Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΠΟΙΕΣ,ΠΟΤΕ,ΠΟΥ???


Recommended Posts

μόλις διάβασα το θέμα με τη σαλπιγγογραφία είπα να σας πω και τους δικούς μου προβληματισμούς.

πριν λίγες μέρες πήγαμε στο γιατρό να μας πει τί εξετάσεις πρέπει να κάνουμε γιατί προσπαθούμε έντεκα μήνες χωρίς αποτέλεσμα.

αρχικά έκανα κολπικό υπέρυχο και μου είπε ότι οι ωοθήκες μου έχουν πολυκυστική μορφή(μου διευκρίνησε όμως ότι δεν έχω το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών).εκεί έπαθα ένα μικρό σοκ γιατί είμαι 30 ετών, η περίοδός μου 28 ημερών φυσιολογικότατη και έχω κάνει την ίδια εξέταση πολλές φορές(τελευταία τον οκτώβριο στον ίδιο γοατρό) και κανένας δεν μου είπε ποτέ για πολυκυστικές! πώς γίνεται να μην έχω το σύνδρομο αλλά να έχω πολυκυστικές ωοθήκες?

μας είπε επίσης να κάνουμε σπερμοδιάγραμμα, ορμονικές και αμέσως μετά σαλπιγγογραφία. ενώ πήγαμε σε νοσοκομείο το οποίο έχει ειδικό τμήμα που ασχολείται με προβλήματα υπογονιμότητας και εξωσωματικές, μας έστειλαν για εξετάσεις σε ιδιώτη μικροβιολόγο και για σαλπιγγογρφία σε ιδιωτικό κέντρο(γενικό,χωρίς καμία εξειδίκευση στο θέμα).όλες αυτές οι εξετάσεις δεν πρέπει να γίνονται από ειδικούς? μένουμε επαρχία και δεν έχουμε πολλές επιλογές, επειδή όμως πηγαίνω συνέχεια Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους θα ήθελα να μου προτείνετε μία ποιό εξειδικευμένη κλινική ή νοσοκομείο γιατί δεν θέλω να χάσω άλλο χρόνο. έχω προβληματιστεί πολύ και ο γιατρός αντί να με βοηθήσει μου δημιούργησε περισσότερο άγχος γιατί η προσέγγισή του δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα σοβαρή.

συγγνώμη που σας κούρασα με το τεράστιο κατεβατό αλλά θα ήθελα πολύ τη βοήθειά σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΛΙΚΗ ΦΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ 2 ΓΝΩΜΗ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΣ.ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΙΣΕΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ.ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΛΙΚΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΕ ΙΔ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΙΔΚΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΙΟΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ Κ ΛΑΜΨΑΚΟΥ 4 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ 210 7799051 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Κ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 150 ΕΥΡΩ Κ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΣΤΟΣ Κ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΡΕ ΤΗΛ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

ΦΙΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, πραγματικά μου χρειάζεται γιατί δεν ξέρω πού να απευθυνθώ.

θα κλείσω ραντεβού το συντομότερο και θα σας πω τα νέα, ευχάριστα ελπίζω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...