Μετάβαση σε περιεχόμενο

POTE '' AKOYME TO MWRO MAS''


Recommended Posts

KORITSIA GEIA SAS :cheer: EXW KAIRO NA MPW GIATI ELEIPA.. STIS 28 TOU PROHGOYMENOY MHNA (IANOYARIO) EKLEISA TON TETARTO. DEN EXW AKOYSEI AKOMA THN MPEMPA MOY. OSOI ME BLEPOYN ME RWTANE TO AKOYSES? K EXW AGXWTHEI LIGO.YSXIEI OTI TO KORITSI TI AKOYS ARGOTERA?O GIATROS MOY EIXE PEI OTAN KLEISW TON 4o K META THA TO AKOYSW.ANYSHXW ADIKA? ESEIS POY EXETE KOPITSAKIA POTE TO AKOYSATE? SORRY GIATO MEGALO MHNYMA..EYXARISTW....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ;

ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΝ 6ο ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΜΗΝΟ ΔΕ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΝΤΗΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ, ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ , ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου Poupoukitsa...

απ΄οτι βλεπω ειμαστε ακριβως στην ιδια ημερομηνια πανω κατω... :)

εμενα αν και ειναι τριτη μου εγκυμοσυνη και επρεπε να το ειχα "ακουσει" πιο νωρις υποτιθεται, μολις πριν λιγες μερες αρχισα να καταλαβαινω τις κινησεις του μωρου και αυτο μονο το βραδυ που ξαπλωνω...:)

(σημερα μπηκα στην 20η εβδομαδα)

οι κινησεις του μωρου γινονται αισθητες τις περισσοτερες φορες τη 19η-21η εβδομαδα...

μην ανησυχεις αλλα για να μην αγχωνεσε, μιλησε και με το γιατρο σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εντελως υπαρχει τετοια περιπτωση. Εσυ θα το καταλαβεις αν εισαι ηρεμη και ξαπλωμενη, συνηθως ανασκελα, αν και λενε οτι δεν κανει γιατι δεν οξυγονωνεται σωστα. Εχε τον νου σου το βραδυ, πριν σε παρει ο υπνος στο κρεβατι, ή αν κοιμασαι το μεσημερι ή χαλαρωνεις.... Αν είσαι όλη μερα στο τρεξιμο, δουλευεις ή γενικα ασχολεισαι με διαφορα δεν θα το καταλαβεις πριν εκεινη αποφασισει να κανει πολυ εντονα αισθητη την παρουσια της. Παντως μην ανησυχεις γιατι και μια φιλη αργησε να την αισθανθει και πηγαινε καθε τρεις και μια και εκανε υπερηχους... Αν οι κανονικοι σου υπερηχοι ειναι οκ και στο βεβαιωνει ο γιατρος δεν χρειαζεται να ανησυχεις για τιποτα. Και μην ακους τυ σου λεει ο κοσμος στο δρομο ή το περιβαλλον σου...Η επικοινωνια που αναπτυσσει η μητερα με το παιδι ειναι κατι μοναδικο καθε φορα και διαφορετικο για καθε μαμα...αντε με το καλο σου ευχομαι. Κι εγω μπαινω στον 7ο την αλλη βδομαδα. Με εχει ταραξει στα κλωτσιδια βεβαια και ωρες ωρες με φτάνει να της πω ΄κατσε πουλακι μου ήσυχα λιγο¨. Ολα καλα θα πανε, μην ανησυχεις- θα τα λεμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΙΣΘΗΤΕΣ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΦΛΕΒΙΤΣΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ 3 ΜΕΤΑ ΣΤΟ 4 ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΣΥΧΝΑ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΝΑ 3-4ΦΟΡΕΣ ΚΑΑΙ ΜΕΤΑ ΗΣΥΧΙΑ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ3-4ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ...Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΙΩΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΡΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 5 ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ τό ένιωσα 4 ½ μηνών, ένιωσα σαν να με ακούμπαγε ένα δάχτυλο μέσα από την κοιλιά μου!!!!

Τρομερό συναίσθημα πότε δεν θα το ξεχάσω

Μην αγχώσει και η γύρο μου ακόμα ακόμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΞΑΠΛΩΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ.. ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!:woohoo: ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.. ΧΑΜΗΛΑ-ΧΑΜΗΛΑ..

ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΜΑΛΛΟΝ..

ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΜΟΥ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και από εμενα που διανύω την 14η εβδομαδα..

¨ολοι με ρωτάνε αν το έχω καταλάβει, αν το έχω αισθανθεί κι εγώ δεν έχω καταλάβει τίποτα ακόμη.

Για να πώ την άλήθεια, ειδικά το βράδυ ή το μεσημέρι που ξαπλώνω αισθάνομαι στην κοιλιά μου ορισμένα "φτερουγίσματα" αλλά είναι τέτοια η εντερική μου διαταραχή δυσκοιλιότητα (είναι και ο σίδηρος), καμιά φορά διάρροιες, στομαχικά φουσκώματα κτλ, που όλες τις κοιλιακές μου αντιδράσεις τις αποδίδω στο έντερό μου...

Λένε οι παλιότερες μαμάδες ότι κατά την πρωτη εγκυμοσύνη οι γυναίκες αργούν να καταλάβουν ότι αυτό που αισθάνονται είναι το παιδί, ενώ στις επόμενες έχουν την εμπειρία να το ξεχωρίσουν.

Έχω κι εγω μια αγωνία να το ¨ακουσω¨ το μανάρι μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μην αγχώνεσαι καθόλου!!! Κι εγώ σαν και εσένα είχα τρελαθεί και περίμενα πως και πως να τον νιώσω αλλά τήρησε σιγή ιχθύος μέχρι και την 20η εβδομάδα! Από την 21 και μετά άρχισα να νιώθω γουργουρητά και χτυπηματάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και από εμένα!!!

Εγώ νομίζω πως ένιωσα (κατάλαβα ότι όντως ήταν) το μπεμπάκι μου πριν μία εβδομάδα, στην 16η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου. Από εκείνη τη μέρα το νιώθω κάθε μέρα όπως το περιγράφεται....σα να με ακουμπάει κάτι από μέσα. Η ώρα του είναι συνήθως μεσημεράκι ή νωρίς απογευματάκι όπως κάθομαι στο γραφείο μου και δουλεύω. Αν βάλω το χέρι μου εξωτερικά πάνω στην κοιλιά μου (χαμηλά, εκεί που το αισθάνομαι) συνήθως σταματά ή ακόμη κι αν συνεχίσει για μία ή δύο κλοτσιές δεν το αισθάνομαι με το χέρι μου.

Είναι τέλεια αίσθηση και κάθε μέρα ανυπομονώ να ξυπνήσει και να το νιώσω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera! kai ego pou eimai stin 16 ebdomada den to exo akousei akoma, na nioso diladi san na me akoumpaei kati stin koilia. vevaia kati tsimpimatakia exo, den ksero an einai apo to moraki.. anipomono na to nioso pantos na do pos tha einai auti i aisthisi...B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΑ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΘΟΥΣΑ ΚΑΙΡΟ.ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΔΩΣΕ ΚΛΑΜΑ...ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΩ ΜΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΝΑΣ...Η΄ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΧΑΔΑΚΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΧΑΙΔΕΨΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ το πρώτο τίναγμα το ένιωσα 18η εβδομάδα, ήμουν ξαπλωμένη κ έβλπεπα τηλεόραση, ήταν Μ.Τετάρτη, δεν θα το ξεχάσω όσο ζω. Απο εκείνη την ήμέρα ζούσα για τις στιγμές που θα την καταλαβαίνω κ θα την αισθάνομαι. Υπέροχες στιγμές κ υπέροχα συναισθήματα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!

Να κάνω μια ερώτηση? Μπαίνω στην 17η εβδομάδα την Τετάρτη και το μωρό το έχω αισθανθεί εδώ και 2 εβδομάδες περίπου και μερικές φορές αρκετά επίμονα. Χθες όμως και σήμερς (μέχρι αυτη την ώρα τουλάχιστον) δεν έχω νοιώσει σχεδόν τίποτα.

Μήπως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κάνει αισθητή την παρουσία του συνέχεια??

Μήπως έχω γίνει ΨΥΧΑΚΙΑΣ??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

domenica καλημέρα!

Νομίζω είναι νωρίς ακόμη για να νιώθεις συνέχεια το μωρό σου. Συνήθως σε αυτή τη βδομάδα τα νιώθεις μια φορά και μετα μπορεί να περάσει και ολόκληρη μέρα (και παραπάνω) χωρίς να το νιώσεις. Μην αγχώνεσαι. Θα έρθει ο καιρός που θα σε τρελάνει στην κλωτσιά!

Εμένα πχ χτες με τρέλανε και δεν μπορούσα να κοιμηθώ:P

Είμαι στον 8ο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera:) kai gw argisa kapos na nioso ligo thn mpoumpouka mou. Ena brady omos opos eblepa tv ksaplomenh anaskela kai eixa ta xeria sthn koilitsa mou eniosa san ena daxtilaki na me xtypaei apo mesa poli sigana...lew mpa i fantasia mou 8a einai giati aniopomonousa na thn nioso.. meta apo ligo ksana kai ksana..apo ekeinh thn mera kai meta kai mexri twra pou eimai sthn 25 ebdomada i mikroula mou ginete oloena kai pio ais8iti:) Xtes gia prwth fora eida thn koilia mou na allazei sxima ap ekso me gymno mati. Trela8ikame me ton antra mou:):unsure: :woohoo: :silly: :blink: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην αγχωνεσαι!

Εγω την ενιωσα γυρω στην 20η εβδομαδα - ημουν δηλαδη 5 μηνων σχεδον-.

Οι πρωταρες ειδικα αργουμε να το νιωσουμε το μωρο...

Σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ στην 1η μου εγκυμοσύνη το ένιωσα στην 16η εβδομάδα, ενώ στην 2η το κατάλαβα την 18η εβδομάδα, που σαν πιο έμπειρη θα έπρεπε να το καταλάβω νωρίτερα. Γιαυτό μην ανησυχήτε, ούτως η άλλως η άποψη των γιατρών είναι ότι οι κινήσεις του εμβρύου γίνονται αντηληπτές από την μητέρα μεταξύ 19ης και 20ης εβδομάδας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ το άκουσα στην 22η! (Παρεπιπτωντως, γιατι λέμε το άκουσα και όχι το ένιωσα;; ΑΦου δεν ακουγεται! Ποτε δεν το κατάλαβα..:unsure: ) Και ειχα όλες τις θειάδες να με ζαλίζουν... ΑΚΟΜΑ δεν τό άκουσες;;;;;; Ε όχι! Αυτο που ένιωθα νόμιζα ότι ήταν το 'εντερό μου( και μπορεί και να ηταν όντως). Μόνο όταν ένιωσα γερη κλοτσιά σιγουρευτηκα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...