Μετάβαση σε περιεχόμενο

Evi87

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  343
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  3

Βαθμός Δημοφιλίας

222 Excellent

1 Ακόλουθος

Σχετικά με Evi87

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Ο Γιώργος Πάντος στην Θεσσαλονίκη είναι κατά τη δίκη μου άποψη ο καλύτερος χειρουργός που υπάρχει.Είναι πολύ έμπειρος και έχει εξειδίκευση σε τέτοιες περιπτώσεις. Εγω είχα κάνει μαζί του υστεροσκόπηση επεμβατική και λαπαροσκόπηση για ένα ινομυωμα και ένα πολύποδα που είχα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Το μόνο δύσκολο είναι ότι δεν μπορείς πολύ εύκολα να βρεις ραντεβού.
 2. Εγώ 30κουτια τα μάζεψα από επαρχία μπορεί τώρα να τελείωσαν το τελευταίο το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα.
 3. Καλημέρα εμένα μου είχε πει ότι αν δεν θα τα είχα δεν θα ξεκινούσα,τα περισσότερα μου τα βρήκαν συγγενείς και φίλοι από την επαρχία..Θεσσαλονίκη δεν έχει τίποτα!
 4. Εγώ με την ωορρηξία δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε είχα ποτε...Από όσο ξέρω με κατεψυγμένες βλαστοκυστες όπως είμαι εγώ οι περισσότεροι δίνουν αναγκαστικά cyclacur.
 5. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την ωορρηξία,γιατί δεν έχω πρόβλημα με την ωορρηξία.Απλά πιστεύω ότι θέλουν να ενισχυθεί το ενδομήτριο!
 6. Εμένα αυτό που μου είπε είναι ότι δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω αν δεν τα είχα,αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι γιατροί θα έχουν την ίδια άποψη!
 7. Καλησπέρα κορίτσι μου,εγώ σχεδόν όλα τα κουτιά τα μάζεψα από επαρχία έβαλα φίλους και συγγενείς που μένουν εκτός Θεσσαλονίκης και μου βρήκαν...Δυστηχώς στην Θεσσαλονίκη που είμαι δεν έχει καθόλου!
 8. Ναι γίνεται χαμός όλες τα ψάχνουν,πάρε τηλέφωνο σε φαρμακεία της επαρχίας εδώ στη Θεσσαλονίκη πάντως δεν έχει κανένα φαρμακείο,εγώ τα περισσότερα από εκτός τα πήρα!
 9. Πλέον είναι ότι έχει μείνει στο ράφι κάθε φαρμακείο η παραγωγή έχει σταματήσει και οι φαρμακαποθήκες δεν έχουν...
 10. Έχεις δίκαιο μόνο επαρχία...εγώ τα περισσότερα από επαρχία τα βρήκα!
 11. Από όσο ξέρω μπορείς να τα πάρεις και τα δυο ταυτόχρονα αλλά ρωτά τον γιατρό σου καλύτερα!
 12. 25-30 είναι πολύ δύσκολο να βρεις μόνο στην γειτονιά σου...Ξεκινά το ψάξιμο για να είσαι έτοιμη!
 13. Τα cyclacur θα ξαναβγούν το 2022 απλά θα είναι πιο ακριβά...θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις σκέψου για να τα μαζέψω έβαλα φίλες και συγγενείς σε διάφορα μέρη και κατά βάση στην επαρχία βρήκα τα πιο πολλά. Έχουμε όλα τα υπόλοιπα έχουμε κ αυτό τώρα!
 14. Κορίτσι μου λυπάμαι παρα πολύ...προσπάθησε να είσαι δυνατή και να ηρεμήσεις,και να βάλεις όλες τις δυνάμεις σου για την επόμενη φορά..Έκανες αντιπηκτικές ενέσεις;
 15. Περιμένω κ εγώ να αδιαθετήσω και να ξεκινήσω σιγά σιγά...
×
×
 • Προσθήκη...