Μετάβαση σε περιεχόμενο

Dorina

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  238
 • Έγινε μέλος

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Dorina

 1. Κατάλαβα δηλαδή δύσκολα γενικά τα πράγματα στο δημόσιο.. πήρα τηλ έναν γιατρό από το Έλενα που μου σύστησε μια κοπέλα από εδώ κ είναι υπέρ του φυσιολογικού κ δεν μπορεί να με αναλάβει γιατί αυτός που με παρακολουθεί είναι ο διευθυντής του.. βλέπω να έχω θέμα στο να βρώ γιατρο στο Έλενα..έχω απελπιστει τόσο πολύ που θα κάτσω για καισαρική έτσι όπως πάει γιατί κ αναισθησιολογίας μου είπε θα είναι κ αυτός στο πακέτο τουλάχιστον να πάνε καλά όλα..θα κοιτάξω όσο μπορώ για κανέναν αλλά έτσι όπως πάει δύσκολο το βλέπω!!
 2. Καλημέρα κοπέλα μου!!να σου ζήσει το παιδάκι σου!! Ακριβώς τα ίδια μου είπαν κ άλλες κοπέλες κ ο γιατρός που έκανα την β επιπέδου...θα κοιτάξω κ άλλους γιατρούς που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού σε δημόσιο..μου στείλανε κ κάποια κορίτσια από το φόρουμ..θα κοιτάξω για το Έλενα αν κ εκεί είναι κ αυτός που έχω τώρα αλλά δεν νομίζω να έχω θέμα!!
 3. Έχω μπει από άλλο κινητό κ μου βγάζει την σελίδα χωρίς να μπορώ να δω τα προσωπικά μηνύματα..δεν ξέρω αν μου έχεις στείλει..αν μπορείς στείλτο μου εδώ..
 4. Μπορείς να μου πεις όνομα κ κάποιο τηλέφωνο..???
 5. Καλησπέρα..με ιδιώτη κ μάλιστα πολύ καλό γιατρό που μου είχε κάνει κ χειρουργείο είχα αρχίσει την εγκυμοσύνη αλλα λόγο οικονομικών προβλημάτων αναγκάστηκα να πάω σε δημόσιο...κ εγώ αν μπορούσα θα πήγαινα σε ιδιωτική κλινική.. δυστυχώς τώρα θα ψάξω πολύ να βρω κάποιον καλό!
 6. Καλημέρα κοπέλα μου!!εγώ έχω πάρει πολλά κ είμαι στον 23βδομαδα!! νιώθω ότι δεν φαίνονται πάνω μου..αλλά έχω πάρει 10 κιλά έπαιρνα κ κορτιζόνη κ το πρώτο τρίμηνο δεν με άφηνε να περπατάω...μου είχε πει να μην τρώω κάποια πράγματα αλλά εγώ τρώω κ την έχω πατήσει.. ελπίζω να μην πάρω αλλα κιλά!!
 7. Καλημέρα κοπέλα μου... Ξάπλα προς το παρόν να είσαι..εγώ την είχα πατήσει στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν πήγε καλά!! γιατί ο γιατρός μου ήταν κουκουρούκου κ δεν μου έδωσε τίποτα κ μου είπε να κινουμε κανονικά.. ξάπλωσε κ η προγεστερόνη βοηθάει πολύ!!
 8. Καλησπέρα κορίτσια!έχει γεννήσει καμία με φυσιολογικό τοκετό σε δημόσιο μαιευτήριο?θα ήθελα να μάθω εμπειρίες.. Ο γιατρός μου είναι στο δημόσιο κ λέει ότι θα πάμε καισαρική γιατί έχω λέει υποθυρεοειδισμό κ θρομβοφιλια που δεν έχω κάνει καν εξετάσει να δω αν έχω..το είδε από την αντί χα που έκανα λόγο του innohep που παίρνω προληπτικά λόγο εξωσωματικής.. πήγα για β επιπέδου σε ένα ιδιωτικό ιατρείο κ όλα τέλεια κ ρώτησα εκεί τον γιατρό αν έχω θέμα κ αν πρέπει να πάω για καισαρική δείχνοντας του όλες τίς εξετάσεις μου κ μου είπε ότι προς το παρόν δεν φαίνεται να χρειάζεται να γίνει..
 9. Καλησπέρα!κ εγώ το ίδιο πιστεύω. .αν δεν κάνω τις εξετάσεις που πρέπει πώς θα καταλάβω ότι έχω θρομβοφιλια?κ εγώ τις ενέσεις προληπτικά τις έκανα από την αρχή λόγο προηγουμένης αποβολής κ εξωσωματικης ..αλλά μου είπε με την αντί χα φαινεται ότι χρειάζεται να συνεχίσω την αγωγή άρα αυτό σημαίνει ότι έχω θρομβοφιλια κυήσεις. .εμένα η καισαρική που μου είπε μου έκανε εντύπωση ..τι σχεση έχει η θρομβοφιλια με την καισαρικη?
 10. Καλήσπερα κορίτσια! Έχω κάνει εξωσωματική κ πριν είχα με φυσιολογική σύλληψη μια αποβολή. Μετά από την εξωσωματική έμείνα έγκυος, από την αρχή κάνω προληπτικά ενέσεις innohep. Πήγα εχθές κ έκανα την anti Xa κ την πήγα στο γιατρό μου κ μου είπε ότι φαίνεται να έχω θρομβοφιλια που μάλλον είναι κυήσης. .μου είπε ότι θα χρειαστεί για αυτόν τον λόγο κ για άλλους να κάνω καισαρικη.του είπα να κάνω εξετάσεις θρομβοφιλιας κ μου είπε ότι δεν χρειάζεται. . Αυτό που με προβλημάτιζει είναι ότι είναι μόνο στην εγκυμοσυνη ή θα τι έχω μια ζωή με θεραπείες? Γιατί να χρειαστεί καισαρικη? Θα π
 11. Το φούσκωμα το έχω κ έγω λες κ έχω φαει πολύ 😋😋😋😋 Μου έχει κρατήσει ο πόνος πολλές μέρες αλλά δεν έχω αλλά συμπτώματα για κάτι πιο σοβαρό. ..ούτε αίμα ούτε λιποθυμία...αλλά έχει πάει κ στην μέση χαμηλα. ..εσυ πόσες μέρες είχες τα πονακια? ?εγώ τα έχω 4 μέρες και ..το μωράκι το έχεις νιώσει? Εγώ φοβάμαι λίγο γιατί έναν μήνα έχω να κάνω υπερηχο κ δεν ξέρω τι έχει γίνει. .κ δεν το νιωθω γιάτι είναι νωρίς! 😥😥😥Με το καλο όλα εύχομαι σε όλες ..
 12. Με το καλο το μπεμπέ σου! !😉😉😉έχουν περασει 4 μέρες κ ο πόνος εκεί. ...θα δω μέχρι πόσο θα κρατήσει..
 13. Με δίδυμα λογικό κ λίγα πήρες! Ναι ευτυχώς τα περισσότερα κιλά έχουν να κάνουν με τα μωρά τα υγρά τον πλακούντα την αύξηση του αίματος κ αλλά πολλα που ξέρετε όλες. Μια χαρά. .να σου ζήσουν τα μωράκια σου! !!😍😍😍😍
 14. Συμφωνώ ακριβώς με αυτά που λες. .απλά εγω όπως τρώω πάντα αλλά πήρα κιλά από το καθησιο..δεν με αφηνε ο γιατρός να περπατάω. .του έλεγα ότι δεν γίνεται να μην περπατάω θα γίνω τοφαλος. .η εγκύμοσυνη μου ειναι τζαμι από την αρχή δεν υπάρχει λόγος όλα προληπτικά τα κάνω. .εγώ πήρα απόφαση να περπατάω κανονικά κ δεν θα τρώω μεγάλες μεριδες θα κάνω την διατροφή ακριβώς νε γράμμαρία. ...κ εγώ δεν θελω ούτε να είμαι άρρωστη ούτε το παιδί γιατί τα κιλά αύτα κανουν. .
 15. Τα μωράκια μας να ειναι καλά. .έχεις δίκιο! !!
 16. Ο θυροείδης δεν αφήνει τον μεταβολισμό να κάνει νορμάλ κάυσεις δλδ τον μπλοκάρει. .δυστυχώς δεμ με άφηνε ο γιατρός να περπατάω πολύ μέχρι 500 μέτρα το πολύ ..τώρα περπατάω λίγο πάρα πάνω. .προσοχή θέλει κ προσπάθεια. .ξέρω ότι αναγκαστικά θα βάλω κάπια κιλά λόγο καταστάσεις αλλά τα 7 τα πήρα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα κ αυτό με προβλημάτισε πολύ. ..ακόλουθαω τώρα διατροφή από τον γιατρό μου..μακάρι να μην παρω πολλά! !βασικά το εύχομαι για όλες μας 😉😉
 17. Κ εγώ παραπάνω κιλα είχα. ..ήμουν 70 κιλά 162 ύψος. .θα τα χάσουμε! !επίσης εύχομαι ότι καλύτερο!
 18. Αυτό ελπίζω κ εγώ! !! Μακάρι! !😊😊
 19. Κατάλαβα. ..έτρωγες τροφες που σε βοηθήθουσαν?εγώ από τότε που παίρνω το σιδιρο έχει μια αλλαγή γενικά σε όλα τα επίπεδα! Καταλαβαίνεις μην μπαίνω σε λεπτομεριές 😉 κ έχω κ αυτα τα πονάκια κατά καιρούς. .Εγώ τρώω δαμάσκηνα φρούτα γιαούρτι καθε μερα bran flakes ολικής το πρωί. .κ ήμουν καλά σε γενικες γραμμές. .μόνο αυτές οι κρίσεις μια φορά στις 10 μέρες. .Θα μιλήσω κ με τον γιατρό μην έχω κάτι πιο σοβαρό που εύχομαι όχι ...λογικό είναι όλο αυτό γιατι έχουν έρθει τα πάνω κάτω στο σώμα μας! 😊😊😊
 20. Κ εγώ καπως ετσι! Αλλά έχω πονακια πιο ήπια. .πιστεύω μήπως επειδή μεγαλώνει κ το παιδί πιέζει μέσα τα όργανα! !
 21. Τελικά μάλλον έντερο θα είναι. ..μακάρι !!!!!εγώ προς το παρόν ξάπλα μεχρι μα περάσει ο πόνος. ..
 22. Μακάρι να είναι αυτό. .εγώ ανησυχώ γιατι το είχα πάθει πριν 10 μέρες κ όλο το βράδυ στον ύπνο μου πονούσα δλδ σίγουρα 8 ώρες. .αλλά το πρωί που πήγα τουαλετα μου περασε αλλά όχι τελείως ήμουν άλλη μια μέρα με πονακια πιο ήπια.Τώρα το έπαθα εχθές το μεσημερι κ ακόμα έχω πονακια αλλά όχι έντονα. .Απλά έχω παρατηρήσει ότι τα παθαίνω μετά από δουλειές που κάνω ή ορθοστασία.. Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον έντερο είναι αλλά να πάρω και προγεστερόνη για καλό και για κακό. Εσένα ποσο σου κράτουσε ο πόνος?
 23. Να σου ζήσει κ το μωράκι σου πάντα με υγεία 💖💖
 24. Μια χαρά στα κιλά σου μπράβο σου! !εμένα στο 1ο τρίμηνο μου είπε ακινησία μόνο 500 μέτρα περπάτημα λόγο εξωσωματικής. .κ εκεί την πάτησα. .είχα κ καούρες κ δεν έκανα την διατροφή μου. .εχθές που είπα ότι θα περπατάω κάθε μερα με έπιασε πόνος χαμηλα στην κοιλιά ακόμα δεν αρχισα😣😣😣 Έκανα δουλειές στο σπίτι μόνο. ..περινενω να γίνω κομπλέ κ να μπορώ να περπατάω. .άρχισα κ την διατροφή. ..μακάρι να μην παρω κιλά αλλά !!
 25. Καλημέρα κορίτσια μου! Εγώ πήτ 16/7😊😊με το καλό τα ζουζούνια μας! !! Να σας ρωτήσω κάτι έχω πονακια στο κάτω μέρο της κοιλιάς ειδικά στην δεξιά πλευρά. ..Το είχα πάθει και πριν 10 μέρες και είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είπε ότι είναι έντερο με τις περιγραφές που του κανα..Τώρα δεν τον έχω πάρει τηλέφωνο ακόμα πάνω από χθες..Εγώ αυτό το παθαίνω όταν σηκώνω κάτι η κάθομαι στραβά. Πήρα ένα utrogestan και ξάπλα. . Έχει καμία παρόμοια συμπτώματα?
×
×
 • Προσθήκη...