταφορά κι έχω και κάποια έμβρυα κατάψυξη για αργότερα 😊πόσο ωραία παρέα ήμασταν όμως τότε ε? Θυμάμαι και τη @Starrr, τι να κάνει αυτή η ψυχή? 

στις πριν 14 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Τον προηγούμενο μήνα δεν έκανα μπάνια κ είχα κύκλο 34 μέρες αν θυμάμαι καλά κ δεν είχα κ επαφές... Η αλήθεια ούτε τώρα έχω κάνει... Αλλά ειχα λογικά 17 του μήνα ωορηξια. Οπότε δεν νομίζω να έχω επηρεαστεί από θάλασσα... Εκτός αν από τη ζέστη γενικά που έχει μπορεί να μου άργησε... Σήμερα περιμένω είναι 15η μέρα αλλά μου σταμάτησαν οι πόνοι κ έχω μόνο πρησμένο στήθος κ ζεσταίνομαι πολύ λες κ έχω δέκατα.. μετρήθηκαν κ έχω 36,9 ενώ χθες είχα 37,1.Μπορεί αύριο να μου έρθει... Ουφ να σκάσω είμαι 

Είχατε επαφές όμως στις γόνιμες θυμάμαι!! Τα είχατε κατάφερει τελικά! Για να δούμε αύριο!! Μακάρι να μην έρθει!!😘😘

Κορίτσια γιατί το καλοκαίρι λέτε ότι συνήθως συμβαίνουν οι ανωορρηκτικοί κύκλοι; Λόγω ζέστης δε λειτουργεί καλά το σύστημα;

στις πριν 42 λεπτά, ο/η singing in the rain είπε:

Κορίτσια γιατί το καλοκαίρι λέτε ότι συνήθως συμβαίνουν οι ανωορρηκτικοί κύκλοι; Λόγω ζέστης δε λειτουργεί καλά το σύστημα;

Εγώ και τα δύο μου παιδάκια καλοκαιράκι τα έπιασα 😁😁😁άρα δεν νομίζω να ισχύει 😜

στις πριν 9 ώρες, ο/η singing in the rain είπε:

Είχατε επαφές όμως στις γόνιμες θυμάμαι!! Τα είχατε κατάφερει τελικά! Για να δούμε αύριο!! Μακάρι να μην έρθει!!😘😘

Καλημέρα κοριτσι μου!!! Είχα κάνει τέστ την Τρίτη κ ήταν αρνητικό οπότε δεν έχω ελπίδα... Κ σήμερα άφαντη κ δεν νιώθω πόνο... Να δούμε μέχρι το βράδυ. Είμαι 16η μέρα από την ωορηξια... Αν δεν έρθει θα αγχωθω γιατί από εγκυμοσύνη δεν είναι δυστυχώς όσο κ αν το θέλω... Πιστεύω θα μου είχε δείξει έστω κ μια άχνη γραμμή. Ήταν ολόλευκο..

στις πριν 9 ώρες, ο/η singing in the rain είπε:

Τον χρόνο είναι φυσιολογικό να υπάρχουν κύκλοι χωρίς ωορηξια... Το καλό είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να το καταλάβουμε.. αλλά πιστεύω γίνεται κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο κ όχι απαραίτητα το καλοκαίρι... Όπως λέει κ η @marinamanoulitsaκαλοκαιράκι τα έπιασε τα παιδάκια της 🥰

στις πριν 9 ώρες, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Γεια σου κούκλα! Είμαι μια χαρά! Βλέπω μπήκες στις προσπάθειες για το δεύτερο! Με το καλό σου εύχομαι 😍εγώ τώρα τα κατάφερα, κυοφορω ένα αγοράκι ❤️λίγο ο κοβιντ, λίγο κάποια θέματα με τη σαλπιγγα, λίγο που δεν μου "κάθονταν" πολλά έμβρυα με την εξωσωματικη, τα κατάφερα μετά από πέντε χρόνια σχεδόν! 2,5 προσπαθειών κ 2,5 εξωσωματικης. Ευτυχώς πέτυχα με τη δεύτερη μεταφορά κι έχω και κάποια έμβρυα κατάψυξη για αργότερα 😊πόσο ωραία παρέα ήμασταν όμως τότε ε? Θυμάμαι και τη @Starrr, τι να κάνει αυτή η ψυχή? 

Με τ καλό εύχομαι!! Ένα γερό μωρό!! πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!  πότε έχεις πητ με το καλό; 

ναι μω΄ρε ωραίο παρεάκι ήμασταν... και την @Tokyoβλέπω συμμετέχει.. η @Starrr είχε κάνει και δεύτερο μωράκι αν θυμαμαι καλά... θυμάμαι και την @lactaki τι να κάνουν αυτά τα κοριτσια άραγε...

έμεις είπαμε σίγα σιγά να ξεκινήσουμε για δεύτερο γιατί η μικρή μας μεγάλωσε, μαζί της μεγάλωσα και εγώ και να μην το τρενάρουμε άλλο  αν θέλουμε να της χαρίσουμε ένα αδερφάκι..

στις πριν 33 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου!!! Είχα κάνει τέστ την Τρίτη κ ήταν αρνητικό οπότε δεν έχω ελπίδα... Κ σήμερα άφαντη κ δεν νιώθω πόνο... Να δούμε μέχρι το βράδυ. Είμαι 16η μέρα από την ωορηξια... Αν δεν έρθει θα αγχωθω γιατί από εγκυμοσύνη δεν είναι δυστυχώς όσο κ αν το θέλω... Πιστεύω θα μου είχε δείξει έστω κ μια άχνη γραμμή. Ήταν ολόλευκο..

λίγο πολύ βλέπω ότι όλες τον Αύγουστο είχαμε αλλαγή στους κύκλους μας... εύχομαι να μην σου έρθει και να έχεις ένα θετικό τεστάκι!! 

Καλημέρα κορίτσια! Απλά για την ενημέρωση η περίοδος τελικά δεν ήρθε εχθές απλά έχω πολλά καφέ υγρά, και μπερδεύτηκα γιατί κάθε μήνα λίγες ημέρες πριν την περίοδο έχω ροζ/καφέ (σόρρυ κιόλας πρωινιάτικα). Απλά επειδή ήταν πολλά εχθές νόμιζα ότι μου ήρθε η περίοδος την 22η μέρα. Εμφύτευσης αποκλείεται να είναι γιατί με τόσο πολλά καφέ θα είχαν εμφυτευθεί καμιά 10αριά έμβρυα. Το κακό είναι ότι με βλέπω να τα έχω αυτά για 3 ημέρες ακόμα και την 25η μέρα να μου έρχεται, κάτι που είναι πολύ κουραστικό! 🤦‍♀️

Με τ καλό εύχομαι!! Ένα γερό μωρό!! πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!  πότε έχεις πητ με το καλό; 

ναι μω΄ρε ωραίο παρεάκι ήμασταν... και την @Tokyoβλέπω συμμετέχει.. η @Starrr είχε κάνει και δεύτερο μωράκι αν θυμαμαι καλά... θυμάμαι και την @lactaki τι να κάνουν αυτά τα κοριτσια άραγε...

έμεις είπαμε σίγα σιγά να ξεκινήσουμε για δεύτερο γιατί η μικρή μας μεγάλωσε, μαζί της μεγάλωσα και εγώ και να μην το τρενάρουμε άλλο  αν θέλουμε να της χαρίσουμε ένα αδερφάκι..

Σ ευχαριστώ πολύ! Τέλη Γενάρη έχω πητ. Η σταρ μετά το δεύτερο χάθηκε το κορίτσι, θα έχει τρέξιμο. Τα άλλα δύο κορίτσια μπαίνουν, μια χαρά είναι!Άντε με το καλό να έρθει το αδερφάκι ❤️😍

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Mary_piggy είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Απλά για την ενημέρωση η περίοδος τελικά δεν ήρθε εχθές απλά έχω πολλά καφέ υγρά, και μπερδεύτηκα γιατί κάθε μήνα λίγες ημέρες πριν την περίοδο έχω ροζ/καφέ (σόρρυ κιόλας πρωινιάτικα). Απλά επειδή ήταν πολλά εχθές νόμιζα ότι μου ήρθε η περίοδος την 22η μέρα. Εμφύτευσης αποκλείεται να είναι γιατί με τόσο πολλά καφέ θα είχαν εμφυτευθεί καμιά 10αριά έμβρυα. Το κακό είναι ότι με βλέπω να τα έχω αυτά για 3 ημέρες ακόμα και την 25η μέρα να μου έρχεται, κάτι που είναι πολύ κουραστικό! 🤦‍♀️

Γιατί αποκλείεις να είναι εμφύτευσης;;;;;; αν είναι εμφύτευσης θα κάνεις ακόμα λίγες ημέρες υπομονή για να δείξει το τεστ....

Γεια σου Μανταρινάκι! Πέρασαν τα χρόνια! Κ μένα είναι πλέον 2.5 κ κοιτάζω κ γω για δεύτερο σιγά σιγά... Θα δούμε! Η @lactaki είναι μια χαρά! Έχει τα διδυμακια κ όπως καταλαβαίνεις τρέχει! εσένα πόσο είναι τώρα η μικρή; Θυμάμαι είχες μείνει τότε έγκυος από τις πρώτες οπότε υπολογίζω θα είναι 3.5 κ παραπάνω! Να την χαίρεστε!!!

Καλημέρααααα κορίτσια ....εντάξει 5 επαφές κάναμε σε μια εβδομάδα...και πριν τις γόνιμες και μετά.....είμαστε μια χαρά..τώρα προσευχή να πιάσουν 🙏🙏🙏🙏 5 Σεπτεμβρίου τεστ ...ως τότε μπανάκια θαλάσσιτσα και βόλτες να ξεχνιέμαι 😜😜

στις πριν 12 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Γιατί αποκλείεις να είναι εμφύτευσης;;;;;; αν είναι εμφύτευσης θα κάνεις ακόμα λίγες ημέρες υπομονή για να δείξει το τεστ....

Γιατί είναι πολλά και επίσης το έχω αυτό κάθε μήνα, πριν μου έρθει να έχω καφέ απλά αυτή τη φορά είναι περισσότερα. Επίσης σήμερα είναι η 3η ημέρα, λένε 3 μέρες κρατάνε και αυτά αυξάνονται κάθε μέρα. Η μόνη διαφορά από της προετοιμασία για περίοδο είναι ότι αυτή τη φορά δεν έχω πρηστεί καθόλου, ενώ κάθε φορά νιώθω σαν φάλαινα 😂

Καλή επιτυχία και σε αυτή την προσπάθειά σας, είδα ότι είχατε καλές επαφές ❤️

στις πριν 17 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρααααα κορίτσια ....εντάξει 5 επαφές κάναμε σε μια εβδομάδα...και πριν τις γόνιμες και μετά.....είμαστε μια χαρά..τώρα προσευχή να πιάσουν 🙏🙏🙏🙏 5 Σεπτεμβρίου τεστ ...ως τότε μπανάκια θαλάσσιτσα και βόλτες να ξεχνιέμαι 😜😜

Σου εύχομαι να έχεις το θετικό τεστ κορίτσι μου!!!🙏🙏🙏🙏  κάνε φουλ μπανάκια κ βόλτες 🥰

λίγο πολύ βλέπω ότι όλες τον Αύγουστο είχαμε αλλαγή στους κύκλους μας... εύχομαι να μην σου έρθει και να έχεις ένα θετικό τεστάκι!! 

Μακάρι κορίτσι μου να ήταν λάθος το τεστ που έκανα, δύσκολο αλλά μακάρι 🙏

Καλημέρα κορίτσια μου. Διάβασα τα νέα σας @cat12 καλό σημάδι ότι δεν ήρθε η περίοδος!! Τα τεστ πριν την καθυστέρηση δεν είναι ποτέ 100% έγκυρα. Καμία φορά και μετά την καθυστέρηση δεν είναι! Όσο για του ανωορρηκτικους κύκλους συμβαίνει μια με δύο φορές το χρόνο κορίτσια και εγώ συνήθως το έχω όταν αλλάζει απότομα ο καιρός! Εκεί λίγο τρελάνετε ο οργανισμός μου! Εχθές εμείς κατεβήκαμε Θεσσαλονίκη και κάναμε το επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα και σε 10 μέρες περίπου θα έχουμε τα αποτελέσματα και κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες και καλλιέργεια!! Σε λίγες μέρες θα έχω επιτέλους μια ξεκάθαρη απάντηση μετά από 2 χρόνια!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η annitakianna είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Διάβασα τα νέα σας @cat12 καλό σημάδι ότι δεν ήρθε η περίοδος!! Τα τεστ πριν την καθυστέρηση δεν είναι ποτέ 100% έγκυρα. Καμία φορά και μετά την καθυστέρηση δεν είναι! Όσο για του ανωορρηκτικους κύκλους συμβαίνει μια με δύο φορές το χρόνο κορίτσια και εγώ συνήθως το έχω όταν αλλάζει απότομα ο καιρός! Εκεί λίγο τρελάνετε ο οργανισμός μου! Εχθές εμείς κατεβήκαμε Θεσσαλονίκη και κάναμε το επαναληπτικό σπερμοδιαγραμμα και σε 10 μέρες περίπου θα έχουμε τα αποτελέσματα και κατακερματισμό και οξειδωτικό στρες και καλλιέργεια!! Σε λίγες μέρες θα έχω επιτέλους μια ξεκάθαρη απάντηση μετά από 2 χρόνια!

Καλά αποτελέσματα 🙏 εύχομαι όλα να είναι καλά 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...