Μετάβαση σε περιεχόμενο

ζουζουνα*

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  146
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

50 Excellent

Σχετικά με ζουζουνα*

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Όπως τα λέει κ η @PanB αν θέλεις θα θηλασεις.,απλά θέλει υπομονή κ σωστή καθοδήγηση κ ένα θα σας πω τον 1ο δεν είχα σωστή καθοδήγηση κ τον θηλασα μόνο 4.5 μήνες γιατί είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά, στον 2ο το ήξερα ότι έπαιζε κάτι τέτοιο κ στον 1.5 μηνα μετά την γέννηση το ίδιο αλλεργία στα γαλακτοκομικά οπότε μπήκα εγώ σε σωστή αποχή από γαλακτοκομικά φανερά κ κρυφά κ σε μοσχάρι που πάνε μαζί αυτά κ θηλασαμε μέχρι 13μηνες αποκλειστικά κ με αποχή τους 10 με 11 μήνες σιγά σιγά κάναμε εισαγωγή κ όλα καλά.τωρα στην μπέμπα από την αρχή κόβω τα γαλακτοκομικά γιατί κατά μεγάλο ποσοστό θα βγάλει απλά θα τρώω κατσικίσιο κ αν δεν βγάλει εκεί κάτι θα είμαστε οκ αν βγάλει θα κάνω όπως στον 2ο.
 2. αν εννοείς τους πόνους στην ηβικη περιοχή στην πυελο εγώ το είχα μετά την 1η μου γεννά, στην 2η εγκυμοσύνη μου από νωρίς ώσπου στο 3ο τρίμηνο ήταν δράμα και μετά την γεννά από τον πόνο την 1η μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ κ τώρα στην 3η εγκυμοσύνη τα ίδια από την 30η βδομάδα πόνο έντονο κ τώρα είμαι σχεδόν 36η υποφέρω...υπομονή αυτό φτιάχνει 2 μήνες μετά τον τοκετό απλά είναι θέμα γυναίκας.
 3. ναι αυτο σημαίνει το στηθος είναι μαλακό κ να το πιέσεις για να βγάλει γάλα δεν θα βγάλει .θα βγάλει όταν μπει το μωρό στο στήθος μόνο,κ εννοείται ότι δεν πετρωνει.
 4. ενταξει😍😍😍😍😘😘καλά οι υπόλοιπες που είναι καλέ? του Μαρτίου,Φλεβάρη?
 5. εκανα τις διορθώσεις μου...😁😁😁
 6. όποια άλλη είναι να προσθέσω μου λέει
 7. Ναι σε μένα άργησε γιατί είχα έντονη ροή από την αρχή συνήθως λένε 2 με 3 μήνες
 8. αααα αυτό που νιώθεις στο στήθος σαν τσιμπήματα κ όχι στην θηλή ναι είναι το αντανακλαστικό καθόδου του γάλατος. είναι φυσιολογικό. εμένα στο 3μηνο που εδραιώθηκε ο θηλασμός κ τραβούσε το μωρό όταν το έβαζα ήταν καλύτερα.κ προσέξτε μην την πατήσετε εκεί κ νομίζετε ότι δεν έχετε γάλα.εχετε απλά έχει εδραιωθεί δλδ δεν θα είναι τούμπανο το στήθος αλλά μαλακό κ όταν μπει στο στήθος τότε το κατεβάζει.
 9. Καλημέρα με το καλό!!!με έναν πόνο!!!! κορίτσια δεν πολύ μπαίνω έχω ανά διαστήματα που κ που συσπάσεις κ προσέχω πολύ.βαζω ακόμα υποθέτω πρωί κ βράδυ.τωρα το πρωι είχα πάλι πόνους σαν τοκετού για κάνα 30λεπτο ,πήρα μπουσκοπαν κ Ντεπόν μαζί κ το μαγνήσιο μετά κ ευτυχώς σταμάτησαν.αυριο έχω το ντοπλερ θα είμαι 34+1 την άλλη Κυριακή μπαίνω στο μήνα μου βάσει ημερομηνίας. @banesaki16 να σ ζήσει ο μπέμπης!!!
 10. αν είσαι εντός στα φυσιολογικά όρια που σ δίνει το διαγνωστικό είσαι μια χαρά.τώρα εγώ δεν θυμάμαι τις δικές μου...τις έχω άλλα πρέπει να ψάξω.
 11. Ε Ναι τώρα κ εγώ την νιώθω συνέχεια...κορίτσια την.γλυκόζη θέλει αν δεν κάνω λάθος σιγά σιγά όχι μονορούφι
 12. πάντως από το στόμα φέρνουν λίγο ναυτία ,γενικά με το στομάχι ,μπορεί ζαλάδες...αλλά κ ο σίδηρος σε κάποιες γυναίκες δεν τους κάθεται καλά...εγώ παίρνω κ στις 3 εγκυμοσύνες τα ferrosanol σε καψουλα Κ δεν έχω θέμα γενικά.
 13. το παθαίνω κ αυτό κάποιες φορές...τώρα μάλλον το μωρό θα είναι που πιέζει σιγά σιγά κ το στομάχι
 14. Ο μεγάλος μου θα κλείσει τα 6 την Κυριακή ο μικρός είναι 21 μηνων
×
×
 • Προσθήκη...