Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΕΙΓΟΝ ΒΟΗΘΕΙΑ


loyloyka22

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΚΥΚΛΟ 26 ΗΜΕΡΩΝ.ΕΙΝΑΙ Ο 2 ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ 2 Η 3 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Π[ΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΚΤΡΩΣΗ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

:blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λουλούκα χαλάρωσε!

Ο άντρας σου έχει δίκιο! Με 2 μήνες προσπαθειών και με 2-3 προσπάθειες δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι! Εγώ προσπαθούσα ένα χρόνο και έκανα έτσι;)

Σοβαρά χαλάρωσε γιατί και ξέρεις πως δεν έχεις πρόβλημα εφόσον είχες άλλη μία εγκυμοσύνη και ξέρεις πως όλα είναι καλά. Άσε που με το να αγχώνεσαι δεν καταφέρνεις τίποτα! Αντιθέτως κάνεις κακό στον εαυτό σου και στη σχέση σου!

Σου εύχομαι σύντομα τα καλύτερα!

dev094pf___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

loyloyka γειά σου!

Καταρχήν πρέπει να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις, γιατί εάν αγχώνεσαι είναι λίγο δύσκολο να μείνεις έγγυος - όταν αγχώνεσαι παραγεται μια ορμόνη που μπλοκάρει τη γονιμότητα.

Μετά από ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος μου, τα ζευγάρια προσπαθούν περίπου 8 μήνες πριν φτάσουν στην πολυπόθητη εγγυμοσύνη και μόνο μετά από 1 ολόκληρο χρόνο προσπαθειών που δεν κατέληξαν σε εγγυμοσύνη μπορεί να θεωρηθεί ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στο ζευγάρι!!

Εσύ τί αγχώνεσαι? Εξάλου ξέρεις ότι μπορείς να μείνεις έγγυος - άρα δώσε του λίγο χρόνο, θέλει υπομονή.

Τίς γόνιμες μέρες πρέπει να προσπαθείς μια φορά ανά δύο μέρες, για δύο λόγους: 1) To σπέρμα είναι πιο δυνατό (όταν γίνεται ανά 2η μέρα και όχι κάθε μέρα) και 2) Το σπέρμα μένει μέσα σου "ζωντανό" για 2 24ωρα.

Υπομονή ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ και καλή επιτυχία...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Loulouka kalispera...

Ypomoni na kaneis koritsi mou

kai den yparxei logos na trelenesai

apo TWRA...!

To Thavma tis zwis den to kathorizoume

emeis (..panta)

alla o Theos!!!

Na exeis pisti loipon kai kali epityxia apo mena...!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Loulouka mou geia sou...

Xalarwse agapi mou...

Min anxwnesai 2 mines exoun perasei mono...

Na ksereis,,,TO KALO PRAGMA ARGEI NA ERTHEI,,,KAI MAS ERXETAI EKEI POU DEN TO PERIMENOUME PANTA...

Agapi mou sas euxwme suntoma mia egkumwsini...

Min anxwnesai einai xeirotera...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Loyloyka μαλλον ειναι πολυ νωρις για τοσο αγχος

Εφοσον οι εξετασεις σας ειναι καλες δε βρισκω το λογο να βρισκεσαι σε τετοια κατασταση

Ηρεμησε γιατι το αγχος εμποδιζει τη συλληψη

Χαλαρωσε φτιαξε ατμοσφαιρα και απολαυσε τον ερωτα με τον αντρα σου Να δεις που θα ερθει συντομα

Αλλες κοπελες που προσπαθουν για καιρο πιστευω πως θα σου τα πουν καλυτερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΟ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου .... μιν αγχώνεσε και μην στεναχωριέσε.

Όταν αποφάσισαμε με τον άντρα μου να βάλουμε μπρός για παιδάκι ... πήγα στον γυναικολόγο μου και τον ρώτησα αν πρέπει να κάνουμε εξετάσεις πρώτα.

Η απάντηση του ήταν να χαλαρώσουμε, να απολαύσουμε και αν περάσει 1 χρόνος χωρίς να έχει έρθει το μωράκι μας ... τότε θα κάνουμε κάποιες εξετάσεις.

Εσείς έχετε κάνει μόνο 2 μήνες προσπάθεια ... και αγχώνεσε!!!

α!!! επίσης μου είπε ότι καλό θα είναι να μην κάνουμε καθημερινά έρωτα αλλά ανά 2 μέρες. Είναι πιο δυνατό το σπέρμα μου είπε.

Απόλαυσε αυτή την ελευθερία :P ... και όλα θα έρθουν με το καλό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Loyloyka moy,

Σε καταλαβαίνω απολύτος. Και εγώ περνάω τα ίδια μ'εσένα !

Το μόνο σιγουρο είναι ότι μ'αυτή σου τη στάση δεν βοηθάς ! πρέπει να ηρεμήσεις και όλα θα πάνε καλά .. ! Μην αγχώνεις και τον αντρούλη σου . Κρίμας είναι .. !

Απλά , οι προσπάθειες σας θα πρέπει να είναι πιο εντατικές (κάθε 2 μέρες περίπου στις γόνιμες σου μέρες)

relax κσι όλα θα πάνε καλά ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΟΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ. ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ( ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ) ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ CHAT ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ( ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ) ΕΧΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ.

ΦΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λουλούκα καλησπέρα...το παιδί να ξέρεις οτι δεν έρχεται κατα παραγγελίαν..Το στέλνει ο Θεός και μόνο αυτός και όπωτε αυτός θέλει..Οι 2-3 προσπάθειες ειναι πάρα πολύ λίγες...και δεν καταλαβαινω τον λόγο που αγχώνεσαι...Οι περισσότεροι γιατροί λένε οτι πρέπει να περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος προσπαθειών για να κάνει κάποιες εξετάσεις το ζευγάρι..Ισως αγχώνεσαι και περισσότερο λόγω του παλιού γεγονότος..Πάντως να ξέρεις οτι το άγχος δεν βοηθάει καθόλου στην σύλληψη..χαλάρωσε και απολαυσε τον έρωτα με τον άντρα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα Λουλουκα22, Σε καταλαβαίνω απόλυτα, εγώ προσπάθώ 9 μήνες αλλά τίποτα. Και γώ δυστηχώς αναγκάστηκα να διακόψω εγκυμοσυνη παλιοτερά οπότε ξέρω ότι δεν είχαμε πρόβλημα τεκνοποιήσης. Μην αγχώνεσαι και θα έρθει και το μπεμπε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε καλη μου loyloyka!!!!Μην αγχωνεσαι!!!!Ξερεις τι ζημια κανεις?????Ετσι ημουν κι εγω!!!!Μεχρι που τα ακουσα....θα στο πω κι εσενα!Μια γιατρος μου ειπε απο το αγχος η μητρα κανει συσπασεις και δεν δεχεται το γονιμοποιημενο ωαριο....το εχω πει απειρες φορες γιατι πραγματικα το θεωρω σημαντικο!!Οχι αγχος....ειναι νωρις αλλωστε!Απολαυσε την διαδικασια και με τον καιρο περισοτερες προσπαθειες....πηγαινε και σε ενα γιατρο να δειτε και ποτε ακριβως γινεται η ωορηξια να εισαι και πιο ηρεμη!!!

Καλη συνεχεια....και γρηγορα ευχομαι να τα καταφερετε!!!

:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙΣ :P :P :P ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ :blush: :blush: :blush: .....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ..........ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΣΥ!!ΣΤΟ ΛΕΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.ΕΝΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ:ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΟΥ.ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΞΜΕΡΑΑΑ και απο μενα και εγω ημουν σε παρομοια θεση με ιδια κατασταση στο παρελθον και χιλιεσ αποριεσ μηπωσ αυτο που εκανα δεν θα ξαναμπορουσα να κανω παιδι....τωρα η μπουμπου ειναι 9 μηνων και παει στουσ δεκα!!!!χαλαρωσε οπωσ σου ειπαν τα κοριτσια....εγω απεβαλα το αγχοσ και το αφησα στην τυχη και τελικα εμεινα εγκυοσ στισ διακοπεσ του καλοκαιριου που ειμασταν και πιο χαλαροι!!!!αυριο ειναι του αγιου βαλεντινου αφηστε το αγχοσ καντε πραγματα μαζι σαν ζευγαρι και απολαυστε την ερωτικη πραξη ελευθερα χωρισ να εχεισ στο μυαλο σου οτι τωρα μπορει να μεινω εγκυοσ.....κανονισε να φυγεται κανα διημερο με τον αντρα σου......ο Ασκητησ μιλησε:P :silly: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ! ΟΙ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!

ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΚΕΙ , ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΥΧΕΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥ , ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΜΕΣΩΣ !

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ , ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ !;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...