Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ DVD; ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.


baby sm

Recommended Posts

Κοριτσια οποια ξερει ας μου απαντησει. Εγω κανω τους υπερηχους στο ΜΗΤΕΡΑ αλλα επειδη δεν γραφουν εκει σε DVD και εγω θα ηθελα να εχω τη μπεμπα αποφασισα τον επομενο που ειναι DOPLER να τον κανω αλλου. Ξερετα αν γραφεται σε DVD .

Μπορει να λεω και βλακειες τωρα. :P οποια ξερει ας μου πει please. Σκεφτομαι να παω στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Καλλιθεα. Τι αποψη εχετε, αν εχετε;

Επισης αλλη ερωτηση, μπορω να πηγαινω και να κανω μονη μου υπερηχο ενω εχω κανει τους απαραιτητους;π.χ. εναν υπερηχο απλο, εγκυμοσυνης;:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

BABY SM ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΕΡΗΧΟΥΣ ΣΕ DVD (ΑΥΧΕΝΙΚΗ-Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ-DOPPLER).ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΕΝΤΡΟ.....ΕΔΩ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ!

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΤΗ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΑΣΦΑΛΩς.ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΚΟΜΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι δε γραφουν στο ΜΗΤΕΡΑ. Δυστυχως. εγραφαν ακι το σταματησαν , δεν ξερω τους λογους. Αλλα εκνευριστηκα, γιατι εγραφαν μεχρι και καποιους μηνες πριν μεινω εγω εγκυος. Ευχαριστω για τις πληροφοριες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

baby sm καλησπέρα!!και γω τους μεγάλους υπέρυχους τους έκανα στο Μητέρα χωρίς δυστηχώς dvd!!!Το καταργησανε απ οτι έμαθα και γω!!Ντόπλερ μου έκανε ο γιατρος στο ιατρειο του καθως έχει το μηχανημα..αλλα προσωπάκι δεν ειδα καθως έχει παρει θεση το μωρο με το κεφαλακι κατω και δεν φαινεται τιποτα..

Εχω την εντύπωση οτι μπορεις να πάς μόνη σου για υπέρυχο αλλα να μην το παρακάνεις κιόλας..Αλήθεια ο γιατρος σου δεν σου κανει υπέρυχο κάθε μήνα;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Baby sm και στα δύο μου παιδιά (τον γιό μου τον γέννησα πριν 1 μήνα)έκανα τους 3 μεγάλους υπέρηχους σε έναν γιατρό που είναι στο ΙΑΣΩ αλλά εγώ πήγα στο ιατρείο του, τον οποίο μου σύστησε ο γυναικολόγος μου. Είναι πολύ καλός και σου δίνει και DVD και σου δείχνει και 3D. Δεν ξέρω πόσα παίρνει το ΜΗΤΕΡΑ για τους υπέρηχους. Αυτός παίρνει κάτι λίγο απο το ΙΑΣΩ. Αν ενδιαφέρεσαι, πές μου να σου στείλω σε pm τα στοιχεία του (μην κάνουμε και διαφήμιση).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

harap στειλε μου τα στοιχεια και αν με βολεψει ισως να παω. σ ευχαριστω πολυ

αληθεια...πως στελνουμε προσωπικο μηνυμα (η ασχετη)!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν κοιτάξεις κάτω απο την φώτο που οι περισσότέρες έχουμε βάλει, γράφει κάπου ένα pm, κάτω απο το δημοσιεύσεις. Πατάς εκεί, γράφεις το μήνύμά σου, και το στέλνεις. Το pm μπορεί να το διαβάσει μόνο αυτός που το έστειλες.

Μπορείς να μπείς και στο προφίλ κάποιου και να του στείλει και απο εκεί.

Τώρα, όσον αφορά το γιατρό, θα σου στείλω το μεσημέρι τα στοιχεία του γιατί τώρα έχω και τα δύο μικρά και γίνεται ένας χαμός.

Φιλιά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ,ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΩ DVD ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ Κ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ...ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΞΕΝΕΡΩΜΑ..

ΤΟ DOPPLER ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 4ΔΙΑΣΤΑΤΟ?ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ?

ΣΕ ΠΙΟ ΜΗΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΜΨΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ dvd ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΛΗΤΩ LAB ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ 4ΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

boymamma, εμενα η γιατρος μου μου ειπε να κανω το DOPLER στην 31η βδομαδα. Και επειδη κανω τους μεγαλους υπερηχους στο ΜΗΤΕΡΑ, και της ειπα οτι δεν γραφουν, μου ειπε να παω αλλου. Τη ρωτησα για τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Καλλιθεα και μου ειπε ναι. Απλα ψαχνω να δω αν μπορω να γραψω τον συγκεκριμενο υπερηχο, ουτε κι εγω ξερω ακομα τι δειχνει και η βλακεια ειναι οτι δεν ρωτησα κιολας. Η γιατρος μου παντως δεν εχει τα μηχανηματα αυτα. Οποτε ετσι και αλλιως αλλου θα παω, απλα δεν ξερω τα μηχανηματα του συγκεκριμενου κεντρου μια και δεν χω ξαναπαω και λεω μην παω τζαμπα και απογοητευθω, μηπως ειναι μαπα η εικονα, η ποιοτητα και τετοια εννοω. Τωρα η γιατρος μου ειπε οκ, αλλα παντοτε κραταω πισινη...σε ολα. Μετα λεω μηπως και παω να κανω εναν απλο υπερηχο και γραψω αυτον σε DVD για να εχω τη μικρη. Δεν ξερω τι αξιζει περισσοτερο, να γραψεις εναν απλο ή καλυτερα τον DOPLER; ΑΝ ξερει καποια ας μας διαφωτισει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ,ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ..

ΕΓΩ ΣΚΕΓΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΑΣΤΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΟΧΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ.ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΟ ΛΗΤΩ LAB ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ,ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ..ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑΜ ΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ!!!ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ποσο ακριβο δηλαδη ; πανω απο 150 ευρω; δεν πειραζει αν ειναι να μου το γραψουν και σε dvd και ειναι αξιοπιστο κεντρο να παω. εδω πληρωσα 120 στο ΜΗΤΕΡΑ στη Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ και δεν καταλαβα και πολλα πραγματα.

τετραδιαστατο εννοεις το DOPLER; Το ζητας η ιδια να στο κανω τετραδιαστατο ή έτσι γίνεται; Αχ νοιωθω πολυ άσχετη....γμτ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕΣ 120 ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ?ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ 105 ΕΥΡΩ...

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΔΙΑΣΤΑΤΟ,ΑΠΛΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ 4ΔΙΑΣΤΑΤΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΕ DVD.

ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ...

ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΚΑ..

ΚΑΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΑΝ ΔΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζητησαμε τρισδιαστατο, γι αυτο 120. Και επειδη θα επαιρνα ενα μεγαλο μερος απο το ταμειο, εκεινη την ωρα δεν με ενοιαξε και πολυ. Τελικα ομως και απογοητευτηκα απο αυτο που ειδα, και επειδη δεν εγραφαν σε dvd.Τουλαχιστον πηρα πισω περιπου 90 ευρω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koριτσια συγνωμηηηηη...

τι παει να πει "4διαστατος" υπερηχος?

καθομαι ποση ωρα και σπαω το μυαλο μου...

αφου δεν υπαρχει τεταρτη διασταση...:blush: :blush: :blush: :blush:

αχ! δεν ξερω..

ειναι δυνατον να διαπερνας την υλη?

δεν μπορω να το συλλαβω...sorry...

ας μου εξηγησει καποιος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου πω την αληθεια μου και εμενα περιεργο μου φαινεται...αλλα λεω ξερω γω...η επιστημη εχει προχωρησει, κατι θα μου χει ξεφυγει! τι να πω; :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ακομα ψαχνω που να κανω doppler kαι να μου το γραψουν και σε dvd.

ότι πρόταση εχετε παρακαλω να μου τη γραψετε.

στειλε μου προσωπικο μηνυμα. ευχαριστω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οπότε @Ersi85 αν κατάλαβα καλά δεν έχεις γυρίσει στη δουλειά που έλεγες; Είχα μείνει στο ότι θα γυρνουσες στους 3 μήνες περίπου.
    • Καλώς σε βρήκαμε πάλι @Ersi85! Α έχετε πολλά δοντακια εσείς! Κανένα ψωμί του δίνεις; Ξεκίνησε τον έστω πατημένα γιατί συνηθίζουν λένε τα αλεσμένα και μετά δυσκολεύονται πολύ να περάσουν σε κομμάτια. Εγώ της έκανα μικτή διατροφή. Της έδινα και κομμάτια να εξερευνά και αλεσμένα για να τρώει 😅 8 μηνών την ξεκίνησα πατημένα και επειδή τα πήγαινε πολύ καλά μετά από μια εβδομάδα την ξεκίνησα κανονικά κομματάκια. Γενικά με τα φρούτα με έχει "βασανίσει" που δεν τα τρώει αλλά τώρα που μπήκε στον 10ο μήνα σαν να ξεκίνησε να της αρέσουν. Αφού πλέον της δίνω την μπανάνα και τρώει σχεδόν μισή μόνη της, ενώ πριν έκανε γκριμάτσα αηδιας και την πετούσε κάτω 🤣🤣 🤣 Αλλά τα πάει εξαιρετικά με τα κομμάτια από την αρχή, ούτε gagging ούτε τίποτα. Αχ κορίτσια εγώ το σκέφτομαι για 2ο αλλά λέω να περάσει λίγο ο καιρός γιατί 1) θέλω vback 2) ε να γυρίσω λίγο δουλειά να βρω τα πατήματα μου πριν έρθει η καταιγίδα του 2ου 😅 Να έχει μεγαλώσει λίγο και η μικρή να καταλαβαίνει περισσότερα. Κι εμείς μόνοι μας την μεγαλώνουμε, αλλά ευτυχώς έχω πολύ βοήθεια από το σύζυγό ❤️ Αφού καμία φορά που δεν την παλεύω του την δίνω 7 το πρωί που ξυπνάει η κυρία να μου την κρατήσει μέχρι τις 8 που φεύγει για δουλειά για να κοιμηθώ 😅 Τώρα ο ύπνος... Μία έτσι μία αλλιώς. Νομίζω έχω συνηθίσει πια και δεν με ενοχλεί 😅 Κάνει και ψιλοστανταρ αφυπνίσεις (12-4-6-7)  οπότε ίσως έμαθε ο οργασμός μου 🤣  Από κατορθώματα μπέμπας , έτοιμη είναι να περπατήσει 😅 Έχει ξεκινήσει να πατάει όλο το πέλμα (τόσο καιρό κινείται μόνο με τις μύτες) και κάνει πρόβες να σταθεί χωρίς να ακουμπάει κάπου! Έχω τρελαθεί! Δεν το περίμενα τόσο νωρίς. Καλά εννοείται θέλει καιρό ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως προπονεί τον εαυτό της! Όταν ξεκινάει κάτι καινούργιο το κάνει συνέχεια μέχρι να το τελειοποιήσει και μου φαίνεται τόσο υπέροχο όλο αυτό!(Φαντάζομαι όλα τα μωρά το ίδιο κάνουν 😅)
    • Η αλήθεια είναι ότι πας με άλλο αέρα...και μπορώ να καταλάβω πόσο κουραστική είναι αυτή η διαδικασία...φτάνεις πολλές φορές σε σημείο να το κάνεις με το ζόρι, χωρίς να το απολαμβάνεις.. Και να ξέρεις ότι θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή!!! Να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που απολαμβάνεις!!! Και μόλις έρθει θα τα ξεχάσεις όλα 🥰🥰
    • Καλά θα κάνεις κορίτσι μου!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε! Είναι από μόνη της όλη αυτή η διαδικασία και η αναμονή στρεσογόνα οπότε τουλάχιστον να ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια και πως έχεις έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις! Θα δεις ότι θα κάνεις τα επόμενα βήματα και θα έρθει το μωράκι σου!! 
    • Ναι εγω τόσο έδωσα την τελευταία φορά αφού παίρνει 50 ευρώ επίσκεψη + 50 για το παπ 🤷‍♀️  Εσυ 40 ευρω πληρώνεις σε ιδιώτη γιατρό Αθήνα ; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...