Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η κοιλια μου μίκρηνε


Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.

Είμαι 32 εβδομάδων και με απασχολεί το μέγεθος της κοιλιάς μου. Εδώ και 5-6 μερες μοιάζει σαν να έχει μικρύνει. Ίσως να έχει κατέβει λίγο δεν μπορώ να καταλάβω. Έχω ραντεβού την Δευτέρα με τον γιατρό. Ξέρει καμία κάτι να μου πει;;;

Επεξεργάστηκε από μικρομουπονυ
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@μικρομουπονυ Καλησπέρα. Αν και είμαι στις 27 εβδομάδες, το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό εδώ και αρκετές εβδομάδες. Αν δεν έχεις κάποιο άλλο σύμπτωμα πχ απώλεια αμνιακού υγρού, νομίζω δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Στη δική μου περίπτωση, το έχω παρατηρήσει όταν αλλάζει θέση το μωρό, και δεν βλέπω αλλαγή μόνο στο μέγεθος, αλλά και πόσο σκληρή ή μαλακή είναι, ανάλογα με το που έχει πλάτη το μωρό, και τότε αισθάνομαι και τις κινήσεις του μωρού διαφορετικά. Η μαία που με παρακολουθεί μου είπε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας όσο οι κινήσεις του μωρού δεν αλλάζουν αισθητά από μέρα σε μέρα, και δεν έχω άλλα ανησυχητικά συμπτώματα. Αν έχεις όμως και κάποιο άλλο σύμπτωμα που σε προβληματίζει, τότε να μη διστάσεις να πάρεις τηλέφωνο τον γιατρό σου. Αλλιώς υπομονή μέχρι τη Δευτέρα. Καλό υπόλοιπο σου εύχομαι, με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου γερό και δυνατό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φοβάμαι πως δε θα μπορέσω να σε βοηθήσω ιδιαίτερα αλλά εγώ είμαι στην 13η εβδομάδα και προχθές ξύπνησα και μέσα σε ένα βράδυ είχα πέσει 1,5 κιλό και η κοιλία μου ήταν κυριολεκτικά η μισή από αυτο που είχα συνηθίσει να βλέπω. Παρόλα αυτά ειχα ραντεβού με τον γιατρό μου και με καθησύχασε πως δεν παιζει κανενα ρολο και πως μπορει να ειναι και απο κατακρατήσεις υγρών που φεύγουν.. Σου εύχομαι να είναι όλα καλά και να κρατήσεις συντομα το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...