Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόνος


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα σας. Είμαι στα μέσα του 8ου μήνα κ έχω αγοράκι. Έχει πάρει θέση εδώ και καιρό. Έχει 4 μέρες που νιώθω έναν οξύ πόνο κάτω χαμηλά στην κοιλιά από την αριστερή μεριά αποκλειστικά, σε σημείο που μερικές φορές δε μπορώ να περπατήσω ή να σηκωθώ όρθια. Ο γιατρός μου λέει πως είναι φυσιολογικό γιατί αρχίζουν να ανοίγουν τα κόκκαλα της λεκάνης για να μπορέσει να βγει το μωράκι. Το έχει πάθει καμιά σας??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Λένα! :) Υπήρχαν πόνοι χαμηλά και τέτοιος που περιγράφεις αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν πολλών ειδών και καλύτερα ν'αξιολογούνται από τον γιατρό.;) Εφόσον εσύ επικοινώνησες τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!:)

Στο εξής θα έχεις διάφορα πονάκια και ίσως και συσπασούλες, οπότε θα πρέπει να παρακολουθείς τα πάντα και να ενημερώνεις το γιατρό σου!;)

Με το καλό να γεννήσεις το μωρό σου!:):cheer::)

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη! :) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λενα εγω ειμαι στον ιδιο μηνα με σενα περιπου.

Την Τριτη κιεγω ετσι ημουν δεν μπορουσα να σηκωθω και διπλωθηκα απο τον πονο. Πηρα την γιατρο μου και μου ειπε-αφου με ρωτησε αν εχω ζαλαδες και αναγουλες (που δεν ειχα) - οτι ηταν το εντερο μου που πιεζε την μητρα. Ειχα ενα πονο...πως να σου πω σαν να ειχα περιοδο και ηταν η 1η μερα...πιο εντονος ακομη...

Μου συνεστησε παναντολ αλλα γενικα ολη την ημερα ημουν ρακος.

Ουτε να ξαπλωσω ανσκελα μπορουσα μονο πλαγια...

Την επομενη ημουν καλυτερα γιατι εφαγα τροφες που βοηθησανε τη λειτουργια του εντερου μου (σαλατα-χορτα, σουπιτσα)...

Τωρα σημερα και χτες ειμαι λιγο καλυτερα και δεν ποναω...

Ανε εννοεις ενα τετοιον πονο τον ειχα αλλα μου ειπανε οτι ειναι απο το εντερο. Γενικα, εχεις καλη λειτουργια ή δυσκολευεσαι στην τουαλετα?

Ποτε γεννας με το καλο?

Εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη και γενναω στην Γενικη 21 / 3 (ΠΗΤ).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λένα μου καλησπέρα!Κοντά ειμαστε!!Εχουμε 3 μερες διαφορά..και εγω αγοράκι περιμένω!!Και γω νοιώθω βάρος χαμηλά αλλα δεν θα το έλεγα πόνο..μερικες φορές νοιωθω τσιμπηματάκια και μικροσυσπάσεις..ειναι φυσιολογικο τωρα να αισθανομαστε έτσι..ειναι και το κεφαλακι του μωρού που σε πιέζει..Εχε εμπιστοσύνη στον γιατρο σου και τωρα που φτανει ο καιρος σιγα σιγα να τον επισκεφτεσαι συχνά και οτι νοιώθεις να τον παιρνεις τηλ!!Εμένα μου ειπε απο 20 του μηνως και καθε εβδομαδα να πηγαινω να με κοιτάει κολπικά για διαστολή..βεβαια εγω ειμαι και 3 ωρες απ την κλινική γι αυτο περισσότερο..Φιλιά και μην αγχώνεσαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νασαι καλά κατρίνα!!

Αννιώ δεν έμοιαζε με πόνο περιόδου. Ήταν πολύ οξύς, σα να σε τραβάνε από μέσα. Από Θεσσαλονίκη είμαι κ εγώ κ θα γεννήσω στο Γένεσις. Έχω ΠΗΤ 1/4/09

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λένα και εγώ στο Γένεσις θα γεννήσω με το καλό! Έχω πάει ήδη δυο φορές για καρδιοτοκογράφο και πραγματικά- από τα ολίγα που είδα- είμαι πολύ ευχαριστημένη!:) Οι μαίες πολύ ευγενικές, σε βοηθάνε πολύ-πολύ, υπάρχει ενημέρωση για όλα, χώροι καθαρότατοι...:cheer: Έχεις σκεφτεί για τύπο δωματίου;;; Εγώ μάλλον δίκλινο αλλά δε γνωρίζω ακόμη για κατηγορία!:dry::)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατρίνα κ εγώ για δίκλινο λέω, δεν έχει διαφορά από το τρίκλινο κ δε μπορώ κ τον πολύ τον κόσμο.

Τζουλιάνα το βάρος το νιώθω κ εγώ κ μερικές φορές το νιώθω κ τόσο έντονα λες κ δε μπορώ να κρατήσω το μπέμπη μας! Ο γιατρός μου είναι καθησυχαστικός αλλά τώρα με την εγκυμοσύνη έχω τρομερό άγχος κ γιαυτό ήθελα κ τις εμπειρίες σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Λενα... κι'εγω τον ειχα παθει αυτον τον πονο 2 φορες αλλα απο τη δεξια μερια. Και καποιες αλλες που με κλωτσουσε ο μπεμπης... ο γιατρος μου ειχε πει πως ηταν το εντερο... εβρισκε κι'ο μπεμπης να κλωτσησει σε σημειο... :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou lena thessalonikia...

k go ap tin thessaloniki k simera eimai akribos 39 bdomadon...mou emeina akoma mia opos katalabaineis..k go sto gennesis tha genniso...

k go ores ores perpatao ...sorry,,,sa xasmeni ....me eipan oti anoigei i lekani giayto,,,

pantos prin 2 bdomades o giatros me eipe oti einai akoma psila to moro...ante na doume...pote tha katebei..

me to kalo sou eyxomai k kali lefteria...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ακριβώς στο ίδιο σημείο πονούσα κι εγώ πριν 1 μήνα περίπου, τελικά ήταν κολικός εντέρου, ο πόνος ήταν οξύς και με ακινητοποιούσε ούτε ανάσα μπορούσα να πάρω,για 4-5 μέρες με έπιανε καθημερινά 3-4 φορές την ημέρα για 15-30 λεπτά, έκανα διατροφή για 10 μέρες και συνήλθα έκοψα τα πράσινα λαχανικά τελείως, είναι ότι χειρότερο για έντερο, και τα όσπρια, και ελάττωσα τις φυτικές ίνες, όλα αυτα βέβαια με οδηγίες της γιατρού μου. Τώρα με πιάνει πιο σπάνια απλά έχω πονάκια, τραβήγματα και τέτοια, είναι διαφορετικός ο πόνος. Στο έντερο είναι οξύς όπως περιγράφεις, σαν σφάχτης, και εμένα με έπιανε χαμηλά και αριστερά. Τα πονάκια μου είναι σαν σουβλιές και είναι πιο ψηλα και πιο χαλαρος ο πόνος. Επίσης πονάω και στο εφηβαίο σαν μυικός πόνος και δεν μπορώ να περπατήσω. Τελικά προχθές που πήγα στη γιατρό μου είπε ότι αυτά είναι από το βάρος του μπέμπη μου κι εμένα πήρε θέση και είναι και λίγο μεγάλος (2300 γραμμάρια)επίσης είναι υπερκινητικός και μου προκαλεί πόνο και μικροσυσπάσεις όπως είδαμε στην κορδέλα,μου συνέστησε πολυ ξεκούραση μέχρι να μπω στον μήνα μου για να μην έχω κανένα απρόοπτο. αυτά περι πόνων. Υπομονή θέλει και συμβουλη γιατρού φυσικα, κατα τη γνώμη μου στην περιπτωση σου είναι έντερο, πρόσεξε τις πολλές σαλάτες και τα πράσινα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΝΟ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ 32 ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ! ΕΚΟΨΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ!ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου, όντως αυτοί οι πόνοι είναι φυσιολογικοί...τους είχα και εγώ.Ωστόσο καλό είναι όταν έχεις τέτοιες απορίες να τηλεφωνείς στον γιατρό σου, όπως έκανες και τώρα, γιατί καμιά φορά μπορεί τα συμπτώματα να είναι τα ίδια, αλλά να δηλώνουν κάτι άλλο...Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και σε όλες μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτούς τους πόνους τους έχω κι εγώ από τον 6ο!

Είναι μύες που πιέζονται από τη μήτρα και το παχύ έντερο για τον ίδιο λόγο.

Επίσης τα κόκαλα δεν γίνεται να ανοίγουν! Οι μύες προετοιμάζονται!

Εμένα ο μικρός μου δεν έχει πάρει θέση, οπότε μάλλον δεν έχει να κάνει.

Ίσως όντως πρέπει να προσέξεις τη διατροφή σου γιατί κι εμένα με έπιασαν πάντα όταν έτρωγα κάτι που μπορούσε να με πειράξει.

dev094pb___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...