Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Ναι κοριτσακι μου σημερα πηγα πρωι πρωι ειχε τρελο κοσμο.ειδαμε 2 σακους ακουσαμε και 2 καρδιες ολα πολυ καλά ειπε.σε 2 βδομαδες ξανα και μετα αυχενικη.

Συγχαρητήρια κορίτσι μουυυυ!!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! [smilie=binkybaby.g:[smilie=binkybaby.g:

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Ριρίκα είπε:

Εμένα την 9η μέρα ήταν 10 χιλ. ήδη...ποσο δηλ. θα έχει φτάσει στην 20η μέρα που θα γίνει η εμβρυομεταφορά! Αν παχύνει πολύ υπάρχει προβλημα;;

Εμένα την 11η μερα είχε πάχος 9,2χιλ και μου βάλανε εμβρυομεταφορα 16η μέρα. Πολύ νωρίς δηλαδη σε σχέση με όλες εσάς.

Αλλά τώρα που το λες, επειδή έπεφτε Σάββατο με ρώτησε αν με βολεύει ή αν θέλω τη Δευτέρα! Κουλό λίγο αλλά δείχνει ότι μπορούν να το ελέγξουν όπως θέλουν. Υποψιάζομαι ότι μπορεί το ιδανικό να έπεφτε Κυριακή και για αυτό μου εδωσε την επιλογή.

Τέλος πάντων ευτυχώς πήγε καλά

Τώρα που σου βρήκαν 10χιλ σου ξεκινησαν προγεστερόνη;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antelope είπε:

@Taggeris μου δεν ξέρω τι να σου πω, πραγματικά. Λυπάμαι για όλο αυτό που περνάς. Εύχομαι μόνο να εκτιναχθεί αύριο και να μπεις κι εσύ στο top10 των ανατροπών!!

Μακάρι κορίτσι μου όσο ζω ελπίζω Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Antelope είπε:

Εμένα την 11η μερα είχε πάχος 9,2χιλ και μου βάλανε εμβρυομεταφορα 16η μέρα. Πολύ νωρίς δηλαδη σε σχέση με όλες εσάς.

Αλλά τώρα που το λες, επειδή έπεφτε Σάββατο με ρώτησε αν με βολεύει ή αν θέλω τη Δευτέρα! Κουλό λίγο αλλά δείχνει ότι μπορούν να το ελέγξουν όπως θέλουν. Υποψιάζομαι ότι μπορεί το ιδανικό να έπεφτε Κυριακή και για αυτό μου εδωσε την επιλογή.

Τέλος πάντων ευτυχώς πήγε καλά

Τώρα που σου βρήκαν 10χιλ σου ξεκινησαν προγεστερόνη;

Εμένα χθες 8η μέρα ήταν 10 και την Παρασκευή μάλλον έχω ωοληψια ! Πολύ είναι ?

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Dim. είπε:

@Nefeliap Συγχαρητήρια 👏👏 Με το καλό μια καλή εγκυμοσύνη 🤰👣👣🤰

@Nefeliap Συγχαρητήρια!!! Διπλή χαρά! Διπλές ευχές! Να πάνε όλα τέλεια! Να έχεις μια όμορφη περίοδο εγκυμοσύνης! 🤰

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Tillandsia είπε:

@Antelope 2 έμβρυα βάλαμε 3ης ημερας.. πρώτη μου εξωσωματική ήταν..11η μέρα έκανα χοριακη..ακόμα δεν το πιστεύω..μηλησα με τον γιατρό μου είπε είναι θετική ξανά θα δούμε την Πέμπτη..

Μια χαρα εισαι κοπελα μου να σου πανε ολα καλά ! Συγχαρητηρια!!ποιος ειναι ο γιατρος σου; Να λεμε για τις επιτυχιες!!

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Tillandsia είπε:

@Antelope 2 έμβρυα βάλαμε 3ης ημερας.. πρώτη μου εξωσωματική ήταν..11η μέρα έκανα χοριακη..ακόμα δεν το πιστεύω..μηλησα με τον γιατρό μου είπε είναι θετική ξανά θα δούμε την Πέμπτη..

Μπράβο!!Καλούς διπλασιασμους!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η sova είπε:

Εμένα χθες 8η μέρα ήταν 10 και την Παρασκευή μάλλον έχω ωοληψια ! Πολύ είναι ?

Το ενδομήτριο παίζει ρόλο στην εμβρυομεταφορά, στην ωοληψία δεν μας πειράζει πόσο θα είναι...

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Tillandsia είπε:

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια..πάντα μου δώσατε δύναμη..γιατρός μου ήταν Τσάκος Ηλίας Embryoclinic @Nefeliap.. @Taggeris καλά αποτελέσματα για αύριο θετική σκέψη πάντα..

Μπραβο στον Ηλια μπραβο κ σε σενα βεβαια

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα,έχω χάσει πολλά επεισόδια καθώς δεν μπαίνω συχνα λόγω φόρτου εργασίας... @Nefeliap τι τέλεια νέα είναι αυτά!!!! Μπραβο μπράβο μπράβο για την επιμονή σου, τη δύναμη σου, την θετική σου ενέργεια που γύρισε και σε έχει ανταμοιψει με τον καλύτερο τρόπο!!!σου εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να κρατήσεις δύο υγειη μωράκια στην αγκαλιά σου! Τα δικά μου νέα είναι ότι έκανα το Σάββατο την εμβρυομεταφορά, 3 όμορφες βλαστοκυστες! Έχω άγχος,προσπαθώ για την ώρα και το διαχειριζομαι.. Δεν περνούν οι μέρες... Ελπιζω μέσα από τη παρέα σας να κυλισουν πιο εύκολα!!! Καλή δύναμη σε όλες

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Fay1982 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα,έχω χάσει πολλά επεισόδια καθώς δεν μπαίνω συχνα λόγω φόρτου εργασίας... @Nefeliap τι τέλεια νέα είναι αυτά!!!! Μπραβο μπράβο μπράβο για την επιμονή σου, τη δύναμη σου, την θετική σου ενέργεια που γύρισε και σε έχει ανταμοιψει με τον καλύτερο τρόπο!!!σου εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να κρατήσεις δύο υγειη μωράκια στην αγκαλιά σου! Τα δικά μου νέα είναι ότι έκανα το Σάββατο την εμβρυομεταφορά, 3 όμορφες βλαστοκυστες! Έχω άγχος,προσπαθώ για την ώρα και το διαχειριζομαι.. Δεν περνούν οι μέρες... Ελπιζω μέσα από τη παρέα σας να κυλισουν πιο εύκολα!!! Καλή δύναμη σε όλες

Θα πάνε όλα καλά κοπέλα μου Εδώ είμαστε όλες Για να σου κρατήσουμε την πιο όμορφη παρέα...

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Tillandsia είπε:

Συγχαρητήρια!! Καλούς διπλααιουσμους! Όλα καλά θα πάνε!

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Taggeris είπε:

Θα πάνε όλα καλά κοπέλα μου Εδώ είμαστε όλες Για να σου κρατήσουμε την πιο όμορφη παρέα...

Το ξέρω κορίτσι μου, όλες έχουμε τις ίδιες ανυσηχιες, τα ίδια άγχη, περνάμε τις ίδιες δυσκολίες κ κάνουμε τις ίδιες σκέψεις... Θα ήθελα τόσο πολύ να ακούσω αύριο από εσένα ένα νούμερο που θα έχει εκτοξευθεί!!! Θα περιμένουμε με αγωνία! Κ εμένα είναι η πέμπτη προσπάθεια, δύσκολη η αναμονή της... 

Δημοσίευση
στις On 13/7/2020 at 5:47 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

@Ριρίκα τώρα πθυ το θυμάμαι κ γω είχα κάνει κ tsh. Στον τελευταίο υπέρηχο τη μέρα της ωορρηξιας δλδ είχα 11.5 σχεδόν μετά κ γω δεν ξέρω αλλά αφού έπαιρνα χάπια λογικά παχύνε (;)

@Taggeris εύχομαι την ανατροπή! Να θυμήσω κ την @konstantinaVEπου πήρε 16 με βλαστοκυστη κ τώρα γεννάει αν δεν γέννησε ήδη! Δε θέλω να σου φουσκωνω τα μυαλά αλλά κράτα την ελπίδα... Ποτέ δεν ξέρεις! 

Κορίτσια, καλησπέρα! Αν και δεν έχω μπει στην ενότητα πολλές μέρες, είπα να σας απαντήσω. 
Είχα γύρω στα 18 ωάρια, πήραμε τα 10, γονιμοποιήθηκαν τα 9, και με προεμφυτευτική διάγνωση κατέληξαν βλαστοκύστες τα 4 και έβαλα τη 1 άριστη. Από την Παρασκευή κρατάω στα χέρια μου την μπεμπούλα μου, η οποί α αν εξαιρέσουμε ότι είναι τόσο υπναρού που δημιουργεί πρόβλημα στο θηλασμό, είναι μία κούκλα!!!! Σας στέλνω όλη τη θετική ενέργειά μου!!! 
Να ξέρετε, ότι την ώρα της εμβρυομεταφοράς, που μου έδωσαν τον υπέρηχο με τη βλαστοκύστη στον πυθμένα της μήτρας είπα "Αυτό είναι το παιδί μου!" και το πίστεψα και έγινε.!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια, θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο - σχετικό.  Έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν ότι από τότε που ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές 4 μήνες περίπου, το στήθος πρήζεται και πονάει από την ωορρηξία και μετά. Ανά διαστημα και πιο παλιά το πάθαινα αυτό μετά άλλαζε πάλι.  Γενικά έχω σχετικά μεγάλο στήθος και βαρύ. Είμαι τώρα κοντά στην ωορρηξία πάλι, και ήδη νιώθω τους αδένες στο πλάι του στήθους να πρήζονται. Νομίζω πως με γυροφερνει και κάτι σε κρύωμα, εν τω μεταξύ όλοι άρρωστοι είναι γύρω μου. Ίσως δηλαδή να εκδηλώνεται έτσι. Αλλά με έχουν πιάσει τα αγχωτικά μου, σταμάτησα να αγχώνομαι τοσο για το πότε θα έρθει το μπεμπέ και αγχώνομαι αν έχω τίποτα άλλο στο στήθος! Υπέρηχο έλεγα να κάνω αλλά τώρα πέρασαν οι μέρες και αν όλα πάνε καλά σε αυτόν τον κύκλο μπορεί να έρθει τελικά το μπεμπέ 🙏🏼 αν μου ρθει περίοδος ίσως κλείσω έναν να κάνω να μου φύγει το άγχος.  Εσείς γενικά παρατηρείτε καθόλου αν πρήζονται οι αδένες περιμετρικά του στήθους σας ανά διαστήματα; Να μου φύγει και μένα το άγχος! 
    • Όχι δεν του πάω κόντρα αύξησα την τροφή στον μικρό απλά δεν επιμένω μέχρι να σκάσει. Αν δυσανασχετεί σταματάω, αγορακι είναι έχει χρόνια μπροστά του να παίρνει μπόι. 😂
    • Καλημέρα Κορίτσια 🩷 χθες είχα το καθιερωμένο ραντεβού με τον εμβρυομητρικο κ την παιδοκαρδιολογο…  ευτυχώς επιτέλους μετά από μήνες έχω καλά νέα!    η μεσοκοιλιακη επικοινωνία υπάρχει (αυτή η τρυπούλα στο χώρισμα της καρδιάς) αλλά δν μεγαλώνει έχει μικρύνει κιόλας άρα μου είπαν σίγουρα θα κλείσει είτε μέχρι να γεννήσω είτε τον πρώτο χρόνο ζωής του μωρού.    αλλά το πιο σημαντικό το άλλο πρόβλημα που είχαμε (στο αορτικό τόξο της καρδιάς) φαίνεται ότι δεν είναι σοβαρό. Υπάρχει ένας διαφορετικός σχεδιασμός στο τόξο (που ήταν κ η αιτία που είχαμε την προηγούμενη εικόνα) αλλά δεν υπάρχει στένωση αορτής και όλη η υπόλοιπη κατασκευή είναι εξαιρετική. Όταν γεννήσω θα γίνει υπέρηχος στο παιδί κ θα γίνει κ επαναληπτικός τον 1ο κ 3ο μήνα ζωής αλλά η γιατρός ήταν σίγουρη ότι δεν θα υπάρχει κανένα θέμα. Απλά έχει μια ιδιαιτερότητα κατασκευαστικά σε ένα σημείο του τόξου χωρίς να επηρεάζει όμως την λειτουργία της καρδιάς! 💪🏽   για το βάρος που ανησυχούσαμε γιατί είχε πέσει καμπύλες ευτυχώς έχει επανέλθει. Αλλά μου είπε ο γιατρός σ αυτό συνέβαλε κ το γεγονός ότι είναι πολύ ψηλό.  34+5 χθες κ το μέτρησε 2.600γρ ο γιατρός. Είναι πολύ ψηλό παιδί μου είπε αλλά επειδή κ ο πρωτοσ γιος μου είναι ένα παιδι πάρα πολύ ψηλό που ποτέ δεν μπόρεσε να μπει σε καμπύλες ανάπτυξης, μου  είπε ότι είναι κληρονομικό κ φαίνεται και ο γιος μου ο δεύτερος  να ακολουθεί τα ίδια βήματα (μάλλον πιο ψηλό είπε ο γιατρός κ από τον πρώτο γιο μου)  τρομαζωω γιατί ο πρωτος γιοσ είναι 2.5 χρονών κ έχει περάσει το 1 μέτρο ήδη κ φοράει ρούχα για 5-6 ετών παιδάκια αλλά εντάξει είναι γονίδια τι να κάνουμε 😆🤣 (από μένα δεν πήραν ούτε από το σόι μου, πήραν από τον άντρα μου άρα είναι δικαιολογημένο)!    Έκανα κ καρδιοτοκογραφημα όλα καλά κοιμόταν ως συνήθως 🥹😂  επόμενο ραντεβού την επόμενη πέμπτη στις 16/0στον γιατρό μου για καρδιοτοκογραφημα, υπερηχο κ εμβόλιο κοκκύτη! 
    • Πόσο θα ήθελα να σε πάρω μια αγκαλιά και να σου πω ότι αυτη η άχαρη περίοδος θα περάσει. Μακάρι να μπορούσες να δεις στο μέλλον, θα έβλεπες το παιδάκι σου να λιώνει για σένα και εσύ για αυτό! Όλες αυτές οι κακές σκέψεις θα είναι ένα άσχημο όνειρο! Όπως σου είπαν τα κορίτσια, κλισέ αλλά αληθινό, βγες μια βόλτα, κάνε ένα βήμα πίσω, βάλε τις ανάγκες σου ως προτεραιότητα και μόλις βρεις τον εαυτό σου μπες ξανά δυναμικά στο πανέμορφο μα δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι της μητρότητας! Όλα θα βελτιωθούν σύντομα απλώς δεν το βλέπεις τώρα. Για όλα όσα σε ανησυχούν υπάρχει λύση, το μωρό σου θα μεγαλώσει υγιές και δυνατό. Και θα έχει δίπλα του μια μαμά που θα το λατρεύει και θα είναι και η ίδια καλά και χαμογελαστή. Πάρε το χρόνο σου, έχεις κ εσύ σημασία, μην το ξεχνάς αυτό! @evaioan διάβασα το μήνυμα σου και με έπιασαν τα γέλια εκεί που λες για τον παιδίατρο και τις καμπύλες! Τη μια ο παιδίατρος σου λέει μα μου, την άλλη ο γυναικολόγος ψελλίζει διάφορα, μήπως οι επαγγελματίες υγείας που έχεις επιλέξει δε σου ταιριάζουν; Δε φαίνεται να τους έχεις τρομερή εμπιστοσύνη! 😂Το λέω με πολλή αγάπη γιατί κ εγώ είχα μια ανάλογη εμπειρία που ο παιδίατρος πραγματικά με ισοπέδωσε με την πίεση να παχύνει το παιδί μου και όντως ζήτησα μια συμβουλή από κάποιον πιο ειδικό και τελικά ακολούθησα άλλες οδηγίες που ταίριαζαν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία μου. Απλώς επειδή οι γιατροί είναι επαγγελματίες και γνώμονα έχουν την επιστήμη τους και το καλώς έχειν τον ασθενών τους, ας μη βιαζόμαστε να τους απορρίπτουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνουμε ζημιά αν κάνουμε του κεφαλιού μας. Φυσικά να μην καταπίνουμε αμασητα ό,τι μας λένε και εμείς ξέρουμε το παιδί μας καλύτερα από τον καθένα αλλά ας πράττουμε πάντα μέσα από το πρίσμα της καθοδήγησης επαγγελματιών υγείας που εμπιστευόμαστε. Το λέω χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλώς επειδή από το φόρουμ ενημερώνονται και νέοι, άπειροι γονείς, ίσως δεν είναι καλή ιδέα να φαίνεται ότι με τους γιατρούς υπάρχει κόντρα και διαμάχη, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είναι μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας.  
    • Ναι, εμένα ήταν στα ύψη και χρειάστηκα το χαπάκι. Λένε ότι μερικές φορές ανεβαίνει από το άγχος και εγώ έχω πάρα πολύ άγχος σαν άνθρωπος 🤦‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...