Μετάβαση σε περιεχόμενο

Alexia23

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  19
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Alexia23's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

4

Βαθμός Δημοφιλίας

 1. Ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον!Λέω να περιμένω μέχρι το Σάββατο, αν και οι ελπίδες μου μειώθηκαν μετά τα σημερινά!Έχω μια μέτρια ροή όπως όταν είμαι αδιάθετη.τι να πω!Δεν ξέρω πια!Πόση υπομονή ακόμη;!
 2. Κορίτσια καλημέρα σε όλες!Σας γράφω και σήμερα γιατί είχα διαφορες περίεργες εξελίξεις! Εχω κάνει εμβρυομεταφορα την προηγούμενη Τετάρτη χωρις ιδιαίτερα συμπτώματα μέχρι χτες το βράδυ, που αρχικά είδα μια κόκκινη κηλίδα, το πρωι καφέ υγρά και στη συνέχεια άρχισε μια ελαφριά κόκκινη αιμορροια.Ο γιατρός μου είπε να περιμένω μέχρι το ΣΑββατο που είναι να γίνει η χοριακη.Παρ’ολα αυτά νιώθω ότι είναι περίοδος.βέβαια μου κάνει εντύπωση γιατί με τη λήψη προγεστερονη α κανονικά το ενδομήτριο είναι ακόμη παχύ. Αν έχετε παρόμοιες εμπειριες εμψυχώστε με λίγο γιατί έπεσε ξαφνικά η ψυχολογία μου..
 3. Καλημέρα!!ευχομαι όλα να πάνε κατ’ευχην και γώ σε παρόμοια φάση είμαι!!!σε αναμονή με μικρή αιμορραγία!μακαρι να γίνει το θαύμα!!
 4. Κορίτσια καλημέρα σε όλες!Εχω κάνει εμβρυομεταφορα την προηγούμενη Τετάρτη χωρις ιδιαίτερα συμπτώματα μέχρι χτες το βράδυ, που αρχικά είδα μια κόκκινη κηλίδα, το πρωι καφέ υγρά και στη συνέχεια άρχισε μια ελαφριά κόκκινη αιμορροια.Ο γιατρός μου είπε να περιμένω μέχρι το ΣΑββατο που είναι να γίνει η χοριακη.Παρ’ολα αυτά νιώθω ότι είναι περίοδος.βέβαια μου κάνει εντύπωση γιατί με τη λήψη προγεστερονη α κανονικά τοενδομήτριο είναι ακόμη παχύ. Αν έχετε παρόμοιες εμπειριες εμψυχώστε με λίγο γιατί έπεσε ξαφνικά η ψυχολογία μου..
 5. Κορίτσια καλημέρα σε όλες!Εχω κάνει εμβρυομεταφορα την προηγούμενη Τετάρτη χωρις ιδιαίτερα συμπτώματα μέχρι χτες το βράδυ, που αρχικά είδα μια κόκκινη κηλίδα, το πρωι καφέ υγρά και στη συνέχεια άρχισε μια ελαφριά κόκκινη αιμορροια.Ο γιατρός μου είπε να περιμένω μέχρι το ΣΑββατο που είναι να γίνει η χοριακη.Παρ’ολα αυτά νιώθω ότι είναι περίοδος.βέβαια μου κάνει εντύπωση γιατί με τη λήψη προγεστερονη α κανονικά το ενδομήτριο είναι ακόμη παχύ. Αν έχετε παρόμοιες εμπειριες εμψυχώστε με λίγο γιατί έπεσε ξαφνικά η ψυχολογία μου..
 6. Καλή επιτυχία Ευχομαι και σε σένα!Και ηρεμία ψυχική!!
 7. Δίκιο έχεις αλλά από την αγωνία μας μας πιάνει μια τρέλα και μόνο που σκεφτόμαστε ότι μπορεί να έρθει η περίοδος.
 8. Καλησπέρα σε όλες!Κι Ευχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλες τις εν δυνάμει μανούλες!Είμαι στην 7η μέρα από την εμβρυομεταφορα.Από συμπτώματα τίποτα ιδιαίτερο λίγο πρήξιμο στο στήθος ελάχιστο κιόλας σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και έχω κάτι ρίγη στο σώμα που τα νιώθω όταν είναι να έρθει η περίοδος συνήθως.επίσης τίποτα ιδιαίτερο από υγρά.Θα ήθελα κάποια να μοιραστεί την εμπειρία της και να με καθυσηχάσει;Το Σάββατο θα κάνω τη χοριακη!
 9. Ευχαριστώ πολυ!!Ααα δεν την έβρισκα αυτή την ομαδα!!Να στε καλα!!!
 10. Καλησπέρα σε όλες!Κι Ευχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλες τις εν δυνάμει μανούλες!Είμαι στην 7η μέρα από την εμβρυομεταφορα.Από συμπτώματα τίποτα ιδιαίτερο λίγο πρήξιμο στο στήθος ελάχιστο κιόλας σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες και έχω κάτι ρίγη στο σώμα που τα νιώθω όταν είναι να έρθει η περίοδος συνήθως.επίσης τίποτα ιδιαίτερο από υγρά.Θα ήθελα κάποια να μοιραστεί την εμπειρία της και να με καθυσηχάσει;Το Σάββατο θα κάνω τη χοριακη!
 11. Καλησπέρα!Για να αποφύγω σε πρώτη φάση τα φάρμακα!
 12. Εννοείτε της εδωσε ελπιδες με εξωσωματικη σε φυσικο κυκλο? χωρις φάρμακα μαλλον.
 13. Kαλησπέρα σε όλες! Ποιά είναι η γνώμη σας για το Μαστρομηνά, τον οποίο συνάντηση στο Γενεσις στη Θεσσαλονίκη? Σε μια πρώτη κουβέντα δεν φαίνεται να είναι λάτρης της εξωσωματικής σε φυσικό κύκλο, ενώ άλλοι είναι πιο ανοιχτοι σε αυτη την διαδικασία. Επόμενο ραντεβού θα κάνω με τον Χριστοφορίδη στο Εmryolab.
 14. Καλησπέρα κορίτσι μου!Είμαστε πολλές αυτές που ψαχνόμαστε με τα συμπτώματα αλλά όντως δεν οδηγεί πουθενά όλο αυτό!και μεις προσπαθούμε παρα πάνω από δυο χρόνια με ανεξήγητη υπογονιμότητα!μετά την ωορηξία να φανταστείς πάντα τσεκάρω τα κολπικά υγρά, και επειδή είμα ρολόι(εντελώς ρυθμισμένη στην περίοδο )καταλαβαίνω ¨μάλλον " αν είμαι ή όχι έγκυος\, πριν έρθει η περίοδος. Πάντα όλα είναι τόσο ίδια, κολπικά υγρά, πονάκια, λίγο πονοκέφαλος κλπ Εκτός αν τα εντελώς αυτά πρώιμα συμπτώματα είναι ίδια με της εγκυμοσύνης, δηλαδή μετά τη σύλληψη. Τι να πω!Αυτήν την απορία θα μας τη λύσει κάποια φίλη από εδώ που εγκυμονεί ή γέννησε. Εύχομαι από καρδιάς όλα να πάνε καλά!Θετική σκέψη και το 2021 πιστεύω θα είναι αξέχαστη χρονιά...
 15. Με το καλό όλα!!Να τα καλοδεχτείς τα μπουμπουκάκια!
×
×
 • Προσθήκη...