Μετάβαση σε περιεχόμενο

Evi87

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  340
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  3

Βαθμός Δημοφιλίας

222 Excellent

1 Ακόλουθος

Σχετικά με Evi87

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Εγώ με την ωορρηξία δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε είχα ποτε...Από όσο ξέρω με κατεψυγμένες βλαστοκυστες όπως είμαι εγώ οι περισσότεροι δίνουν αναγκαστικά cyclacur.
 2. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την ωορρηξία,γιατί δεν έχω πρόβλημα με την ωορρηξία.Απλά πιστεύω ότι θέλουν να ενισχυθεί το ενδομήτριο!
 3. Εμένα αυτό που μου είπε είναι ότι δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω αν δεν τα είχα,αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι οι γιατροί θα έχουν την ίδια άποψη!
 4. Καλησπέρα κορίτσι μου,εγώ σχεδόν όλα τα κουτιά τα μάζεψα από επαρχία έβαλα φίλους και συγγενείς που μένουν εκτός Θεσσαλονίκης και μου βρήκαν...Δυστηχώς στην Θεσσαλονίκη που είμαι δεν έχει καθόλου!
 5. Ναι γίνεται χαμός όλες τα ψάχνουν,πάρε τηλέφωνο σε φαρμακεία της επαρχίας εδώ στη Θεσσαλονίκη πάντως δεν έχει κανένα φαρμακείο,εγώ τα περισσότερα από εκτός τα πήρα!
 6. Πλέον είναι ότι έχει μείνει στο ράφι κάθε φαρμακείο η παραγωγή έχει σταματήσει και οι φαρμακαποθήκες δεν έχουν...
 7. Έχεις δίκαιο μόνο επαρχία...εγώ τα περισσότερα από επαρχία τα βρήκα!
 8. Από όσο ξέρω μπορείς να τα πάρεις και τα δυο ταυτόχρονα αλλά ρωτά τον γιατρό σου καλύτερα!
 9. 25-30 είναι πολύ δύσκολο να βρεις μόνο στην γειτονιά σου...Ξεκινά το ψάξιμο για να είσαι έτοιμη!
 10. Τα cyclacur θα ξαναβγούν το 2022 απλά θα είναι πιο ακριβά...θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις σκέψου για να τα μαζέψω έβαλα φίλες και συγγενείς σε διάφορα μέρη και κατά βάση στην επαρχία βρήκα τα πιο πολλά. Έχουμε όλα τα υπόλοιπα έχουμε κ αυτό τώρα!
 11. Κορίτσι μου λυπάμαι παρα πολύ...προσπάθησε να είσαι δυνατή και να ηρεμήσεις,και να βάλεις όλες τις δυνάμεις σου για την επόμενη φορά..Έκανες αντιπηκτικές ενέσεις;
 12. Περιμένω κ εγώ να αδιαθετήσω και να ξεκινήσω σιγά σιγά...
 13. Πάρε και τηλέφωνο και σε φαρμακεία σε διάφορες περιοχές και αν έχουν πες τους να σου κρατήσουν!
 14. Μακάρι να βρουν κάποια λύση και να μην πάνε πίσω κοπέλες λόγο έλλειψης φάρμακων...καλό είναι όσες ετοιμάζονται να μπουν στην διαδικασία να ψάξουν,εγώ από την ημέρα που ενημερώθηκα για την έλλειψη άρχισα να ψάχνω και μάζεψα από διάφορα μέρη γιατί Θεσσαλονίκη είχε ελάχιστα!
 15. Δεν θέλω να παω χωρίς φαρμακευτική αγωγή ούτως η άλλως εμένα η γιατρος με παρακολουθεί στενά παρολο που παίρνω φάρμακα παω λίγο πριν αδιαθετήσω μετά ξεκινάω cyclacur την πρώτη ημέρα και μετά με βλέπει μέρα παρα μέρα..Ακόμη και για την ημέρα τις ετ την προηγούμενη που έκανα μου είχε πει ότι μπορεί να είναι Κυριακή άρα δεν νομίζω ότι ξεβολεύεται.
×
×
 • Προσθήκη...