Μετάβαση σε περιεχόμενο

και γω προσπαθώ αρκετό καιρό


Recommended Posts

Καλησπερα!! Διαβασα με ιδιαιτερη προσοχή δίαφορές δημοσιευσείς & εντελει νιώθω οτι δεν ειμαι μόνη. Από οτι φαινεται πολλες γυναίκες βρισκονται στην προσπάθεια μελλοντικής κυησης με μεγάλη διάρκεια. Είμαι 29 χρόνων από το Μαι προσπαθώ με το συντροφο μου να μείνω εγκυος. Δυστηχώς ανεπιτυχώς. Επείδή είμαι αλλεργική στα αντισυλλυπτικά, τα τελευταία 4 χρόνια φορουσα σπιραλ. Το έβγαλα το Μάι, ειχα την εντύπωση ότι το πρώτο μήνα θα μείνω αμέσως εγκυος, στη συνέχεια κατάλαβα οτι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς ετσι. Μετά που έβγαλα το σπιραλ ο κύκλος μου,(28 ημερών) έχασε το λογαριασμό, κάθε μήνα είχα καθυστέρηση καμια βδομάδα. Έλεγα τι ώραια έμεινα εγκυος. έκανα τεστ του φαρμακειου. Καποια φορά έκανα και Β-χοριακή αλλά ήταν όλα αρνητικά. Πολύ απογοήτευση!!!! Από το Δεκέμβρη και μετά ο κύκλος μου εντελει σταθεροποιηθηκε στις 27 ημέρες, αλλά, μετα από μια βδομάδα από την περίοδο και μέχρι να μου έρθει η επόμενη περιοδος το στήθος μου πρήζεται και με πονάει. Ρώτησα κάποιο γνωστό γιατρό μου που ειδικέυεται στις εξωσωματικές, εγκυκλοπαιδικά, τι μπορεί να σημαίνει αυτο και μου είπε οτι δείχνει ανωμαλία στις ορμονες και πιθανοτατα στην ωορυξια. Πιθανόν και σταματημα της ωορυξίας!!!!!!! Πήγα στη γυναικολόγο μου με εξέτασε τα βρήκε όλα φυσιολογικά και το αυγουλάκι μου τότε μεγάλο, υγιές & έτοιμο. Δεν με ανησύχησε απλα μου είπε να περιμένουμε λίγο ακόμα και αν όχι θα ξεκινήσουμε εξετάσεις καταρχήν για το σπέρμα. Και απλά τώρα συνεχίζουμε λίγο ακόμα την προσπάθεια. Έχετε υπόψη σας κάτι γιαυτό με την ωορυξία? Δεν θέλω να επιβαρύνω αλλό την ψυχολογία μου αρχίζοντας να κάνω εξετάσεις χωρίς τελειωμο. Αλλά αν δε γίνει τίποτα θα ξεκινήσουμε αργα ή γρηγορα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARΙ30 καλωσηρθες στην παρεα μας!!!

Μην απογοητευεσαι καλη μου ισως ο οργανισμος να θελει χρονο να συνελθει οπως και εγινε σταθεροποιηθηκε ο κυκλος...θελω να πιστευω οτι το στηθος δεν ειναι τιποτα...κι εγω θα σου ελεγα να παρακολουθεις την ωορηξια στην γιατρο να κανεις τις προσπαθειες σου λιγο ακομα και ηρεμα οσο γινεται και θα ρθει το νινακι!!!!Κανε λιγο υπομονη και οποτε κρινει ο γιατρος σου ξεκινα και περαιτερω εξετασεις προσπαθησε λιγο ακομα!Κι αν κανεις και εξετασεις καποια στιγμη μην επιβαρυνεσαι ψυχολογικα...θα εισαι και πιο σιγουρη για το αν συμβαινει η δεν συμβαινει κατι....ευχομαι ολοψυχα να μην ειναι τιποτα και γρηγορα τα καλα νεα :-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ MAMMYLAND!!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΑΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΛΟΓΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.ΦΟΥΣΚΩΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ:dry: ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΟΡΜΟΝΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΡΕΜΗΣΑ! ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ!!ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΔΥΔΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΕΤΑ ΤΗ 10Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ 8 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΕΚΕΙ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΩ ΑΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΡΗΜΑΔΑ?ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ......ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ......ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ......ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

alkost μου Λυπαμαι πολυ για τα διδυμακια !!!Αυτες οι παλινδρομες θεριζουν τι γινεται :angry:

Μην αγχωνεσαι αφου συνεβη μια φορα θα σου συμβει παλι σιγουρα και συντομα....αλλα μην αγχωνεσαι γιατι το καθυστερεις!!!

Να σαι καλα κοπελα μου και μην το σκεφτεσαι κοιτα μπροστα και σ αυτο που θα συμβει απο δω και περα....τι να κανουμε καποιες φορες τυχαινουν και αυτα τα δυσαρεστα!:(

Σου ευχομαι μονο χαρες απο δω και περα!!!!:)

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mari30

kalws irthes stin parea mas...

Eimai kai egw 29 etwn kai dianyw

tin 14 ebvomada kyisis!

Ta katafera(!) , opws kai polla koritsia,

otan to evgala apo to myalo mou!

Otan o giatros eipe

(meta to deutero xeirourgeio mou!)

pws tha mas epairne kairo to "thema",

iremisa xalarwsa ksexastika

kai... telika mas irthes o pelargos!

Min mou anysixeis...

Pragmati den eisai moni,, edw sto Mammy

tha vreis lyseis kai apantiseis se polles sou

apories ..................... kai syntoma tha exeis

mwraki !!!!!!!!!!!!!!!

Na apolauseis tis agkalitses kai ta filakia

me to agoraki sou

kai min skeftesai tipota allo!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mari μου καλησπέρα, είμαι μια τέτοια περίπτωση και εγώ και σε νοιώθω ΑΠΟΛΥΤΑ, ξεκίνησα τον Γενάρη του 2008 με διακοπή 2 μηνών λόγω χειρουργείου άρα 12 μήνες (έχω επέτειο αποτυχιών αυτό το μήνα! :ohmy: ) και νοιώθω ότι έχουν περάσει 3 χρόνια......... αλλά θα σου πω όσον αφορά το στήθος, ότι τους προηγούμενους μήνες που πόναγε πάρα πολύ το στήθος μου και πρηζόταν μια εβδομάδα μετά την περίοδο, με τεστ ωορρηξίας αποδεδειγμένα έβρισκα την ωορρηξία μου. Αυτό το μήνα με 7 τεστ ωορρηξίας αρνητικά και καθόλου πόνο στο στήθος, δεν είχα ωορρηξία.

Άρα το στήθος που πονάει από πολύ νωρίς σίγουρα (στην περίπτωσή μου δεν επηρέασε αρνητικά την ωορρηξία) !!!!

Εύχομαι να μείνεις έγκυος αμέσως κ να μην χρειαστείς να περιμένεις ούτε μια μέρα παραπάνω..........που ξέρω ότι φαντάζει αιώνας......

Φιλιά ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, ευχαριστώ για το θαρος που μου στελνεται. Νικολ ακριβώς όπως το περιεγραψές γίνεται. Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ ωορυξιας, σήμερα μόνο ξεκινησα να κρατάω την θερμοκρασία μου. Πρωί - πρωί είχα 35,5 ενώ η προηγουμενη μου περιοδο αρχισε την προυγουμενη Πέμπτη. Θα την παρακολουθήσω και τις επόμενες μέρες γιατι μου φαινεται χαμηλή!!!

Μαριμαρι καλώς σας βρήκα !! Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια.

Alcost σε καταλαβαίνω απόλυτα.

"ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΩ ΑΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΜΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΡΗΜΑΔΑ?" τα ίδια κάνω και γώ :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mari mou kalimera...

Kai kalos mas vrikes agapi mou...

Prwton min anxwnesai...

Mporei to swma sou na thelei ligo xrono...

Na eiste stis prwspatheies 4 fores tin eudomada,,,

Kai oxi kathe mera,,,exw akousei pws adinata to sperma...{den eimai sigouri}...

Agapi mou ypomoni...

Sou euxwme SYNTOMA ena MWRAKI stin kilia sou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και απο μενα κοριτσακι μου!!!και εγω ειμαι στον 3 μηνα προσπαθειας και σε καταλαβαινω....καλυτερα ολες τις αποριες που εχεις οσον αφορα ιατρικα θεματα,να στις λυνει ο γιατρος σου..να τον ρωτασ τα παντα!!ετσι θα ηρεμεις και θα χαλαρωνεις..εμεις ειμαστε εδω να σου δινουμε κουραγιο να συνεχισεις και θετικη ενεργεια!!!!!!ευχομαι γρηγορα μανουλααααα!!!!!και σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες κοπέλα μου!!! Εδώ είμαστε όλες μαζί για τον ίδιο σκοπό! Φυσικά και σε δεχόμαστε με!!! Επειδή είσαι δοκιμαστικό μέλος αργούν να φανούν τα μηνύματα σου, μόλις φτάσεις τα 20 θα εμφανίζονται αμέσως.  Αν επιτρέπεται... πόσων ετών είστε με το σύντροφο και πόσο καιρό προσπαθείτε;
    • Καλημέρα κορίτσια! Χριστός Ανέστη!  Κι εγώ χθες έφαγα πολύ! Ευτυχώς δεν έχουμε άλλα τραπεζωματα αυτές τις μέρες!! Εγώ έκανα καμπύλη ζαχάρου νωρίς στην εγκυμοσύνη οπότε ευτυχώς δεν έχω τέτοιες μέρες να κάνω εξετάσεις!  Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη βδομάδα θα τρώω παραπάνω. Ειδικά γλυκά!  Καλή επιτυχία με την καμπύλη όσες κάνετε αυτές τις μέρες! Εγώ είχα και νεράκι μαζί μου για να πίνω και να αποφύγω την αναγουλα από τη γλυκόζη.Κι ένα βιβλίο για το δίωρο που περίμενα να περάσει κάπως η ώρα!
    • Καλημέρα κι απο μένα κορίτσια μου! Μόνο εχθές έφαγα πολύ φαγητό μπορώ να πω. Ευτυχώς εκτός απο το πρωινό μου, που γενικά τρώω μπισκότα, κουλουράκια και τσουρέκι γενικά... δεν έχω φάει άλλα γλυκά θα έλεγα. Αν σκεφτείς ότι ουσιαστικά πάντα κάνω 2 καλά γεύματα και πριν την εγκυμοσύνη και κατά τη διάρκεια... μια χαρά νομίζω είμαι. Απλά το μεσημεριανό μου είναι περισσότερο απ' ότι προ εγκυμοσύνης. Αν δεν είχα θυρεοει΄δή, πιστεύω θα ήταν και λιγότερα τα κιλά... αλλά και πάλι καλά είμαι νομίζω.
    • Χαχα νομίζω οι περισσότεροι το παρακάναμε λίγο αυτές τις μέρες! Κι εγώ που έχω θέμα με το σάκχαρο τρώω κάθε μέρα γλυκό! ( Ευτυχώς εμένα με πειράζουν περισσότερο τα φρούτα απ' τα γλυκά.) Απλά την προηγούμενη της καμπύλης και ιδίως το βράδυ να φας κανονικά κι όχι πολύ αργά! Όπως κάνεις δλδ στην δίαιτά σου! Καλά να περάσετε στη βάφτιση! 🤗 Εμείς σε Γιώργηδες θα πάμε σμρ, άλλο φαΐ πάλι 😀
    • Καλημέρα!  Άστα να πάνε πολύ φαγητό αυτές τις μέρες κ έχουμε κι άλλες 2 σιγουρα🤣🤣 Κ εγώ που υποτίθεται απάνω διατροφή αυτές τις μέρες άστα, να δω πως θα ζυγιστω την Τετάρτη που θα πάω στην διατροφολογο😭 Ποτε έχεις καμπύλη? Εγώ λογικά αφού την Πέμπτη έχω γιατρό μάλλον θα μου πει για την επόμενη εβδομάδα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...