Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανησυχω...


tzouliana

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας.να σας ρωτησω κατι?αυτο που λενε οτι 80% των γονομοποιημενων ωαριων μπορει να τα αποβαλλει αυτοματα ο οργανισμος χωρις να καταλαβεις,πως γινεται?ισχυει κατι τετοιο?και αν ναι δεν καταλαβαινεις καν οτι ειχες συλλαβει?

εχω ανησυχησει γιατι επι 1 εβδομαδα ειχα πονους περιοδου(περιμενω 4/3 περιοδο) και 3 μερες πολυ πρησμενο στηθος και τωρα το στηθος ποναει πολυ λιγο και εχω λιγους πονους περιοδου.λετε να ημουν και να μην συνεχιζεται??:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

tzouliana μου δεν ξερω αν ισχυει και κατα ποσο συχνο ειναι αυτο που μας λες...νομιζω οτι ισως καπου να το εχει παρει το ματι μου αλλα ουτε που θυμαμαι...φαντασου,καλυτερα να μην το σκεφτεσαι....μπορει να εισαι τα συμπτωματα μπορει να σημαινουν εγκυμοσυνη δεν ξερεις....περιμενε κανε υπομονη μεχρι την μερα που περιμενεις δεν αργει!!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τζουλιάνα μου, πρώτη φορά το ακούω αυτό!

Η αλήθεια είναι πως μου φαίνεται λίγο υπερβολικό... αλλά, πραγματικά, δε γνωρίζω αν ισχύει!

Εγώ θα σου έλεγα να χαλαρώσεις λίγο κι απλώς να περιμένεις να περάσουν οι μέρες για να κάνεις το τεστ!

Αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει...

Οπότε, το άγχος, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Τζουλιάνα μου... κι εγώ τα ίδια.. εγώ περιμένω κάπου 1 με 2/3..πονούσε το στήθος πάρα πολύ τις προηγούμενες μέρες και ήταν πολύ ευαίσθητο.. και τώρα πολύ λιγότερο...χτες το πρωί είχα και κάτι ίχνη αίματος και μετά τίποτα, αλλά αυτό μου'χει ξανατύχει πριν την περίοδο. Έλεγα να πάω για χοριακή σήμερα, αλλά δεν πήγα τελικά...

Πάντως αυτό περί αυτόματης αποβολής πριν καν το καταλάβεις, όντως έτσι είναι. Εντάξει, δεν ξέρω αν είναι 80%, αλλά σίγουρα είναι αρκετά μεγάλο ποσοστό. Και λένε πως αν περάσεις μια πιο έντονη περίοδο, με περισσότερο αίμα ή πόνο, είναι πιθανό να'ταν μια σύλληψη που δεν προχώρησε.

Πάντως μην αποθαρρύνεσαι! Την πρώτη φορά που είχα μείνει έγκυος, είχα συμπτώματα περιόδου για μια βδομάδα (!), πότε λιγότερο έντονα, πότε πιο έντονα.. κι έλεγα, να, τώρα θα μου'ρθει και τώρα θα μου'ρθει... Και τελικά δεν ήρθε.. Οπότε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! :)

Ελπίζω να μας έχεις καλά νέα σύντομα! :) Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

TZOYLIANA ΚΑΙ ΕΓΩ 2/3 ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝΥΠΟΝΗΣΙΑ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ-ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ :cheer: ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ....ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ-ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!ΚΙ ΕΓΩ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ 19/3 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑς ΦΕΡΕΙ Ο ΜΗΝΑς ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΟΛΕς ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή επιτυχία και σύντομα με ένα μωράκι να μεγαλώνει στην κοιλίτσα σας, σε όσες περιμένετε ... και το θέλετε.. !!

Και εγώ πριν μάθω για την εγκυμοσύνη μου, είχα πολύ πρησμένο στήθος και δεν μπορούσα ούτε να το πιάσω, και μικροπονάκια στην κοιλιά που έλεγα τώρα θα κατέβει... τώρα θα έρθει.. Και τελικά έχω ένα νινάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ο ερχομός του μας έχει φέρει πάρα πολύ χαρά!!

Καλή επιτυχία και πάλι να 'χεις κοπέλα μου και σύντομα με καλά νέα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

crazy μου ειχε τυχει να εχω τετοια ππεριοδο με εντονουσ πονουσ και πολυ αιμα,εγω γενικα δεν ποναω πολυ στην περιοδο.....μου ετυχε αυτο πριν κανα δυο χρονια και αυτο γιατι πριν μου ερθει η περιοδοσ μασ εσπασε το προφυλακτικο οταν πηγα στο γυναικολογο μου ειχε πει οτι ηταν πολυ κοντα στο να μου ερθει η περιοδοσ και δεν προλαμβενε να γινει κατι......λεσ;;;

τζουλιανα χαλαρωσε οπωσ σου λενε τα κοριτσακια δεν νομιζω να συμβαινει κατι τετοιο γιατι οταν το ενιωσα εχω δεν ειχα καθολου πονουσ περιοδου και σε μιση ωρα τα ειχα δει ολα και αιμα και πονουσ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε γνωρίζω να πω από προσωπική εμπειρία για αυτόματη αποβολή, όμως εύχομαι όλα καλά να πάνε crazy και γενικότερα σε όλες σας που θέλετε ένα νινάκι. Υπομονή είναι κοντά οι ημέρες :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...