Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑΤΙ????????


Recommended Posts

Κορίτσια,

Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά .. !

Μ'εχει πάρει πολύ απο κάτω !! Συνέχεια μαθαίνω για γνωστές που μένουν έγκυες και προσπαθούν πολύ λίγο καιρό για παιδάκι...! Τώρα , πριν απο 2 λεπτά, έμαθα για μια γνωστή μου ότι είναι έγκυος! Η 3η που μαθαίνω μέσα σε 2 μέρες :dry:

Δεν αντέχω άλλο .. έχω απογοητευτεί .. ! :( :( προσπαθούμε με τον άντρα μου εδώ και περίπου 1 χρόνο και ακόμα τίποτα. Οι έξετάσεις λένε οι γιατροί (ο γυναικολόγος και ο ενδοκρινολόγος) ότι έίναι όλα μια χαρά ! απλα θέλει υπομονή και προσπάθεια.

Και ρωτάω εγώ : ΠΟΣΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΙΑ ! ειλικρινά δεν αντέχω άλλο .. μ'έχει πάρει πολύ απο κάτω.. !

Δεν ξέρω τι να κάνω ... !!! :(

Συγνώμη που σας πρήζω με τα ψυχολογικα μου αλλά ειλικρινά σήμερα είμαι πολύ χάλια !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sofaki mou...min apelpizesai....to kuriotero einai oti den exete kapoio problima ygeias me ton antra sou..apo ekei kai pera pisteyw oti einai kathara sto agxos sou...diladi apo oti blepw exeis poli!!!eimai sigoyri oti kaneis....gia na kaneis paidi kai mono kai oxi gia apolausi...swsta?????pare ton antrouli sou kai figete ena dhimero kai apolayste o enas ton allo giati meta den tha ksanaeiste pote monoi!!!!!!pote....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Σοφια μου!Σε καταλαβαινω καλη μου ειναι δυσκολο...κι εμενα ολες οι γνωστες εχουν παιδια και ολο μαθαινω....βεβαια εγω τωρα ξεκινησα αλλα λιγο το ενα λιγο το αλλο δεν βλεπω να τα καταφερνω κι εγω....το θεμα ειναι οτι εσυ και ο αντρουλης σου ειστε μαζι σε αυτο και ειναι το σημαντικοτερο!!!Ηρεμια οχι αγχος....οσο βαρετο κι αν ακουγεται το αγχος κανει ζημια!

Μην μου στενοχωριεσαι!!!Εγω για να μην αγχωθω πηγα και ειδα ποτε γινεται η ωορηξια και βλεπω και τα σημαδια για να μην αγχωνομαι και να μην ξεκιναω προγραμμα 15 ημερων μερα παρα μερα που ειναι κουραστικο και αγχωτικο...Τωρα δεν ξερω εσυ τι εχεις προσπαθησει...

Ευχομαι ολα να πανε καλα....λιγη υπομονη ακομα μωρε....και ηρεμα απολαυσε το και μην λες και στον αντρα σου πολλα και αγχωνεται κι αυτος....

Τι να πω ειναι ασχημο συναισθημα μα θελει πιστη και θεληση και ολα θα ερθουν!

:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δε μας πρηζεις καθολου γιαυτο ειμαστε αλλωστε;) σοφακι ειναι καθαρα στο αγχος κ αυτο που λες η μια εμεινε εγκυος η αλλη ετσι η παραλλη αλλιως ειναι πολυ ψυχοφθορο.αυτο το γιατι σε 'τρωει' ειναι κριμα να ταλαιπωρεις τον ευατο σου απ τη στιγμη που καποια στιγμη θαρθει ουτως η αλλως αρκει να χαλαρωσεις:) κ επειτα ποτε δεν ειναι αργα για καμια..

ερχεται οποτε θελει κ οχι οποτε το θελουμε δυστυχως η ευτυχως ετσι ειναι.

ευχομαι ναρθει συντομα..φιλακια:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και φυσικα ξεχασα να πω οτι δεν μας πριζεις καθολου!!!!Μην το ξαναπεις...Αυτη η ψυχολογια αχ πιστεψε με ολους μας βασανιζει λιγο η πολυ υπομονη και επιμονη.....Και καλα κανεις και το μοιραζεσαι,σ ευχαριστουμε!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sofia mou geia sou agapi mou...

Prwton min se pernei apo kato kali mou...

Deutero na euxaristas ton theo pou eiste ugiestatoi kai mporeite na kanete paidakia...

Kai na ksereis oti to kalo pragma argei na erthei PANTA,,,ki mas erxetai ekei pou den to perimenoume agapi mou...

Ate me to kalo kai suntoma ena mwraki stin kilia sou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙ?ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ.

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ.

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙΤΡΕΛΑ ΑΝΧΩΘΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΚΤΛ.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.ΜΗΝ ΣΥΚΩΘΩ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΜΗ ΡΑΝΩ.ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.ΠΙΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΜΕ.

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΓΟΝΙΜΕΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΛΕΣ Κ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΤΗΝ ΤΕΡΤΑΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ...ΑΣΕ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΧΩΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφία γεια σου και από εμένα! Δε θέλει άγχος και στεναχώρια. Σύντομα θα έχετε και εσείς το επιθυμητό αποτέλεσμα.:) Μην επηρεάζεσαι από τους υπόλοιπους και μην το σκέφτεσαι! Για καθένα άνθρωπο υπάρχει ένα σχέδιο, μία ''οικονομία''. Θα έρθει και η ώρα σας! Χρειάζεστε ηρεμία πάνω από όλα! Ειλικρινά εύχομαι σύντομα με τα καλά τα νέα! :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ

ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ??? ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ???

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ,ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΑΔΕΡΦΗ,ΦΙΛΗ,ΞΑΔΕΡΦΗ,ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ

Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ:angry::(:angry::(

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ,ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΑΣ

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφία μου, η αντίδραση σου νομίζω ότι είναι πολύ φυσιολογική...

Εμείς αν και δεν προσπαθούμε πάρα πολύ καιρό είναι φορές που με παίρνει από κάτω..αλλά ξέρεις τι σκέφτομαι;;

Ότι όσο και αν στεναχωριέμαι όταν ΤΗΝ βλέπω και έρχεται, λέω είμαι τυχερή που έχω περίοδο (όταν άλλες κοπέλες αντιμετωπίζουν πρόβλημα και με αυτό), σταθερό κύκλο και ο προγεννητικός μου έλεγχος ήταν φυσιολογικότατος.

Βλέπω τον άντρα μου, που δίχως να πω τίποτα, καταλαβαίνει.. και είναι όσο το δυνατόν πιο τρυφερός.. και μου δίνει τόσο κουράγιο και διάθεση να χαμογελάσω.. και τέλος...

Δεν χάνω την πίστη μου... ότι κάποια στιγμή (αργά ή γρήγορα), θα μας ευλογήσει και εμάς Εκείνος με αυτό το θείο δώρο.

Δεν εξαρτάται από εμάς...

Σε φιλώ :kiss: , και να χαμογελάς γιατί είσαι τυχερή που έχεις τον αντρούλη σου και όλα θα έρθουν..... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφακι συνονοματο....

να μην σε περνει απο κατω ,

προσπαθησε να το βγαλεις απο το μυαλο σου....

ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις για την

ψυχολογια σου:(

ηρεμια...βρες κατι να ασχοληθεις και να ξεχαστεις για λιγο,

λιγες προσευχουλες ,πολλες αγκαλιτσες με τον αντρουλη σου

και μην το βαζεις κατω:)

θα σου ερθει εκει που δεν το περιμενεις ,οπως γινεται αλλωστε τις

περισσοτερες φορες;)

θετικη σκεψη....και να

μην σε στεναχωρει κανεις:)

ps.ενα sexy ταξιδακι αναψυχης κατα τις γονιμες μερες

θα ηταν οτι πρεπει:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαίνω απολύτα, έχω βαρεθεί να ακούω την λέξη κάνε ΥΠΟΜΟΝΗ, είχα μία παλλίνδρομη.. έκανα υπομονή να περάσει ο καιρος να ξαναμείνω έγκυος, μένω έγκυος αλλά το έχασα στην 19η εβδομάδα. Οι εξετάσεις δεν βρίσκουν τίποτα και τώρα πάλι πρέπει να κάνω Υπομονή!

Την πρώτη φορά δεν έπιασα εύκολα, την δεύτερη λόγο του περιστατικού δεν είχα καθόλου στο μυαλό μου να μείνω έγκυος, δεν το σκεφτόμουν καθόλου μα καθόλου... έλεγα στον άντρα μου να προσέχει γιατί δεν ήθελα και ήρθε με την πρώτη απλά γιατι το είχα βγάλει απο το νού μου.

Το άγχος παίζει συμαντικό ρόλο, διώξε το άγχος και είμαι σίγουρη ότι θα πιάσει!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπαράσταση!!!! Ειλικρινά είστε η μόνη παρέα που μπορώ ν'ανοίξω τη καρδιά μου γι'αυτο το θέμα.

Συνήθως είμαι δυνατή αλλά τώρα τελευταία μ'έχουν πάρει πολλά απο κάτω ....!! Είμαι πολύ τυχερή που έχω ένα άντρα δίπλα μου που μου συμπαραστέκεται και με στηρίζει απίστευτα. χωρίς αυτόν δεν θ'άντεχα.

Ελπίζω όλες όσες προσπαθούμε να τα καταφέρουμε σύντομα ... ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ ... !!! :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Σοφάκι μου, αυτό που σίγουρα έχεις βαρεθεί να ακους "υπομονή, όχι άγχος και θα έρθει" είναι αυτό που πρέπει να κάνεις!

Ξέρω ότι όταν κάτι το θέλεις πολύ και δεν έρχεται, τόσο γεμίζεις με άγχος, αλλά πίστεψέ με αυτό το κ_ _ οάγχος είναι ανασταλτικός παράγοντας!

Κάντε έρωτα από έρωτα, χαλαρώστε, απολαύστε ο ένας τον άλλον και θα δεις... είναι θέμα χρόνου να γίνει το θαύμα!!!

Καλή τύχη σου εύχομαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σοφακι μου ξερω πως σου ειναι πολυ δυσκολο να κανεις υπομονη και ειδικα οταν ακους κοπελες απο τον περιγυρο σου να εχουν ευχαριστα νεα. αλλα προσεχε να μην σου γινει εμμονη ιδεα. αν σκεφτεσαι συνεχως ποτε θα μεινεις εγκυος και "γιατι εγω ακομα" θα σε επηρρεαζει ψυχολογικα. προσπαθησε οσο μπορεις να απολαμβανεις αυτες τις στιγμες με τον ανθρωπο σου και να λες οτι γινει. θα δεις κουκλιτσα οτι θα λειτουργησει:) ελπιζω να βοηθησα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!Είμαι στην ίδια ακριβώς φάση με σένα.Επειδή όμως κατάλαβα μέσα από το φόρουμ ότι δεν είμαι μόνη μου, ότι πολλές κοπέλες αντιμετωπίζουν προβλήματα σύληψης μόνο και μόνο από το άγχος, προσπαθώ να δω τα πράγματα θετικά και χαλαρά.Αυτές τις συμβουλές δίνουν τα κορίτσια εδώ μέσα και τις ευχαριστώ που δεν κουράζονται να το γράφουν εκατοντάδες φορές στην καθεμία μας. Σιγά σιγά προσπαθώ να χαλαρώσω, να κατανοήσω σε βάθος αυτό που μια κοπέλα έλεγε ότι όταν ο σύζυγος είναι αγχωμένος, είναι σαν να βαράει άσφαιρα, προσπαθώ από δω και στο εξής να μην τον αγχώνω, να μην αγχώνομαι και η ίδια, να πω θα κάνω έρωτα για τον έρωτα κι όποτε θέλει ας έρθει.Κι εγώ ζήλευα φίλες μου ή γνωστές όταν μάθαινα ότι έμεναν έγκυες ενώ προσπαθούσαν πολύ λιγότερο από μένα, ζήλευα όταν άκουγα ότι η τάδε τυχάρπαστη tvpersona περίμενε μωρό (για να μην χαρακτηρίσω καμια από δαύτες χειρότερα), κι έλεγα ''αυτή έχει πάει με τη μισή Αθήνα κι εγώ έναν γνώρισα και παντρεύτηκα και παιδεύομαι. Δεν κάνουν όμως καλό αυτές οι σκέψεις!Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά όπως λένε τόσες κοπέλες εδω!Και όλα θα γίνουν!Ας χαλαρώσουμε!Τράβα και για κανένα μασάζ βρε παιδί!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sofia μου καλημέρα και απο εμένα!!!

Κατ'αρχάς είμαι η Dina και θα ήθελα να συμφωνήσω με τις κοπέλες που απάντησαν. Είμαι και εγώ στην ίδια θέση με εσένα και είναι γεγονός ότι και εγώ τελευταία ακούω για εγκυμοσύνες και να φανταστείς ότι μέχρι και η αδερφή μου ειναι έγκυος.:laugh:

Είναι θετικό ότι οι εξετάσεις σου είναι φυσιολογικές και άμεσα αυτό σημαίνει λιγότερο άγχος. Το καλύτερο θα ήταν να σταματήσετε να σκέπτεστε συνέχεια για παιδιά, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ερωτά σας. Πιστεύω ότι τότε τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως θες (είναι αποδεδειγμένο):cheer: Το ίδιο θα προσπάθησω να εφαρμόσω και εγώ....

Καλή τύχη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νομιζω οτι ολες λιγο πολυ εχουμε περασει αυτο το ανχος. Κ εμεις προσπαθουσαμε αρκετο καιρο και οταν ηρθε ηταν παλινδρομη. Ημουν που ημουν σκατα εγινα χειροτερα. Απο κει κ περα ακουγα κ εγω συνεχεια οτι ειναι εγκυος ολες οι φιλες μου κ λεω παει εγω θα μεινω ετσι. Εντελει αποφασισα να το αφησω να ρθει οποτε θελει. Οταν το αφησα κ ηρεμισα μετα απο λιγο μου χτυπησε τη πορτα η μικρη μου. Κανε υπομονη(ξερω οτι θα λες οτι σ εχουμε πρηξει με την υπομονη) αλλα πραγματικα πιστευω οτι συντομα θα μας πεις τα ευχαριστα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσάκι μου,να'ξερες μόνο πόσες κοπέλες περνάνε μαζί σου ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια φάση...μια από αυτές είμαι και γω.

Όλες γκαστρώνονται,εκτός από μένα.Στην αρχή στεναχωριόμουν.Μετά αποφάσισα να χαίρομαι με τη χαρά τους.Τώρα πια ακούω για εγκυμοσύνη και πετάω από τη χαρά μου.Αφού οι δικοί μου απορούν.Ξέρεις,τύπου:" Καλά βρε παιδάκι μου,πως κάνεις έτσι,δικό σου είναι;"

Και ξέρεις κάτι;ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.Η μια μετά την άλλη μένουν έγκυες μετά από απίστευτες και πολλές φορές απελπισμένες προσπάθειες,και γω,για κάθε εγκυμοσύνη που ακούω από τα κοριτσάκια μου,χαίρομαι ακόμη πιο πολύ.Γιατί;Είναι απλό.Γιατί αισθάνομαι ότι η δική μου η σειρά δεν αργεί!

Τόση ώρα μ'έχει πιάσει λογοδιάρροια,κι αυτό που τελικά προσπαθώ να σου περάσω,είναι να ηρεμήσεις και να φανταστείς ότι βρίσκεσαι σε μια ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑ λίστα wannabe μαμάδων (σαν και του λόγου μου) αλλά είσαι ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ.Κάθε φορά που αδιαθετείς,θα σκέφτεσαι ότι είσαι στη μέση και σιγά σιγά,μέρα με τη μέρα ν'ανεβαίνεις.Και πάλι από την αρχή.

Μπορεί να λέω κι αηδίες,αλλά ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ από το mammyland.Είναι μια τεράστια βοήθεια κοριτσάκι μου...

Την καλημέρα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sofia μου, πραγματικά σε καταλαβαίνω γιατί και εμείς με τον άντρα μου το λαχταρούσαμε πολλά χρόνια και δεν ερχόταν το μωράκι. Ακουγα αριστερά και δεξιά για εγκυμοσύνες και πάντα τη γνωστή ερώτηση: Εσείς πότε θα κάνετε παιδάκι; Λες και θα το παραγγέλναμε να μας το φέρει το courier. Οι εξετάσεις μου ήταν πολύ καλές και προσπαθούσαμε. Τον Αυγουστο έκανε(τυχαία) ο άντρας μου εναν υπέρηχο όρχεων και βρήκαμε κιρσοκήλη. Ο γιατρός μας είπε οτι θα έπρεπε να κάνουμε ή εξωσωματική ή εγχείρηση (και μεγάλη υπομονή). Τελικά κάναμε την εγχείρηση 15/09 και μας είπαν οτι αν όλα πάνε καλά μετά απο τρείς μήνες να αρχίσουμε προσπάθειες.

ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΓΕΝΕΤΟ. 10/12 έμεινα έγκυος!!!!!. Πραγματικά είμαστε ευγνώμονες στο Θεό για το μωρό μας που έρχεται.

Σου εύχομαι και εσένα πολύ γρήγορα να έρθει το θαύμα σου.

Πιστεύω επίσης οτι η παρέα εδώ είναι η καλύτερη βοήθεια στην όλη σου προσπάθεια. Εμένα με βοήθησε πολύ. Σας ευχαριστώ όλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφία μου δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω!

προσπαθούμε κι εμείς περίπου ένα χρόνο,στο διάστημα αυτό μία φίλη μου έμεινε έγκυος και μέσα στη βδομάδα γεννάει ενώ μία άλλη τον άλλο μήνα.Χαίρομαι γι' αυτές και εύχομαι το καλύτερο, αλλά δεν μπορώ να μη ζηλεύω!εμάς ο πελαργός γιατί μας κάνει καψώνια?

Μάλλον για να το εκτιμήσουμε περισσότερο!από στιγμή σε στιγμή περιμένω περίοδο για μία ακόμη φορά!

Αντί να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα σου πρόσθεσα και τα δικά μου! πάντως δεν είσαι μόνη σου, υπάρχουν πολλές με ακριβώς τα ίδια συναισθήματα και πολλή περισσότερη ανυπομονησία!

Υπομονή κσι επιμονή!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΑ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ..( Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑ...ΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ)..

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ!!

ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΡΙΦΩΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΩΡΑ..

ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ...

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΛΑ ΠΑΛΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΑΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ..

ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ... ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ..

ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΡΘΕ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ..

ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ..

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΥΓ:ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ(ΖΩΗ ΝΑ' ΧΕΙ)... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΥ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koukla mou nomizw pws den kaneis katholou kala na anxwnesai kai na stenaxwriesai..eimai ki egw stin idia thesi me sena.. edw kai 11 mines exw eleutheri sxesi me ton suzigo mou kai akoma tipota.. epeita omos apo suzitiseis kai poli diavasma ematha oti upo fusiologikes sunthikes (dld hmeres worriksias, fusiologiko sperma, fusiologikes salpigges kai oti allo mporoume na onomasoume fusiologiko) oi pithanotites sullipsis einai 20-25%.

opote an valoume kai ton paragonta anxos-stress katalavaineis pos ta pragmata duskoleuoun. vgalto teleiws apo to mualo sou kai kane oti sou eipe i fili mas.. diakopes me ton suntrofo sou kai sex gia apolausi.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειλικρινά, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ .. !

Το mammyland ειλικρινα μ'εχει βοηθήσει πάρα πολύ .. ! καταλαβαίνω ότι δεν είμαι η μόνη που προσπαθεί και αυτο μου δίνει κουράγιο να προσπαθώ !!!

αχ !! τι θα έκανα χωρίς εσάς ? χωρίς την υποστήριξη σας?

Το καταλαβαίνω ότι πρέπει ν'αποβάλλω το άγχος και να χαλαρώσω αλλά ... δεν είναι εύκολο.! Ελπίζω να τα καταφέρω .. :):P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφακι χαλαρωσε δεν βγαινει τιποτα με το αγχος αγαπη μου!Εχεις τοσες φιλες εδω μεσα που περνανε τα ιδια με σενα και που συμπαραστεκεται η μια στην αλλη,οποτε βλεπεις ποσα πολλα κοριτσια ειναι στην ιδια θεση!

τωρα για τις αλλες που ενω προσπαθουν μενουν εγκυες γρηγοροτερα ,ισα-ισα να χαιρεσαι γιατι αυτο σημαινει οτι τελικα ολες το καταφερνουν!Γι αυτο γλυκεια μου ...υπομονη και το μωρο θα ερθει !;) ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...