Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οποια εχει κόρη ακριβή, το Μάρτη ήλιος μην τη δει, και όποια ένα μωράκι θέλει, αυτός ο Μάρτης να το φέρει​👶​🍼​ ❤️

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 6 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Να μην σε αγχώνει τπτ κορίτσι μου.. να σκέφτεσαι πως θα πας πιο κοντα στο θαυματακι σου,  εγώ ναι μεν ανησυχουσα γιατί ηταν κάτι άγνωστο και είναι λογικό από την άλλη όμως ανυπομονούσα να ξεκινήσω.. στο YouTube  έχει βιντεάκια που θα σε βοηθήσουν παρα πολυ για την διαδικασία της διέγερσης.. όλα θα πάνε καλά, εύχομαι να μην προλάβεις να ξεκινήσεις διέγερση όμως 😉😉

Κορίτσι μου γεια σου πως είσαι;;; Έμαθα είσαι εγκυος;;;; Χάρηκα τόσο πολύ μπηκα να σπυ γράψω συγχαρητήρια!!!! Ούτε καν το πρόσεξα αν το εχεις γράψει πριν γεννήσω!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!! Ποσό χάρηκα δε ξερεις ❤️❤️❤️❤️❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 2.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Χαίρεται, ναι σίγουρα, και για αυτό σκέφτομαι να πάρω αυτές που έχουν πιο υψηλό κόστος, φοβάμαι μήπως δεν μου κάνουν αυτές του νοσοκομείου 🙏🏻

Σε ευχαριστώ 

Αν χρειαστείς οποιαδήποτε πληροφορία, μου λες αν μπορώ να σε βοηθήσω 🙂

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσι μου γεια σου πως είσαι;;; Έμαθα είσαι εγκυος;;;; Χάρηκα τόσο πολύ μπηκα να σπυ γράψω συγχαρητήρια!!!! Ούτε καν το πρόσεξα αν το εχεις γράψει πριν γεννήσω!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!! Ποσό χάρηκα δε ξερεις ❤️❤️❤️❤️❤️

Γλυκια μου @Raf123 καταρχήν να σου ζήσει το μωράκι γερό και τυχερό να είναι και να καμαρώνεις πάντα κορίτσι μου!! 

Εγώ πλέον στον 5ο μήνα και δόξα το θεό είμαι καλά,  απο συμπτώματα είχα ναυτιες, ζαλάδες,τάσεις λιποθυμίας, κόπωση και αν δεν έτρωγα ετσουζε το στομάχι μου και πονούσε και είχα ναυτιες μετά, πλέον το μόνο που έχω είναι λίγες ναυτιες που και που και μετά την δουλειά θέλω να κοιμηθώ! Το σημαντικό είναι οτι το μωράκι μου είναι καλά,  την Δευτέρα πρώτα ο Θεός έχω υπέρηχο.. Ασε μέχρι την Αυχενική πολύ Άγχος κάθε εβδομάδα πήγαινα στο γιατρό να ακούω το νινί οτι είναι καλά,  μετά την Αυχενική ηρέμησα @Antonia2 εδω σε ταγκαρω για να σου πω, πως σε καταλαβαίνω απόλυτα κοριτσι μου, αλλά το μωράκι ήρθε για να μείνει,  αλλιώς δεν θα ερχόταν, αυτό σκέφτομαι και εγώ, στο λέω μήπως βοηθήσω την σκέψη σου! 

Εντωμεταξύ είχα πάει εξωσωματιστη μου έγραψε τα φάρμακα περίμενα να μου έρθει περίοδος για να ξεκινήσω τα φάρμακα και να πάω στην επόμενη εμβρυομεταφορα (έχω και 5 παγωτινια στην κατάψυξη) και τσουυυυπ δεν μου ηριε ποτέ περίοδος από τότε και δεν το πίστευα,  να σας θυμίσω πως ότι μου είχε πει ο παπουλης βγήκε!! 

Εσυ @Raf123μου πως είσαι? Τι κάνει το μωράκι σου? 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Γλυκια μου @Raf123 καταρχήν να σου ζήσει το μωράκι γερό και τυχερό να είναι και να καμαρώνεις πάντα κορίτσι μου!! 

Εγώ πλέον στον 5ο μήνα και δόξα το θεό είμαι καλά,  απο συμπτώματα είχα ναυτιες, ζαλάδες,τάσεις λιποθυμίας, κόπωση και αν δεν έτρωγα ετσουζε το στομάχι μου και πονούσε και είχα ναυτιες μετά, πλέον το μόνο που έχω είναι λίγες ναυτιες που και που και μετά την δουλειά θέλω να κοιμηθώ! Το σημαντικό είναι οτι το μωράκι μου είναι καλά,  την Δευτέρα πρώτα ο Θεός έχω υπέρηχο.. Ασε μέχρι την Αυχενική πολύ Άγχος κάθε εβδομάδα πήγαινα στο γιατρό να ακούω το νινί οτι είναι καλά,  μετά την Αυχενική ηρέμησα @Antonia2 εδω σε ταγκαρω για να σου πω, πως σε καταλαβαίνω απόλυτα κοριτσι μου, αλλά το μωράκι ήρθε για να μείνει,  αλλιώς δεν θα ερχόταν, αυτό σκέφτομαι και εγώ, στο λέω μήπως βοηθήσω την σκέψη σου! 

Εντωμεταξύ είχα πάει εξωσωματιστη μου έγραψε τα φάρμακα περίμενα να μου έρθει περίοδος για να ξεκινήσω τα φάρμακα και να πάω στην επόμενη εμβρυομεταφορα (έχω και 5 παγωτινια στην κατάψυξη) και τσουυυυπ δεν μου ηριε ποτέ περίοδος από τότε και δεν το πίστευα,  να σας θυμίσω πως ότι μου είχε πει ο παπουλης βγήκε!! 

Εσυ @Raf123μου πως είσαι? Τι κάνει το μωράκι σου? 

Ποσό πολύ χαίρομαι για εσένα και για την Αντωνία χθες  που το έμαθα τρελάθηκα! Μέσα σε αυτή την μαυρίλα π ζούμε πραγματικά με κάνατε να χαρώ τόσο πολύ!!! Μου λείψατε!!! Κορίτσια έρχεται από εκεί π δε το περιμένουμε αλήθεια!!! Να είστε αισιόδοξες να το χαρείτε μετά θα σας λείψει η κοιλιτσα σας ❤️❤️❤️

εμεις καλά μεγαλώνουμε είναι τριών μηνών αύριο το αγόρι μου!! Γέννησα 2 εβδομαδες νωρίτερα 9/12 ένα αγοράκι 2500 κιλά! Έκανα πίεση2 εβδομαδες είχα κ ευτυχως όλα καλά! Είχα κ διαστολή όποτε πήγαμε φυσιολογικά ήταν πολύ εύκολος τοκετός! Με πρόκληση εννοείται γιατί διαφορετικά δεν γινόταν! 

ετοιμασου να ερωτευτείς αγόρι θα εχεις klκατάλαβα σωστά;; Εγώ κ το αγόρι μου σου στέλνουμε πολλά φιλια κ αγκαλιές!!! Ποτέ γεννάς;;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Gif-e είπε:

Αν χρειαστείς οποιαδήποτε πληροφορία, μου λες αν μπορώ να σε βοηθήσω 🙂

Σίγουρα θα χρειαστώ 🙏🏻😁 πραγματικά μου φαίνονται όλα βουνό. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα περιμένω να έρθει περίοδος, και θα ξεκινήσω σιγά σιγά, ένα βήμα τη φορά... 🤞Θα σας ενημερώνω εννοείται 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Ποσό πολύ χαίρομαι για εσένα και για την Αντωνία χθες  που το έμαθα τρελάθηκα! Μέσα σε αυτή την μαυρίλα π ζούμε πραγματικά με κάνατε να χαρώ τόσο πολύ!!! Μου λείψατε!!! Κορίτσια έρχεται από εκεί π δε το περιμένουμε αλήθεια!!! Να είστε αισιόδοξες να το χαρείτε μετά θα σας λείψει η κοιλιτσα σας ❤️❤️❤️

εμεις καλά μεγαλώνουμε είναι τριών μηνών αύριο το αγόρι μου!! Γέννησα 2 εβδομαδες νωρίτερα 9/12 ένα αγοράκι 2500 κιλά! Έκανα πίεση2 εβδομαδες είχα κ ευτυχως όλα καλά! Είχα κ διαστολή όποτε πήγαμε φυσιολογικά ήταν πολύ εύκολος τοκετός! Με πρόκληση εννοείται γιατί διαφορετικά δεν γινόταν! 

ετοιμασου να ερωτευτείς αγόρι θα εχεις klκατάλαβα σωστά;; Εγώ κ το αγόρι μου σου στέλνουμε πολλά φιλια κ αγκαλιές!!! Ποτέ γεννάς;;

Αχ μωρέ ψυχούλα μικρή, φαντάζομαι είναι μια τρέλα.. Ο άντρας μου κάθετε και βλέπει βιντεάκια με νεογέννητα και χαζεύω και εγώ κάμια φορά,  μου έρχετε να μπω στην οθόνη να τα φιλάω.. φαντάζομαι αν είναι και το δικό σου μωράκι τι έρωτας θα είναι! 

Ναι κορίτσι μου αγοράκι είναι το περιμένω πως και πως να το πάρω αγκαλιά.. γεννάω πρώτα ο Θεός  18 Αυγούστου μου εδωσε τελική ημερομηνία ο γιατρός.. 

Με επισκληριδιο γεννησες ραφ μου? 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Εμένα έχει ο πατέρας μου ζαχαρωδη διαβήτη και από 18 χρονών έχω υποθυρεοειδισμό και πριν περίπου 6-7 χρονι ανακάλυψα ότι έχω προδιαβήτη. Ουσιαστικά έχω αντίσταση στην ινσουλίνη και έπαιρνα φάρμακο, το οποίο η ενδοκρινολόγος μου το κόβει στην εγκυμοσύνη. Αυτό βέβαια με αγχώνει πολύ, οπότε αποφεύγω ακόμα περισσότερο οτιδήποτε ξέρω ότι δεν κάνει να τρώω. Νιώθω απροστάτευτη χωρίς το φάρμακο. Μετά την παλίνδρομη, αποφάσισε η ενδοκρινολόγος να παρακολουθούμε απο νωρίς το θέμα.

Κάνω τα τελευταία χρόνια πολύ αυστηρή διατροφή και γυμναστική (σαν στάση ζωής), αλλά όταν άρχισε αυτό με τις εγκυμοσύνες, λίγο η ψυχολογία, λίγο το μεταπτυχιακό, δεν πηγαίνω γυμναστήριο, και κάπως έτσι χαλάρωσα και στη διατροφή μου. Δεν με πειράζει θέλω να πω το να μπω σε πρόγραμμα, ήταν κάτι που έκανα έτσι κ αλλιώς από μόνη μου. Άσε που φοβάμαι πολύ μην ξεφύγω με τα κιλά, γιατι δυστυχώς παιρνω πολύυυυυ ευκολα!

καταλαβαινω.. εμενα μου εδωσε ινσουλινη μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος και την συνεχισα μεχρι τρεις μηνες μετα την γεννα. και εγω δυστυχως βαζω ευκολα κιλα και μετα φευγουν δυσκολα. χθες εκανα εξετασεις ευτυχως ολα καλα σταθερο το ζαχαρο και ο θυρεοειδης ρυθμισμενος.

στις πριν 8 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσι μου γλυκο!!!!! 🥰🥰 παροτι τοσους μηνες εχω χαθει εσυ με σκεφτεσαι ε;;;; Τι φανταστικα νεα είναι αυταααααα!!!!!!! πόση χαρα!!!! πόση συγκίνηση!!!!!!!! με το καλό όλα κοριτσι μου!!!!!!🙏🤰❤️

@Κατεριναπαπ @Raf123 @Froufro @Nantia_ @Hopemumtobe @babyblue94 @MyNa @marinamanoulitsa @misofeggaro σας σκεφτομαι ολες!!!!! με καποιες απο εσας μιλαμε και στο viber πια... ξερετε τα νεα μου και μαθαινω τα δικα σας!!!!!!! ημασταν μια φανταστικη παρεα που ξεπερνουσε τις προσπαθειες για παιδι και ειχαμε δεθει πραγματικα... θυμαμαι ποσο με στηριξατε οταν αρρωστησε ο μπαμπας μου και τρεχαμε και γενικα μοιραζομασταν τοσες εννοιες, χαρες, προβλήματα, ανησυχιες....

Τα νέα κορίτσια δεν θα με ξέρουν γτ έχω να μπω στο φορουμ πριν το γαμο μου (Το Σεπτεμβρη δλδ)....

Έχω πολύ ευχαριστα νεα γτ επιτέλους μετα από τοοοοοοοοοοοοση προσπαθεια, απογοητευσεις, νευρα, απογοητευση, ελπίδες, χάσιμο χρόνου και χρημάτων αλλα κυρίως ψυχικών αποθεμάτων ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

είναι πάαααρα πολύ αρχή ακόμα.... είμαι 5 εβδ και σμρ έκανα τη δευτερη χοριακή η οποία 2πλασιάστηκε από τη δευτέρα....

Το ξέρω ότι όλα κρέμονται σε μια κλωστή αλλά μετά από 2 χρόνια προσπαθειών ήρθε επιτέλους μια σύλληψη..... Η ΠΡΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!

Μπηκα σε αυτό το φόρουμ Αύγουστο του 2020 και κάπως τυχαία τον Αυγουστο του 2021 απομακρυνθηκα... λίγο οι ετοιμασίες του γάμου, λίγο που ήθελα να ξεχάσω κύκλους, γόνιμες μέρες (μου ειχαν γίνει εμμονη), μετά κολλήσμαε κοβιντ με τον άντρα μου, έπειτα βαφαμε και επιπλώνμε το σπιτι αλήθεια δεν είχα χρόνο να μπω γτ ήξερα ότι ήθελα να διαβασω όλα τα μνματα και πραγματικα δεν με έφταναν ουτε 4-5 μέρες.

Ο λόγος που μπαίνω σήμερα δεν είναι μόνο για να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας που τοσο σας σκεφτομαι....

Μιλούσα πριν με τη @Raf123 και συνειδητοποίσα ότι πρεπει τη βοηθεια που πήρα εγω να τη μοιραστώ και με τα υπόλοιπα κορίτσια που μπορει να προσπαθουν και να μην ξέρουν τι θεμα έχουν.....

Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση σε κανεναν αλλα να βοηθήσω.

Εμείς με τον άντρα μου απευθυνθήκαμε στον ουρολόγο κο Μακαρούνη Κωνσταντίνο ο οποιος μας έσωσε. Πέρα απ ότι χειρούργησε τον άντρα μου τον Ιούλιο στην κιρσοκήλη που είχε, ηταν ο 1ος που ασχολήθηκε με τις εξετασεις μου (ενω 3 γυναικολόγοι εκ των οποίων 1 εξωσωματιστης τις προσπερνούσαν) και βρήκαμε την αιτία του κακού και το παθολογικό πρόβλημα που έχω... γτ όλοι μας ελεγαν οι ανηκουμε στην ανεξηγητη υπογονιμοτητα και δεν έχουμε τπτ... να μην αγχωνομαστε.....

Εν τέλει, ξεκινώντας με τον κο Μακαρούνη τον περασμένο Ιούνιο ο οποίος ανήκει στην σπουδαίου ομάδα του κου Τσιλιβάκου (ειδικός ανοσολόγος υπογονιμότητας στο Locus Medicus) φτασαμε στο σήμερα με μια χοριακή 483....

Εννοείται είναι πολύ νωρίς αλλά είναι μια ηλιαχτίδα μετα από τοοοοοοοοσο σκοτάδι....

Δεν θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου στο μήνυμα μου, η οποία μου "εδειξε" το δρομο να φτασω εως εδω.... περυσι μεγαλη πεμπτη π΄γα και προσκύνησα πρώτη φορα και δε σταματησα να προσευχομαι σε αυτήν. δεν εχασα την πίστη μου και εννοειται με το που ειχα αχνο θετικο τεστ εβαλα τη ζωνη της να με φυλαει εμενα και το σπορακι μου.... ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ!!!!!!!!! 

ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ!!!!

❤️❤️❤️❤️❤️

Αντωνία μου δεν καταλαβαίνεις πόσο πολύ χάρηκα! ❤️❤️Τα νέα σου είναι υπέροχα! Αναρωτιόμουν συχνά τι κάνεις, γιατί απομακρύνθηκες κάπως απότομα. Μία από τις κοπέλες μας είχε πει ότι ήθελες το χρόνο σου να μην ανησυχούμε. Ήλπιζα ότι θα μπεις κάποια στιγμή να μας πεις τα νέα σου! Να έχεις μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη που θα σου φέρει ένα υπέροχο, υγιέστατο μωράκι! ❤️

Κι εγώ δε θα ξεχάσω ποτέ ότι όταν ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη και είχα πρωτομπεί στο φόρουμ με υποδέχτηκες με πραγματική αγωνία για το τι έγινε με τη χοριακή μου και μου έστειλες προσωπικό μήνυμα όταν ακόμα ήμουν δοκιμαστικό μέλος και δε μπορούσα να στείλω εγώ να σας πω πώς πήγε! Είναι πολύ όμορφη η αλληλεγγύη, η κατανόηση και η βοήθεια που βρήκαμε όλες εδώ! Ειλικρινά χάρηκα πάρα πάρα πολύ! ❤️

στις πριν 5 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αχ μωρέ ψυχούλα μικρή, φαντάζομαι είναι μια τρέλα.. Ο άντρας μου κάθετε και βλέπει βιντεάκια με νεογέννητα και χαζεύω και εγώ κάμια φορά,  μου έρχετε να μπω στην οθόνη να τα φιλάω.. φαντάζομαι αν είναι και το δικό σου μωράκι τι έρωτας θα είναι! 

Ναι κορίτσι μου αγοράκι είναι το περιμένω πως και πως να το πάρω αγκαλιά.. γεννάω πρώτα ο Θεός  18 Αυγούστου μου εδωσε τελική ημερομηνία ο γιατρός.. 

Με επισκληριδιο γεννησες ραφ μου? 

Θέλω να τον φάω!!! Τώρα π έκανε κ μαγουλακια όλο τον φυλάω είναι γλύκας!!!! ❤️❤️❤️❤️ άντε ετοιμάσου!!!! 

τι ωραία μπράβο Αύγουστο καλοκαιριάτικο μωράκι στον μήνα της Παναγίτσας 🥰🥰🥰🥰 κάτι ξέρει η Παναγίτσα!! 21-08 έχει ο άντρας μ γενέθλια! 

εννοειται επισκληρίδειο αλλά την εβαλα όταν εγώ ήμουν έτοιμη όταν την χρειάστηκα με ετοίμασαν κ το εβαλα κάπου στις 3:30 το απόγευμα μετά που έσπασαν τα νερά κ στις 5:38 γέννησα! Ξάπλωσα να δράσει 1 ώρα, κ μετά περπάτημα κ ασκήσεις με τη μπάλα όταν χρειάστηκα τη δεύτερη δόση (που τζάμπα μπήκε τελικά) κ μ την έβαλε η γιατρος το μωρό ήταν ήδη πολύ κάτω δλδ ένιωσα 2 πόνους σηκώθηκα από τη μπάλα κ δε μπορούσα να ισιωσω το κορμί μου λεω τ άντρα μ φώναξε της μαίας δεν αντέχω ήρθε τρεχτη κ η γιατρος μ βάζει την επισκληρίδειο την αφήνει λίγο να δράσει βάζει το χέρι να δει έπιανε το κεφάλι του κ μπήκαμε για τοκετό! Ήμουν έτοιμη το μωρό ήταν ήδη πολύ χαμηλά…κ γέννησα με 3 σπρωξίματα κ 2 πόνους!! Είσαι πολύ συνεργάσιμος θεωρώ όταν κανεις επισκληρίδειο…εγώ δε το μετάνιωσα! Κ τίποτα πονο στη μέση π λένε κτλ! Νομίζω πρέπει να εχεις ένα καλό αναισθησιολόγο τίποτα άλλο 

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια αυτής της όμορφης παρέας! Αν και δε συμμετείχα στις κουβεντούλες σας, σας διαβάζω κοντά 2 χρόνια πλέον και δεν θα μπορούσα τώρα να μη γράψω...

@Antonia2 @Κατεριναπαπ συγχαρητήρια κορίτσια μου!!! Να έχετε υπέροχες εγκυμοσύνες!!! Με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας στις αγκαλιές σας! Έχω χαρεί αφάνταστα με τη χαρά σας!! Όλα τα καλύτερα σας εύχομαι όπως και σε όλα τα κορίτσια τόσο της παλιάς όσο και τις καινούργιας παρέας!!

Συγγνωμη που δε σας ταγκαρω αλλά επειδή δεν έγραφα, δε θυμάμαι απ έξω ακριβώς όλα τα ονόματα...

Κορίτσια καλημέρα!!! Μίλησα χθες με τον γιατρό για την ελάχιστη ροή περιόδου κ μου είπε να μην αγχώνομαι ότι υπάρχει κ αυτή η περίπτωση κ κάνω κανονικά προσπάθειες... Βγήκε η βιοψία κ τελικά το μωράκι είχε θέμα στα χρωμοσώματα κ τρισωμια αν το λέω σωστά? Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί δεν το θυμάμαι καλά περιμένω κ το μέιλ με τις απαντήσεις της βιοψίας να το δω.. καθαρά τυχαίο γεγονός είπε... Ένιωσα λίγο καλύτερα εφόσον έπρεπε να γίνει έτσι κ η φύση το έκανε αλλά έχω ακόμα τον ψυχικό πόνο της απώλειας....

στις πριν 5 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Θέλω να τον φάω!!! Τώρα π έκανε κ μαγουλακια όλο τον φυλάω είναι γλύκας!!!! ❤️❤️❤️❤️ άντε ετοιμάσου!!!! 

τι ωραία μπράβο Αύγουστο καλοκαιριάτικο μωράκι στον μήνα της Παναγίτσας 🥰🥰🥰🥰 κάτι ξέρει η Παναγίτσα!! 21-08 έχει ο άντρας μ γενέθλια! 

εννοειται επισκληρίδειο αλλά την εβαλα όταν εγώ ήμουν έτοιμη όταν την χρειάστηκα με ετοίμασαν κ το εβαλα κάπου στις 3:30 το απόγευμα μετά που έσπασαν τα νερά κ στις 5:38 γέννησα! Ξάπλωσα να δράσει 1 ώρα, κ μετά περπάτημα κ ασκήσεις με τη μπάλα όταν χρειάστηκα τη δεύτερη δόση (που τζάμπα μπήκε τελικά) κ μ την έβαλε η γιατρος το μωρό ήταν ήδη πολύ κάτω δλδ ένιωσα 2 πόνους σηκώθηκα από τη μπάλα κ δε μπορούσα να ισιωσω το κορμί μου λεω τ άντρα μ φώναξε της μαίας δεν αντέχω ήρθε τρεχτη κ η γιατρος μ βάζει την επισκληρίδειο την αφήνει λίγο να δράσει βάζει το χέρι να δει έπιανε το κεφάλι του κ μπήκαμε για τοκετό! Ήμουν έτοιμη το μωρό ήταν ήδη πολύ χαμηλά…κ γέννησα με 3 σπρωξίματα κ 2 πόνους!! Είσαι πολύ συνεργάσιμος θεωρώ όταν κανεις επισκληρίδειο…εγώ δε το μετάνιωσα! Κ τίποτα πονο στη μέση π λένε κτλ! Νομίζω πρέπει να εχεις ένα καλό αναισθησιολόγο τίποτα άλλο 

Και εγώ με επισκληριδιο είπα με τον γιατρό μου θα γεννήσω πρώτα ο Θεός, δεν σας κρύβω Ναι μεν έχω ηρεμήσει μετά την Αυχενική, τώρα έχω άγχος για τη β επιπέδου,  νομίζω αυτή η αγωνία δεν θα τελειώσει ποτέ, όπως επίσης Ανυπομωνω να πάω για υπέρηχο!!

Αποφασίσατε όνομα για το μικρούλη? Βαφτίσια κτλπ? Αχχχ τι ώραια 💗💗💗 

Επίσης να πω πως και εμένα μου λείψατε  💗  νομίζω πλέον από την παρέα την παλιά όλες είτε εχουνε μωράκια ειτε  τα περιμένουμε,  διορθώστε με αν κάνω λάθος,αν μου διαφεύγει κάποια κοπέλα ζητώ συγγνώμη!

Ραφ μου θηλάζεις? 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Bestrong είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια αυτής της όμορφης παρέας! Αν και δε συμμετείχα στις κουβεντούλες σας, σας διαβάζω κοντά 2 χρόνια πλέον και δεν θα μπορούσα τώρα να μη γράψω...

@Antonia2 @Κατεριναπαπ συγχαρητήρια κορίτσια μου!!! Να έχετε υπέροχες εγκυμοσύνες!!! Με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας στις αγκαλιές σας! Έχω χαρεί αφάνταστα με τη χαρά σας!! Όλα τα καλύτερα σας εύχομαι όπως και σε όλα τα κορίτσια τόσο της παλιάς όσο και τις καινούργιας παρέας!!

Συγγνωμη που δε σας ταγκαρω αλλά επειδή δεν έγραφα, δε θυμάμαι απ έξω ακριβώς όλα τα ονόματα...

Εύχαριστω πολύ κορίτσι μου να είσαι καλά,  πες μας τα νεα σου 💗

Καλημέρα κορίτσια μου, ελπίζω να είστε όλες καλά και οι εγκυούλες μας και όσες βρισκόμαστε στην προσπάθεια. 😊 Σήμερα είναι η πρώτη μέρα μετά την βιοχημική που νιώθω καλύτερα, πιο αισιόδοξη θα έλεγα, περιμένω να μου τελειώσει η περίοδος να πάω στον γιατρό να βεβαιωθώ ότι όλα είναι καλά και να πέσω ξανά με τα μούτρα στις προσπάθειες ❤️

Χαίρομαι πολύ που βλέπω τα ¨παλιά¨ κορίτσια στην ομάδα μας…Είστε….ελπίδα…

@cat12 αφού σου έχει δώσει το οκ κ είσαι έτοιμη ψυχολογικά βουρ….εγώ δυσκολεύτηκα πολύ να το πάρω πάλι απόφαση…ψυχολογικά…μ είχε πει θυμάμαι ο άντρας μου τον δεύτερο μήνα μετά την απόξεση θες μήπως να προσπαθήσουμε ξανά;κάτι τέτοιο τέλος πάντων…κ μου φάνηκε βουνό, έβαλα τα κλάματα…ούτε να το σκεφτώ δεν μπορούσα…τον επόμενο μήνα προσπάθησα με τελείως άλλη ψυχολογία…δηλαδή μια χαρά…

@Elli13 περιμένουμε νέα από τον γιατρό σήμερα…

στις πριν 4 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!! Μίλησα χθες με τον γιατρό για την ελάχιστη ροή περιόδου κ μου είπε να μην αγχώνομαι ότι υπάρχει κ αυτή η περίπτωση κ κάνω κανονικά προσπάθειες... Βγήκε η βιοψία κ τελικά το μωράκι είχε θέμα στα χρωμοσώματα κ τρισωμια αν το λέω σωστά? Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί δεν το θυμάμαι καλά περιμένω κ το μέιλ με τις απαντήσεις της βιοψίας να το δω.. καθαρά τυχαίο γεγονός είπε... Ένιωσα λίγο καλύτερα εφόσον έπρεπε να γίνει έτσι κ η φύση το έκανε αλλά έχω ακόμα τον ψυχικό πόνο της απώλειας....

Καλημερααα κοριτσιααα😍  κορίτσι μου όταν τελειώσει η περίοδος βουρρρ στο ψητό 🥰 αφού ήταν τυχαίο γεγονός μην στεναχωριέσαι όλα θα πανε καλά❤️ θα έρθει το σποράκι και θα μείνει για τα καλαααα💕

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημερα κορίτσια, πως είστε; @Girlyσου ήρθε κορίτσι μου η περιοδος;

Καλημεραααααααααα❤️ δεν έχει στείλει τπτ σήμερα η @Girly βρε λες να έκανε  τυχερό τεστακι;🙏

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημερα κορίτσια, πως είστε; @Girlyσου ήρθε κορίτσι μου η περιοδος;

Καλημέρα κορίτσια μου!!πω πω είχα να μπω δύο μέρες και δεν σας προλαβαίνω! Τα διάβασα όλα εν τάχει και χάρηκα τόσο πολύ για τα παλιά κορίτσια που μίλησαν με τόσο όμορφα λόγια και για μας αλλά και μεταξύ τους!! Μπορεί να μη "γνωριζόμαστε" αλλά γνωριζόμαστε πολύ καλύτερα απο οσο φανταζόμαστε! 

Εγώ είμαι μια χαρά,μου ήρθε και περίοδος και τώρα δυναμικά αναμένω την νέα προσπάθεια! Σήμερα δεύτερη μέρα περιόδου άρα από βδομάδα θα τρίξουν τα πατώματα..

Είμαι και σε άδεια οπότε είπαμε να πάρει και ο άντρας μου δυο μέρες και φεύγουμε σε λίγο ,πάμε χωριό για ξεκούραση! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!πω πω είχα να μπω δύο μέρες και δεν σας προλαβαίνω! Τα διάβασα όλα εν τάχει και χάρηκα τόσο πολύ για τα παλιά κορίτσια που μίλησαν με τόσο όμορφα λόγια και για μας αλλά και μεταξύ τους!! Μπορεί να μη "γνωριζόμαστε" αλλά γνωριζόμαστε πολύ καλύτερα απο οσο φανταζόμαστε! 

Εγώ είμαι μια χαρά,μου ήρθε και περίοδος και τώρα δυναμικά αναμένω την νέα προσπάθεια! Σήμερα δεύτερη μέρα περιόδου άρα από βδομάδα θα τρίξουν τα πατώματα..

Είμαι και σε άδεια οπότε είπαμε να πάρει και ο άντρας μου δυο μέρες και φεύγουμε σε λίγο ,πάμε χωριό για ξεκούραση! 

Χαμός θα γίνει από βδομαδαααα😋 κάνε και για εμένα γτ εγώ δεν μπορώ 😂 αχ το ωραία που πάτε χωριοοοοο 🥰😍😍😍😍 να περάσετε τελειααα🥰

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Girly είπε:

Τελειαα, να απολαύσετε την ηρεμία του χωριού και να περάσετε όμορφα!!

Καλημερααα και στα κοριτσια που γνωρίζονται από παλιά😍 τι ωραίες συζητήσεις μεταξύ σας 😍 μας δίνετε θετική ενέργεια εμάς τις κουνουργιες που προσπαθούμε για μωράκι😍 να χαίρεστε τα παιδάκια σας 😘

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Και εγώ με επισκληριδιο είπα με τον γιατρό μου θα γεννήσω πρώτα ο Θεός, δεν σας κρύβω Ναι μεν έχω ηρεμήσει μετά την Αυχενική, τώρα έχω άγχος για τη β επιπέδου,  νομίζω αυτή η αγωνία δεν θα τελειώσει ποτέ, όπως επίσης Ανυπομωνω να πάω για υπέρηχο!!

Αποφασίσατε όνομα για το μικρούλη? Βαφτίσια κτλπ? Αχχχ τι ώραια 💗💗💗 

Επίσης να πω πως και εμένα μου λείψατε  💗  νομίζω πλέον από την παρέα την παλιά όλες είτε εχουνε μωράκια ειτε  τα περιμένουμε,  διορθώστε με αν κάνω λάθος,αν μου διαφεύγει κάποια κοπέλα ζητώ συγγνώμη!

Ραφ μου θηλάζεις? 

Θα τον ονομάσουμε Αντώνη σαν τον παππού κ τη γιαγιά του (τα πεθερικά μου) και θα κάνουμε τη βάφτιση τον Μαΐο! 27/8 έχω το γάμο μου να γίνει κ αυτό επιτελους! 

θηλασα ως 1.5 μηνών δε μπόρεσα άλλο δεν άντεξα άλλο ήμουν πολυ χαλια έκλαιγα δεν ενιωθα καλά μετά ενιωθα τύψεις άσε περασα δύσκολα! Τώρα είμαστε καλύτερα νιώθω ότι ευχαριστιέμαι τη μητρότητα οτι πλέον δινω την αγάπη μου στο μωρό μου! Όσο το έκανα όσο μπόρεσα ηταν ένα δώρο για το μωρό μου! Είναι δυσκοπο δε θα σου πω ψέματα, εμένα το μωρό ήταν εύκολο στο να το βρουμε να το πάρει το στήθος κτλ, αλλά δύσκολο με την έννοια οτι θες βοήθεια ως να εδραιωθεί ο θηλασμός θες βοήθεια θες ένα σου μαγειρεύει ενα να καθαρίζει κ εσυ απλά ασχολείσαι μόνο με το μωρό γιατί το μωρό κρέμεται από το στήθος το πρώτο καιρό…δεν έχει ωράριο κτλ! Αν εχεις βοήθεια θεωρώ είναι εύκολο αν δεν εχεις κ τα καταφέρεις είσαι μεγάλη δύναμη για εμένα, εγώ δυστυχως δε τα καταφερα! Εγώ δεν είχα καθόλου βοήθεια! 

Κοριτσια ας ξεκινήσω και εγώ να πω τον πονο μου και την παράνοια μου😂 λοιπόν σήμερα είναι 6η μερα μετά το πρώτο θετικο τεστ ωορρηξιας και 5η μερα μετά το δεύτερο θετικο τεστ ωορρηξιας και χθες το βραδυ αργααα ένιωσα κάτι τσιμπήματα χαμηλά στην κοιλιά για περίπου 2 λεπτα που τινάχτηκα από την ενόχληση αυτή τόσο έντονοι ήταν . Δεν ξερω αν ήταν τόσο νωρίς εμφύτευση ή τι άλλο μπορεί να ήταν 😅 αυταααα απλά ήθελα να το πω 🤍

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια ας ξεκινήσω και εγώ να πω τον πονο μου και την παράνοια μου😂 λοιπόν σήμερα είναι 6η μερα μετά το πρώτο θετικο τεστ ωορρηξιας και 5η μερα μετά το δεύτερο θετικο τεστ ωορρηξιας και χθες το βραδυ αργααα ένιωσα κάτι τσιμπήματα χαμηλά στην κοιλιά για περίπου 2 λεπτα που τινάχτηκα από την ενόχληση αυτή τόσο έντονοι ήταν . Δεν ξερω αν ήταν τόσο νωρίς εμφύτευση ή τι άλλο μπορεί να ήταν 😅 αυταααα απλά ήθελα να το πω 🤍

Αγαπημένη μου αν δεν κανω λάθος αυτό το κύκλο παίρνεις κάποια θεραπεία, θυμάμαι καλά ; Και συζητούσαμε οτι και εγώ οταν έπαιρνα λετροζολη είχα έντονα συμπτώματα ωορρηξίας. 

Και κατά τη διάρκεια του κύκλου μετά την ωορρηξία είχα και εγώ αυτά τα έντονα τσιμπήματα που δεν τα είχα γενικά πριν αρχίσω λετροζολη. Εσύ είχες παρόμοιες ενοχλήσεις και πριν; Ή τώρα με τα χάπια; Αν σε βοηθάει,εγώ εγραφα στην εφαρμογή καθε λεπτομέρεια που παρατηρούσα, επειδή θα έπαιρνα τη λετροζολη 3 μήνες, ήθελα να βλεπω αν έχω καθε μήνα αυτά τα συμπτώματα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυτον θα κανω κοριτσι μου.. μου εχει ηδη γραψει ορμονολογικες εξετασεις τις οποιες θα τις κανω μολις αδιαθετησω κανονικα..
    • Κάνε τεστ ωορρηξιας να δεις τι γίνετε με την ορμόνη αν έπεσε   λογικά το τεστ εγκυμοσύνης αν ήταν θα έδειχνε κάτι αφού είναι αρνητικό δεν θα είναι εγκυμοσύνη  ξανά πήγε γιατρό όταν σου πει.. κάνε και εξετάσεις ορμονικές να δεις εκεί τι γίνετε,  αν ο γιατρός σου δεν δει κάτι και βλέπεις ότι συνεχίζεται πέρα και άλλη γνώμη από γιατρό να είσαι σίγουρη 
    • Εγώ θα πω ότι είναι κάπως ουτοπικό το σενάριο να την φτιάξεις όταν γεννας, αλλά ότι δεν είναι τελείως ακατόρθωτο 🤣🤣 αν το καταφέρεις θα είναι τρελό ρισπεκτ από μένα 😁 Μωρέ, το θέμα είναι αν θα έχεις ψυχραιμία εκείνη την ώρα για να φτιάξεις βαλίτσα. Δεν ξέρεις πώς μπορεί να συμβεί. Υπάρχει περίπτωση να πονάς πολύ και να μην μπορείς να ψάχνεις ρούχα και σερβιετες εκείνη την ώρα. Ή να σπάσουν τα νερά ή να δεις αίμα και να αγχωθεις και να ξεχάσεις κάποια πράγματα... Κάποια τελευταία θα τα βάλεις, αλλά όλη τη βαλίτσα, θεωρώ ότι είναι ευσεβής πόθος 😅 Εγώ πάντως στη πρώτη γέννα έφτασα διαστολή σε μια ώρα από το 1 στο 10 😅 αλλά δεν είναι κάτι σύνηθες, απλά το λέω επειδή είναι η πρώτη σου γέννα και δεν ξέρεις τι θα κάνει το σώμα σου... Επίσης, εγώ είχα πάρει το πάνω μιας πιτζάμας με κουμπιά και μακρύ μανίκι (κι εγώ δεν φοράω, για τη γέννα το πήρα) η οποία την πρώτη μέρα γέμισε με αίματα στα μανίκια, επειδή μπήκε λάθος μια βελόνα και μου έκανε αιμορραγία 🙄 Ε... Έβαλα τον άντρα μου να μου φέρει μια δεύτερη νυχτικιά (και με τιράντες αυτή τη φορά, γιατί όπως είπε και η @MarMar90 είχε πολλή ζέστη στο δωμάτιο μας..). Τα πολλά ζιπουνακια επίσης χρειάστηκαν, γιατί έκανε διαρροές η πάνα του μωρού μια δυο φορές, και με κατούρησε και στην αλλαγή του άλλες 2-3 φορές, οπότε άσε... Ευτυχώς εσένα είναι κορίτσι και δε θα πετάγονται τα τσισακια δεξιά-αριστερα... 😁😁 Πολλά μπορεί να συμβούν, αλλά άμα έχεις τον άνδρα σου να πηγαινοέρχονται, δεν χρειάζεται να τα κουβαλήσεις όλα. Θα σου φέρνει αυτός ό,τι έκτακτο ζητήσεις. Κι εγώ έτσι έκανα. 
    • Κι εμείς αυτό λέγαμε, μήπως να πάμε σε παιδοψυχολογο για να μας κατευθύνει, άμα δούμε ότι ο,τι κάνουμε δεν αποδίδει... Γενικά έχει και πολλή ενέργεια το παιδί μας και κάπου πρέπει να τη διοχετεύσει. Αυτό το κάνω πάντως, αφιερώνω χρόνο σε αυτόν οι 2 μας, και εγώ τον κοιμιζω με παραμύθι το βράδυ, αλλά είναι φορές που αν με δει με το μωρό αγκαλιά δε θα με θέλει 😩😩 λέει "φύγε! Όχι εσύ! Ο μπαμπάς! Τώρα! Άντε!" 🤣🤣
    • Έχω κανονικά ναι οπως στην περίοδο.. θα κανω ξανα τεστ ωορηξιας να δω αν θα ειναι πθο αχνη σημερα λογικα το πικ θα ηταν το Σαββατο.! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...