Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές μανούλες εμβρυομεταφοράς 2021!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ την Δευτέρα την θα κάνω εμβρυομεταφορα Αλλά στο τεστ Παπ βγήκε ένα βακτήρια αιμοφιλα κάπως έτσι !Ο γιατρός μου θα μου δώσει αντιβίωση για 6 μέρες μου είπε θα την κάνουμε κανονικά τόσα χρόνια δεν έβγαινε τίποτα και τώρα έτυχε να έχω βακτήριο!Δηλαδή πόση ατυχία!

Δημοσίευση
  στις On 18/12/2020 at 11:21 ΠΜ, ο/η ViKcy είπε:

Κορίτσια εγώ την Δευτέρα την θα κάνω εμβρυομεταφορα Αλλά στο τεστ Παπ βγήκε ένα βακτήρια αιμοφιλα κάπως έτσι !Ο γιατρός μου θα μου δώσει αντιβίωση για 6 μέρες μου είπε θα την κάνουμε κανονικά τόσα χρόνια δεν έβγαινε τίποτα και τώρα έτυχε να έχω βακτήριο!Δηλαδή πόση ατυχία!

Expand  

Μην σκας για τα βακτήρια,το στενάχωρο θα ήταν αν δεν μπορούσες να προχωρήσεις στη ετ.Αφού ο γιατρός σου δεν το βλέπει ως πρόβλημα θα είσαι μια χαρά!Με το καλό να γίνει η ετ και σύντομα να έχουμε τα ευχάριστα!

Δημοσίευση
  στις On 18/12/2020 at 11:35 ΠΜ, ο/η Xrisa127 είπε:

Μην σκας για τα βακτήρια,το στενάχωρο θα ήταν αν δεν μπορούσες να προχωρήσεις στη ετ.Αφού ο γιατρός σου δεν το βλέπει ως πρόβλημα θα είσαι μια χαρά!Με το καλό να γίνει η ετ και σύντομα να έχουμε τα ευχάριστα!

Expand  

Σ'ευχαριστω παρά πολύ!!!! Μακάρι!!!Φαντάζομαι με την αντιβίωση θα φύγουν μου έδωσε κολπικά προβιωτικα!Λίγο αγχώθηκα αλλά εντάξει θα περάσει το καλό είναι ότι δεν έχω κανένα σύμπτωμα

Δημοσίευση
  στις On 18/12/2020 at 11:19 ΠΜ, ο/η ViKcy είπε:

@Άντρεα Σε καταλαβαίνω και μένα μου έχει συμβεί τέτοια κατάσταση αλλά καλύτερα να είσαι σίγουρη ας αποκλείσεις και την μία περίπτωση που μπορείς να είσαι έγκυος και μετά μιλά με τον γιατρό σου να σου πει πως θα κινηθείτε!!!

Expand  

Ευτυχώς άρχισε να κατεβαίνει η περίοδος σιγά σιγά! Δεν χρειάστηκε να τρέχω και για χοριακή!

Expand  

Κορίτσι μου για να σου πει ο γιατρός σου ότι θα γίνει κανονικά η ετ σημαίνει δεν επειρεάζει κάπως! Μην σε στεναχωρεί επομένως :) Δυνατά προς τον στόχο σου! Σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι;

Δημοσίευση
  στις On 18/12/2020 at 12:09 ΜΜ, ο/η Άντρεα είπε:

Ευτυχώς άρχισε να κατεβαίνει η περίοδος σιγά σιγά! Δεν χρειάστηκε να τρέχω και για χοριακή!

Κορίτσι μου για να σου πει ο γιατρός σου ότι θα γίνει κανονικά η ετ σημαίνει δεν επειρεάζει κάπως! Μην σε στεναχωρεί επομένως :) Δυνατά προς τον στόχο σου! Σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι;

Expand  

Ήρθε; Να δεις που θα έκανες αργότερα ωορρηξία!Εγώ τώρα είμαι στην 17 μέρα! Την Δευτέρα θα πάω!!! 

Δημοσίευση
  στις On 18/12/2020 at 12:30 ΜΜ, ο/η ViKcy είπε:

Ήρθε; Να δεις που θα έκανες αργότερα ωορρηξία!Εγώ τώρα είμαι στην 17 μέρα! Την Δευτέρα θα πάω!!! 

Expand  

Tι να σου πω κορίτσι μου! Δεν ξέρω! Άντε με το καλό!!!! Θα πας την 20η μέρα του κύκλου σου σωστά; Τι πήρες μέχρι τώρα και τι εμβρυάκια θα βάλετε;; 

Δημοσίευση
  στις On 18/12/2020 at 12:40 ΜΜ, ο/η Άντρεα είπε:

Tι να σου πω κορίτσι μου! Δεν ξέρω! Άντε με το καλό!!!! Θα πας την 20η μέρα του κύκλου σου σωστά; Τι πήρες μέχρι τώρα και τι εμβρυάκια θα βάλετε;; 

Expand  

Ναι ακριβώς! Παίρνω μόνο ουτροζεσταν 2 την ημέρα δεν θα μου δώσει κάτι άλλο!Από την στιγμή λέει που δεν έχω κάτι  δεν είναι περ να με μπουκωσει με φάρμακα θέλει να πάμε όσο πιο φυσικά γίνεται! Θα βάλουμε 2εμβρυακια 5 ΑΑ κάπως έτσι μου τα είπε! Σε αυτό που διαφωνούμε αλλά πήρα εγώ την ευθύνη είναι ότι ο γιατρός ήθελε ένα αλλά εγώ θέλω δύο για περισσότερες πιθανότητες!!

Δημοσίευση
  στις On 18/12/2020 at 1:10 ΜΜ, ο/η ViKcy είπε:

Ναι ακριβώς! Παίρνω μόνο ουτροζεσταν 2 την ημέρα δεν θα μου δώσει κάτι άλλο!Από την στιγμή λέει που δεν έχω κάτι  δεν είναι περ να με μπουκωσει με φάρμακα θέλει να πάμε όσο πιο φυσικά γίνεται! Θα βάλουμε 2εμβρυακια 5 ΑΑ κάπως έτσι μου τα είπε! Σε αυτό που διαφωνούμε αλλά πήρα εγώ την ευθύνη είναι ότι ο γιατρός ήθελε ένα αλλά εγώ θέλω δύο για περισσότερες πιθανότητες!!

Expand  

Μακάρι να είναι και ο δικός μου αυτής της θεωρίας και να μην με γεμίσει φαρμακα... Εγω 1 θα βάλω όταν έρθει η ώρα περισσότερο επδ φοβάμαι τη δίδυμη κύηση.. Ότι σε κάνει εσένα να νιώθεις πιο καλά κορίτσι μου!! Μετά την ετ συζητήσατε τι θα παίρνεις; Εμένα μου είπε πως μέχρι τον 3ο μήνα θα παίρνω διάφορα και τα περισσότερα προληπτικά

Δημοσίευση

Expand  

Τέλεια,,,.με το καλό κοριτσάκι μου,,,να είναι αυτή η φορά η τελική και αγαπημένη σας!!!! Όλα να πάνε κατ'ευχήν 🤞🙏👶❤️👶❤️ Από μένα όλη την θετικη σκέψη και ενέργεια με πολύ αγάπη!!!

Δημοσίευση

Expand  

Από τη στιγμή που είπε ο γιατρός οκ γλυκιά μου δεν πειράζει!  Σημασία έχει πως βρέθηκε κ θα είναι όλα πεντακάθαρα για να υποδεχτείς τα εμβρυακια σου!! Εύχομαι να φωλιάσουν εκεί για 9 μήνες!! 

Δημοσίευση

@Άντρεα Εγώ πάλι είμαι λίγο τον φαρμάκων χαχα!!!αλλά θα τον ακούσω!Μια και μετά μόνο προγεστερόνη θα παίρνω και φιλικό οξύ!Βέβαια έχω κάνει όλο το πακέτο για θρομβοφιλια και για κάτι αλλά αυτοάνοσα τώρα δεν τα θυμάμαι και όλα βγήκαν αρνητικά. @condios Σ'ευχαριστω παρά πολύ κοριτσάκι μου!!! @annie! Σ'ευχαριστω πολύ!!η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα αντιβίωση γιατί θα την παίρνω 6 μέρες οπότε έλεγα μήπως επηρεάσει την εμφύτευση των εμβρύων αλλά αφού μου είπε ότι δεν πειράζει φυσικά θα την  Πάρω ευτυχώς δεν έχω κάποια ενόχληση!

Δημοσίευση

Expand  

Σούπερ είναι τα εμβρυάκια σου! Σε βλέπω με δίδυμα! Με το καλό κορίτσι μου! 

Δημοσίευση
  στις On 19/12/2020 at 8:47 ΠΜ, ο/η Vasilique είπε:

Σούπερ είναι τα εμβρυάκια σου! Σε βλέπω με δίδυμα! Με το καλό κορίτσι μου! 

Expand  

Σ'ευχαριστω παρά πολύ κορίτσι μου!!Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!και ότι έρθει καλοδεχούμενο είναι!!!!! 😘😘😘

Δημοσίευση
  στις On 18/12/2020 at 10:55 ΠΜ, ο/η Aliki1283 είπε:

Ναι τα συνεχιζω κανονικα. Αλλά έχω ρίξει το κλάμα του αιώνα. Δεν ηξερα καν οτι μπορω να κλαψω τοσο😌

Expand  

Λογικότατο κι εγώ είχα τουμπανίασει από το κλάμα τα μάτια μου ήταν σαν 80χρ εκείνη τη μέρα. Υπομονή και όταν έρθει η ώρα κάνε τη χοριακή σου..... εύχομαι να πάρεις το καλύτερο δώρο για φέτος!!!!

Δημοσίευση

@ViKcy καλημερα... όλα να πάνε κατ'ευχήν αύριο,,, να είσαι ήρεμη,,, είναι μια νέα αρχή και είναι μέσα στην ευλογημένη εβδομάδα των Χριστουγέννων κοριτσάκι μου,,,, απόλαυσε το 🤞🙏👶❤️👶❤️

Δημοσίευση

@condios @Γιάννα 36 Κορίτσια σας ευχαριστώ τόσο πολύ!!!Μακάρι αύριο να πάνε όλα καλά!Ελπίζω έστω και τελευταία στιγμή αυτή η χρονιά να μου φέρει το πιο όμορφο δώρο!!! Δυστυχώς φέτος μόνο μου πήρε!!! Έχω θετική ενέργεια νκσι.πιστευω ότι αυτή την φορά θα το πετύχουμε!!😘😘😘😍😍😍

Δημοσίευση
  στις On 20/12/2020 at 11:24 ΠΜ, ο/η ViKcy είπε:

@condios @Γιάννα 36 Κορίτσια σας ευχαριστώ τόσο πολύ!!!Μακάρι αύριο να πάνε όλα καλά!Ελπίζω έστω και τελευταία στιγμή αυτή η χρονιά να μου φέρει το πιο όμορφο δώρο!!! Δυστυχώς φέτος μόνο μου πήρε!!! Έχω θετική ενέργεια νκσι.πιστευω ότι αυτή την φορά θα το πετύχουμε!!😘😘😘😍😍😍

Expand  

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!🤞🏻😊

Δημοσίευση
  στις On 21/12/2020 at 11:54 ΠΜ, ο/η Xrisa127 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!Μολις γύρισα από τον γιατρό,όλα είναι καλά με το ενδομήτριο και μεθαύριο ξεκινάω προγεστερονη.Τη Δευτέρα 28/12 θα κάνουμε την ετ.

@ViKcy πως είσαι;Όλα καλά;

Expand  

Κορίτσι μου όλα να πάνε τέλεια!!!!με το καλό!!!!! Εγώ όλα καλά πριν λίγο γύρισα σπίτι!Στις 30 μου είπε να πάω για χοριακη!Γενικά μου είπε χαλαρά αλλά ότι έκανα να κάνω δεν μου είπε να είμαι συνέχεια ξαπλωμένη!

Δημοσίευση
  στις On 21/12/2020 at 12:27 ΜΜ, ο/η ViKcy είπε:

Κορίτσι μου όλα να πάνε τέλεια!!!!με το καλό!!!!! Εγώ όλα καλά πριν λίγο γύρισα σπίτι!Στις 30 μου είπε να πάω για χοριακη!Γενικά μου είπε χαλαρά αλλά ότι έκανα να κάνω δεν μου είπε να είμαι συνέχεια ξαπλωμένη!

Expand  

Μπράβο κορίτσι μου, να φωλιάσουν εκεί για 9 μήνες!! Εύχομαι να πάρεις το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος!! 

Δημοσίευση
  στις On 21/12/2020 at 12:33 ΜΜ, ο/η annie! είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, να φωλιάσουν εκεί για 9 μήνες!! Εύχομαι να πάρεις το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος!! 

Expand  

Σ'ευχαριστω παρά πολύ!!! Μακάρι να είναι να αυτό το δώρο μου!!!!Στέλνω όλη την αγάπη μου σε σένα και τα μωράκια σου!!😘😘😘😘

Δημοσίευση

Expand  

Μπράβο!!!Ολα θα πάνε μια χαρά και θα πάρεις το καλύτερο δώρο φέτος τις γιορτές!

Δημοσίευση
  στις On 21/12/2020 at 11:54 ΠΜ, ο/η Xrisa127 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!Μολις γύρισα από τον γιατρό,όλα είναι καλά με το ενδομήτριο και μεθαύριο ξεκινάω προγεστερονη.Τη Δευτέρα 28/12 θα κάνουμε την ετ.

@ViKcy πως είσαι;Όλα καλά;

Expand  

Ουυυυυυυαουυυυυυ τι καλά,,,,,έτσι μπράβο να ακούμε ευχάριστου,,,μπράβο κοριτσάκι μου...με το καλό να γίνει και να πάνε όλα υπέροχα και εκεί πάνω στην αλλαγή του χρόνου να πάνε και να φωλιάσουν τα εμβρυακια σας και να δώσουν τα πιο όμορφα μωράκια!!!!! Πολύ θετική ενέργεια και σκέψη από μένα 🤞🙏❤️👶❤️👶

Δημοσίευση

Expand  

Καλοπιαστα,,,καλοφωλιαστα και τυχερά να είναι κοριτσάκι μου!!!!! Να είναι η πιο ωραία παραμονή σας εύχομαι!!!!! Να δώσει το χαμόγελο σας και να φωτίσει τόσο πολύ και να γεμίσει η καρδιά σας αγάπη και αγαλλίαση!!!!! 🤞🙏❤️👶❤️👶 Χαλαρά,,,και όταν θες να ξεδωσεις γράψε εδώ να σε κρατάμε απασχολημένη με γιορτινά χαζά νεακια να μη σκέφτεσαι 😘🥰😍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...