Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμπτώματα πριν τη χοριακή

Recommended Posts

Βρε κορίτσια μου, εσείς είχατε συμπτώματα πριν κάνετε τη χοριακή? Π.χ. είχατε αιματάκι εμφύτευσης, πρησμένο στήθος ή οτιδήποτε άλλο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 ώρες, ο/η Chrisal είπε:

Βρε κορίτσια μου, εσείς είχατε συμπτώματα πριν κάνετε τη χοριακή? Π.χ. είχατε αιματάκι εμφύτευσης, πρησμένο στήθος ή οτιδήποτε άλλο?

Δεν ειχα κανενα απολυτως συμπτωμα ,την 7η εβδομαδα ξεκινησανε..

στις πριν 6 ώρες, ο/η Chrisal είπε:

Μόνο αιματακι εμφύτευσης είχα εγώ το οποίο δε συμβαίνει σε όλες. Κατά τα αλλά είναι ακριβώς τα ίδια συμπτώματα  με της περιόδου. Όπως είπε κ η @Nefeliap μετά την 6η-7η εβδομάδα ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης. 

καλημερα!!εγω στις 2 τελευταίες ειχα 1 με 2 κουκιδες αιμα ροζ στην μια κ κόκκινο στην άλλη, υγρα διαφανα να κρέμονται και αυξημένη θερμοκρασία σώματος μετα τις 14 μερες.στο 1ο παιδι ειχα το ιδιο με την θερμοκρασία, πολυ πονο στο στηθος και τούμπανο γενικα ηταν...στα αλλα 2 κ επειδή τα ειχα θηλάσει αρκετα τα παιδιά δεν είχε πρηστει απλα λιγο πονουσα καποιες μερες.

στις πριν 12 ώρες, ο/η Chrisal είπε:

Καλησπέρα! Τα συμπτώματα τα δικά μου έμοιαζαν με της περιόδου! Αλλά δεν είχα αίμα! Το στήθος ψιλοπρισμενο όχι πολύ αλλά είναι θετικό ! Στην πρώτη μου φορά άρχισα με καφέ αίμα 5 μέρες πριν την περίοδο μετά τίποτα κ μετά ξανά αίμα που δεν ήταν για καλό. . ! Υπομονή κάνε κ κάνε σωστή μερα την χοριακη μην βιαστείς για να είσαι σίγουρη. .

στις πριν 18 ώρες, ο/η Chrisal είπε:

Εγω κορίτσι μου ειχα συμπτωματα ακριβως ιδια με αυτά που ειχα οταν περιμενα περίοδο!! Σκέψου οτι καταλαβα οτι ημουν εγκυος κατα τυχη χωρις να προσπαθούμε ακριβως γιατι ενω είχα συμπτωματα για  5 μερες πριν την περιοδο , δεν μου ερχοταν! Και εκανα τεστ την αναμενόμενη μερα περιόδου χωρις καν να εχω καθυστέρηση.!!!

στις On 11/11/2020 at 1:52 ΠΜ, ο/η Chrisal είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου, εγω μερικες μερες πριν την περιοδο ειχα πολυ εντονο πονο στη μεση μου δεν μπορουσα να σταθω πολυ ωρα, φυσιολογικα ειχα αλλα οχι ετσι οταν περιμενα! Επισης ισως ειμαι απο τις λιγες περιπτωσεις που ειχα ναυτια και ταχυπαλμιες πριν κανω τη χοριακη και δεν με αφησε η ναυτια μαζι με τους εμετους μεχρι το τελος του 4ου μηνα! Αλλα συνηθως δεν υπαρχουν τοσο νωρις συμπτωματα περα απο τα κλασσικα της περιοδου! Περιμενε εστω μεχρι την μερα που περιμενεις κανονικα και κανε😊

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου, εγω μερικες μερες πριν την περιοδο ειχα πολυ εντονο πονο στη μεση μου δεν μπορουσα να σταθω πολυ ωρα, φυσιολογικα ειχα αλλα οχι ετσι οταν περιμενα! Επισης ισως ειμαι απο τις λιγες περιπτωσεις που ειχα ναυτια και ταχυπαλμιες πριν κανω τη χοριακη και δεν με αφησε η ναυτια μαζι με τους εμετους μεχρι το τελος του 4ου μηνα! Αλλα συνηθως δεν υπαρχουν τοσο νωρις συμπτωματα περα απο τα κλασσικα της περιοδου! Περιμενε εστω μεχρι την μερα που περιμενεις κανονικα και κανε😊

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! 🥰

• 3 weeks later...

Την προηγ Τρίτη εκανα πρώτη φορα σπερματέγχυση με χάπια femara και ovitrel,μετα απο 2 μερες ενιωςα σαν τσιμπήματα στην μια πλευρα στις ωοθήκες κ για λίγα λεπτα μετα απο ωρα συσπάσεις ελαφριές .Απο προχθες βλεπω έντονες φλέβες στο στήθος μου γύρο απο τις θηλές.Εχει τυχει σε καμια; Λέτα να ειναι απο τις ορμόνες που ειχα παρει;δεν ξερω αν σε βοηθάει αλλα κ εγω στο ιδιο σκηνικό ειμαι 🙁 μου ειπε την αλλη Τρίτη να κανω χοριακη

• 7 months later...

Καλησπέρα και από μένα! Στην 7η ημέρα εμβρυομεταφορας με βλαστοκυστεις 5 ημερών , καθώς κατουρούσα ένιωσα έναν οξύ πόνο κ όταν σκουπίστηκα είχα ροζ αίμα. Πρέπει να ανησυχώ; Ο γιατρός μου συνέστησε ξάπλα 

στις On 11/11/2020 at 1:52 ΠΜ, ο/η Chrisal είπε:

Τίποτα κι εγώ. Μόνο την καθυστέρηση.

• 4 months later...

Κορίτσια καλημέρα σε όλες!Ανεβάστε λίγο την ψυχολογία μας σε όσες έχουμε κάνει εμβρυομεταφορα και περιμένουμε!εχω κάνει 2η εμβρυομεταφορα την προηγούμενη Τετάρτη και το Σάββατο αυτό θα κάνω χοριακη!Δεν έχω κάτι σπουδαίο, ούτε πόνο και πρηξιμο στο στήθος ούτε στην κοιλιά, σήμερα νιώθω λίγο κουρασμένη και λίγο βαριά τα πόδια μου. Λέτε να έρχεται πάλι η περίοδος;!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Alexia23 είπε:

Κορίτσια καλημέρα σε όλες!Ανεβάστε λίγο την ψυχολογία μας σε όσες έχουμε κάνει εμβρυομεταφορα και περιμένουμε!εχω κάνει 2η εμβρυομεταφορα την προηγούμενη Τετάρτη και το Σάββατο αυτό θα κάνω χοριακη!Δεν έχω κάτι σπουδαίο, ούτε πόνο και πρηξιμο στο στήθος ούτε στην κοιλιά, σήμερα νιώθω λίγο κουρασμένη και λίγο βαριά τα πόδια μου. Λέτε να έρχεται πάλι η περίοδος;!

Καλσηπέρα κορίτσι μου.

Να σου πω....εαν έμπαινες στην ομάδα Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺 και διάβαζες όλα αυτά που γράφουμε, θα ήξερες πως δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για συμπτώματα. Η κάθε γυναίκα, το κάθε σώμα και ο κάθε κύκλος είναι διαφορετικός. Αυτό ακριβώς έγραφα και πριν λίγο σε άλλη κοπέλα στην ομάδα. Όλες ψάχνουμε και όλες ψάξαμε, αλλά έχουν δει πολλά τα μάτια μας! Το Σάββατο πλησιάζει. Κοντά είναι. Η κούραση μπορεί να προέρχεται από την προγεστερόνη και από όλα τα χάπια. Αυτά λογικά θα τα ξέρεις απο την 1η ετ. Έτσι δεν είναι? Η πάει καιρός που την έκανες?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...